Dodaj do ulubionych

poduszka pod nogi

10.06.11, 12:19
wiecie gdzie kupić albo jak się fachowo nazywa taka wyprofilowana poduszka pod nogi (łydki), żeby nogi były lekko uniesione - ma to pomóc przy problemach z krążeniem/żylakami.

nie chciałabym na to wydać fortuny.

będę wdzięczna za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • apapon Re: poduszka pod nogi 10.06.11, 12:24
      allegro.pl/poduszka-ergonomiczna-pod-nogi-40x68-i1622041678.html
      O to chodzi?
      • catalina81 Re: poduszka pod nogi 10.06.11, 13:14
        dzięki smile jakieś zaćmienie mnie dopadło i zupełnie zapomniałam o allegro
      • ewa9717 Re: poduszka pod nogi 10.06.11, 13:14
        O, a może ktoś ma i powie, czy jest rzeczywiscie uzyteczna?
        • apapon Re: poduszka pod nogi 10.06.11, 13:27
          Ja właśnie mam, często z niej korzystam. Nie tylko gdy mam problemy z żyłami, ale gdy chcę poleżeć i odpocząć. Swoją kupowałam w lidlu, czas jakiś temu. Cena była podobna.
          • ewa9717 Re: poduszka pod nogi 10.06.11, 14:54
            Dzięki.
        • allija Re: poduszka pod nogi 11.06.11, 01:53
          ja, odkąd pamiętam, spałam z nogami wyżej ulożynymi. Kiedyś podkladałam zwykłą poduszkę a spałam na jaśku. Potem kupiłam taką właśnie specjalną poduszkę, widywałam je później też w Lidlu właśnie. Ogólnie moze być choc, jak dla mnie, poduszka jest niepotrzebnie wyprofilowana w środku i tym samym nie ma takiej mozliwosci żeby cała noga była uniesiona, zawsze jest gdzies zgięta. Niemniej ja z niej korzystam regularnie i dziwnie mi sie śpi kiedy jej nie ma bo np. piorę pokrycie.
          Poduszka jest stosunkowo duża i trzeba przewidzieć miejsce na jej przechowywanie.
    • ladyjm Re: poduszka pod nogi 12.06.11, 18:39
      jak z nieba spadl mi ten watek - moja mama musi sobie nabyc cos takiego smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka