Dodaj do ulubionych

Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes?

24.06.04, 15:39
Murzynow Niggeer jokes nie obrazaja.
Zydow nie obchodza kike jokes.
Chinczykom wisi na temat Chink jokes.
Tylko Polacy caly czas wrzeszcza na temat Polak jokes. Dlaczego?

Chyba dlatego ze jest w nich grono prawdy. Prawda w oczy kole. WIec
podskakuja i skarza sie biedni. I robia tym z siebie jeszcze wieksze
posmiewisko!
Obserwuj wątek
    • Gość: ryszardc Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.dyn.optonline.net 24.06.04, 15:41
      Pleciesz trzy po trzy.
      • fredzio33 [...] 24.06.04, 15:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ryszardc Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.dyn.optonline.net 24.06.04, 17:50
          Czy probowales mnie obrazic?
          • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 24.06.04, 18:08
            Gość portalu: ryszardc napisał(a):

> Czy probowales mnie obrazic?
            nie. probowalem poprawic.
            Obrazic probuej wszystkich Polakow.
            • Gość: rachelka Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.twcny.rr.com 24.06.04, 18:17
              yurek11111 napisał:

> sie nie polemizuje.Ich sie OLEWA cieplym moczem.
              jak pisal ladnie jeden z forumowiczow do rozmowy trzeba miec partnera a nie
              glupia szczekajaca malpe,nie wiem po co tylu polakow polemizuje z tymi
              podrzednymi debilami,postujac glupoty.Patrz wyzej bo to trzeba robic,nie rozmawiac.
              • chalerka o cholera! 24.06.04, 18:28
                rachelko:
                a moze Polakow na nic wiecej nie stac?
                chalerka
                • Gość: rachelka Re: o cholera! IP: *.twcny.rr.com 24.06.04, 18:50
                  chalerka napisała:

> rachelko:
                  > a moze Polakow na nic wiecej nie stac?
                  > chalerka

jak masz ambicje to stac,ale najpierw trzeba ja miec, a potem trzeba sie
                  zjednoczyc jak te wszystkie ujadajace szczekacze,co bluzgaja na Polaske a nigdy
                  siebie nie skrytykuja,patrzmy i sie wzorujmy a ten chlew bojkotowac
                  • chalerka ciechoroba! 24.06.04, 19:05
                    ja chalerka
                    ty rachelka
                    ja panienka
                    ty kurwielka
                    ja nie гавно
                    a ty гавно
                    ja niedawno
                    a ty dawno!
                    • Gość: rachelka Re: ciechoroba! IP: *.twcny.rr.com 24.06.04, 22:16
                      chalerka napisała:

> ja chalerka
                      > ty rachelka
                      > ja panienka
                      > ty kurwielka
                      > ja nie гавно
                      > a ty гавно
                      > ja niedawno
                      > a ty dawno!
                      chalarka z ciebie niezla ku..huzarka,co to gownem rowno pluje,chociaz sie to za
                      hu..nie rymuje.idz do kibla sie umyc i popros o pomoc sprawdzonych forumowiczow,
                      to ci pomoga sie wytrzec, a potem moze troche poczytaj poezji zydowskich, aby
                      nabrac dobrych manier i wroc na ten watek aby cos dodac.
                    • fredzio54 Re: ciechoroba! 25.06.04, 06:28
                      chalerka napisała:

> ja chalerka
                      > ty rachelka
                      > ja panienka
                      > ty kurwielka
                      > ja nie гавно
                      > a ty гавно
                      > ja niedawno
                      > a ty dawno!
                      ja szmatelka
                      ja arabska matracka
    • janek_malicki a jak sie nie obrazic? Wstretne i glupie! 24.06.04, 18:48
      Oto przyklad:
      www.lclark.edu/~krauss/ORTESOL2000web/polakjokes.html
      • fredzio33 Re: a jak sie nie obrazic? Wstretne i glupie! 25.06.04, 21:43
        janek_malicki napisał:

> Oto przyklad:
        > www.lclark.edu/~krauss/ORTESOL2000web/polakjokes.html

BRAWO!
    • Gość: wszystkojednokto bo mają bardziej wyrobione poczucie humoru IP: *.chello.pl 24.06.04, 22:23
      a te są prymitywne,wtórne bo opowiadano takie o milicjantach 30 lat temu,i
      przedewszystkim nudne
      • Gość: ANka :) ! IP: *.ifn-magdeburg.de 25.06.04, 15:39
        Nie obrazaja sie tylko traca zainteresowanie tymi ktorzy kiepskie dowcipy
        opowiadaja.
        A dzis dowcipne musza byc nawet kobiety. Inaczej nici z atrakcyjnosci erotycznej
        i drive- u :).

Jak nauczymy Fredzia to moze nauczy sie doceniac to co w Polkach najpiekniejsze.
        Ja wciaz np nie rozumiem jak mozna umawiac sie na randki z samochodem, jego
        rejestracja, z miejscem zamieszkania lub z wkolko ogladanym filmem:))).
        To cos jak fast food. A fast food na cale zycie to lekki koszmar.
        Niestety wciaz popularny w wielu krajach.
        • biedronka24 Albo Fredzio juz za stary jest- dusza nawet 25.06.04, 16:05
          i woli kobiety w rodzaju rachelki....
          z wasikiem :)
        • Gość: wszystkojednokto Re: :) ! IP: *.chello.pl 25.06.04, 16:22
          umówiłabyś się na randkę z Fredziem???A co robilibyście w DZIEŃ ?
          Tu by się trzeba umówiś z trzema na raz,Fredzio tylko gada o procentach i
          straganach,Titus nF o Mossadzie a kropka o kundlach żydowskich,Tak na godzine
          ożywionej konwersacji mogliby wystarczyć :D
          • biedronka24 W dzien kazde wracaloby do swoich zajec 25.06.04, 16:32
            i obowiazkow. Zreszta kto ma dzis czas na dzien?!
            W nocy zas kazde poglady owiane sa mgielka tajemniczosci i maja wiecej wymiarow
            zwlaszcza te, ktore naprawde je maja:).
            Fredzio i tak juz nie pamieta z kim i kiedy sie na te cwierc polski umawial- tak
            mysle. A jak tak wypomina, to znaczy ze drzazga mu cos innego to cos dla czego
            zapomnial. No i tak to wyglada.
    • Gość: Tomson [...] IP: *.ds.pg.gda.pl 25.06.04, 00:40
      • fredzio33 Re: No właśnie, dlaczego?? Przecież to nie żarty 25.06.04, 04:15
        Gość portalu: Tomson napisał(a):

> o Polach, o których zaściankowi Amerykanie nie mają zielonego pojęcia

widocznie jednak maja - bo caly czas nabijaja sie z Polakow! Xzesto nawet
        bardzo trafnie!
        • Gość: totyle Re: No właśnie, dlaczego?? Przecież to nie żarty IP: *.176.6.211.Dial1.Phoenix1.Level3.net 25.06.04, 05:25
          Ten sie smieje kto sie smieje ostatni.
          • fredzio33 Re: No właśnie, dlaczego?? Przecież to nie żarty 25.06.04, 14:45
            Gość portalu: totyle napisał(a):

> Ten sie smieje kto sie smieje ostatni.

Amerykanie nabijaja sie z Polakow ciagle i bez ustanku od pol wieku. Kiedy
            Polacy zaczna sie smiac? Jak Niemcy wykupia pol Polski, czy jak bezrobocie
            przekroczy 40% ?
            • Gość: ryszardc Re: No właśnie, dlaczego?? Przecież to nie żarty IP: *.dyn.optonline.net 25.06.04, 15:27
              Ci twoi "wszyscy Amerykanie" to chyba sami antypolscy Zydzi. Przy mnie jeszcze zaden Amerykanin nie powiedzial ani jednego "kawalu". Lata temu jakis Zyd probowal ale Amerykanie go olali.
              PS. "Antysemityzm" w NYC wciaz wzrasta.
              • fredzio33 Re: No właśnie, dlaczego?? Przecież to nie żarty 25.06.04, 16:15
                Gość portalu: ryszardc napisał(a):

> Ci twoi "wszyscy Amerykanie" to chyba sami antypolscy Zydzi. Przy mnie
                jeszcze
                > zaden Amerykanin nie powiedzial ani jednego "kawalu". Lata temu jakis Zyd
                probo
                > wal ale Amerykanie go olali.
                > PS. "Antysemityzm" w NYC wciaz wzrasta.

Bo Amerykani nie sa tacy nachalni jak Polacy. Widocznie przy Polakach nie
                opowiadaja Polak jokes.

Ja slyszalem Polak jokes od Amerykanow Wloskiego pochodzenia, niemieckiego,
                irlandzkiego, portorikanskiego, od murzynow, od Amerykanow ktorzy pojecianie
                maja kim byli ich przodkowie (moze nawet Poalcy) no i oczywiscie od
                polakozerczych zydkow parchatych :-)

Co do antysemityzmu w NYC, to tak, wzrasta (szczegonie na Green Point). Jak
                wszedzie na swiecie. Ale do poziomu Polski jeszcze jednak daleko. Pod tym
                wzgledem Polska dumnie przoduje!
                • biedronka24 Oj Fredziu:) 25.06.04, 16:18
                  powiedzialby kto ze masz dane z Polski:).
                  A polish jokes rozpowszechniaja glownie... Polacy.
                  Ja znam ich najwiecej od mojego meza. A on ze swojej firmy itd..
                  • biedronka24 Tylko jak ktos juz tu powiedzial zarty przechodza 25.06.04, 16:20
                    odsiew. Polacy powtarzaja tylko te naprawde dobre. A takie o Polakach robia
                    najlepsze Polacy :).
                • Gość: wszystkojednokto Re: No właśnie, dlaczego?? Przecież to nie żarty IP: *.chello.pl 25.06.04, 16:33
                  fredzio33 napisała
                  Co do antysemityzmu w NYC, to tak, wzrasta (szczegonie na Green Point). Jak
                  > wszedzie na swiecie. Ale do poziomu Polski jeszcze jednak daleko. Pod tym
                  > wzgledem Polska dumnie przoduje!

Bo Polak zawsze na przedzie ,gdzie walczą o naszą i waszą wolność
                • Gość: ryszardc Re: No właśnie, dlaczego?? Przecież to nie żarty IP: *.dyn.optonline.net 25.06.04, 21:50
                  Bylem w srode w irlandzkim pubie na Long Island na meczu Czechy - Niemcy. Lokal byl pelny Amerykanow irlandzkiego i niemieckiego pochodzenia. Nie slyszalem ani jednego "polskiego kawalu". Za to teksty polityczne na Zydow takie szly, ze szkoda gadac.
                  PS. Irlandczycy wiedza, ze Kerry to nie ich a Zydow kandydat.
            • Gość: wszystkojednokto Re: No właśnie, dlaczego?? Przecież to nie żarty IP: *.chello.pl 25.06.04, 15:48
              Polacy śmiali się zawsze nawet wtedy gdy nie tylko pól ale cała Polska była w
              łapach niemieckich i Sowieckich.Problem w tym,że wasze poczucie humoru,również
              to ,które reprezentujecie na tym forum jest monotonne i malo lotne
              • Gość: ANka Fakt IP: *.ifn-magdeburg.de 25.06.04, 15:53
                pamietam z opowiesci jak to w szarych, koszmarnych czasach PRL-u moj ojciec z
                kolega postanowili troszke podniesc poziom adrenaliny u zonek i pewnego dnia
                zajrzeli do nich przez okno od zewnatrz do kuchni (a bylo to 8 pietro):)- to a
                propos ´lotne´ :)
                Gdyby nie humor i przyjaciele, ludzie by tamtych czasow nie przetrwali.
                • Gość: ANka Pamietacie te zdjecia z ´otwarcia´ Media Marktu w IP: *.ifn-magdeburg.de 25.06.04, 15:56
                  Lodzi?
                  Przeslala mi je kolezanka- Niemka z zapytaniem czy to u nas normalne. Moj
                  kolega- Polak odeslal jej z adnotacja- iz tak oczywiscie i odtad dzien ten jest
                  u nas swietem narodowym:)
                  To apropos smiania sie i poczucia :)
                  • Gość: jarek-Zyd ne telus Tak pytanie poza tematem: IP: *.fastres.net 25.06.04, 20:39
                    Zauwazylem ze Bulgarzy( ktorych tez Pani dosc zna) strasznie latwo ucza sie
                    jezykow obcych ( prawie jak Rumeni), od czego to zalezy, sa bardziej od innych
                    muzylnie uzdolnieni.
                    • tifus.nie.flavius Re: Tak pytanie poza tematem: 25.06.04, 20:48
                      deske,
                      zato glowa po ludzku kiwac nigdy sie nie moga nauczyc! Zupelnie jak
                      syjamistyczni agenci Mossadu!
                      t.
                      • Gość: jarek-Zyd ne telus Oprocz Zydow bo ci srednio conajmiej 4 jezyki IP: *.fastres.net 28.06.04, 20:33
                        obce znaja.Pokaz mi jakiegos Zyda ,ktory conajmiej 4 jezykow nie zna....od Anki
                        bardzo chcialbym sie dowiedziec latwosc Bulgarow z przyswajaniem jezykow obcych,
                        moze dlatego ,ze zawsze szeptem mowia.
            • Gość: Tomson Re: No właśnie, dlaczego?? Przecież to nie żarty IP: *.ds.pg.gda.pl 25.06.04, 16:16
              fredzio33 napisała:

> Gość portalu: totyle napisał(a):
              >
              > > Ten sie smieje kto sie smieje ostatni.
              >
              > Amerykanie nabijaja sie z Polakow ciagle i bez ustanku od pol wieku. Kiedy
              > Polacy zaczna sie smiac? Jak Niemcy wykupia pol Polski, czy jak bezrobocie
              > przekroczy 40% ?
              My jak narazie robimy zakłady, kiedy poziom wtórnego analfabetyzmu w USA
              sięgnie 90%, na razie mają "tylko ;o)" 70%.
              A ty fredzio-pedzio nie nabijaj się z nieszczęścia ludzi zmuszonych do życia w
              państwie ogarniętym chorobą amerykańskiego libaralizmu gospodarczego, bo my
              zaraz sobie będziemy żartować z latających autobusów w Tel Avivie, czy
              ludzkiego mydła jakie swego czasu wytwarzali Niemcy.
        • Gość: Tomson [...] IP: *.ds.pg.gda.pl 25.06.04, 16:09
    • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 25.06.04, 06:27
      Mam dowcip
      Zyd pobral sie z polska przydota, a jego polskie przyjacieli sie zabytali
      "powiedz stary dlaczego pobrales sie z przydka Maryjsie ?" a on odpowiedzail
      " bo zaden zwasz nie pujdzie z maja zone do luszka, a ja juz bylem z waszymi "
      :))))))))))))
      • Gość: ANka Bardzo smieszne. IP: *.ifn-magdeburg.de 25.06.04, 15:45
        Zwlaszcza dla Maryjsi, ktora to nie tylko z innymi ale i z wlasnym mezem nie
        pojdzie. A co gorsza dla owego Zyda - co to masochizm uprawia.
        A teraz dowcip dla Fredzia:
        Marysia sie i tak przespi ze wszystkimi. Wystarczy ze pojdzie do polskiej
        fryzjerki, ta zrobi cos tam z jej wlosami, zalozy letnia sukienke i okulary a i
        tak nikt z panow nie zauwazy co Marysia ma na glowie, a co w glowie. Potem jak
        na zabawnym filmie `Placard´ rozglosi kolezankom ze ma tendencje do pan- i ci
        panowie beda juz potem drzwiami i oknami do domu Zyda sie pakowac :)
        • fredzio54 Re: Bardzo smieszne. 28.06.04, 16:10
          Gość portalu: ANka napisał(a):

> Zwlaszcza dla Maryjsi, ktora to nie tylko z innymi ale i z wlasnym mezem nie
          > pojdzie. A co gorsza dla owego Zyda - co to masochizm uprawia.
          > A teraz dowcip dla Fredzia:
          > Marysia sie i tak przespi ze wszystkimi. Wystarczy ze pojdzie do polskiej
          > fryzjerki, ta zrobi cos tam z jej wlosami, zalozy letnia sukienke i okulary a
          i
          > tak nikt z panow nie zauwazy co Marysia ma na glowie, a co w glowie. Potem jak
          > na zabawnym filmie `Placard´ rozglosi kolezankom ze ma tendencje do pan- i ci
          > panowie beda juz potem drzwiami i oknami do domu Zyda sie pakowac :)
          Kazda Polka maze o zydy bo wie ze bedzie ubrana i szanowana a od polaka bedzie
          zle traktowana bo sa pijaki i bijaki
          napewno twoj jest jakis Helmut albo achmed
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Tu masz racje, tak samo poludniowi Wlosi IP: *.fastres.net 25.06.04, 16:13
      nienawidza dowcipow o "terronach".
      • biedronka24 A Niemcy?!!!!! 25.06.04, 16:15
        Na ich temat wogole nie wolno zartowac. Inaczej skandal jest. Albo pewno rozwod :)
        • biedronka24 Francuzi zartow o sobie nie znaja :) 25.06.04, 16:16
          bo sa nie po francusku:),
          Anglicy na wszelki wypadek sami o sobie opowiadaja- aby nie dac szans
          konkurencji- a po cichu najwiecej jednak zartow jest o Irlandczykach i
          Walijczykach itd...
          • fredzio33 Re: Francuzi zartow o sobie nie znaja :) 25.06.04, 16:22
            polski chlop smieje sie z kazdego kawalu trzy razy:
            raz jak mu opowiesz kawal
            drugi raz, jak mu wytlumaczysz
            trzeci raz - jak go w koncu po godzinach myslenia zrozumie

niemiecki chlop smieje sie dwa razy:
            raz jak mu opowiesz kawal
            drugi raz, jak mu wytlumaczysz
            on go nigdy nie zrozumie.

francuzki chlop smieje sie tylko jeden raz
            bo on Ci go nigdynie da wytlumaczyc

Zyd (nie ma wsrod zydow chlopow) nigdy sie nie smieje
            Bo jak tylko zaczniesz mu opowiadac kawal, to on natychmiast przerywa, mowi
            ze zle opowiadasz i opowiada po swojemu (zupelnie inny kawal)
            • biedronka24 :) 25.06.04, 16:25
              No zjednujesz sobie, zjednujesz. Tylko ja nigdy nie wiem z ktorym Fredziem mam
              przyjemnosc :)
              • Gość: z daleka Re: :) IP: 5.5R* / *.inter.net.il 25.06.04, 16:40
                Wazna jest przyjemnosc, reszta to formalnosci:)
              • fredzio33 Re: :) 25.06.04, 16:44
                biedronka24 napisała:

> No zjednujesz sobie, zjednujesz. Tylko ja nigdy nie wiem z ktorym Fredziem mam
                > przyjemnosc :)

Szanowna Pani ANusiu. Zawsze ten sam Fredzio :-) Ja sobie tylko zmieniam
                numerki (jak biedroneczka kropeczki) zaleznie od tematu. Zeby tak naprawde
                Poalkom pod skure - to 54. Jak ortodoksyjnie - to 44. Jak z lekka sie
                posmiac - to 33. Jak tylko do Zydow (na temat ktoery goje nie zrozumieja) to
                613. Fersztejc?
                • biedronka24 Nawet jesli nie do konca - 25.06.04, 16:51
                  to i tak brzmi interesujaco...
                  Tylko co ma pan z tej stymulacji? Stymulowac warto bliskich, kobiety, zeby sie
                  bardziej staraly, mezczyzn- nieustannie itd...
                  Ale tak spolecznie?!
                  A fe. No ale jak mowilam- choc nie do konca rozumiem- to wszakze sie staram..:)
                  • biedronka24 613 25.06.04, 16:53
                    Oto jest pytanie:).
                    Ale tymczasem zostawie to sobie na wieczor- do milego zycze wiec.
                    • fredzio33 Re: 613 zdradze Pani tajemnice :-) 25.06.04, 17:05
                      to liczba przykazów w Judaizmie: 613 (po hebrajsku skrot "tarjag" bo ta liczba
                      wyraza sie jako Taw-Resz-Jud-Gimel)

www.polonica.net/Cywilizacja_zydowska_6.htm
                      www.pardes.pl/rambam/rambam_nota.htm
                      www.izrael.badacz.org/kultura/dalsze.html
                  • fredzio33 Re: Nawet jesli nie do konca - 25.06.04, 17:07
                    biedronka24 napisała:

> to i tak brzmi interesujaco...
                    > Tylko co ma pan z tej stymulacji? Stymulowac warto bliskich, kobiety, zeby sie
                    > bardziej staraly, mezczyzn- nieustannie itd...
                    > Ale tak spolecznie?!

Podkresle tylko Pani wlasne slowa : "Mezczyzn - nieustannie" No wiec robie to
                    nieustannie; a spolecznie - zeby dosiegnac wieksza ich ilosc :-)

• tifus.nie.flavius Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 25.06.04, 19:33
      deske,
      Slusznie sie obrazaja! Te wszystkie tzw "Polak jokes" sa wymyslane przez
      syjamistycznych agentow Mossadu i Szin Bejt w bunkrach TelAwiwu pod
      kierownictwem nijakiego Efraima HamiszimWeArba,
      ktory w nawiasie mowiac sam pochodzi
      ze strony matki z miasta Lodzi!
      a ojeciec jego - daje slowo
      byl kowalem z Pacanowa!
      (tam syjamisci nawet kozy kuja!)
      t.
      • Gość: PP Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: 207.7.207.* 25.06.04, 20:13
        Ile razy ktos chce mnie rozwalkowac polskim kawalem, opowiadam mu nastepny
        polski kawal i natychmiast poprawiam amerykanskim. Kawalarze,w przekonaniu o
        swojej doskonalosci zwykle sa zdziwieni,ze istnieja amerykanskie kawaly.
        • tifus.nie.flavius Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 25.06.04, 20:47
          deske,
          mozesz podac przyklad kawalu amerykanskiego? Jezeli nie odnosi sie do
          USrAela, to napewno nie smieszny!
          t.
    • Gość: mefet A to znasz - o żydku na ruszcie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 21:28
      - co i tak cyganił ? Za takie dowcipy u nas się traci pracę ( daję przykłady).
      Za obrażanie Polaków zyskuje się lepszą pracę ( chcesz przykłady?)
      • fredzio33 Re: A to znasz - o żydku na ruszcie 25.06.04, 21:43
        Gość portalu: mefet napisał(a):

> - co i tak cyganił ? Za takie dowcipy u nas się traci pracę ( daję
        przykłady).
        > Za obrażanie Polaków zyskuje się lepszą pracę ( chcesz przykłady?)

No to Ci polski balwanie powtorze jeszcze raz z pierwszego postu:
        "Zydow nie obchodza kike jokes."
        Nie przejmujemy sie zadnymi kawalami. Rąb co chcesz. Wisi mi i powiewa na
        wietrze!
        Tylko Polacy wsciekaja sie na sam sluch o "Polak jokes" Szlag ich natychmiast
        trafia. Rece sie trzesa. Zebami szczekaja! Niepiekny obrazek.

• Gość: ryszardc Re: A to znasz - o żydku na ruszcie IP: *.dyn.optonline.net 25.06.04, 21:56
          Naprawde Zydzi nie przejmuja sie kawalami o Zydach?!
          Ten doprowadza ich do furii - Dlaczego Zydzi maja wielkie nosy? BO ...
          • Gość: dana33 Re: A to znasz - o żydku na ruszcie IP: 192.117.117.* 25.06.04, 23:42
            nu, to skoncz ten kawal, bo nie wiem, z czego mam sie smiac. z dlugiego nosa
            (tgo zaden kawal, u nas kupa ludzi ma dlugie nosy) czy z bo?
            • Gość: ryszardc Re: A to znasz - o żydku na ruszcie IP: *.dyn.optonline.net 26.06.04, 02:05
              Nie dokonczylem tego "kawalu" BO ... gardze takimi "kawalami".
        • Gość: jojo wiecie jak Polack zawiazuje sznurowki lewego buta? IP: *.proxy.aol.com 26.06.04, 00:05
          prawa noge stawia na lawce i...wtedy zawiazuje sznurowki na lewym bucie !!!
          • Gość: wszystkojednokto Re: wiecie jak Polack zawiazuje sznurowki lewego IP: *.chello.pl 26.06.04, 00:28
            30 lat temu opowiadano mi ten kawał o milicjantach.Nudny jesteś jojo
            • Gość: jojo Re: wiecie jak Polack zawiazuje sznurowki lewego IP: *.proxy.aol.com 26.06.04, 02:41
              nie klam ze to znales,sam teraz to wymyslilem !!!
              • Gość: wszystkojednokto Re: wiecie jak Polack zawiazuje sznurowki lewego IP: *.chello.pl 26.06.04, 08:20
                och,nawet sam?biedny człowieczku.To jest kawał z serii tzw.dziennik dla
                głuchoniemych,gdzie należy gestami pokazywać o co chodzi,aby było
                śmieszniej.Np.wczoraj gen.Jaruzelski zwołał posiedzenie członków KC,a
                opowiadający pokazuje epolety,klepie sie po tyłku i pokazuje właśnie członka
            • Gość: jarek-Zyd ne telus Wlasnie 30 lat temu - 1974 - o czysto polskich IP: *.fastres.net 26.06.04, 09:05
              milicjantach.
              • Gość: wszystkojednokto Re: Wlasnie 30 lat temu - 1974 - o czysto polskic IP: *.chello.pl 26.06.04, 10:11
                żebyś ty jeszcze umiał myśleć po polsku to nie trzeba by ci tyle tłumaczyć
                Po pierwsze primo-Jeśli napisałem,że kawał ten słyszałem 30 lat temu, to nie
                znaczy,że 30 lat temu został wymyślony(chociaż ten biedny mitoman u góry
                twierdzi,że uczynił to tej nocy)
                Po drugie primo-dla naszego narodu milicjanci nigdy nie byli czysto polscy-
                byli "zbrojnym ramieniem PZPR",która jak sama nazwa wskazywała nie była ani
                polska,ani zjednoczona,ani robotnicza
                Społeczeństwo opowiadając takie dowcipy dawało jednoznacznie wyraz swojej
                niechęci do tzw.utrwalaczy władzy ludowej.
                Teraz jasne?
                • Gość: jarek-Zyd ne telus A ty z jakiej ambony kazania robisz. IP: *.fastres.net 28.06.04, 20:29
                  Jak ja widzialem na Slasku Cieszynskich nie polskich milicjantow, coz zaden z
                  nich nie umial po cieszynsku mowic i na pewno tez nie po jidish.
                  • Gość: wszystkojednokto Re: A ty z jakiej ambony kazania robisz. IP: *.chello.pl 28.06.04, 20:36
                    Jarek zmiłuj się chłopie dwa dni myślałeś aż napisałeś,ale o co ci chodz Bóg
                    jeden wie. Sam chyba rozumiesz,że nie wystarczy mówić tym samym językiem , by
                    być swoim.Wy mówicie po polsku,my mówimy po polsku a ile między nami
                    wrogości,takiej z założenia a priori
                    • Gość: jarek-Zyd ne telus W takim razie dajesz mnie racje, ze Polska IP: *.fastres.net 29.06.04, 16:16
                      Slask Cieszynski okupuje i zrobila w nim jakies male ludobojstwo.
                      • Gość: ANka Jarku- odpowiedz na Twoje pytanie: IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 12:35
                        wszyscy slowianie sa dosc utalentowani jezykowo. Ponoc- to nie moje zdanie. Moje
                        zdanie jest takie ze sa leniwi. Wlasnie w zwiazku z tym. I to dotyczy tak samo
                        Bulgarow, Rosjan jak i nas Polakow.
                        Bulgarzy ucza sie troche jezykow wtedy gdy musza. Ale talent nie zastapi
                        pracowitosci.
                        Takze to mit. Moja mama twierdzi nawet ze wszyscy Bulgarzy uwazaja ze mowia po
                        rosyjsku od kolyski co jest oczywista bzdura- bo rosyjski jest mniej wiecej tak
                        samo rozny od bulgarskiego jak od polskiego. Najbardziej laczy te dwa jezyki
                        cyrylica.
                        A z predyspozycje jezykowe na pewno maja zwiazek z pewnymi zdolnosciami
                        muzycznymi, choc nie sa im rownowazne. Glownie chodzi tu o ladunek emocjonalny
                        przekazu. Musisz jednak wiedziec, ze w swiecie neurofizjologii panuje od dawna
                        dogmat specjalizacji polkulowej w tej dziedzinie.
                        Dzis troche sie to rozroznia na poszczegolne wlasciwosci fizyczne slowa czy
                        dzwieku - niemniej wciaz pewne aspekty muzyki sa analizowane w przewadze w
                        jednej polkuli, a jezyka w drugiej. Jesli chcesz znac szczegoly przesle ci pare
                        artykulow. Niestety nie ma za bardzo dostepu do popularnonaukowych ale moge cie
                        odeslac do oryginalow.
      • Gość: jarek-Zyd ne telus jak mopzna dostac lepsza prace w Arabskiej IP: *.fastres.net 26.06.04, 09:03
        czesci Palestyny? Moze odjazd do raju expressem?
    • Gość: Humbal Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.onecik.pl / *.onecik.pl 26.06.04, 02:10
      Hej, Fredziu! Podaj przykład. Może po prostu poziom kawałów jest marny?
      • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 27.06.04, 10:09
        Gość portalu: Humbal napisał(a):

> Hej, Fredziu! Podaj przykład. Może po prostu poziom kawałów jest marny?

ok, ale jezeli poziom jest marny, to po cosie wkurzac?

Q. What do you call a stork that delivers Polish babies?
        A. A dope peddler!
        • Gość: Humbak Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 28.06.04, 14:46
          Ja wiem? Nie obraziłbym się. Śmiać też mi się nie chce, ale nie znam US
          realiów. Co do obrażania się o marne kawały: wkurzanie się z powodu celnego i
          dowcipnego kawału jest chyba rzadkie. Marny kawał i do tego wulgarny bardziej
          denerwuje. Tak mnie się zdaje.
    • Gość: mirex Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.abhsia.telus.net 27.06.04, 10:25
      fredzio33 napisała:

> Murzynow Niggeer jokes nie obrazaja.
      > Zydow nie obchodza kike jokes.

fredzio czy uwazasz ze taki dowcip jest do przyjecia dla wszystkich zydow?

zydowski chlopiec prosi wartownika przy bramie do obozu koncentracyjnego
      :oddajcie mi mojego tate
      straznik prosi swojego kolege
      :helmut, przynies mi kostke mydla
      • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 28.06.04, 14:23
        Gość portalu: mirex napisał(a):

> fredzio33 napisała:
        >
        > > Murzynow Niggeer jokes nie obrazaja.
        > > Zydow nie obchodza kike jokes.
        >
        > fredzio czy uwazasz ze taki dowcip jest do przyjecia dla wszystkich zydow?
        >
        > zydowski chlopiec prosi wartownika przy bramie do obozu koncentracyjnego
        > :oddajcie mi mojego tate
        > straznik prosi swojego kolege
        > :helmut, przynies mi kostke mydla

powtarzam jeszcze raz. Widze ze do Polakow nie dociera.
        Wisi nam i powiewa na wietrze. Jak kawal o Zydachjest smieszny - to sie
        smiejemy. Jak jest wstretny to wzruszamy ramionami. Ten Twoj wskazuje tylko
        jakim nedzneym stworzeniem jest ten ktory taki kawal opowiada.
        Chodzi mi o to ze Polacy nie potrafia ignorowac Polak jokes. Wsciekaja sie
        niesamowicie. A tym samym udowadniaja ze zasluguja na wlasnie taka pogarde
        jaka te kawaly im przypisuja.
        Czy polska glupota rzeczywiscie nie ma granic? (pytanie retoryczne)
        • Gość: rachelka Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.twcny.rr.com 28.06.04, 17:56
          fredzio33 napisała: > powtarzam jeszcze raz. Widze ze do Polakow nie dociera.
          > Wisi nam i powiewa na wietrze. Jak kawal o Zydachjest smieszny - to sie
          > smiejemy. Jak jest wstretny to wzruszamy ramionami. Ten Twoj wskazuje tylko
          > jakim nedzneym stworzeniem jest ten ktory taki kawal opowiada.
          > Chodzi mi o to ze Polacy nie potrafia ignorowac Polak jokes. Wsciekaja sie
          > niesamowicie. A tym samym udowadniaja ze zasluguja na wlasnie taka pogarde
          > jaka te kawaly im przypisuja.
          > Czy polska glupota rzeczywiscie nie ma granic? (pytanie retoryczne)
          fredek widze,ze wystarczajaco duzo czytales tych kawalow czego wynikiem jest
          poprawa twojej polszczyzny. co do kawalow to kazdy czyta i smieje sie z tego co
          podnieca jego intelekt,tak samo jest w postach na tym forum.
          • chalerka Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 28.06.04, 18:09
            Gość portalu: rachelka napisał(a):

> fredek widze,ze wystarczajaco duzo czytales tych kawalow czego wynikiem jest
            > poprawa twojej polszczyzny. co do kawalow to kazdy czyta i smieje sie z tego
            co
            > podnieca jego intelekt,tak samo jest w postach na tym forum.
            rachelka widze, ze zjadlas za duzo fasolki czego wynikiem jest to ze teraz
            popierdzasz po forum. Szkoda ze jak cos nie istnieje to go nie mozna podniecic
            nawet dobrym kawalem. Co za cholera!
            • Gość: rachelka Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.twcny.rr.com 28.06.04, 19:41
              chalerka napisała:

> Gość portalu: rachelka napisał(a):
              >
              > > fredek widze,ze wystarczajaco duzo czytales tych kawalow czego wynikiem je
              > st
              > > poprawa twojej polszczyzny. co do kawalow to kazdy czyta i smieje sie z te
              > go
              > co
              > > podnieca jego intelekt,tak samo jest w postach na tym forum.
              > rachelka widze, ze zjadlas za duzo fasolki czego wynikiem jest to ze teraz
              > popierdzasz po forum. Szkoda ze jak cos nie istnieje to go nie mozna podniecic
              >
              > nawet dobrym kawalem. Co za cholera!
              widze cholerka, ze wyszlas z kibelka ,gdzie tworzylas nowe
              wierszyki,przypominajace inteligentne posty tak wielu zaangazowanych w sprawe
              forumowiczow.moze kiedys w koncu z tego smrodliwego kibelka zdolasz wyjsc i
              zdecydowac pod jakim nickiem bedzie pisac troche bardziej sensowne posty. i to
              tyle na temat smrodu i polskich zarcikow na poziomie fredka i takich jak ty co
              go bronia.
          • Gość: jarek-Zyd ne telus Doskonale- to jaki ma intelekt ten z telus IP: *.fastres.net 29.06.04, 16:13
            jezeli on to za dowcip uwaza.
      • Gość: jarek-Zyd ne telus A to ma byc dowcip, albo twojego Arabskiego IP: *.fastres.net 29.06.04, 16:12
        ojca sny.
    • jan.poniatowski no bo chyba jednak zasluzone 29.06.04, 15:31
      oto przyklad watku na tym forum.
      Szczyt ludzkiej glupoty!
      Oczywiscie Amerykanie wysmiewaja Polakow.

Ameryka - korupcja absolutna! IP: *.ipt.aol.com
      Gość: Gucio 29.06.2004 05:25 odpowiedz na list odpowiedz cytując

) Czy istnieje cokolwiek w Ameryce, co nie jest skorumpowane?

) Poczawszy od jezyka, w ktorym wszelkie pojecia, ktore dotychczas wydawalyby
      sie dosc scisle zdefiniowane i w tymze sensie rozumiane, okazuja sie teraz
      absolutnie nic nie znaczacymi. Dzisiaj okreslenie suwerennosci zostalo
      skorumpowane dla watpliwych celow zbrodniczej polityki amerykanskiej w Iraku.
      Przy innych okazjach, obrzydzeniem napawalo mnie okreslanie masowych
      mordercow, ktorzy ze stratosfery bombardowali niczego nie winna ludnosc
      Afganistanu, czy Iraku, a ktorych okreslano 'bohaterami'! I moznaby nieomal
      kazde okreslenie amerykanskiej korupcji angielskiego jezyka w podobny sposob
      analizowac i do podobnych, jezeli nie identycznych wnioskow dochodzic.

) Inana sprawa jest sprawa zywnosci, jaka sie serwuje w handlu ameykanskim.
      Czyz mozna sobie w XXI wieku wyobrazic cos podlejszego, aniezeli to, co sie
      znajduje na polkach amerykanskich sklepow?

) Jeszcze inna sprawa jest kwestia religii, ktora sie wykorzystuje oficjalnie
      dla popierania i blogoslawienia zbrodni popelnianych na wlasnych obywatelach,
      jak i do usprawiedliwienia morderczej agresji w stosunku do innych krajow
      Swiata, jak i ich wierzen, obyczajow i wszelkiego tego, co sie sklada na
      kulture.

) Kwestie amerykanskich politykow przedstwie w jednym zdaniu : jest to
      zbrodnicza banda, ktora na kazde skinienie z Israela, glosuje tak, jak sobie
      zydzi zycza!

) Slawetna 'sprawiedliwosc' amerykanska poza oczywista sprawiedliwoscia za
      pieniadze i glosy w wyborach, sluzy doskonale wszelkiej zgraji absolutnie
      pozbawionych wszelkich skrupulow tych, ktorzy sa wlascicielami krolujacemu
      tutaj kapitalowi.

) Jezeli sa tu osoby, ktore pamietaja to wszystko, co tzw.'komuna' usilowala
      wmowic narodom, to musze was zapewnic, ze w Ameryce nie dzieje sie nic
      innego, a wrecz znacznie bardzie ponura przyszloscia ten system sie zapowiada.

) Szczegolnie dlatego ze bezideowy ten, jakby sie wydawalo, system, ma jedyna
      idee, jedynego bozka, ktory sie Mamona zowie. A czciciele jej wyzuci sa ze
      wszystkiego tego, co ludzkim okreslic moznaby, poza chciwoscia i cynizmem.

) Moznaby wnikac glebiej i plyciej we wszystkie dziedziny zycia i egzystencji
      Ameryki i wszelkie ZLO, ktorym sie ta ludzka aberacja charakteryzuje,
      prowadzi do jedynego Sztana i sekty jego czczacej - do zydow!!!

) To zydzi calkowicie skorumpowali Ameryke i zniszyli jej wszelkie wartosci,
      jezeli jakies rzeczywiscie Ameryka soba kiedykolwiek przedstawiala!!!

) Bo tylko zyd potrafi skorumpowac jakiekolwiek srodowsko tak doskonale, jak
      sie to teraz przedstawia w Ameryce.

• Re: Ameryka - korupcja absolutna! IP: *.165.36.50.Dial1.Detroit1.Level3.net
      Gość: geo 29.06.2004 05:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Gucio!
      A o co chodzi? Wiadomo nie od dzis, ze usa to panstwo kapitalistyczne i wszyscy
      tu sa zeby robic szmal. A kim sa politycy? to mafia i ludzie wybrani przez "big
      business". I politycy robia wszystko co im "business" kaze (a inna sprawa jest
      ze cala finansjera kieruja zydzi)
      A jak, od poczatku swiata, politycy rzadza? : dac ludziom budwiser, footabll i
      cheeseburgery hihihi i wszyscy sa szczesliwi.
      A dla tych "inteligentniejszych" jeszcze dorzucic pare hasel : jak demokracja
      itp banialuki. Wiec ja uwazam, ze obecna ekipa rzadzi baaaardzo dobrze.

• Re: Ameryka - korupcja absolutna! IP: *.ipt.aol.com
      Gość: Gucio 29.06.2004 13:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując

) Gość portalu: geo napisał(a):

) Gucio!
      ) A o co chodzi? Wiadomo nie od dzis, ze usa to panstwo kapitalistyczne i
      wszyscy
      )
      ) tu sa zeby robic szmal. A kim sa politycy? to mafia i ludzie wybrani
      przez "big
      )
      ) business". I politycy robia wszystko co im "business" kaze (a inna sprawa
      jest
      ) ze cala finansjera kieruja zydzi)
      ) A jak, od poczatku swiata, politycy rzadza? : dac ludziom budwiser, footabll
      i
      ) cheeseburgery hihihi i wszyscy sa szczesliwi.
      ) A dla tych "inteligentniejszych" jeszcze dorzucic pare hasel : jak demokracja
      ) itp banialuki. Wiec ja uwazam, ze obecna ekipa rzadzi baaaardzo dobrze.

) To ostatnie zdanie Twoje jest przerazajace!!!!

) Jezeli tak myslimy, to po co nam wszystko to, co natapilo od momentu, kiedy
      to nauczylismy sie samemu wkladac pozywienie do ust i wycierac dupe po wygodnym
      wys*aniu sie?

) Ta Twoja 'ostatnia ekipa' wyrwala dno z limitow demoralizacji i korupcji
      amerykanskiej, poczawszy od pierwszego, oficjalnego usankcjonowania oszustwa w
      wyborach prezydenckich, do usilowania za wszelka cene zrujnowania tego kraju,
      tak ekonomicznie, jak i moralnie.

) Majac choc odrobine wrazliwisci zoladka, nie mozna tego widziec i okreslac
      inaczej.

• Re: Ameryka - korupcja absolutna! IP: *.dyn.optonline.net
      Gość: obcy 29.06.2004 05:55 odpowiedz na list odpowiedz cytując

No,nie badz az tak okrutny w stosunku do kraju ktory
      dal Polsce wolnosc (Reagan) i umozliwil jej wlasciwy
      rozwoj.Do dzis Polska zajmuje jedno z najwaznieszych
      miejsc w polityce zagranicznej USA (obecnosc naszych
      wojsk w Iraku jest chyba wyroznieniem?).
      USA wierzy w Polske jak w zaden inny kraj.
      Nasze zwiazki z Ameryka datuja sie juz od bardzo dawna,
      kiedy to nasi ludzie wlaczyli "za wolnosc nasza i wasza".
      Kosciuszko i Pulaski sa tu znani,ich imieniem nazwane sa mosty,
      i inne budowle dla pamieci ich wkladu w historie Ameryki.
      Czego chciec wiecej?
      Ameryka zawsze byla jest i bedzie silnie zwiazana z Polska,bo
      to wlasnie nasz kraj rowniez ja tworzyl,i to wie nawet dziecko
      amerykanskie w szkole podstawowej.
      Jezlei zas chodzi o Zydow,to wydaje mi sie ze przypisujesz im zbyt
      duza wladze.Prawda jest taka,ze Ameryka rzadza nie tylko Zydzi,ale
      i inne narody jak np.Wlosi (co powiesz o wloskich mafiach w latach
      30-tych),Irlandczycy (ci sa bardzo zdecydowani i zwarci w swej
      spolecznosci,i uwazaja ze Ameryka do nich powinna z historycznego
      wzgledu nalezec),dalej Rosjanie (duzo z nich jest powiazana ze srodowiskiem
      zydowskim,ale nie wszyscy),no i wreszcie Polacy,ktorych jest tutaj wiele.
      Tak,ze prosze sie troche zastanowic na tym co sie pisze.
      Zapewniam Cie,ze Zydzi chociaz maja duzy wplyw na dzisiejsza polityke USA
      nie sa jedynymi,i pozostale srodowiska oddzialywuja i to bardzo,szczegolnie
      obecnie Irlandczycy i Wlosi.
      Dlatego tak Bush sie skladal w Irlandii,bo mu powiedzieli co ten narod
      znaczy i kim jest w Ameryce.
      Ponadto maly biznes opanawuja arabowie i latynosi.
      Ile Ty jestes lat w Ameryce,bo jak mniej niz 20 to niewiele o niej wiesz.
      pozdrowienia,
      i przestan wypisywac te glupoty o Zydach,
      pozdr.

• Re: Ameryka - korupcja absolutna! IP: *.ipt.aol.com
      Gość: Gucio 29.06.2004 13:44 odpowiedz na list odpowiedz cytując

) Jestem tutaj znacznie dluzej, anizeli to Twoje 'kwalifikujace' 20 lat.

) Byl czas ze nie zwracalem uwagi na wiele spraw, tez myslac zoladkiem, jak Ty
      siebie okreslasz trescia swojej wypowiedzi, ale w zyciu czlowieka powinien sie
      znalezc moment, kiedy rozpoczyna analize srodowiska w ktorym zyje, a ktora
      powinno sie przeprowadzac w/g jakis kryteriow przyzwoitosci, z ktorymi powinien
      sie urodzic i wchlonac w pierwszym etapie swojego zycia.

) Regan nikogo nie wyzwalal, chyba ze z okowow zycia doczesnego. A jezeli
      chodzi o Polske, to Regan i Ameryka, uzyli ja jako narzedzie, poniewaz oprocz
      wielkich slow i hasel, Ameryka nie potrafi sklecic niczego, co sie mogloby pod
      pojecie przyzwoitosci i sprawiedliwosci podciagnac.

) Podczas gdy jedni, zachwyceni swoim zyciem w atmosferze rzucanego 'chleba i
      igrzysk' pieja peany na czesc tych, ktorzy ochlapy te im rzucaja, inni -
      potrafia dojrzec korupcje, ludzk
      • Gość: jarek-Zyd ne telus I jak ten biedak arabski w zydowskiej IP: *.fastres.net 29.06.04, 16:15
        hameryce cierpi-biedny gucio razem z swoim kolega nie mmiej zalosnym, tym z telus.
        • tifus.nie.flavius Re: I jak ten biedak arabski w zydowskiej 30.06.04, 05:27
          deske,
          Gucio to syjamistyczny prowokator! Probuju wyrobic Polsce slaba opinie
          swiatowa.
          t.
          • Gość: jarek-Zyd ne telus Czy mozna to wyrobic. IP: *.fastres.net 30.06.04, 09:07
            Przeciez Polska to nie ciasto ...
    • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 30.06.04, 12:24
      raz wydzialem polak kradnie samochodw Wa-wie ztrzymalem go i sie pytalem
      dalczego pan kardnie a facet odpowiedzial
      "ja nie kradne ja porzyczam aby nie swrocic"
      • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 05:15
        jak rozpoznac polskiego psa?
        - to te co gonia zaparkowane samochody!

Dlaczego polskie psy maja rozplaszczone mordy?
        - bo gonia zaparkowane samochody!
        • Gość: mirex Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.abhsia.telus.net 01.07.04, 08:31
          cos na twoj poziom fredzio33

- Czym sie rozni Zyd od ciaglej linii ?
          - Ciaglej linii nie wolno przejezdzac.

- Czym sie rozni przejechany Zyd od przejechanego psa ?
          - Sladami hamowania przed psem.
          • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 12:06

> cos na twoj poziom fredzio33
            >
            > - Czym sie rozni Zyd od ciaglej linii ?
            > - Ciaglej linii nie wolno przejezdzac.
            >
            > - Czym sie rozni przejechany Zyd od przejechanego psa ?
            > - Sladami hamowania przed psem.
            czy ktos zna takiego polaka:
            co pracuje
            nie pije
            nie bije zone
            prowadzi swoj samochod nie ukradziony
            napewno musi byc cod na ziemi
            • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 14:29
              fredzio54 napisał:

> czy ktos zna takiego polaka:
              > co pracuje
              > nie pije
              > nie bije zone
              > prowadzi swoj samochod nie ukradziony
              > napewno musi byc cod na ziemi

Fredziu, nie ma cudow! :-)
              • Gość: ANka Mysle ze jakies 50 % wszystkich Polakow z cala IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 12:22
                pewnoscia:)) Czy w Izraelu kobieta to nie Izraelczyk Fredziu? :)))
                Sam mi zapodales te watpliwosc. Wiec bron sie teraz.
          • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 14:37

> cos na twoj poziom fredzio33
            >
            > - Czym sie rozni Zyd od ciaglej linii ?
            > - Ciaglej linii nie wolno przejezdzac.
            >
            > - Czym sie rozni przejechany Zyd od przejechanego psa ?
            > - Sladami hamowania przed psem.

1. Juz wyzej pisalem ze nie przejmujemy sie "kike jokes" . Wisi nam!
            2. Porownaj co wysmiewaja "Polak jokes", a co twoje "kike jokes"

Pracowalem kiedys z Polakiem. Jeszcze na pierwszych PC z IBM, kiedy klucze na
            klawiaturze mozna bylo latwo zdejmowac. Pewnego dnia przelozylem mu "C" na "X"
            i na odwrot. meczyl sie biedak kilka godzin. Potem zadzwonil do "tech
            support" i skarzyl sie ze komputer przekreca mu litery. Zlitowalem sie nad nim
            w koncu i przyznalem sie ze przestawilem mu klawisze. Na drugi dzien kiedy
            przyszedlem do pracy znalazlem wszystkie moje klawisze pozdejmowane i
            porozrzucane po moim biurku. Oto cala polska osobistosc.

nardoy tez leza na "Bell curve". Zydzi w ogonie i Polacy w ogonie. Zydzi w
            tym ogonie gdzie geniusze, Polacy w tym gdzie umyslowo niedorozwinieci. Coz,
            ktos musi byc w lewym ogonie "Bell curve"
            • Gość: rachelka Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 15:18
              fredek 33 tacy geniusze jak ty pracuja w IBM, inni geniusze poprostu nie pracuja
              bo maja wystarczajaco duzo pieniedzy zarobionych z genialnych
              projektow,najwyrazniej ty nie jestes jednym z nich.a przekladanie literek na
              komputerze to akurat twoj poziom zydowskiego geniusza,he,he,wroc do przedszkola
              i ciagnij rachelki za wloski
              • biedronka24 Ha, ha, ha. Fredziu 02.07.04, 12:48

ty z IBM- a? Wymien mi wobec tego kraje kochaneczku do ktorych nie zaleca wam
                sie jechac. Mozesz prywatnie na moja skrzynke. Jak sie boisz.
                • biedronka24 Klawiatura i klawisze to hymn Fredzia 33 02.07.04, 12:53
                  jego naczelna wartosc, jego sakrum. Coz znaj Fredzia- drogi przyjacielu. Nie
                  dotykaj jego klawiszy!!!!!!
                  Pod zadnym pozorem. Tylko jemu wolno.
                  Fredziu!!!!
                  Czy masz juz klodeczke i dlugi, gruby lancuch na kazdym klawiszu?!!!!
                  W IBM-ie pelno Polakow :)
                  A nuz ukradna Ci te swietosci. A wierz przeciez, ze jako pracownikowi nie wolno
                  Ci ich utracic.

I pamietaj- z zyczliwosci serca jestem gotowa zredagowac dla Ciebie ogloszenie
                  matrymonialne- to za tych ´niedorozwinietych´ - tak sie tym ucieszylam.
                  Bedzie w nim- szukam Pani do czyszczenia klawiszy. Umowa jednostronna.
                  Dyspozycyjna w porze obiadowej. Odporna na wstrzasy. Itd...
            • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 15:41
              :))
              raz podarowalem polki klawaiture z PC nieszczescie udal sie wypadek ta kobieca
              blondynka(nie mandra) wylala cherbatke na klawiature i wsadzila ja do microwave
              aby ja wysuszyc ! klawiaturka wysuszyla sie ale byla do niczego
              Polska rzeczwistosc :))))))))))))))
              • Gość: ANka Fredziu... IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 12:37
                a czy ty przypadkiem nie trafiles pechowo na ta twoja polki?
                Bo ja znam jednego pana, ktoremu zonka musiala wlaczac wieze HI- Fi- bo
                biedaczek nie umial obsluzyc ani wiezy ani pilota....
                Widzisz nieszczesni tradycjonalisci chodza po swiecie. A swoja droga ja
                klawiatury tez nie lubie. Wole pisac sztyfcikiem po ekranie, np palma.
                • biedronka24 I trzeba bylo uczciwiej- jak chciales zeby ci 02.07.04, 12:41
                  upaprana i nieczyszczona latami klawiature ktos wyczyscil. Bo coz innego takim
                  Fredziom przychodzi do glowy- czemuz to innemu moze sluzyc kobieta o milej
                  powierzchownosci?!
                  Jak dla Fredzia to do czyszczenia klawiatury. A babeczka przynajmniej zrobila
                  jak nalezy. Ja tez nie lubie sie paprac w guziczkach. Porzadny facet ma futeral
                  na klawiature, albo lepsze wynalazki:)
    • rzydzio54 Dlaczego rzydzi jak fredzio 33 obrazaja Polakow? 01.07.04, 15:08
      Dlaczego takie rzydki jak fredzio 33 prowokuja i obrazaja Polakow? Dowcipow o
      roznych nacjach jest bez liku: o Niemcach, Rosjanach, murzynach, zydach no i
      oczywiscie Polakach.
      Sa rozne, dobre i chamkie ale rzydek fredzio chce nam wmowic, ze rzyd nie
      obraza sie za dowcipy o rzydach przerabianych na mydlo, murzyn za dowcipy o
      czarnuchach wybielanych smola i pierzem a niemiec za dowcipy o tepych jak wol
      niemcach.

Dlaczego rzydek fredzio to robi? Bo taka wlasnie jest natura rzydka:
      prowokowac, przekrecac, szczuc na sieie goji.

Skutki jak zwykle byly i sa takie same. Rzydki wczesniej lub pozniej obrywaja w
      trabe i placza, ze Polacy, Niemcy, Rosjanie a nawet spokrewnieni z niminegrzy
      sa antysemitami.
      • fredzio33 ano wlasnie - bo Polacy sie obrazaja! 01.07.04, 15:16
        rzydzio54 napisał:

> Dlaczego takie rzydki jak fredzio 33 prowokuja i obrazaja Polakow?
        > Dowcipow o roznych nacjach jest bez liku:
        > o Niemcach, Rosjanach, murzynach, zydach no i
        > oczywiscie Polakach.
        > Sa rozne, dobre i chamkie ....

ale ani niemcy ani zydki ani murzyny ani rosjanie ani nawiet armianczycy z
        Erewania nie obrazaja sie z powodu takich glupich dowcipow. Jedynie Polacy
        caly czas wrzeszcza "Panie dyrektorze, ten zydek sie ze mnie nabija". Dlatego
        wlasnie takie zydki jak ja kontynujemy nabijanie sie. Wielka przyjemnosc
        sadystyczna - posmiac sie z niedorozwinietego. Ale barany!
        • Gość: rachelka Re: ano wlasnie - bo Polacy sie obrazaja! IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 15:21
          fredek 33 tylko sie nie splacz bo sadyzm to choroba i raczej nie do smiechu, a
          poza tym to na szczescie nie kazdy ma takie chore poczucie zydowskiego
          humoru,lepiej idz popracuj troche, bo ci pieniazkow nie starczy na sadystyczne
          zabawki na dobranoc
          • fredzio33 Re: ano wlasnie - bo Polacy sie obrazaja! 01.07.04, 15:27
            cholera! (mialem na mysli Rochela)
            pieniazkow na taki sadyzm zawsze mi wystarczy - bo to nic nie kosztuje!
            Cholera jasna!
            • Gość: rachelka Re: ano wlasnie - bo Polacy sie obrazaja! IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 15:37
              e to ty w ibm malo zarabiasz,ze masz takie male wymagania.te bardziej
              sadystyczne zabaweczki to calkiem drogie fredek,wiec nie skap sobie,bo musisz
              zloscic polakow glupich na drugi dzie wiec mocno daj se w zyle:))
              • fredzio54 Re: ano wlasnie - bo Polacy sie obrazaja! 06.07.04, 07:04
                raz Zyd porzyczyl polakowi samochod(to cud bo zawsze kradana)
                polak nie mog dostepic do samochodu bo mnial problem z kluczem, to zyd mu
                powiedzial kierunek kluczy "zeby na dole" a polek nie zrozumial i pokazal
                swoje zeby na dole :))))))))))))))))))))))
          • Gość: wszystkojednokto Re: ano wlasnie - bo Polacy sie obrazaja! IP: *.chello.pl 01.07.04, 15:28
            a ja myslalem,ze ten Fredzio to już dawno dyrektor,tyle ma wolnego czasu by
            glupoty wypisywac,a tu prosze wyszlo szydlo z worka.Polaczki skarżą na niego do
            dyrektora...Noo,to wiele wyjaśnia
            Cześć Rachelka
            • fredzio33 Re: ano wlasnie - bo Polacy sie obrazaja! 01.07.04, 15:35
              ja - dyrektorem? :-)
              a gdzie tam!
              ja "low man on a totem pole" (no pun intended)
              moj tytul tlumaczy sie na angielski jako "doormat"
            • Gość: rachelka Re: ano wlasnie - bo Polacy sie obrazaja! IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 15:40
              Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a):

> a ja myslalem,ze ten Fredzio to już dawno dyrektor,tyle ma wolnego czasu by
              > glupoty wypisywac,a tu prosze wyszlo szydlo z worka.Polaczki skarżą na niego do
              >
              > dyrektora...Noo,to wiele wyjaśnia
              > Cześć Rachelka
              czy mozna byc dyrektorem ibm i nazywac sie fredzio 33, tozto nawet zydy by sie
              smialy a nie tylko polacy.sadzac po zabawach fredka nie wiele wyrosl poza
              szkolna mentalnosc.POzdr
            • rzydzio54 Re: ano wlasnie - bo Polacy sie obrazaja! 01.07.04, 15:42

> a ja myslalem,ze ten Fredzio to już dawno dyrektor,tyle ma wolnego czasu

Fredzio to typowy zydek. Szczucie i podjudzanie to ich job.
              Teraz Fredzio usiluje stylizowac Polakow na cos zupelnie odmiennego,
              nieprzystajacego do reszty czlowieczenstwa bo Polacy obrazaja sie na prymitywne
              dowcipy a inni (w tym oczywiscie Zydzi) nie.

Krotko mowiac Fredzio chce zrobic z polakow Zydow. Chodzi mu o odwrocenie rol.
              Zydzi maja wedlug niego niczym nie roznic sie od innych a Polacy tak.

Moze Fredzio zapostuluje znakowanie Polakow jakas gwiazda? :-)
        • rzydzio54 Wszyscy z wyjatkiem zydow sie obrazaja 01.07.04, 15:39
          ....jesli dowcipy sa chamskie i zlosliwe. A zydek fredzio tworzy swoja nowa
          rzeczywistosc, w ktorej Polacy maja byc tak odosobnieni jak zydzi.....

fredzio33 napisała:

> ale ani niemcy ani zydki ani murzyny ani rosjanie ani nawiet armianczycy z
          > Erewania nie obrazaja sie z powodu takich glupich dowcipow. Jedynie Polacy

"Prawda" to rzeczywiscie chyba produkt zydowski. Oczywiscie zydzie, Niemcy,
          murzyni sie nie obrazaja..... na glupie dowcipy.
          Czy ty naprawde liczysz na to, ze ktos ci to kupi zydzie?
          Ciekawe czemu ten Niemiec w Sopocie dostal szalu, gdy przechodzacy obok lebek
          zasalutowal mu "haj-hitla".
          Ciekawe dlaczego prasa niemiecka z takim oburzeniem pisala o okladce "wprost"
          przedstawiajaca Eryke Steinbach siedzaca w mundurze SS na Schroederze.

Lzesz zydzie. Jestescie byc moze jedyna nacja, ktorej nie ruszaja chamskie
          dowcipy i dlatego to wy jestescie wyjatkiem a nie Polacy.
          • fredzio33 Re: Wszyscy z wyjatkiem zydow sie obrazaja 01.07.04, 15:58
            zawsze zapominam ze mam do czynienia z idiotami.

jak zmadrzejesz to zrozumiesz dlaczego przyklady ktore cytujesz o niemcach sa
            nie do rzeczy.

A pozatym, to jeszcze nie spotkalem niemca ktory byl by w stanie zrozumiec
            jakikolwiek kawal - ani o niemcach ani nawet o polakach.

A o zydach mozesz sobie pisac co chcesz. Obrazasz sie jak pies na ciebie
            szczeka?
            no to my sie nie obrazami jak nam Polak probuje nabluzgac albo jakis (jego
            zdaniem dowcipny) kawal opowiedziec.
            • Gość: rachelka Re: Wszyscy z wyjatkiem zydow sie obrazaja IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 16:02
              fredzio33 napisała:
              > zawsze zapominam ze mam do czynienia z idiotami.
              fredek moze to juz wczesny alzheimer,idz sprwadz sie u lekarza, tylko sie nie
              poplacz na tym forum od polish jokes.no czas zabrac swoje laleczki i pojsc do
              innej piaskownicy bo tu wszyscy posepni.
            • rzydzio54 Re: Wszyscy z wyjatkiem zydow sie obrazaja 01.07.04, 17:43
              fredzio33 napisała:

> jak zmadrzejesz to zrozumiesz dlaczego przyklady ktore cytujesz o niemcach sa
              > nie do rzeczy.

Ciekawe dlaczego "nie do rzeczy"? Spytaj co Nemcy wschodni sadza o dowcipach Niemcow zachodnich na ich temat. Gdy dojrzejesz do czytania gazet, to mozesz sprobowac sie czegos na ten temat dowiedziec.

> A pozatym, to jeszcze nie spotkalem niemca ktory byl by w stanie zrozumiec
              > jakikolwiek kawal - ani o niemcach ani nawet o polakach.

Kolejny przyklad twojego poziomu. Komentarz jest zbyteczny.

> A o zydach mozesz sobie pisac co chcesz. Obrazasz sie jak pies na ciebie
              > szczeka?

Problem w tym, ze to nie zaden pies a konkretni ludzie i nie tylko o obrazanie chodzi. Jesli piszesz, ze dowcipy o grilowanych albo przerabianych na mydlo zydach cie nie ruszaja, to twoja sprawa. Na ludzi opowiadajacych je trudno sie obrazic ale gdybym byl zydem, to z pewnoscia byloby mi nieprzyjemnie.

> no to my sie nie obrazami jak nam Polak probuje nabluzgac

Twoj problem, jesli splywa po tobie jak po kaczce.

• Gość: Do Fredzia Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.era.pl 01.07.04, 15:22
      Fredzio, czym Ty się zajmujesz oprócz wmawiania Polakom, że są nierobami ?
      Dziwi mnie skąd masz tyle czasu ? W Izraelu płacą za siedzenie na forum GW i
      internet jest za darmo ? Czas na spanie znajdujesz ???
      • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 15:32
        Gość portalu: Do Fredzia napisał(a):

> Fredzio, czym Ty się zajmujesz oprócz wmawiania Polakom, że są nierobami ?
        > Dziwi mnie skąd masz tyle czasu ? W Izraelu płacą za siedzenie na forum GW i
        > internet jest za darmo ? Czas na spanie znajdujesz ???

ok,
        zadal Pan pytanie, wiec odpowiem Panu na nie. Pracuje w "Technical support"
        Moim obowiazkiem jest odbierac telefony z pytaniami, wzglednie skarzeniem sie o
        naszych programach komputerowych w dziedzinie finansu. nasi klienci to
        przerozne firmy finansowe na calym swiecie. W USA, Europie, no i Izraelu. Mam
        tyle wolnego czasu dlatego ze nasze programy (w odroznieniu od tych z Seattle
        (Microsoft)) nie zawieraja zadnych bledow. Stad nie ma prawie zadnych
        telefonow. Nudzi mi sie, no wiec wykorzystuje wolny czas grajac w sachy w
        internecie i znecaniem sie nad Polakami.
        • Gość: Do Fredzia Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.era.pl 01.07.04, 15:39
          A wykorzystywanie internetu w pracy do prywatnych celów to nie jest okradanie
          własnej firmy i nieuczciwość wobec niej ? O szerzeniu nienawiści już nie będe
          wspominał, bo znowu wyjdzie, że jestem Polak-antysemita, bo złe słowo na Żyda
          powiedziałem.
        • Gość: rachelka Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 15:44
          fredek33 cos nagle strasznie spowazniales, jak ci sie nudzi w pracy to
          zainwestuj na gieldzie a nie baw sie w wyciaganie klawiszy.tak kazdy nawet glupi
          twoj rodak robi nie mowiac o jeszcze glupszych polakach,zamiast sie bawic
          powstawiaj sobie czarne zeby,przestrasz wspolpracownikow i zobacz jak tam
          dzisiaj Wall Street.powodzenia
        • rzydzio54 tobie sie tylko wydaje zydzie 01.07.04, 15:45
          ze "znecasz" sie nad Polakami.

Jestes mala zydowska kreatura, ktora w cieniu anonimowosci odreagowuje swoje
          wielowiekowe kompleksy. Nawet tam gdzie jestes, jestes i zostaniesz smierdzacym
          zydkiem.

Czy naprawde myslisz zydku, ze twoje wypociny kogos nekaja? :-)

Tobie musialo sie poprzewracac w glowie tak samo jak tym zydkom ktorzy jechali
          na wczasy do Majdanka.

• fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 15:51
          fredzio33 napisała:

> Gość portalu: Do Fredzia napisał(a):
          >
          > > Fredzio, czym Ty się zajmujesz oprócz wmawiania Polakom, że są nierobami ?
          >
          > > Dziwi mnie skąd masz tyle czasu ? W Izraelu płacą za siedzenie na forum GW
          > i
          > > internet jest za darmo ? Czas na spanie znajdujesz ???
          >
          > ok,
          > zadal Pan pytanie, wiec odpowiem Panu na nie. Pracuje w "Technical support"
          > Moim obowiazkiem jest odbierac telefony z pytaniami, wzglednie skarzeniem sie
          o
          >
          > naszych programach komputerowych w dziedzinie finansu. nasi klienci to
          > przerozne firmy finansowe na calym swiecie. W USA, Europie, no i Izraelu.
          Mam
          >
          > tyle wolnego czasu dlatego ze nasze programy (w odroznieniu od tych z Seattle
          > (Microsoft)) nie zawieraja zadnych bledow. Stad nie ma prawie zadnych
          > telefonow. Nudzi mi sie, no wiec wykorzystuje wolny czas grajac w sachy w
          > internecie i znecaniem sie nad Polakami.
          Hey Kolego mamy podobny zawod MCSE CNE ?
          raz podarowalem zgrabna polke blondynka PC, kobieca wylala herbatke na
          klawiature aby wysuszyc uzywal microwave ! klawiatura wysuszyla sie ale jak
          krzywo :))))))))))))
          Jej wypaczylem bo umiala sie kochac i cudowne nalesniki smarzyc
        • Gość: wszystkojednokto Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.chello.pl 01.07.04, 15:53
          No tak Fredziu,twoje powazne stanowisko w firmie wiele wyjaśnia...
          Innymi słowy mówisz,że służysz do odbierania telefonow i to rzadko,żeby ci się
          coś nie pomyliło.Twoi szefowie mają nosa,to stanowisko jest wręcz stworzone dla
          ciebie ,za parę lat może pozwolą ci naklejać znaczki
          • Gość: rachelka Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 15:56

> No tak Fredziu,twoje powazne stanowisko w firmie wiele wyjaśnia...
            > Innymi słowy mówisz,że służysz do odbierania telefonow i to rzadko,żeby ci się
            > coś nie pomyliło.Twoi szefowie mają nosa,to stanowisko jest wręcz stworzone dla
            >
            > ciebie ,za parę lat może pozwolą ci naklejać znaczki
            nie bo moglby ponaklejac na klawisze z wiekiem coraz gorzej sie mysli a oba
            fredki to trzony intelektualne az dymi...
            • Gość: wszystkojednokyo Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.chello.pl 01.07.04, 16:04
              wole tego 54 on ma przynajmniej słabość do pięknych pań,jakiś ludzki odruch
              a o głupie dowcipy się nie obrażam ,czy to wina kundelka,że podnosi nogę i
              obsikuje nawet piękne kwiatki
              • Gość: rachelka Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 16:09
                Gość portalu: wszystkojednokyo napisał(a):

> wole tego 54 on ma przynajmniej słabość do pięknych pań,jakiś ludzki odruch
                > a o głupie dowcipy się nie obrażam ,czy to wina kundelka,że podnosi nogę i
                > obsikuje nawet piękne kwiatki

no wiesz jak to mowia kazda potwora znajdzie swego amatora, ja tam bym nie
                chciala spotkac wybranki serca fredka 54,sadzac po wypowiedziach to tez musi byc
                sam miod,ale jak ciemno to i niewiele widac a i fredkowi chyba nie o urode
                chodzi.(sic)
                • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 16:11

> Gość portalu: wszystkojednokyo napisał(a):
                  >
                  > > wole tego 54 on ma przynajmniej słabość do pięknych pań,jakiś ludzki odruc
                  > h
                  > > a o głupie dowcipy się nie obrażam ,czy to wina kundelka,że podnosi nogę i
                  > > obsikuje nawet piękne kwiatki
                  >
                  > no wiesz jak to mowia kazda potwora znajdzie swego amatora, ja tam bym nie
                  > chciala spotkac wybranki serca fredka 54,sadzac po wypowiedziach to tez musi
                  by
                  > c
                  > sam miod,ale jak ciemno to i niewiele widac a i fredkowi chyba nie o urode
                  > chodzi.(sic)
                  mowi sie unas kazda dziora w noce jest ciemna ale do twojej nie wpadne !goal
                  nefesz uzywany przez arabstwo
                • biedronka24 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 02.07.04, 13:14

>
                  > no wiesz jak to mowia kazda potwora znajdzie swego amatora, ja tam bym nie
                  > chciala spotkac wybranki serca fredka 54,sadzac po wypowiedziach to tez musi by
                  > c
                  > sam miod,ale jak ciemno to i niewiele widac a i fredkowi chyba nie o urode
                  > chodzi.(sic)

Rachelko coz za samokrytyka!!!! :)
                  A swoja droga gratuluje zazylosci z Fredziem :)
      • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 15:43
        Gość portalu: Do Fredzia napisał(a):

> Fredzio, czym Ty się zajmujesz oprócz wmawiania Polakom, że są nierobami ?
        > Dziwi mnie skąd masz tyle czasu ? W Izraelu płacą za siedzenie na forum GW i
        > internet jest za darmo ? Czas na spanie znajdujesz ???
        By the way poluje tez arabow kiedy odchodze od Forum
        Prawda jest ze arabow nie nawidze a polakow kocham jako moich blyskich !

• Gość: rachelka Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 15:48
          fredek jako poliglota zainwestuj w slownik, jak sie lepiej nauczysz mowic to i
          bedziesz wiecej rozumial,co do arabow to spraw sobie dzide i idz na
          polowanie,bedziesz mial chociaz troche podniety przed dobranocka.
          • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 16:09

> fredek jako poliglota zainwestuj w slownik, jak sie lepiej nauczysz mowic to i
            > bedziesz wiecej rozumial,co do arabow to spraw sobie dzide i idz na
            > polowanie,bedziesz mial chociaz troche podniety przed dobranocka.
            czy mam ci podarowac klawiature ? ale dlaczego ladna zgrabne nie jestes i
            kierujesz sie z arabami
            • Gość: rachelka Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.twcny.rr.com 01.07.04, 16:13
              fredzio54 napisał:

> Gość portalu: rachelka napisał(a):
              >
              > > fredek jako poliglota zainwestuj w slownik, jak sie lepiej nauczysz mowic
              > to i
              > > bedziesz wiecej rozumial,co do arabow to spraw sobie dzide i idz na
              > > polowanie,bedziesz mial chociaz troche podniety przed dobranocka.
              > czy mam ci podarowac klawiature ? ale dlaczego ladna zgrabne nie jestes i
              > kierujesz sie z arabami
              nie fredek dzieki stokrotne, ale moja klawiatura jest razem z komputerem i
              watpie,ze podarowalbys mi lepsza niz mam,co do zgrabnosci i urody to nigdy zaden
              arab nie narzekal to i zmieniac nie musze.
              • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 17:05

> fredzio54 napisał:
                >
                > > Gość portalu: rachelka napisał(a):
                > >
                > > > fredek jako poliglota zainwestuj w slownik, jak sie lepiej nauczysz m
                > owic
                > > to i
                > > > bedziesz wiecej rozumial,co do arabow to spraw sobie dzide i idz na
                > > > polowanie,bedziesz mial chociaz troche podniety przed dobranocka.
                > > czy mam ci podarowac klawiature ? ale dlaczego ladna zgrabne nie jestes i
                > > kierujesz sie z arabami
                > nie fredek dzieki stokrotne, ale moja klawiatura jest razem z komputerem i
                > watpie,ze podarowalbys mi lepsza niz mam,co do zgrabnosci i urody to nigdy
                zade
                > n
                > arab nie narzekal to i zmieniac nie musze.
                arab z natury weznie kazda biala kobiete lepiej tengo niz szczupla
                unich sie mowi " kazda dziore czeba zatknonc " czy krowa kora albo kobieta
                takie narody taka kultura
                • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 17:15
                  Fredziu,
                  z krowami to chyba ciut ciut przesadzasz.
                  Kiedys pastuch na podhalu opowiadal mi ze najlepsze do tego celu sa owce. Bo
                  sa dokladnie tego samego rozmiaru co Polki.
                  • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 17:19
                    fredzio33 napisała:

> Fredziu,
                    > z krowami to chyba ciut ciut przesadzasz.
                    > Kiedys pastuch na podhalu opowiadal mi ze najlepsze do tego celu sa owce. Bo
                    > sa dokladnie tego samego rozmiaru co Polki.
                    Kolego nie przesadzam sam widzialem w egiptcie w Kanal Sueckim jak arab walil
                    krowe w Jeuda i Samaria walil koze owce kore
                    • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 17:36
                      Fredziu,
                      koze, owce - to wlasnie jak mi ten polski pastuch opowiadal. Czyzby Araby
                      byli jeszcze bardziej zboczeni niz Polacy? Krowy? Nie dala mu kopniaka?
                      Kury? - chociaz zdaje sie ze o kurach albo krolikach cos takiegos czytalem o
                      Poalkach w ksiazkach Kosinskiego.
                      Od Arabow to bardziej bym sie spodziewal za wala wielbladzice i oslice.
                      • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 17:52
                        fredzio33 napisała:

> Fredziu,
                        > koze, owce - to wlasnie jak mi ten polski pastuch opowiadal. Czyzby Araby
                        > byli jeszcze bardziej zboczeni niz Polacy? Krowy? Nie dala mu kopniaka?
                        > Kury? - chociaz zdaje sie ze o kurach albo krolikach cos takiegos czytalem o
                        > Poalkach w ksiazkach Kosinskiego.
                        > Od Arabow to bardziej bym sie spodziewal za wala wielbladzice i oslice.
                        arab mi powiedzial on wali wszytki aby tylko cialo bylo :))))
                        polacy sa z durni walic bo sa czesto pijani a polki nie zonosza sex bo papiez
                        nie pozwala to jest grzech, przesto czesto odwiedzaja koscialy
                        nie zauwazyles kiedy sie pospi z polak zwazse przez sapniu sie krzyzuie
                        aby my byli jakie szatanie u arabow rozumie bo sa pedali !
                        • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 18:02
                          Fredziu,
                          Wyglada na to ze ja jestem bardziej wybredny niz Ty. Brzydze sie Polakow i
                          za nic nie poszedlbym z Polka do lozka. Nie wiem wiec z wlasnego doswiadczenia
                          czy Polki krzyzuja sie przed czy po seksie, czy moze i przed i po.
                          • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 18:12
                            fredzio33 napisała:

> Fredziu,
                            > Wyglada na to ze ja jestem bardziej wybredny niz Ty. Brzydze sie Polakow i
                            > za nic nie poszedlbym z Polka do lozka. Nie wiem wiec z wlasnego
                            doswiadczenia
                            >
                            > czy Polki krzyzuja sie przed czy po seksie, czy moze i przed i po.
                            Z Polki czeba isc do Luszko aby pobrawyc ich defekte geny(pijactwow i lenictwo)
                            krzyzuja sie przed seksem ? nigdy niewiedziales ? nigdy nie mniales szikse?
                            • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 18:21
                              sziksy mialem, ale nigdy nie Polki.
                              Rosjanka sie nie krzyzowala.
                              Amerykanki tez nie.

• fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 18:24
                                fredzio33 napisała:

> sziksy mialem, ale nigdy nie Polki.
                                > Rosjanka sie nie krzyzowala.
                                > Amerykanki tez nie.
                                >
                                Ale polki sa nasze krwni ? czy nie ? wole ich niz arabczkow
                                Mam prestesi do Brezniew z tak dlugi te piekne rosjanki i ukrainki odnas chowali
                                ja ostanio zmienilem polke na ukrainke lepiej gotuje i sie kocha bez
                                przkrzyzownja
                                A Amerykani sa grobe nr 48-52
                                • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 18:38
                                  No nie, Polki to chyba nie krewne.
                                  Wstret mnie ogarnia na sama mysl o tym.

Z Arabkami to wogole nie ma sensu sie zadawac. Brakuje im waznych czesci
                                  anatomicznych. Chyba ze masz na mysle te w Izraelu gdzie im zabronili robic
                                  dziewczynkom wycinanki na pochwach.

A co do Amerykanek to sa we wszystkich rozmiarach od -3 (bulimistyczne
                                  anoreksyjki) do 98+ (przewaznie otyle murzynki z poludnia)
                                  • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 18:48
                                    fredzio33 napisała:

> No nie, Polki to chyba nie krewne.
                                    > Wstret mnie ogarnia na sama mysl o tym.
                                    >
                                    > Z Arabkami to wogole nie ma sensu sie zadawac. Brakuje im waznych czesci
                                    > anatomicznych. Chyba ze masz na mysle te w Izraelu gdzie im zabronili robic
                                    > dziewczynkom wycinanki na pochwach.
                                    >
                                    > A co do Amerykanek to sa we wszystkich rozmiarach od -3 (bulimistyczne
                                    > anoreksyjki) do 98+ (przewaznie otyle murzynki z poludnia)
                                    masz arcje z arabka bark pare anatomicznych czesci ,ale rodza jak kroliki
                                    2 razy w rocku , maja krzywe nogi cicaty az do ziemi, zawsze grobe albo za dozo
                                    zra albo w cioze ! teraz rozumisz dlaczego araby chrzyjcianek w wszytkich maiar
                                    walo !
                                    Raz jechalem autokarem do Polski byla jaks polka nie przydote calowala sie z
                                    arabczkiem na przystanku a w poznaniu z mezem, a on glupi nie wiedzial skim
                                    jego pospala
                                    • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 18:59
                                      Wcale sie nie dziwie
                                      jak jeszcze wytlumaczyc tylu Polakow z ciemna cera, albo ciemnymi oczami,
                                      albo czarnymi wloasami? Napewno Polki rabia sie z Arabami i Cyganami, a ich
                                      meze schlani do nieprzytomnosci i nic nie wiedza.
                                      • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 02.07.04, 12:00
                                        fredzio33 napisała:

> Wcale sie nie dziwie
                                        > jak jeszcze wytlumaczyc tylu Polakow z ciemna cera, albo ciemnymi oczami,
                                        > albo czarnymi wloasami? Napewno Polki rabia sie z Arabami i Cyganami, a ich
                                        > meze schlani do nieprzytomnosci i nic nie wiedza.
                                        Raz goscilem ladna polke znajom z Czaus Londynskich pokazlaem jej caly Izrael
                                        od Bejtlehem do Nazaretu Jerozolim tam gdzie jej bog bosonogi chodzil,nie
                                        mniala zadne pojecie o nowy testament ale co pare metry mi sie krzyzowala
                                        w starym Miesciue Jerozolim powiedzial " zydy byli przesladowani przesto z
                                        zkrzyzowali Pana Jezusa" jam myslalem ze weznie mnie szlag, krew mi
                                        zagotowala , mnialem zamiar ja na Miejstu krzyzowac,plula mi w twarzy
                                        i to jeszcze pani Magister zna 2 opce jezyki.
                                        Wydzis tak wygloda u nich ich Katolicka Inteligecja smietanka narodu polskiego
                                        ciemne katolicy bez common sense bez uczucja

Masz Racje Rosjanki sa inne, moja mama nawet mi powiedziala ze przesto ze w
                                        Roisij tak dozo narodowsci to jakos sa tolelarni w malzestwa.

Wcalej naszej emigraci w Izraela niewydzialem ze jaks zydowska sciogla polaka
                                        do Izraela, ale wydzialem ze polskie sziksy byli do Izraela sciogane
                                        • Gość: ANka Tak Fredziu przecietna Rosyjska pani magister IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 12:27
                                          nie wie co to sa bliny- dla niej to nalesniki, a kazde ciasto dla niej to pierog-

Ale jak lubisz pierozki :)))
                                          A ze wybierac nie umiesz to twoj problem. Ta polska pani magister musiala sie
                                          wystraszyc waszego prawa malzenskiego. Byla za to bardzo dyplomatyczna Fredziu.
                                          Podziwiam ja. Ja juz wiem, ze niektorym trzeba prosto z mostu. Poza tym ty
                                          Fredziu wg waszej religii jestes juz i tak czarna owca bo nie ozeniles sie we
                                          wlasciwym czasie. Czemu wiec ogladasz sie za gojkami??????
                                          A w Rosji to wyjsciowo bylo jeszcze wiecej narodowosci. Na szczescie demografia
                                          im jeszcze dopisuje.
                                          • fredzio54 Re: Tak Fredziu przecietna Rosyjska pani magister 02.07.04, 15:14

> nie wie co to sa bliny- dla niej to nalesniki, a kazde ciasto dla niej to
                                            piero
                                            > g-
                                            >
                                            > Ale jak lubisz pierozki :)))
                                            > A ze wybierac nie umiesz to twoj problem. Ta polska pani magister musiala sie
                                            > wystraszyc waszego prawa malzenskiego. Byla za to bardzo dyplomatyczna
                                            Fredziu.
                                            > Podziwiam ja. Ja juz wiem, ze niektorym trzeba prosto z mostu. Poza tym ty
                                            > Fredziu wg waszej religii jestes juz i tak czarna owca bo nie ozeniles sie we
                                            > wlasciwym czasie. Czemu wiec ogladasz sie za gojkami??????
                                            > A w Rosji to wyjsciowo bylo jeszcze wiecej narodowosci. Na szczescie
                                            demografia
                                            > im jeszcze dopisuje.
                                            A kto ci powiedzial ze nie ozenilem sie raz albo pare razy moj dziadek mnail 6
                                            zon, nawet ladne sziksy rosjankii ukrainki(tak wyglodali na zdjeciu), zadna
                                            polaka, dziadek wiedzial dlaczego
                                            Moja droga w Izraelu nawet ciwlne polskie sluby uznaja, a polska zadne inne
                                            slubi nie uznaje.
                                            Oglodam Sziksy bo to nie wielno to grzech(tak samo jak dla Pani Magister wierna
                                            ciemna katoliczka) ale wiesz z Grzech jest czesto slotki :))))))))))
                                            • Gość: ANka Kotek IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 15:52
                                              ja mam wlasnie cywilny :(.
                                              I jest jak najbardziej polski. Co Ty mi jeszcze powiesz dzis? Ja dzis tylko
                                              kawaly o niemieckich milicjantach. W ´dobrym´ nastroju jestem. Wlasnie
                                              zaplacilam mandat za moja mame i za polska rejestracje na samochodzie :(. Wiec
                                              jak chcesz to mnie zlosc bardziej.
                                              • Gość: ANka A mandat byl za potencjalna mozliwosc IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 16:06
                                                wypadku. Zreszta mamy wina - niejasna w sposob oczywisty bo mama wyjezdzala b.
                                                wolno i ostroznie tylem z miejsca na parkingu a dotknela zderzakiem samochodu
                                                ktory wychynal w ciagu sekundy zza zakretu- dla panow mili- cjantow byla
                                                oczywista. Dodam ze byl w takim kolorze, ze gdybym to ja byla to bylby juz z
                                                pewnoscia mocno wgnieciony. Tak wiec zaplacilam za przestepstwo posiadania
                                                polskiej rejestracji i za te potencjalne uszkodzenia, ktorych w istocie nie
                                                bylo. Sielanka. Panowie pospieszyli mnie tez poinformowac ze w Polsce tez tak
                                                jest- na co ja sie lekko zdziwilam ale nie wyprowadzalam ich z bledu.
                                                Ciekawa jestem czy ja corus tlucze mamusie (moze tesciowa ale nie krzyczala
                                                schwager mutter tylko mutter) na ulicy (czego ostatnio bylam swiadkiem) to tez
                                                przyjezdza policja czy tez potluczona mamusia nawet nie potencjalnie to juz nie
                                                sa zadne schaden. Moze kokieteczka mi to wyjasni?!
                                                Albo zasugeruje jakas plyte - niemiecka oczywiscie na uspokojenie bo bede sie
                                                musiala udac do kosztownego psychologa.
                                                • Gość: ANka A Pan ktory ´musial ´ te policje IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 16:08
                                                  bo tez na taka rejestracje nie da sie inaczej to mnie jeszcze dlugo przekonywal
                                                  ze on jest taki no- nette Mensch....
                                                  tak, tak...
                                              • fredzio54 Re: Kotek 02.07.04, 17:55

> ja mam wlasnie cywilny :(.
                                                > I jest jak najbardziej polski. Co Ty mi jeszcze powiesz dzis? Ja dzis tylko
                                                > kawaly o niemieckich milicjantach. W ´dobrym´ nastroju jestem. Wlasnie
                                                > zaplacilam mandat za moja mame i za polska rejestracje na samochodzie :(. Wiec
                                                > jak chcesz to mnie zlosc bardziej.
                                                ale jestes ocziwa polska placisz z samochod
                                                normalnie polacy krdana albo powiemy porzyczaja aby nie zwrocic
                                                • biedronka24 Frajerka jestem?:) 02.07.04, 18:13
                                                  Wlasciwie moglam powiedziec mamie- wyjedz przodem i zostaw tego pana z tylu co
                                                  cie blokuje:). No jasne - tego to p. Gentlemen, ktory nawet nie mogl udostepnic
                                                  samochodu po to by moja mama dowiozla mnie na miejsce ´wypadku´ chybaby nie
                                                  przewidzial :).
                                                  • biedronka24 Dzieki za pomysl 02.07.04, 18:15
                                                    swoja droga to masz racje. Pan teraz pewno doliczy jakas swoja wczesniejsza
                                                    stluczke w poczet tego niedoszlego wypadku i znow beda Polacy placic.
                                                    Nie ma to jak niemieckie praktycznie podejscie do zycia. I coz za oszczednosc.
                                        • biedronka24 NO dobra chlopcy 02.07.04, 12:44
                                          Jaki narod takie dowcipy?!
                                          a wy to jaki? Powiedzcie rzesz dumnie na zakonczenie tej czesci ´erotycznej´.
                                          • kokieteczka Re: NO dobra chlopcy 02.07.04, 14:46
                                            taak,
                                            Jezeli Pani mysli, ze to latwo takie bzdury wymyslac i w ten sposob watek
                                            rozciagac - do tego jeden biedak z Izraela a drugi z USA, to Pani sie bardzo
                                            myli. Takie wytezania umyslu jak tutaj demonstrowane przez zgraje Fredziow
                                            doprowadza wczesniej lub pozniej do udaru mozgu.
                                            P.S. Widze ze rozum ktory Pani zwrocilam wciaz dziala. Prawdziwy cud!
                                            Pozdrawiam,
                                            Kokieteczka
                                            • Gość: ANka Wszystko dobrze kochanienka IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 15:54
                                              tylko powiedz mi czy wy juz po udarze czy przed. Bo ja ide na badanie hearing
                                              treschold aby odzyskac pieniadze za mandat za polska rejestracje. Prawda ze
                                              fajnie?! Ach lubie te Niemcy, lubie.
    • fredzio22 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 01.07.04, 18:41
      o co sie Polakom rozchodzi?

O gowno!
      Bo dwa poldupki rozchodza sie wlasnie o gowno!
      • Gość: mirex Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.abhsia.telus.net 02.07.04, 12:43
        fredzio ja respektuje to ze wylecialy ci zeby i probujesz utrzymac swoj lichy
        ale poziom, to bardzo normalna rzecz w twoim wieku, jednak po twoich postach ,
        widze ze coraz bardziej popadajasz w krasnojudkowizm
        • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 02.07.04, 15:23
          wiesz
          pamietam raz bylem z jedna polka w Hotelu Londynskiem
          byl tam self service sniadanje (niema takie cos w polsce bo zawsze kradna !)
          i stal tam automat do kawy z wielkim gozikiem "start" i kupki, a co moja polka
          zrobila pierw naciskala start bezlokacij kubka ! biedna sie nie znala niema
          takie cos w polsce i napewno na slasku (Pani Magister), oczewiscie kelnerka
          murzynka obiechala ja, a ja sie wstydzilem dla polski i dla Izraela razem !
          • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 02.07.04, 15:56
            nic dziwnego ze w Polsce na dnie butelek coca coli napisane w dwoch jezykach:
            "prosimy otwierac z drugiej strony"
            "Please open other end"
            • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 02.07.04, 16:13
              fredzio33 napisała:

> nic dziwnego ze w Polsce na dnie butelek coca coli napisane w dwoch jezykach:
              > "prosimy otwierac z drugiej strony"
              > "Please open other end"
              te polki techniczne sa nieudane, nawet niewiedza jak obslugywac maszyny kuchni
              albo domowe
              az do dzisaj nie zrozumialem dlaczego nie znaja tampax ? dziwne zwiczaji
              • Gość: ANka Nie Fredziu one sa bardziej postepowe IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 16:27
                ty wiesz co to tampax. To dobrze. A one byc moze wiedza co to takie tabletki
                dzieki ktorym o tampax mozesz zapomniec na pol roku. Fajnie co? No widzisz a ty
                nie wiesz. Inna sprawa ze biust trzeba miec zdrowy. No i dla czesci ´orthodox´
                tez nie musi byc zle bo taka nowoczesna kobieta zadziej bywa ´nieczysta´. Jak
                bedziesz dla mnie mily to wiecej tipow ci podrzuce...

A to znasz?

Usual working day:
                Wake up,
                Nokia, Colgate, Nescafe, Hochland, Orbit.
                Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia.
                McDonalds, Coca-Cola, Orbit.
                Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia. Renault.
                Tuborg.
                Tuborg.
                Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg.
                Nokia... Nokia.
                Durex.
                Colgate.
                Day is over (w wersji damskiej mozna dolaczyc ten tampax)
                • fredzio54 Re: Nie Fredziu one sa bardziej postepowe 02.07.04, 17:08

> ty wiesz co to tampax. To dobrze. A one byc moze wiedza co to takie tabletki
                  > dzieki ktorym o tampax mozesz zapomniec na pol roku. Fajnie co? No widzisz a
                  ty
                  > nie wiesz. Inna sprawa ze biust trzeba miec zdrowy. No i dla czesci ´orthodox´
                  > tez nie musi byc zle bo taka nowoczesna kobieta zadziej bywa ´nieczysta´. Jak
                  > bedziesz dla mnie mily to wiecej tipow ci podrzuce...
                  >
                  > A to znasz?
                  >
                  > Usual working day:
                  > Wake up,
                  > Nokia, Colgate, Nescafe, Hochland, Orbit.
                  > Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia.
                  > McDonalds, Coca-Cola, Orbit.
                  > Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia. Renault.
                  > Tuborg.
                  > Tuborg.
                  > Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg.
                  > Nokia... Nokia.
                  > Durex.
                  > Colgate.
                  > Day is over (w wersji damskiej mozna dolaczyc ten tampax)
                  nie uzywam nokia tylko sony nie Tuborg tylko maccabbee i zaden tampax
                  pozatym polki nie gola nogi i podramionami
                  • fredzio33 Re: Nie Fredziu one sa bardziej postepowe 02.07.04, 17:22
                    jak poznac panne mloda na polskim weselu?
                    to ta co ma wlosy pod ramionami zaplecione w warkoczyki
                    • Gość: ANka Cos kiepsko wam dopisuje inwencja IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 17:28
                      Jak poznac Fredzia na weselu? Nie mozna go pocalowac. We wszystkich wrazliwych
                      miejscach jest przepierciengowany, ma w kazdym uchu, jezyku, na sutkach, w nosie
                      i miejscach intymnych kolczyki i kulki ukladajace sie w literke F. Wlosy
                      tlenione na bialo, zwlaszcza te na klacie i unosi sie za nim zapach ´forte´
                      imitujacy testosteron:)

A swoja droga dobrze ze nie ma was w Niemczech. Tu nie trzeba na wesele.
                      Wystarczy do Fitness Clubu. A w Polsce dawno nie byliscie. Ha, ha.
                      • kokieteczka Re: Cos kiepsko wam dopisuje inwencja 02.07.04, 18:28
                        Szanowna Pani ANko

Po jakie licho zadaje sie Pani z taka szumowina? Naprawde szkoda czasu! nawet
                        moj niemiecki kundel rasowy Sp;lit zaczal warczec jak mu czytam posty
                        Fredziow. A jak pies warczy to trzeba sie z tymliczyc, bo niedawno miejscowi
                        naukowcy w magdeburgu udowodnili ze psy rozumieja ludzka mowe! A tak tak!
                        Wiec jak pies warczy - to ja sie zmywam. Szczegolnie jak to moj SP;lit.

english.pravda.ru/science/19/94/377/13065_dogs.html
                        • biedronka24 Droga kokieteczko zwazywszy na szacowne 02.07.04, 18:37
                          towarzystwo linku i majac na uwadze powage zrodla:
                          english.pravda.ru/science/19/94/378/12092_alien.html
                          To ja bardzo powaznie odpowiadam.
                          Psy reaguja na slowa. Do tego nie trzeba byc naukowcem :)
                          Psy snia -warcza i szczekaja przez sen. To akurat nic niezwyklego nie trzeba im
                          chyba doczepiac elektrodek by to sprawdzic. Widza troche wiecej niz szarobialo
                          bo zielono- zolto niebiesko. A jak wyglada ich swiat zapachowy to trudno powiedziec.
                          Psy te z ludzmi bedace nawet robia taki zabawny grymas poddanczy ktore nazywaja
                          niektorzy usmiechem. Moze i ma on podobna funkcje.
                          Ale z reka na sercu ze tak powiem - zadni naukowcy magdeburscy tym sie nie
                          zajmuja. Ostatni lapali mojego psa na wedke - tego co to byl na smyczy do kolka
                          uczepiony na piec minut ale pies- ze mundry byl to z tej smyczy obrozki
                          zaciskowej i calego ustrojstwa wylazl bo tez nie chcial sie dac rakarzom. A co
                          mu tam sie wloczyc po jakichs obcych niemieckich domach:).
                          Naukowcy zas zajmuja sie zupelnie nieistotnymi sprawami jak np slyszenie u
                          ludzi. Tak nieistotnymi ze coponiektorzy co to maja teraz te mp cos tam
                          dyndajace i z podlaczeniem do uszu to nawet pod tramwaje dzwoniace wpadaja.
                          Problem jak widac wiec zupelnie banalny..
                        • Gość: sp;lit Re: Cos kiepsko wam dopisuje inwencja IP: *.ipt.aol.com 21.07.04, 22:53
                          Tobie rowniez - Wyobrazni ! Zamiast sie zmywac , radze zebys sie podmyla , moze
                          w koncu przestanie cie mylic ze swiezo oszczanym hydrantem .

uklony

===========================================================================

Wiec jak pies warczy - to ja sie zmywam. Szczegolnie jak to moj SP;lit.

• kokieteczka Re: Cos kiepsko wam dopisuje inwencja 22.07.04, 04:22
                            Drodzy forumowicze, co Państwo na to? Sp;lit wrócił z urlopu i natychmiast
                            rzucił się czytać nasze wypociny na tym forum. Nikt nie ruszał tego
                            idiotycznego wątku od prawie trzech tygodni. Ale Sp;lit musiał tu zajrzeć. A
                            nuż przepuścił coś o Izraelu albo o żydkach. Zajrzał i znalazł nieboga
                            wzmiankę o Sp;licie. O Sp;licie ale nie o nim – natomiast o moim rasowym
                            kundlu niemieckim, którego przeiminowałam Sp;lit jakieś pół roku temu. Mój
                            niemiecki kundel rasowy to wspaniały pies. Jak już kilkakrotnie opowiadałam
                            Ance on wygrał wiele nagród “Best in show” Ostatnio brał udział w
                            konkursie “antysemityzm na pokaz” i znowu wygrał odznaczenie za deklamację
                            wiersza “śmierć parchatym” Napewno nasz Sp;lit też by się nie powstydził.
                            Wiersz idzie tak:
                            Hau hau hau hau
                            Bow wow bow wow (angielski)
                            Γав гав гав гав гав (rosyjski)
                            Haf haf auuuuu haf (ukraiński)
                            Haf haf haf auuuuuuu
                            bau bau bau bauuuu (włoski)
                            ouah ouah ouah ouah (francuzki)
                            wau wau, wuff wuff (niemiecki)
                            arf arf (hamerykański)
                            boj (esperanto)
                            Żyd

Mój Sp;lit to prawdziwy poliglota! I na hydranty nie szczy
                            K
                  • Gość: ANka Taaak? To cale szczescie IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 17:22
                    bo wosk i depilacja i skuteczniejsza i zdrowsza dla naskorka i bardziej
                    higieniczna :)
                    • fredzio33 Re: Taaak? To cale szczescie 02.07.04, 17:23
                      yeah, right!
                      jw

• Gość: ANka Czy to byl hotel londynskiem na obrzezach Ibadanu? IP: *.ifn-magdeburg.de 02.07.04, 16:33
            To mozliwe. Bo tylko w takich hotelach sa kupki i maszyny z napisem start i self
            service. W porzadnych hotelach Fredziu service sniadaniowy czeka na Ciebie na
            specjalnym stoliczku, ktory sluzba hotelowa wsuwa przez specjalny - przeznaczony
            do tego otwor obok drzwi i dyskretnie dzwoni dzwoneczkiem aby cie o tym powiadomic.
            Chyba ze zabrales ten swoja polki do sieci Formule1, 1ere Classe czy cos takiego.
            A w tej sieci jest fajnie bo ma ten sam standart wszedzie tyle ze na jajkach nie
            jest napisane ze sa nie ugotowane i czesto widzialam juz rozne pomylki klientow:)
            • fredzio54 Re: Czy to byl hotel londynskiem na obrzezach Iba 02.07.04, 17:51

> To mozliwe. Bo tylko w takich hotelach sa kupki i maszyny z napisem start i
              sel
              > f
              > service. W porzadnych hotelach Fredziu service sniadaniowy czeka na Ciebie na
              > specjalnym stoliczku, ktory sluzba hotelowa wsuwa przez specjalny -
              przeznaczon
              > y
              > do tego otwor obok drzwi i dyskretnie dzwoni dzwoneczkiem aby cie o tym
              powiado
              > mic.
              > Chyba ze zabrales ten swoja polki do sieci Formule1, 1ere Classe czy cos
              takieg
              > o.
              > A w tej sieci jest fajnie bo ma ten sam standart wszedzie tyle ze na jajkach
              ni
              > e
              > jest napisane ze sa nie ugotowane i czesto widzialam juz rozne pomylki
              klientow
              > :)
              moja droga napewno masz Helmeta ale w magdburgu sa takie hotela ? tam jest
              OSSILAND bida smrod i 2o% bezroboty,moja polka nawet poscielila luszko
              zapomniala ze tutaj hotel jest
              • biedronka24 Alez Fredziu drogi 02.07.04, 18:11
                kto Ci powiedzial ze dom biedronek to Magdeburg? Ja mam tylko jeden dom oraz
                wiele szalasikow, w ktorych czasem sypiaja moje dzieci. W ktorych spie na
                fotelach albo jadam kanapki z musztarda i szynka:) albo z pomidorem i sola. I w
                ktorych mam znajomych i przyjaciol. A to zupelnie wystarcza. Zadnego helmeta to
                ja nie mam, bo hotelami toby mnie on nie zadowolil. Zreszta helmety to chyba
                lubia na samochody. A ja to zawsze patrze czy pasuje do moich psow i koloru
                wzroku- wiec nie pewno by nie wyszlo i musialby mi to wymowienie. Ja to jak mam
                nastroj ten w przerwach to jade do Zoo dalej na zachod, albo na psi jarmark
                jeszcze dalej do krainy wina i co najwyzej potem nie mam czym zaplacic za telefon.
                Oczekiwan to ja niby nie mam (pracuje nad tym) a jednak troche to ja mam. Ja to
                lubie skalki, troche mchu, potanczyc od czasu do czasu, przytulic sie i te
                rzeczy. A przede wszystkim wiedziec ze jest. Nie wiem czy helmety sie do tego
                nadaja- pewno niektore tez - ja nie testowalam. Z zewnatrz wyglada jednak
                niewiarygodnie. Dlatego preferuje co znalazlam bo choc second hand - to okazalo
                sie jednakowoz dla mnie byc brylantem. A brylant jak wiesz tylko drugim
                brylantem sie szlifuje. Wiec ja tego mojego szlifuje, cobym mogla myslec ze i ja
                brylant...:)
                A co do sukienek o ktorych tu wspomniales to zapomnialam Ci podpowiedziec ze one
                to wcale nie musza byc. Ale jak ich nie wyprasujesz i nie zmienisz na czas to
                nawet Helmut ci ucieknie. Zreszta helmuty to chyba lubia - zwlaszcza gorseciki.
                Tego akurat ukryc nie potrafia. Takze nie w hotelach tkwi sek tylko w tym czy
                sie wie czego akurat sie potrzebuje. A to wazne jest- jak sie okazuje...

A twoja polka to b. ladnie zrobila. Ja tez sciele lozko w hotelu. Nie lubie jak
                mi ktos w moja posciel zaglada. Nawet ta w ktorej spalam z mezem na podlodze.
                Tylko dzieciaki jeszcze tego nie rozumieja. Ale przyjdzie i na to czas.
                • fredzio54 Re: Alez Fredziu drogi 02.07.04, 18:17
                  biedronka24 napisała:

> kto Ci powiedzial ze dom biedronek to Magdeburg? Ja mam tylko jeden dom oraz
                  > wiele szalasikow, w ktorych czasem sypiaja moje dzieci. W ktorych spie na
                  > fotelach albo jadam kanapki z musztarda i szynka:) albo z pomidorem i sola.
                  I
                  > w
                  > ktorych mam znajomych i przyjaciol. A to zupelnie wystarcza. Zadnego helmeta
                  to
                  > ja nie mam, bo hotelami toby mnie on nie zadowolil. Zreszta helmety to chyba
                  > lubia na samochody. A ja to zawsze patrze czy pasuje do moich psow i koloru
                  > wzroku- wiec nie pewno by nie wyszlo i musialby mi to wymowienie. Ja to jak
                  mam
                  > nastroj ten w przerwach to jade do Zoo dalej na zachod, albo na psi jarmark
                  > jeszcze dalej do krainy wina i co najwyzej potem nie mam czym zaplacic za
                  telef
                  > on.
                  > Oczekiwan to ja niby nie mam (pracuje nad tym) a jednak troche to ja mam. Ja
                  to
                  > lubie skalki, troche mchu, potanczyc od czasu do czasu, przytulic sie i te
                  > rzeczy. A przede wszystkim wiedziec ze jest. Nie wiem czy helmety sie do tego
                  > nadaja- pewno niektore tez - ja nie testowalam. Z zewnatrz wyglada jednak
                  > niewiarygodnie. Dlatego preferuje co znalazlam bo choc second hand - to
                  okazalo
                  > sie jednakowoz dla mnie byc brylantem. A brylant jak wiesz tylko drugim
                  > brylantem sie szlifuje. Wiec ja tego mojego szlifuje, cobym mogla myslec ze i
                  j
                  > a
                  > brylant...:)
                  > A co do sukienek o ktorych tu wspomniales to zapomnialam Ci podpowiedziec ze
                  on
                  > e
                  > to wcale nie musza byc. Ale jak ich nie wyprasujesz i nie zmienisz na czas to
                  > nawet Helmut ci ucieknie. Zreszta helmuty to chyba lubia - zwlaszcza
                  gorseciki.
                  > Tego akurat ukryc nie potrafia. Takze nie w hotelach tkwi sek tylko w tym czy
                  > sie wie czego akurat sie potrzebuje. A to wazne jest- jak sie okazuje...
                  >
                  > A twoja polka to b. ladnie zrobila. Ja tez sciele lozko w hotelu. Nie lubie
                  jak
                  > mi ktos w moja posciel zaglada. Nawet ta w ktorej spalam z mezem na podlodze.
                  > Tylko dzieciaki jeszcze tego nie rozumieja. Ale przyjdzie i na to czas.
                  wydzis jako oszczedna polka jestes scielesz lozko to personal bedzie bez roboty
                  to jest abc zachod !
                  • biedronka24 No bez przesady 02.07.04, 18:22
                    Personel tez sie przydaje. Ja lubie duzo swiezych recznikow. I czekoladki pod
                    poduszka tez:). Poza tym tym sniadaniem po przebudzeniu tez nie gardze. Zeby
                    zrobic to porzadniejsze sniadanie dla rodziny to ja musze to pierwsze sniadanie
                    kawowo malinowo dzemowe na przebudzenie. Albo grejfrutowe. Bez tego ani rusz.
                    Czy te rosjanki tez takie wymagajace? A zydoweczki? Nie?
                    No to masz racje ze nie chcesz Polek. One trudne sa...
                    • fredzio54 Re: No bez przesady 05.07.04, 07:02
                      biedronka24 napisała:

> Personel tez sie przydaje. Ja lubie duzo swiezych recznikow. I czekoladki pod
                      > poduszka tez:). Poza tym tym sniadaniem po przebudzeniu tez nie gardze. Zeby
                      > zrobic to porzadniejsze sniadanie dla rodziny to ja musze to pierwsze
                      sniadanie
                      > kawowo malinowo dzemowe na przebudzenie. Albo grejfrutowe. Bez tego ani rusz.
                      > Czy te rosjanki tez takie wymagajace? A zydoweczki? Nie?
                      > No to masz racje ze nie chcesz Polek. One trudne sa...
                      Rosjanki nie sa wymagjace jak polki(tylko koscial i nie sex w glowie) u nich
                      Mezczyzna jest swieta krowa,ciennja dobrego mezczyni jak ja, oni sa ladniesze
                      zgrabniesze niz polki i pasuja sie do kazdego klimatu.
                      Polki pasuja do pijanego wladzia albo achmeda z tym ostatnim nie wyrabja sztuki
                      • biedronka24 witaj Fredziu 04.08.04, 12:46
                        wlasnie peklam ze smiechu na dluzej. No i teraz mam zajecie.
                        A przy okazji:
                        Masz racje- u nas dobry mezczyzna to raczej nie swieta krowa- takich wiecej w
                        Niemczech, pewno i w Rosji- nie wiem bo nigdy nie bylam. Wiec Polki do Niemcow
                        malo pasuja. Do poklepywania ponizej pasa tez nie.
                        A i do Achmedow zupelnie tez nie- bo ani takich co leza, ani same lezec nie
                        lubia. Wiec zanim cos powiesz- polecam - poznaj pare Polek. Chyba ze Ty sam do
                        tych ´swietych´ sie zaliczasz. To co innego. Wtedy najbardziej (moim zdaniem) do
                        ´Achmedek´ pasujesz.
                        Tak wogole nie wiem co to ten ´dobry mezczyzna´ musze Ci powiedziec bo moj ani
                        Wladzio, ani pijany, ani Achmed a jak najbardziej z Polski.
                        Brzuszkow i swietych krow nie lubimy oboje, papierosow jak coraz wiecej Polakow
                        tez nie, z alkoholi, tylko naprawde dobre wino. A dobre byc musi bo inaczej ja
                        mam migreny :). Koktajle tez lubimy.
                        A sex to ma tylko dwie formy generalnie u ludzi. Stad preferujemy cos co nazywa
                        sie bogatym zyciem- nie tylko erotycznym, choc wcale nie dziwi nas iz przez
                        znaczna czesc naszego zycia ta sfera calkiem mocno przesyca nasze zycie,
                        poczucie piekna itd... I zapewniam Cie - jedno drugiemu kompletnie nie
                        przeszkadza, a wrecz odwrotnie..
                        Niecheci zas do Kosciola mogles sie nabawic i w swoim kraju bo choc o nim wiem
                        malo to wiem tyle, ze najbardziej zacieklych ortodoksow znajdziesz rowniez u
                        siebie. Nie trzeba wiec po to jechac do Grecji. U nas takich ze swieczka szukac.
                        A teraz buziaki bo niestety mam sporo zajec przed ´urlopem´ na jesieni.
    • biedronka24 Fredziowy prezent na rocznice slubu.... 02.07.04, 12:56
      nowa szczoteczka do klawiszy.
      Zestaw plynu antystatycznego ze sciereczka chroniacy dlonie :)))))
      • biedronka24 Ale to dopiero na zlote gody:) 02.07.04, 13:01
        Kolejne umiejetnosci wymagane od kandydatki....
        umiejetnosc szycia pokrowcow na klawiature, nie picie kawy tudziez herbaty,
        niczego poza woda dejonizowana-
        umiejetnosc kajania sie o kazdej porze dnia i nocy za winy wszystkich narodow
        wobec narodu zydowskiego.
        Kandydatka nawet obudzona w srodku nocy powinna spiewajaco deklarowac formulke o
        swoim uposledzeniu genetycznym i swej nizszosci....
        Powinna umiec poruszac sie w scisle okreslonej odleglosci 2, 35 i 6 tysiecznych
        metra (mm) za przyszlym mezem :)
        wymagana znajomosc conajmniej 5 ciu jezykow. Wrodzony talent jezykowy z
        gwarancja przekazywania go dzieciom oraz conajmniej doktorat, mile widziana
        habilitacja.
        • kokieteczka Re: Ale to dopiero na zlote gody:) 02.07.04, 14:49
          :-)
          • fredzio54 Re: Ale to dopiero na zlote gody:) 06.07.04, 07:06
            Raz Zyd porzyczyl polakowi samochod(to cud bo zawsze kradana)
            polak nie mog dostepic do samochodu bo mnial problem z kluczem, to zyd mu
            powiedzial kierunek kluczy "zeby na dole" a polek nie zrozumial i pokazal
            swoje zeby na dole :))))))))))))))))))))))
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Oni sie nie obrazaja, oni ich nie moga IP: *.fastres.net 06.07.04, 08:17
      zrozumiec, a piec razy jednego dowcipu przeciez nie mozna opowiadac.
      Moze by bylo dobrze stworzyc jakos latwa tych dowcipow wersje ,specjalnie dla
      Polakow.
      • fredzio33 Re: Oni sie nie obrazaja, oni ich nie moga 06.07.04, 14:52
        widzisz, mozna sie obrazic nawet nie rozumiejac danego kawalu.
        Powiedz Polakowi "Pan jest madry jak Krol Salomon" tez sie obrazi :-)
        • Gość: jarek-Zyd ne telus Nie jest jego winna ,ze krola Salomona z krolem IP: *.fastres.net 06.07.04, 21:38
          Ryb myli. Moze lepiej jest powiedziec ,ze on jest madry jak Dorsch.
          • fredzio54 Re: Nie jest jego winna ,ze krola Salomona z krol 07.07.04, 06:56
            Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a):

> Ryb myli. Moze lepiej jest powiedziec ,ze on jest madry jak Dorsch.
            Raz nasz zyd byl oskarzony ze swoja polke zamordowal
            tak on opwiadal sedzio w Polskim sadzie
            "Panie Sedza,nie jestem winny, wzelem moja zone do otwarte okna oni mnie
            blaga "zostaw mnie" to sluszenie zostawilem ja a ona spadla z 8 pietra"
            :))))))))))))))))
    • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 08.07.04, 11:32
      Dalczego goje udmowili 10 przykazan mojzeszowi
      Niemcy bo bylo napisane nie mrduaj
      Francuzi bo bylo napisane nie zdradz twojego przyjaciela zony
      POLACY bo bylo napisne "NIE KRADNIJ "
      Rosjanini bo bylo napisane "nie chlaj "
      • Gość: wszystkojednokto Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.chello.pl 08.07.04, 11:38
        Fredziu,jak ty takie śmieszne kawały opowiadasz to ktoś się z nich śmieje?
        • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 08.07.04, 12:43

> Fredziu,jak ty takie śmieszne kawały opowiadasz to ktoś się z nich śmieje?
          tak wielu polakow
          wiesz jak bog stworza araba mowi do siebie "popsuly mi sie nastepny szaid"
          a kiedy stworzy polka" nieudalo mi sie znowu pijak i bijak" :)))))))
      • Gość: wszystkojednokto Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.chello.pl 08.07.04, 12:52
        Fredzie-bo było napisane NIE NUDŹ

fredzio54 napisał:

> Dalczego goje udmowili 10 przykazan mojzeszowi
        > Niemcy bo bylo napisane nie mrduaj
        > Francuzi bo bylo napisane nie zdradz twojego przyjaciela zony
        > POLACY bo bylo napisne "NIE KRADNIJ "
        > Rosjanini bo bylo napisane "nie chlaj "
        • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 09.07.04, 11:35

> Fredzie-bo było napisane NIE NUDŹ
          >
          > fredzio54 napisał:
          >
          > > Dalczego goje udmowili 10 przykazan mojzeszowi
          > > Niemcy bo bylo napisane nie mrduaj
          > > Francuzi bo bylo napisane nie zdradz twojego przyjaciela zony
          > > POLACY bo bylo napisne "NIE KRADNIJ "
          > > Rosjanini bo bylo napisane "nie chlaj "
          :)))
          a my doszalismy 10 przykazan bo byla zadrama :)))))))))
          • Gość: wszystkojednokto Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.chello.pl 09.07.04, 11:49
            a my mamy jeszcze jedno,nazwijmy je 1a "miłuj bliźniego swego jak siebie samego"
            a NIE NUDŹ jest jedenaste
            Fredzio,nie wiem co to jest zadrama!!!Ale dramat
            • fredzio33 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 09.07.04, 14:26

> a my mamy jeszcze jedno,nazwijmy je 1a "miłuj bliźniego swego jak siebie
              samego
              > "
              > a NIE NUDŹ jest jedenaste
              > Fredzio,nie wiem co to jest zadrama!!!Ale dramat

Mialo byc za darmo :-)

Dlaczego zydzi przyjeli 10 przykazan?
              Bo jak Mojzesz przyszedl i powiedzial "mam przykazania od Boga", Zydzi go
              zapytali "a ile one kosztuja?" Mojzesz mowi - "nic . Sa za darmo"
              "W takim razie my bierzemy 10"

ok?
              • Gość: wszystkojednokto Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.chello.pl 09.07.04, 16:09
                no Fredziu,duży postęp,teraz wiem z czego się śmiać i to było
                śmieszne,puszczasz literówki a potem mówisz,że Polacy poczucia humoru nie mają
                i dopiero na drugi dzień się śmieją
              • wolna.palestyna Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 11.08.04, 20:24
                Co Polacy wiedza o fizyce?
                Bierzesz dwie jak masz ciezkie rody!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14833375&a=14840133
    • fredzio54 Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 22.07.04, 06:59
      Dlaczego Polski mosg jest drogi ?
      BO NIE JEST UZYWANY ! :)))))))))))
      • prosto.z.mostu Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? 03.08.04, 15:30
        Kupil Polak samochod i pojechal na francuzka Riwiere. Dzwoni po dwoch dniach
        do kumpli w Szczebrzeszynie i mowi. Wspanialy samochod wlasnie dojechalem;
        morze jest piekne. Na plazy pelno prawie nagich cizi. Wracam za tydzien.
        Mija tydzien, nie ma go w Szczebrzeszynie. Mija drugi, wciaz go nie ma. Mija
        miesiac, wciaz nic. Po drugim miesiacu Polak wrocil do Szczebrzeszyna. Co ci
        tak dlugo zajelo pytaja go kumple. Cizie? Gdzie tam, mowi nasz bohater. Ten
        glupi samochod - jechac do przodu to ma 4 biegi. DO tylu tylko jeden. Wiesz
        ile to czasu zajmuje wracac?
        • Gość: kiecka Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:05
          no bardzo śmieszne , bardzo śmieszne ... co on tyłem wracał
          , no i może potem jeszcze
          w szczebrzeszynie lekarze w szpitalu mu głowę operacyjnie odwracali , dwa dni
          bo mu się w czasie powrotu przekręciła i ja ci powiem że normalnie w te
          głupoty to nic a nic nie wierzę , a lubię się pośmiać i normalnie pewnie że
          wsteczny to jest tylko jeden bieg , taki głupi to on nie był, ten polak......
          • biedronka24 wsteczny jest ´rakiet´ 04.08.04, 13:07
            to akurat wszyscy w Polsce znaja ale nie dotyczy Polakow tylko tej nacji z tymi
            ´zgrabniejszymi paniami´.
            To w odpowiedzi na to dlaczego samochody rosyjskie maja wszystkie popsuta
            skrzynie biegow :)
            • Gość: kiecka Re: na biedrone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 14:26
              co to za cudzysłów !!!! rosjanki są super laski , absolutny numer 2 na świecie
              zaraz po polkach ! i to raczej się dziedziczy , na szczęście .... wpływ
              środowiska jest tu raczej żaden , ale przykład innych nacji w kwesti
              upiększania kobiecej urody nie jest bez znaczenia , to fakt
              • biedronka24 gdy sa mlode 04.08.04, 14:40
                pewno tak.
                Ale ta bladosc charakteru i to trzymanie sie w stadach.. Chyba ze to panowie lubia.
                Ja moge dyskutowac tylko estetyczne kategorie i ewentualnie pewne - najczesciej
                spotykane zachowania.
                A co do rosjanek emigrujacych to to co rzuca sie w oczy to ´oczywistosc celow´.
                Przynajmniej aktualnie. Mam tu ze dwie dziewczyny, ktorych marzeniem po
                doktoracie jest zamazpojscie za granica. To cos jak u nas dobrych kilkanascie
                lat temu. I to nie sa dziewczyny z tzw. marginesu. No i to szybkie zapominanie
                wlasnego jezyka, gdy sie wreszcie wydadza. Ohyda.
                • Gość: kiecka Re: na biedrone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 14:56
                  z polkami było podobnie , to nie jest kwestia urody , umysłowości ..
                  tylko różnic wynikających z zasobności portfela , każdy ma jakiś swój
                  pomysł na życie , obowiązkiem człowieka jest dążenie do szczęścia ,a bez
                  rozwoju materialnego nie ma rozwoju duchowego , tak przynajmnie mówi dalaj
                  lama ,a ja lubię faceta to mu wierzę
                  i jeśli chodzi o kobiecą urodę to raczej , ja tu jestem ekspertem nie ty ...
                  no pogadalibyśmy jeszcze , ale muszę lecieć pa,papa
              • prosto.z.mostu Re: na biedrone 04.08.04, 14:41
                przyznaje sie:
                slyszalem ten kawal od Hindusa z Madrasu o Hindusie z prowincji Punjab
                oni sluza u nich role milicjantow w Polsce albo Czukczi w Rosji (no i niestety
                Polakow w USA)
                • biedronka24 A mozesz powiedziec 04.08.04, 14:58
                  skad ta wiara w moc genu? (jezeli jestes Fredziem)
                  I nie dziw sie ze taka wiara to dla niektorych tez dowcip :).
                  Chyba ze bedziesz dyskutowal o tym co bylo pierwsze- gen czy bialko :) to mozesz
                  jeszcze dlugo.
                  Ja nie watpie ze w kazdym narodzie sa piekne kobiety.
                  No ale grunt aby sie podobaly. Jesli Niemcom sie podobaja duze biusty i pupy to
                  jakos tak wychodzi ze wkrotce maja te duze walory- czasem nawet za duze.
                  A jak sie okazuje w niczym nie warto przedobrzac:), zwlaszcza wtedy, gdy np
                  jakas nacja decyduje sie na chow prawie wsobny :). Ja nawet juz sie powoli
                  domyslam czemu te niemieckie dziewczyny musza byc takie mocne:).
                  Ostatnio kiedy wybuchla mi opona na srodku autostrady to policjant- kawal
                  chlopa, ktory przyjechal nie tylko ´nie mogl´ pomoc odkrecic srub, ale o rade
                  intelektualna rowniez pytal sie kolezanki :). Kolezanka wymyslila abym dojechala
                  na feldze do parkingu i tam znalazla mi rodakow - ktorzy o dziwo pomogli mi
                  brudzac sie po pachy przy piekielnym kole i walczac z zapieczona felga i sami
                  sie smieli ze Polacy jednak chyba sobie pomagaja choc jak podkreslali glownie za
                  granica :)
                  Nie wiem jakie sa Polki, z moich obserwacji wynika ze sa brzydkie i ladne, jak
                  wszedzie a moze nawet bardziej roznorodnie. Zadko daje sie tylko u nich zauwazyc
                  wlasnie takie charakterystyczne tendencje jak u niektorych Niemek. Polacy nie
                  lubia duzych kobiet i to sie daje zauwazyc.
                  Ale zadbane w dojrzale kobiety spotkac mozna czesciej u Niemcow. Zapewne to tez
                  kwestia majatku.
                  Coz - jak sie dowiedzialam tu gwarantami bankowymi bywaja.....rodzice. I jest to
                  czestsze znacznie bardziej niz w Polsce choc w Polsce mieszkamy wciaz czesto u
                  rodzicow.
                  Co kraj to obyczaj.
                  • prosto.z.mostu Re: A mozesz powiedziec 04.08.04, 15:44
                    biedronka24 napisała:

> skad ta wiara w moc genu? (jezeli jestes Fredziem)
                    > I nie dziw sie ze taka wiara to dla niektorych tez dowcip :).
                    > Chyba ze bedziesz dyskutowal o tym co bylo pierwsze- gen czy bialko :)
                    Nie mam pojecia o co Pani chodzi. Napewno aluzja do jakiejs poprzedniej
                    dyskusji z Fredziem (ktorym?). Mi chodzilo o to ze kazda grupa ludzi ma swoich
                    przyslowiowych "glupkow"
                  • prosto.z.mostu Re: A mozesz powiedziec 04.08.04, 15:44
                    biedronka24 napisała:

> skad ta wiara w moc genu? (jezeli jestes Fredziem)
                    > I nie dziw sie ze taka wiara to dla niektorych tez dowcip :).
                    > Chyba ze bedziesz dyskutowal o tym co bylo pierwsze- gen czy bialko :)
                    Nie mam pojecia o co Pani chodzi. Napewno aluzja do jakiejs poprzedniej
                    dyskusji z Fredziem (ktorym?). Mi chodzilo o to ze kazda grupa ludzi ma swoich
                    przyslowiowych "glupkow"
    • olorin17 Co za stek bzdur! 04.08.04, 16:08
      Co za stek bzdur! Tak się składa, że Polska jest jedynym krajem jaki zam( a
      znam wiele) i wiem, że Polacy potrafią opowiadać i śmiać się z żartów o sobie.
      W żartach typu "Polak, Niemiec i Rusek" to zawsze Polak wychdzi na największego
      kretyna, pijaka itp. Potrafimy ośmieszać stereotypy o nas, bo wiemy, że inaczej
      z nimi nie wygramy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka