Dodaj do ulubionych

Robot planetarny z biedronki

01.01.15, 17:55
Czy miała któraś z was? kosztuje 199 zł, czy warto kupić taki mikser?
Obserwuj wątek
    • a.lato Re: Robot planetarny z biedronki 01.01.15, 22:56
      koleżanka miała taki Biedronkowy zanim kupiła sobie "prawdziwy" za ponad 2000zł wink mówiła że nawet dawał radę. Zależy też do czego i jak często będziesz go wykorzystywać
      • nusia271 Re: Robot planetarny z biedronki 01.01.15, 22:59
        Witam, nie wiem czy o to samo chodzi ale ja często korzystam z tej stronki (produkty z biedronki of course) i czytam opinie produkty-z-bdr.blogspot.com/2013/03/mikser-stoowy-kuchenny-z-biedronki.html
        • mirmunn Re: Robot planetarny z biedronki 02.01.15, 08:40
          Ja preferuję markowy sprzęt kuchenny- Boscha i Brauna tłukę już ileś tam lat i daje radę. Tylko biały plastik niestety ciemnieje po latach- to chyba jedyna wadasmile (teraz są kolorowe, ale kiedy ja kupowałam, sprzęt przeważnie był biały)
          Odpowiednia moc i wygoda użytkowania niestety kosztują. Ale teraz są duże promocje i przeceny- może coś upolujeszsmile.
        • anula19801 Re: Robot planetarny z biedronki 03.01.15, 16:50
          dzięki, przejrzałam bloga, jest bardzo aktualny więc wart tam zaglądać
    • autumna Re: Robot planetarny z biedronki 02.01.15, 09:30
      W przypadku sprzętu typu "raz w roku rzucają w Biedronce" może być chyba kłopot z częściami zamiennymi, no i wyposażenia dodatkowego nie kupisz. Ja w podobnej cenie mam Molinexa, mikser ręczny z miską, 500 W. Więc te 200 zł za sprzęt biedronkowy wcale nie wydaje mi się szczególnie tanio.
      • anula19801 Re: Robot planetarny z biedronki 03.01.15, 16:51
        wstrzymam się jednak z tym z biedronki i jak piszecie zapoluję na jakąś pewniejszą firmę ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka