Dodaj do ulubionych

Mówie NIE Terroryzmowi!-wyślij swoje dane Alka-Idz

IP: *.kuzniki.net 11.09.04, 22:54
Co się w ogóle dzieje,cóż za wspaniałe akcje wymyślają ludzie:

serwisy.gazeta.pl/swiat/2279171,58360,2266852.html
Co to niby ma zmienić...?
Wyślą wszystkie dane Alka-Idzie pomagając stłamsić niewiernych w zarodku?
Wskazując miejscowości,gdzie jest najwiecej przeciwników...świętej wojny?
No to proszę bardzo...Wrocław i Warszawa w polskim rankingu przeciwników
zajmą główne pozycje...Bin Laden napewno się ucieszy...taki prezent mu
sprawmy bo biedaczek nie wie co to Wigilia...i na czym polega...więc 24
wyślijmy mu wszystkie te dane.
A tak naparwdę...cóż ma zmienić...wpisanie się na tej liście...
A może to lista do wojska...biorą...wysyłają chetnych...jesteś przeciw...to
karabin w dłoń i idź zabijać terrorystów.
Śmieszna akcja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Predaminator Re: Mówie NIE Terroryzmowi!-wyślij swoje dane Alk IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 11.09.04, 23:03
      Sprzedajemy wysyłkowo aparaty emitujące sygnały radiowe umożliwiające Al Kaidzie precyzyjne namierzenia waszego miejsca zamieszkania. Rakiety "Ziemia - Powietrze - Twoja Dupa" czekają w pogotowiu rozlokowane w strategicznych miejscach (między innymi w Klewkach).
      Spraw niespodziankę swoim sąsiadom.
      • Gość: . Idioci z Wybiorczej skopiowali Ameryke. Poza tym IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.09.04, 23:09
        w swietle ostatnie rezolucji NATO z 7 wrzesnia musza jakos naprawic swa
        rusofobie (stad Bieslan i Dubrowka) - miejscami zakrawala na zdrade stanu (w
        swietle w.w. rezolucji), bo Polska ponoc jest w NATO.
        • Gość: Predaminator RRoar IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 11.09.04, 23:15
          Jesteś głupi i smierdzisz octem. Zamów aparacik.
          • Gość: . A moze bys poglebil swa teze i jej zwiazek z temat IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.09.04, 23:16
            Nb. ty, zdaje sie, ten nowy chlopak na posylki na Czerskiej?
            • Gość: Predaminator Jesteś głupi IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 11.09.04, 23:20
              Jesteś głupi, smierdzisz octem i starymi ludźmi. Nie jestem naposyłki bo Bóg nie pobłogosławił mnie nogami. Mam nadzieję, że umrzesz na raka.
              • krystian71 he,he,he 11.09.04, 23:30
                Gość portalu: Predaminator napisał(a):

> Jesteś głupi, smierdzisz octem i starymi ludźmi. Nie jestem naposyłki bo Bóg
                ni
                > e pobłogosławił mnie nogami. Mam nadzieję, że umrzesz na raka.

• Gość: Predaminator Re: he,he,he IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 11.09.04, 23:34
                  Dedukując z twojego homoseksualnego nicka masz albo 71 lat, albo około 33. Tak czy owak jesteś starym, skapcaniały dziadem. I zabraniam Ci się śmiać lub drwić z tego co piszę. Dla Ciebie Bóg uchował raka odbytnicy.
                  • krystian71 Re: he,he,he 11.09.04, 23:40
                    uchowaj Bog,
                    bym smiac sie mogl
                    gdy w odbytnice
                    wlazi mi wrog
                    • Gość: Smoła Ah ci Polscy poeci :) IP: *.kuzniki.net 11.09.04, 23:44
                      Myśle,że możesz spokojnie zostać kolejnym noblistą...powiedzmy,że to będzie
                      kontynuacja "Bagnet na Broń"
                      • krystian71 Re: Ah ci Polscy poeci :) 11.09.04, 23:48
                        po co wlazisz Smola
                        gdzie cie nikt nie wola
                        • Gość: Smoła Re: Ah ci Polscy poeci :) IP: *.kuzniki.net 11.09.04, 23:54
                          Toż to temat mój Krystianie,
                          więc sam stąd wypierdalaj chamie.
                          • krystian71 Re: Ah ci Polscy poeci :) 12.09.04, 00:00
                            to ci powiem bialym wierszem,bo przyczepiles sie jak smola do buta i w cudza
                            konwersacje dlugi nos wtykasz.Idz sobie z kropka o waglikach koles popisz,bo to
                            pomysl wtorny a na nic orginalnego cie nie stac
                            Bez overa
                            • Gość: Smoła Mama ci już opowiadała historie? IP: *.kuzniki.net 12.09.04, 00:03
                              Mama ci już opowiadała historie jak uciekłeś z metalowej miski po zabiegu aborcyjnym (czyt.usuwaniu niechcianej ciąży)?
                              • krystian71 Re: Mama ci już opowiadała historie? 12.09.04, 00:06
                                juz raz pisalem przyjacielu
                                nie wysilaj sie-bez overu
                                • Gość: Smoła Krystian polski raper... :) IP: *.kuzniki.net 12.09.04, 00:11
                                  No widzę,że jak już powiesz raz,że się nie odezwiesz to trzymasz się swojego postanowienia...jak mi przykro,że jesteś aż takim inwalidą umysłowym,ale wiesz takie dzieci z róznymi urazami mózgu mają dar...jedni potrafią szybko mnożyć,inni wymieniać wszystkie liczny pierwsze do nieskończoności...a ty umiesz rymować powodzenia życze na polskiej scenie Hip-Hopowej.
                    • Gość: Predaminator Konkurs IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 11.09.04, 23:45
                      Nasz nagroda - wąsy i broda. Pan wygrał.
                      • krystian71 Re: Konkurs 11.09.04, 23:51
                        mowiac miedzy nami
                        chce wasy z pejsami
                        • Gość: Predaminator Re: Konkurs IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 12.09.04, 00:01
                          Przyślę Ci nawet całego,zasranego rabina.
              • Gość: . Jestes durnym trollem z Gazetki Wybiorczej IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.09.04, 23:30
                A na raka to sie umiera w zacofanej i pozbawionej personelu medycznego Polsce,
                nie zas w Wlk. Brytanii - ponad 4 lata temu samymi sterydami mnie z pewnego
                raka wyleczono. Tegoz samego raka ci zycze - zakontraktowalem go raptem w wieku
                31 lat. Wysle ci wieniec, bo w Polsce ten rak to grub i mogila. Hahahaha!
                • krystian71 he,he,he ty naprawde jestes glupi 11.09.04, 23:33
                • Gość: Predaminator Eh IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 11.09.04, 23:36
                  Zatem Bóg Cię oszczędził. Pewnie miał kaca...
    • Gość: AlArabija BITCH! Re: Mówie NIE Terroryzmowi!-wyślij swoje dane Alk IP: *.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 23:14
      Powiedzmy lepiej wsadźcie sobie nasze adresy w sam środek waszych arabaskich D.U.P.! Może bedzie z tego jakies wielkie zatwardzenie - po drugie to te adresy arabom są w ogóle nie przydatne ,bo chyba mają troche inny alfabet :-) Chce powiedzieć jedno - walci mnie ta cała akcja - jest potrzebna jak dziura w moście oraz jak dupa w młynie -czyli w ogóle nie potrzebna :_) A terroryzm proponuje zwalczać ! Obudź swojego sąsiada , córko obudź ojca , synu skocz po kolegów - razem ruszymy na wschód i będziemy tępic zło! Troche zdrowego rozsądku wszystkim życze Wesołych Świąt
      • Gość: . A nie lepiej zrobic cos podobnego do tego? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.09.04, 23:22
        www.pfe.gov.uk/
        • Gość: Smoła Re: A nie lepiej zrobic cos podobnego do tego? IP: *.kuzniki.net 11.09.04, 23:26
          Ha u nas to nie przejdzie...nas zkochany rząd tylko liczy kase która przechodzi
          przez ich brudne rączki...ale możemy ich zmusić do jakiejś reakcji...wyślijmy
          wszystkim w rządzie prezencik w liście - Wąglika.
          • Gość: . :) :) :) IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.09.04, 23:31
            • krystian71 kropko czerwona-zwracam ci uwage 11.09.04, 23:36
              ze powyzszy smola nawoluje do aktow terrorystycznych w sama rocznice 11/9
              a drugi terrorysta,twoj imiennik jemu sekunduje
              • Gość: Smoła Ale to tak w dobrej sprawie... IP: *.kuzniki.net 11.09.04, 23:41
                Tak samo jak fanatycy islamscy wierzą,że robią dobrze...
                Tak u nas kilka ofiar...może zmienić Polską rzeczywistość...
                Zresztą do całej akcji proponuje jeszcze,dołaczać zdjęcie,żeby być bardziej
                rozpoznawalnym w tłumie.
    • Gość: Gieniek Mówie NIE Terroryzmowi! Kupilem drugi AK 47 IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 12.09.04, 05:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka