nafnaf4 15.04.14, 20:15 Witam, czy macie pomysły gdzie można kupić łóżko o szerokości 140 cm? Podoba mi się stylistyka Ikea ale mam wątpliwości co do jakości. Jakie sklepy możecie polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tweety8 Re: Łóżka inne niż Ikea 15.04.14, 21:58 Miałam ten sam problem Kupiłam w polskiej firmie z trzema kolorami w nazwie i jestem bardzo zadowolona. Nie wszystkie modele są na 140, ale jest w czym wybierać. Materac też tam kupiłam. Odpowiedz Link
nostress.ka21 Re: Łóżka inne niż Ikea 15.04.14, 22:13 Potwierdzam Kupiliśmy jakieś pół roku temu, jedno z tańszych łóżek, w porównaniu do Ikei na pewno tańsze, a design bardzo podobny. Nie mam zastrzeżeń co do jakości. P.S.: Moi rodzice śpią na łóżku bodajże 12letnim też z tego samego sklepu, dopiero niedawno dokleili ramę czy raczej takie coś ozdobne nad wezgłowiem, a łóżko było z 5 razy rozkręcane i skręcane Odpowiedz Link
lizawaliza Re: Łóżka inne niż Ikea 16.04.14, 08:03 a wg mnie jakość Ikea a BRW są zbliżone, ja mam akurat z Ikea, nie namawiam, ale trzeba by zobaczyć na żywo, usiąść, położyć się. Nawet jak jest rozklekotane to może to tylko kwestia słabego złożenia. Moje łóżko MALM bez zarzutu 3 lata nam służy, również było rozkręcane, bo nie dało się w całości przenieść z pokoju do pokoju Odpowiedz Link
kol.3 Re: Łóżka inne niż Ikea 16.04.14, 08:46 W internecie. Polecam łożko Wenecja1. Kupiliśmy parę lat temu dla potomka.Bardzo łatwe w składaniu i mocne. www.taniomania.pl/q/lozko-venecja?se=5gh-JRT_GTa614za9tuHF5gorfP1hRbu&gclid=CIeD-ciz5L0CFernwgodMycAFQ Odpowiedz Link