Dodaj do ulubionych

Kurs office'a i excela

17.08.11, 14:14
Witajcie, potrzebuje dla osoby w srednim wieku jakiegos darmowego kursu w/w programow, moze byc on line, itp, lub cos do sciagniecia, troche szukałam, ale nie usatysfakcjonowało mnie to co znalazłam, Moze ktoraś z Was sie orientuje?
Obserwuj wątek
    • niewystarczajacodobrapanidomu Re: Kurs office'a i excela 17.08.11, 17:34
      ja nabyłam niegdyś drogą kupna taki kurs w odcinkach dodawany do gazet wyborczej, potem jeszcze ten sam był do gazety prawnej, pojawia się od czasu do czasu w kioskach. dobry jest, prosty, wymagał offica 2007. może na allegro znajdziesz albo w punktach z tanimi czasopismami?
      • hela6 Re: Kurs office'a i excela 17.08.11, 18:15
        Kupujesz książkę instruktażową, otwierasz komputer i jedziesz.
        Najprostszy sposób bo nikt Ci palcem nie pokazuje wiec uczysz się na własnych błędach i zapamiętujesz.
        • kreatywneszycie.pl Re: Kurs office'a i excela 17.08.11, 21:35
          nie nie, ksiazka dla tej osoby to w ogole nie da sie smile
          lepiej jakies wlasnie elektroniczne czy cóś, dziekuje, moze faktycznie poszukam na staraganach z tanimi gazetami, ale jak jeszcze ktos ma jakies pomysly/linki to prosze śmiało smile
          • poziomka_84 Re: Kurs office'a i excela 17.08.11, 21:55
            link do przejrzystego kursu excela - sama z niego korzystałam, umiejąc na początku jedną formułę "suma" ;-D

pszyperski.republika.pl/Excel%202007/
            • kreatywneszycie.pl Re: Kurs office'a i excela 18.08.11, 12:00
              Poziomka dzieki jestes wielka jeszcze tylko word mi został. Ksiazke wypozyczylam ale watpie zeby to przeszlo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka