Gość: rachelka IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 15:50 chyba maja wakacje ci ,ktorzy maja cos do powiedzenia na tematy ogolno znane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian71 Re: gdzie sie wszyscy podziali 16.08.04, 16:44 czesc Rachelka,ja sie tu blakam po obrzezach,ale Jarek dostal obsesji i od misiow wydojnikow mnie przezywa Czy to ma cos wspolnego z kims kogo nazywacie Krasula? Ho,ho,hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 17:05 chyba tak ale ja jarka nie sledze,poza tym on jest zupelnie powazny i od czasu do czasu cos palnie nie na temat. markus to tez jakis polski wychodek wiec jego postow nie czytam,bo to jest kompletny matol. lord sie plata po roznych watkach, coraz mniej chetnych do rozmow z tym psychopata. ech wakacje, a raczej ich koniec dla wielu.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.chello.pl 16.08.04, 17:45 czesc Rachelko,jedna rzecz mi sie w tej waszej Ameryce strasznie nie podoba To przesuniecie w czasie ,ktore sprawia,ze wy z Kokoszem i cala reszta oraz ze Splitem po nocy markujecie,kiedy ja juz literek nie rozrozniam dopiero sie rozkrecacie A tak sie jakos porobilo,ze do poludnia nudy na forum,Gaala gdzies wymiotlo i pogadac nie ma z kim.Juz zaczynam za Fredziem tesknic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 17:55 no nie moja wina,ze Kolumbowi udalo sie natknac przypadkiem na ten lad:) ja tez nie zawsze mam czas pisac o dogodnej dla wszystkich porze. przegladnelam wlasnie "Osla Lawke" i dziwie sie niektorym wyborom zniwiarek.np: post abigeil przestrzegajacy przed tym chamskim faszysta tam poszedl, a nie jego smutne podszywki z faszystowskimi tekstami. najwyrazniej gazeta toleruje wybryki tego typa i ma za cel zabicie poslanca, nie winnego.pozdr ps.gdzie smietanke forumowa wymiotlo,wszyscy w tym samym czasie na urlopie,czy jak glowny na urlopie to nikt nie moze bez blogoslawienstwa pisac sam?hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.chello.pl 16.08.04, 18:11 Rachelko,jak sie wchodzi w osla lawke? Sam bym chcial cos poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 18:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=14897633 nie bardzo wiem jak sie tam dostac ale sobie zaznaczylam na komputerze i poprostu otwieram te strone.nawigacja nie jest latwa w GW,nie ma prostej logiki,moze specjalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: gdzie sie wszyscy podziali 16.08.04, 20:32 wejdźcie na Forum o forum. U góry jest podforum "Ośla ławka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.chello.pl 16.08.04, 20:54 Dzie-ku-je-my ale prosimy o wieksza starannosc przy zsylkach,a szczegolnie o branie pod uwage faktu,czy komus ewidentnie prowokowanemu nie puscily nerwy raz i wyjatkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 20:59 Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a): > Dzie-ku-je-my > ale prosimy o wieksza starannosc przy zsylkach,a szczegolnie o branie pod uwage > > faktu,czy komus ewidentnie prowokowanemu nie puscily nerwy raz i wyjatkowo o moj Boze nareszcie cenzor na mym watku.Bog zaplac:), zeby tak jeszcze sprawiedliwosc do tego doszla,nu ale nie mozemy oczekiwac raju na ziemi.pozdr. ps. widzialam dzisiaj pare olimpijskich popisow miedzy innymi wyciskanie ciezarow przez kobiety,nu ktosiu daleko mi to tych prawdziwych kobit,nawet Polki startowaly,ale nie zycze nikomu, nawet naszemu crybaby z warst wyzszych krzywo patrzec na te amazonki. to grozi smiercia lub kalectwem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totyle Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.176.3.220.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.08.04, 21:07 Moze zaczniemy pisac na oslej lawce.Bedzie wtedy kropka przenoscic na forum swiat.Albo moze utworzyc lawke na Montelupich bo do tego juz zmierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Naresz<cie cie znalazlem, w dalszym ciagu IP: *.fastres.net 16.08.04, 22:11 czekam na odpowiedz na dwa pytania§: 1. Gdzie sie podziali ci wszyscy progresywni islamisci. 2. Jakie korzysci UNIA bedize miala z przyjecia kraju islamskiego do UNII. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Naresz<cie cie znalazlem, w dalszym ciagu IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 22:13 Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a): > czekam na odpowiedz na dwa pytania§: > 1. Gdzie sie podziali ci wszyscy progresywni islamisci. > 2. Jakie korzysci UNIA bedize miala z przyjecia kraju islamskiego do UNII. 1.siedza na oslej lawce 2.spytaj zony Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: gdzie sie wszyscy podziali 16.08.04, 21:03 są zajęci innymi wątkami PS FŚ zdechło! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus oczywiscie ze zdechlo :))))) 16.08.04, 21:50 dlatego ze forum dawno przestalo byc forum wymiany jakiejkolwiek mysli.powiedzmy sobie szczerze - poziom intelektualny bydla na forum jest tragiczny.tak fatalny nie byl nigdy.od tych ludzi niczego sie nie dowiesz wiec kazda twoja sekundka na tym forum jest strata czasu.oczywiscie mozna sobie czerpac radosc z kopania lewakow albo pisania o nowych wynalazkach izraela ale kazda minuta twojej uwagi dla tej intelektualnej miernoty to faktyczna strata tej minuty dla ciebie. nawet titus flawius pokazal ze choc zyje nie jest juz w stanie niczego nowego splodzic. dyskusja z grupa split,rachelka czy cos tam jeszcze (aaa..np abe,etc) to porazka umyslowa.nie wiadomo nawet o czym te oszolomy gadaja.to o czym oni gadaja to jakies ich spostrzezenia na temat swiata i paru problemow a wlasciwie nie na temat swiata bo oni sa zbyt ograniczeni na to wiec ich spostrzezenia co do forumowiczow z izraeala i ich pogladow etc. z tym ze CO MNIE NP TO K... MA INTERESOWAC??PRZECIEZ TO POZIOM GOSPODYNI DOMOWEJ I CZYTELNIKA GAZET PT "ZYCIE NA GORACO" ci ludzie nawet nie probuja gadac o swiecie.gadaja o jakims badziewiu w zwiazku z tym wydaja sie na tyle ograniczeni ze nawet nie chce sie poswiecac czasu na ich bluzganie.tomson byl bardziej wszechstronny ;)))) nie mowiac juz chocby o WC ktorego teraz mozna tylko wspominac z sympatia. trend spadkowy stal sie faktem od konca grudnia i chyba osiagna apogeum.dalej juz nic nie bedzie.ja jeszcze sie zmusze z czasem do napisania czegos ale w zwiazku z coraz gorszym audytorium przy ktorym nawet swinie w chlewie wydaja sie byc interesujacymi interlokutorami coraz rzadziej i mi sie nawet nie chce. to forum zdechlo dawno temu. jak chcesz sobie cos poczytac bo masz godzinke czasu np polecam www.militaryphotos.net forum na strategypage.com byly jeszcze dwa fajne,jedno bodajze izraelskie a drugie pakistanskie na tematy wojskowe...nawet ciekawe bo dotyczyly calego swiata a ciekawym byl poglad tych ludzi na rozne kwestie.niestety chwilowo mam wylaczony explorer i nie moge go wlaczyc wiec moge najwyzej podac linki pozniej bo tam mam w ulubionych. tam mozesz sie czegos dowiedziec jak masz wolne.tutaj juz tylko porazajaca intelektualna tepota zostala :))) aaa..jeszcze jest jedno ciekawe militarne polskojezyczne - znacznie lepsze niz to z GW bo militaria tez chyba chwilowo padly :)))..link przy okazji bo jak mowilem explorer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: oczywiscie ze zdechlo :))))) IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 21:59 forum zdechlo bo osobnicy tacy jak ty marcuss tu przyszli z butami swierzo z gnojowki. nie wszyscy maja ochote jak ty pisac o wychodku i tym smrodem sie delektowac. jak widac to twoi przyjaciele gdzies wsiakneli,szkoda,ze ciebie nie zabrali bidulo polska. mozesz napisac do nich na POSTE RESTANTE.moze kiedyc ktos sie zglosi po ciebie, a na razie idz posprzataj swoje podworko. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus po pierwsze "swiezo" przez "Z" tak nawiazujac 16.08.04, 22:06 do tego od kogo czuc gnojowka.po drugie idiotko mala informacja.do tego zeby pokazac ze sie tej gnojowki nie ma to oprocz ortografii trzeba wykazac ze sie ma podstawy intelektualne do takich sadow.ty mi zas debilko przypominasz prosta polska gospodynie domowa ktora wyjechal do stanow,gotuje cale dnie w jakims domu u kogos potem zas wraca do chalupy,obejrzy kawalek jakiegos filmu i z braku sasiadki z ktora moze o chlopach albo o tym czy dziecko zrobilo dzis kupke czy nie pogadac na klatce schodowej albo przed drzwiami wlazi tutaj i pierd... bez sensu trzy po trzy na poziomie ktory jej jej umyslowe otepienie pozwala. kapisz????? MC byl tutaj na dlugo przed pojawieniem sie twojej tepoty i akurat zawsze wiedzialem co znaczy forum "swiat" i czym sie to rozni od "forum dla kalek umyslowych po szkole podstawowej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: po pierwsze "swiezo" przez "Z" tak nawiazujac IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 22:10 marcus_crassus napisał: > do tego od kogo czuc gnojowka.po drugie idiotko mala informacja.do tego zeby po > kazac ze sie tej gnojowki nie ma to oprocz ortografii trzeba wykazac ze sie ma > podstawy intelektualne do takich sadow.ty mi zas debilko przypominasz prosta po > lska gospodynie domowa ktora wyjechal do stanow,gotuje cale dnie w jakims domu > u kogos potem zas wraca do chalupy,obejrzy kawalek jakiegos filmu i z braku sas > iadki z ktora moze o chlopach albo o tym czy dziecko zrobilo dzis kupke czy nie > pogadac na klatce schodowej albo przed drzwiami wlazi tutaj i pierd... bez sen > su trzy po trzy na poziomie ktory jej jej umyslowe otepienie pozwala. > > kapisz????? > > MC byl tutaj na dlugo przed pojawieniem sie twojej tepoty i akurat zawsze wiedz > ialem co znaczy forum "swiat" i czym sie to rozni od "forum dla kalek umyslowyc > h po szkole podstawowej" wlasnie swierze przez rz to dla ciebie,bo jedyne co ci z pyska leci to swierza gnojowka i to juz od miesiecy.jak sie tobie moje wpisy nie podobaja to ich madralo nie czytaj,tak jak ja nie czytam twoich watkow bo tam jeno swierzy gnoj kapie a czasem ma sie ochote powachac cos innego. idz szybciutko i poszukaj tych przyjaciol co cie zostawili na srodku drogi bez mapy dokad podazyc.bez nich jestes zabidzona osobka bez zadnej tozsamosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: po pierwsze "swiezo" przez "Z" tak nawiazujac 16.08.04, 22:29 nie przejmuj sie Rachelka ta sierota po wojskowym lobby,zadnego nawego wynalazku w izraekskiej armii dzis nie wykryl,jakiegos samolotu z jednym skrzydlem,czy armatki z peryskopem do strzelania zza wegla,to tlucze sie po domu i forum i miejsca sobie nie potrafi znalezc.Wymyslil,ze bedzie cierpial i wstydzil sie za miliony(rodakow),cos mu nikt tematu nie podjal MC! Z litosci cos ci tam dopisalam,tak na chybcika,bo mi sie bigos przypala i pranko czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: po pierwsze "swiezo" przez "Z" tak nawiazujac IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 22:37 abigeil4 napisała: > nie przejmuj sie Rachelka ta sierota po wojskowym lobby,zadnego nawego > wynalazku w izraekskiej armii dzis nie wykryl,jakiegos samolotu z jednym > skrzydlem,czy armatki z peryskopem do strzelania zza wegla,to tlucze sie po > domu i forum i miejsca sobie nie potrafi znalezc.Wymyslil,ze bedzie cierpial i > wstydzil sie za miliony(rodakow),cos mu nikt tematu nie podjal > MC! Z litosci cos ci tam dopisalam,tak na chybcika,bo mi sie bigos przypala i > pranko czeka no wlasnie abi, kogo to obchodzi co sie wydarzylo na swiecie,jakie wynalazki czy inne godne uwagi zdazenia mialy miejsce jesli wiekszosc forumowiczow,tych "old timers" ma jedno w glowie-opluwac drugiego i to sazniscie. niektorzy tylko po to tutaj przesiaduja, wiec kazdy opluwany powinien to lubic,poddac sie temu i nie narzekac. nu dobrze by bylo i pomarzyc moga, a co do marcusa to typowy niedobitek, ktory zamiast argumentow g...dmucha w kazdego co nie chwali raju na ziemi i bogow.on chyba mieszka w zlym kraju,ale to juz jego smutny wybor. ja rowniez lece, bo jak marcus powiedzial mam duzo do sprzatania. ps. to forum dalo mi tyle roznych zawodow,ze juz poprostu ciezko sie polapac co ja mam robic.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: po pierwsze "swiezo" przez "Z" tak nawiazujac 16.08.04, 22:43 Gość portalu: rachelka napisał(a): > abigeil4 napisała: > > > nie przejmuj sie Rachelka ta sierota po wojskowym lobby,zadnego nawego > > wynalazku w izraekskiej armii dzis nie wykryl,jakiegos samolotu z jednym > > skrzydlem,czy armatki z peryskopem do strzelania zza wegla,to tlucze sie > po > > domu i forum i miejsca sobie nie potrafi znalezc.Wymyslil,ze bedzie cierp > ial i > > wstydzil sie za miliony(rodakow),cos mu nikt tematu nie podjal > > MC! Z litosci cos ci tam dopisalam,tak na chybcika,bo mi sie bigos przypa > la i > > pranko czeka > > no wlasnie abi, kogo to obchodzi co sie wydarzylo na swiecie,jakie wynalazki cz > y > inne godne uwagi zdazenia mialy miejsce jesli wiekszosc forumowiczow,tych "old > timers" ma jedno w glowie-opluwac drugiego i to sazniscie. niektorzy tylko po t > o > tutaj przesiaduja, wiec kazdy opluwany powinien to lubic,poddac sie temu i nie > narzekac. nu dobrze by bylo i pomarzyc moga, a co do marcusa to typowy > niedobitek, ktory zamiast argumentow g...dmucha w kazdego co nie chwali raju na > ziemi i bogow.on chyba mieszka w zlym kraju,ale to juz jego smutny wybor. ja > rowniez lece, bo jak marcus powiedzial mam duzo do sprzatania. > ps. to forum dalo mi tyle roznych zawodow,ze juz poprostu ciezko sie polapac co > ja mam robic.pozdr. lec sobie,lec , tylko sie nie wyperdol na zakrecie miedzy kiblem a spizarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: po pierwsze "swiezo" przez "Z" tak nawiazujac 16.08.04, 22:49 to ci zajac dopiero,cale dwa nasze posty skopiowal,zeby sie wydawalo,ze tak duzo splodzil,a dopiero na koncu jedno zdanko ostrzezenia Nie boj sie zajecza skorko my nie plochliwe,uszki po sobie i KICAJ Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: po pierwsze "swiezo" przez "Z" tak nawiazujac 16.08.04, 22:56 abigeil4 napisała: > to ci zajac dopiero,cale dwa nasze posty skopiowal,zeby sie wydawalo,ze tak > duzo splodzil,a dopiero na koncu jedno zdanko ostrzezenia > Nie boj sie zajecza skorko my nie plochliwe,uszki po sobie i KICAJ Jakbys zajaca tetnienie w sobie poczula to bys zdanie zmienila,a wiec badz lepiej mila i usmiechnij sie do cock_zajaca,bedziesz szczesliwsza,gwarantuje. Zapraszam na diner a potem...ho ho ho,takiego czegos do konca zycia nie zapomnisz,garbata antysamico. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus buhahaah :)))) 16.08.04, 22:36 i wlasnie o tym mowie oslico - to jedyna rzecz ktora mozesz produkowac na tym forum - jak tepa baba co pranie do przed chalupe wynosi i albo by z "kuma" poplotkowala albo sie z sasiadem zza miedzy poklocila... jestes tepa i durna,akurat na to wlasnie czasu nie mam i dlatego z twojej tepoty idiotko szydze :DDDa forum kaleko umyslowa sluzy do czegos innego niz pogaduszek z przyjaciolmi...choc jak sie po calym dniu szorowania garow wrocilo a sie na obcej ziemi jest to i nie dziwota ze by sie z kims pogadac o czymkolwiek chcialo :DDD bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: buhahaah :)))) IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 22:42 marcus_crassus napisał: > i wlasnie o tym mowie oslico - to jedyna rzecz ktora mozesz produkowac na tym f > orum - jak tepa baba co pranie do przed chalupe wynosi i albo by z "kuma" poplo > tkowala albo sie z sasiadem zza miedzy poklocila... > > jestes tepa i durna,akurat na to wlasnie czasu nie mam i dlatego z twojej tepot > y idiotko szydze :DDDa forum kaleko umyslowa sluzy do czegos innego niz pogadus > zek z przyjaciolmi...choc jak sie po calym dniu szorowania garow wrocilo a sie > na obcej ziemi jest to i nie dziwota ze by sie z kims pogadac o czymkolwiek chc > ialo :DDD > > bez odbioru. a co markus masz ochote o swych majtkach w kwiatki porozmawiac to " please be my guest",jesli nie to ci posle paczke "kleenex" na otarcie lez, bo zrobiles sie duze crybaby, jak ten lord z anglii. tylko chodzicie obaj i chlapiecie te same smutki co watek i co wpis. to nie dla ciebie watek wiec tu nie zagladaj i nie pisz,masz swoj do wylewania swych madrosci iscie kwiecistych. ps. nie wrzucaj kleenexow do kibla bo sobie go zatkasz a wtedy smrod bedzie jeszcze gorszy jak tu wejdziesz. duza buzka od sprzataczki Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: buhahaah :)))) 16.08.04, 22:46 Gość portalu: rachelka napisał(a): > marcus_crassus napisał: > > > i wlasnie o tym mowie oslico - to jedyna rzecz ktora mozesz produkowac na > tym f > > orum - jak tepa baba co pranie do przed chalupe wynosi i albo by z "kuma" > poplo > > tkowala albo sie z sasiadem zza miedzy poklocila... > > > > jestes tepa i durna,akurat na to wlasnie czasu nie mam i dlatego z twojej > tepot > > y idiotko szydze :DDDa forum kaleko umyslowa sluzy do czegos innego niz p > ogadus > > zek z przyjaciolmi...choc jak sie po calym dniu szorowania garow wrocilo > a sie > > na obcej ziemi jest to i nie dziwota ze by sie z kims pogadac o czymkolwi > ek chc > > ialo :DDD > > > > bez odbioru. > a co markus masz ochote o swych majtkach w kwiatki porozmawiac to " please be m > y > guest",jesli nie to ci posle paczke "kleenex" na otarcie lez, bo zrobiles sie > duze crybaby, jak ten lord z anglii. tylko chodzicie obaj i chlapiecie te same > smutki co watek i co wpis. to nie dla ciebie watek wiec tu nie zagladaj i nie > pisz,masz swoj do wylewania swych madrosci iscie kwiecistych. > > ps. nie wrzucaj kleenexow do kibla bo sobie go zatkasz a wtedy smrod bedzie > jeszcze gorszy jak tu wejdziesz. > duza buzka od sprzataczki Odwal sie od Marcusa,a buzke mozesz otworzyc zawsze dla cock_zajaca,czemu nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: buhahaah :)))) IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 22:48 mysle,ze taki ladny nick to marcus sam sobie wymyslil, wiec panowie nie traccie czasu tylko we dwoch oddajcie sie rozkoszom w wychodku przy zamknietych drzwiach,aby smrod nie ulotnil sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: buhahaah :)))) 16.08.04, 23:01 Gość portalu: rachelka napisał(a): > mysle,ze taki ladny nick to marcus sam sobie wymyslil, wiec panowie nie traccie > czasu tylko we dwoch oddajcie sie rozkoszom w wychodku przy zamknietych > drzwiach,aby smrod nie ulotnil sie dalej. Mylisz sie,nie Marcus sam sobie ten nick wymyslil ,tylko ja sam sobie. A marcusa bede zawsze powazal,bo lubie czytac jego posty ,ktorymi antsemitow osmiesza ,bawiac sie z nimi jak kot z myszami niedozywionymi. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: buhahaah :)))) 16.08.04, 23:17 to czytaj sobie i chrup marchewke A jak sam cos splodzisz,nawet tym swoim krotkim cociem ( bo zajace takie maja ) to daj znac ,coby nam sie nie omsknelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: buhahaah :)))) IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 23:19 abigeil4 napisała: > to czytaj sobie i chrup marchewke > A jak sam cos splodzisz,nawet tym swoim krotkim cociem ( bo zajace takie maja ) > > to daj znac ,coby nam sie nie omsknelo oj bo moze i wtedy wstyd panowie Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: buhahaah :)))) 16.08.04, 23:28 abigeil4 napisała: > to czytaj sobie i chrup marchewke > A jak sam cos splodzisz,nawet tym swoim krotkim cociem ( bo zajace takie maja ) > > to daj znac ,coby nam sie nie omsknelo ja mam poteznego,a tak miedzy nami...probowalas juz z zajacem,skoro taka wiedza sie szczycisz!? Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: buhahaah :)))) 16.08.04, 23:31 z zajaca to jest dobry pasztet,tylko trzeba na srut uwazac Z futerka mozna kapcie uszyc Nic innego do glowy mi nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kaziorycek Re: buhahaah :)))) 16.08.04, 23:34 abigeil4 napisała: > z zajaca to jest dobry pasztet,tylko trzeba na srut uwazac > Z futerka mozna kapcie uszyc > Nic innego do glowy mi nie przychodzi ty abigeil i rachelka jestesta zoofilskie zboczone baby Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: buhahaah :)))) 16.08.04, 23:37 kaziorycek napisał: > abigeil4 napisała: > > > z zajaca to jest dobry pasztet,tylko trzeba na srut uwazac > > Z futerka mozna kapcie uszyc > > Nic innego do glowy mi nie przychodzi > ty abigeil i rachelka jestesta zoofilskie zboczone baby i cocka_zajaca maltretuja ,to podchodzi pod prokurature.. brawo kaziorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: a ty wegetarianin?po co ci cock zajeczy co j IP: *.twcny.rr.com 17.08.04, 02:57 jak by nie jeczal to by tu nie pisal genusz jeden z drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 22:01 abstrakt2003 napisał: > są zajęci innymi wątkami > PS > FŚ zdechło! nie sadze,ludzie sa zajeci a poza tym cala wielka grupa nagle wsiakla,reszta sie czai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totyle Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.176.6.85.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.08.04, 22:31 Poszli na inne forum.Moze aktualnosci czy kraj.Wiesz ze nawiedzeni z narodu wybranego zawsze maja wszedzie adwersarzy do uzdrawiania lub do gnojenia. A poza tym to nie wierze ze zdechlo-bo po co ci jojo,wojo,crassusy i inne kropy. Mnie oni do szczescia zadnego nie potrzebni.Musisz mysle czytac teraz (jak chcesz sie w to bawic)wszystkie jak mozliwe wpisy bo oni sa-pod innymi ksywami. Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: gdzie sie wszyscy podziali 16.08.04, 22:41 Gość portalu: rachelka napisał(a): > abstrakt2003 napisał: > > > są zajęci innymi wątkami > > PS > > FŚ zdechło! > nie sadze,ludzie sa zajeci a poza tym cala wielka grupa nagle wsiakla,reszta si > e > czai. Ale ty rachelka jestes ponetna,mam chec ci na plecki skoczyc i od tylu walic i walic i walic ...po twej tepej potylicy cockiem swoim doswiadczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 22:44 cock_zajaca napisał: > Gość portalu: rachelka napisał(a): > > > abstrakt2003 napisał: > > > > > są zajęci innymi wątkami > > > PS > > > FŚ zdechło! > > nie sadze,ludzie sa zajeci a poza tym cala wielka grupa nagle wsiakla,res > zta > si > > e > > czai. > Ale ty rachelka jestes ponetna,mam chec ci na plecki skoczyc i od tylu walic i > walic i walic ...po twej tepej potylicy cockiem swoim doswiadczonym. przenies swa milosc na dane,polaczkowatego,chalarke nawet na marcusa -oni chetni na te poezje ja nie.bez odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 22:52 aby zakonczyc ten ciekawy temat widzicie sami ,ze forum ciagle zyje i ma sie dobrze,choc zostalo dzisiaj solidnie zmniejszone o pare tegich umyslow.jak widac niedobitki przeniosly sie na moj watek aby tradycji stalo sie zadosc i aby pocwiczyc dzienna doze saznistej laciny jak co dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.ipt.aol.com 16.08.04, 23:20 Wlasnie wrocilem z innym tata z wycieczki rowerowej w gorach na bike trail , ktora zorganizowala moja corcia z kolezanka ,... Mam pare plastrow tu i tam , a tam chyba troche nadwyrezylem i nawet siedziec nie moge wygodnie , tylko na polowie ,... Nie te czasy , dzis najbezpieczniej szpanowac ,... Geba :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: gdzie sie wszyscy podziali+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 17.08.04, 00:37 A ja myslalem,ze czyraki na glowie masz,jak kazdy kulturalny rowerzysta. Ale u ciebie,co glowa,a co d.....a -wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.twcny.rr.com 17.08.04, 03:07 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Wlasnie wrocilem z innym tata z wycieczki rowerowej w gorach na bike trail , > ktora zorganizowala moja corcia z kolezanka ,... Mam pare plastrow tu i tam , a > > tam chyba troche nadwyrezylem i nawet siedziec nie moge wygodnie , tylko na > polowie ,... Nie te czasy , dzis najbezpieczniej szpanowac ,... Geba :) > > uklony > oj split czas sie wziac za siebie. ja mam nadciagniete sciegno w lydce po bieganiu i musze za "kare" chodzic do GYM aby byc w formie. nie lubie tego,ale jak cos masz skrecone to nie mozesz robic tego co lubisz. ja duzo jezdze na rowerze gorskim,ale tylko po drogach ubitych,juz wyroslam z dzikich sciezek,bo to za bardzo kolana bola. pisz chociaz 1 palcem siedzac na 1/3 swoich 4 liter,bo tu nudno z tymi zboczencami polskimi rozmawiac tylko. Odpowiedz Link Zgłoś