dragon_fruit 06.02.08, 08:53 workowy, bez funkcji prania mocny i niezbyt ciężki co myślicie o tym? www.ceneo.pl/309803 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzisiowa Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 06.02.08, 09:31 Jak dla mnie -za drogi.Po co przeplacac?-mam Meteora z Zelmera(zreszta drugi),jestem zadowolona.Tez ma plynna regulacje mocy(b.Mocny jak sie da na max-rzadko uzywam,bo mi dywan fruwa),wskaznika zpelnienia nie ma,ale wyczuwam ,kiedy jest pelny,kosztowal ok.270zl.Aha -jest maly,poreczny,lekki,-mam zaufanie do Zelmera(zeby to nie zabrzmialo jak reklama). Odpowiedz Link
dragon_fruit Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 06.02.08, 09:51 dobra: nie patrzcie na cene mam teraz Electroluxa tanszego i tez jest super, ale mam okazje wymienic i szukam czegos nowszego i dobrego potrzebny mi dlugi sznur, a ten ma: Zasięg pracy 13 m i jest szczotka do mebli a moze jest jakis ładniejszy o takich parametrach? (Zelmer mi zbrzydl, bo odkurzalam Zelmerem ze 20 lat Odpowiedz Link
deptaczek Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 06.02.08, 11:53 a dlaczego workowy? Mam bezworkowego samsunga i jestem nim zachwycona. Tzn głównie jego bezworkowością. Kabel też dobry. Jedyna rzecz do kitu to szczotka 3w1. To jakiś wynalazca, który nigdy nie sprząta, musiał wymyślić. Odpowiedz Link
dragon_fruit Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 06.02.08, 13:03 bezworkowy, bo czytałam, że w testach konsumenckich bezworkowe wypadły jednak lepiej od bezworkowych Odpowiedz Link
zdzisiowa Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 06.02.08, 13:18 Dragon-jak mam rozumiec,ze bezworkowe wypadly lepiej od..siebie samych??Sprostuj to ,bo nie kumam,azem ciekawa bardzo.. Odpowiedz Link
dragon_fruit Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 07.02.08, 20:31 skjuzmiiiii workowe wypadły lepiej od bezworkowych Odpowiedz Link
budzik11 Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 06.02.08, 15:30 A dlaczego zbrzydł ci Zelemer? Firma jako taka czy tamten stary odkurzacz? Ja mam właśnie Zelmera Jupiter i jestem b. zadowolona. Taki: www.zelmer.pl/odkurzacze/odkurzacze-klasyczne/odkurzacz-jupiter/ Odpowiedz Link
pacsirta Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 07.02.08, 20:53 Właśnie nabyłam Elektroluxa ultrasilencera. Fajoski jest. Odpowiedz Link
wangosia Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 09.02.08, 12:00 A głośny czy cichy? Mój chłop wymyślił sobie że chętnie odkurzałby chatę gdyby miał cichy odkurzacz, bo chęci nabiera gdzieś koło godziny 23ej... Potrzebuję więc cichego odkurzacza (łatwiej zmienić odkurzacz niż mężusia ) Odpowiedz Link
workin.mama Electrolux Ultra Silencer 13.02.08, 00:25 Witam, ja od kilku miesiecy mam wlasnie Ultra Silencera z Electroluxa (chyba tego tanszego, bo teraz dostepna jest nowsza wersja, drozsza o 100 czy 200 zlotych) i jestem bardzo zadowolona. Jest cichy, im wyzsza sila ssania, tym jest glosniejszy. Moj synek go uwielbia (a poprzedniego odkurzacza sie bal, bo byl za glosny), odkurzam czesto, kiedy mały śpi. Niestety worki są dość drogie, ale można kupic je w wersji tanszej i drozszej (ja polecam ta drozsza, bo starcza na baaaardzo długo). Pozdrawiam, workin.mama Odpowiedz Link
lilipop Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 10.02.08, 01:41 A moze elektrolux ergospace XXL42. Mocny, filtr hepa, dlugasny sznur, lekki, regulacja mocy. Ja go bardzo lubie Odpowiedz Link
kasiazyw Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 13.02.08, 09:33 Kupiłam bezworkowy z filtrem hepa i masakra - filtr się zapycha w ciągu 15 min i ciąg spada do zera. Niestety nie pamiętam jaki to był dokładnie. Teraz mam wodny karcher - taki www.ceneo.pl/330195 i jestem zadowolona. Ciągnie jak smok, trochę kabel ma krótki i niefajnie się wodę wymienia ale ciąg bije wszystko. Odpowiedz Link
mlekozmiodem Re: polećcie najlepszy odkurzacz! 13.02.08, 10:45 Ja polecam siemensa np tego www.agd-rtv.net/product_info.php?cPath=21_41&products_id=12393 Jedna wada to to,ze nie ma blokady kabla i czasami w trakcie odkurzania kabel sam sie zwija,ale jest lekki,cichy i bardzo dobry. No i zawsze niezawodna marka ELECTROLUX-praktycznie produkty nie do zdarcia. - anaa@op.pln Odpowiedz Link