magdziol18 26.05.08, 02:37 Hej! Mam prosbe mozecie podzielic sie Waszymi ulubionymi polskimi sklepami internetowymi? Niedlugo przyjezdzam do Polski i chce troszke pozakupowac..Tylko nie krzyczcie na mnie ze mam zajrzec na forum zakupy. Dzieki! M Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: ulubione sklepy internetowe 26.05.08, 09:35 Zależy, co chcesz kupować Ja mam jeden ukochany sklep agito.pl/ plus branżowe (księgarnie, sklepy z artykułami krafciarskimi itp.) Odpowiedz Link
magdziol18 Re: ulubione sklepy internetowe 28.05.08, 00:32 Dzieki za odpowiedz, chyba najbardziej chodzi mi o sklepy dla dzieci, ubraniowe dla doroslych, ksiegarnie mniej wiecej znam( zagladam na forum ksiazki dzieciece, mlodziezowe), moja ulubiona, choc nie najtansza jest merlin( inne mnie denerwuja, ze nie mozna placic karta i nie ma dobrego systemu sledzenia przesylki). Moze jakies specyficznie polskie, zebym mogla przywiesc fajne pamiatki? M Odpowiedz Link
truscaveczka Re: ulubione sklepy internetowe 28.05.08, 06:45 Zależy, co byś chciała w charakterze pamiątek i czy Ci nie przeszkadza, że są robione w Chinach Ja już nawet kierpcom nie ufam Odpowiedz Link
mala2408 Re: ulubione sklepy internetowe 31.05.08, 23:47 Polecam www.miniart.pl/ - różne gadżety i pamiątki. Dziecięce ciuszki zwykle kupuję na Allegro, sprawdzeni sprzedawcy: exxekids tank-t1 clleopatra nefruta Odpowiedz Link
stokrotka.a :) 02.06.08, 15:31 Witam! ja ostanio przesiaduje na stronie mininiebo.pl...przepiekne ubranka dla malych anioleczkow polecam! Odpowiedz Link