Dodaj do ulubionych

Terrorysci grozili papiezowi

13.07.05, 10:38
Janowi Pawlowi II mimo iz zwasze opowiadal sie za dialogiem z islamem i
przeciw wszystkim wojnom z ta w Iraku wlacznie kilkukrotnie byly podejmowane
nadzwyczajne srodki ostroznosci tak w Watykanie jak i na pielgrzymkach nasz
nowy papiez Benedykt nazwal zamachy nieludzkimi wiec czego nie rozumiecie?

Gdyby zabili papieza tez byscie mowili ze to za Irackich cywili? Przypominam
ze do papieza strzelal Turek a jedna z przewodnich mysli islamu jest
zatkniecie zielonej flagi w Watykanie

Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: Terrorysci grozili papiezowi 13.07.05, 10:42
      do papieza strzelal Turek , a slad przez Bulgariw prowadzil do KGB.

a jedna z przewodnich mysli komunizmu bylo
      zatkniecie czerwonej flagi w Watykanie

PS.Ali Agca to szaleniec,
      • marcinmns Re: Terrorysci grozili papiezowi 13.07.05, 10:47
        Wszystko zgoda ale ja uwazam komunizm za nieszczescie rowne terroryzmowi i znowu
        zszedles z tematu. Zostawilem Ci wiadomosc w temaci czytelnictwa wiesz gdzie
        • krystian71 Re: Terrorysci grozili papiezowi 13.07.05, 11:15
          zauwazylem, odpisalem.
          Ale , pokaz palcem -GDZIE zszedlem z tematu?Bo nie lubie jak mi ktos kit wciska
          i na falszywe sciezki wiedzie.?Bo z twojej prymitywnej sciezki rozumowania
          zszedlem?
          • marcinmns Re: Terrorysci grozili papiezowi 13.07.05, 11:21
            Ja mowie o islamie a Ty o komunistach i gdzie znowu jestem prymitywny porownaj
            swoja odpowiedz z moja wypowiedzia nie widze az takiej roznicy
            • krystian71 Re: Terrorysci grozili papiezowi 13.07.05, 11:38
              prosta sprawa.Islamisci grozili Papiezowi.Jak zreszta calemu Zachodowi.
              Zamachu dokonal nie islamista, lecz chory psychicznie Turek na zlecenie KGB.
              Laczyc te dwie sprawy, to drobne naduzycie.
              To oslanianie ( moze przypadkowe) prawdziwych mocodawcow, nad ktorymi jakbysmy
              przechodzili do porzadku dziennego.
              • marcinmns Re: Terrorysci grozili papiezowi 13.07.05, 11:42
                No zgoda w porzadku to jest argument
    • marouder No wyscie sie znowu z jakims traktorem na rozumy 13.07.05, 10:43
      zamienili, tow. Marcinie. Przypominacie radio Erewan z jego najlepszych czasow.

marcinmns napisał:

> Janowi Pawlowi II mimo iz zwasze opowiadal sie za dialogiem z islamem i
      > przeciw wszystkim wojnom z ta w Iraku wlacznie kilkukrotnie byly podejmowane
      > nadzwyczajne srodki ostroznosci tak w Watykanie jak i na pielgrzymkach nasz
      > nowy papiez Benedykt nazwal zamachy nieludzkimi wiec czego nie rozumiecie?
      >
      > Gdyby zabili papieza tez byscie mowili ze to za Irackich cywili? Przypominam
      > ze do papieza strzelal Turek a jedna z przewodnich mysli islamu jest
      > zatkniecie zielonej flagi w Watykanie
      >
      • marcinmns Re: No wyscie sie znowu z jakims traktorem na roz 13.07.05, 10:49
        JAk bedziesz mnie nazywal towarzyszem to ja Cie bede nazywal debilem zgoda? Nie
        cierpie komunistow i nie slyszalem zeby Wiatr mowil cos o czytaniu. A jak nie
        znasz faktow to lepiej siedz cicho bo nic nie wnosisz do tematu poza glupimi uwagami
        • marouder a co ty wnosisz swoim tematem prostaczku 13.07.05, 10:59
          bozy? ego nie pozwala skonstatowac wlasnej mialkosci? No to jak panie
          faktoznawca bylo z zamachem na papieza? Zaplanowal go i wykonal rozpasany
          islamista, czy raczej mocno zaburzony psychicznie Turek-skrajny nacjonalista z
          poduszczenia sluzb bratniej, socjalistycznej Bulgarii?

marcinmns napisał:

> JAk bedziesz mnie nazywal towarzyszem to ja Cie bede nazywal debilem zgoda? Nie
          > cierpie komunistow i nie slyszalem zeby Wiatr mowil cos o czytaniu. A jak nie
          > znasz faktow to lepiej siedz cicho bo nic nie wnosisz do tematu poza glupimi uw
          > agami
          • marcus_crassus doucz sie - wypowiadasz sie w tematach 13.07.05, 11:10
            o ktorych bladego pojecia nie masz.

a)terrorysci grozili watykanowi - bylo to bodajze rok temu - al - kaida miala plan uderzenia na watykan - plan - koncepcje - niemozliwa raczej do wykonania ze wzgledow technicznych.

b)w telewizjach arabskich i mediach wielokrotnie mowiono ze zielona flaga islamu powieje nad rzymem. ma to byc zapowiedz realizacji jakiejs legendy badz nawet hadisu (nie gwarantuje - dzis wyjazdzam wiec poszukac to moge sierpien - wrzesien) ktory mowi ze pierwsza "stolica" chrzescijanstwa jaka padnie pod przed islamem bedzie bizancjum a pozniej padnie rzym

marouder - duzo mowisz. zazwyczaj w tematach o ktorych pojecia nie masz
            • marouder krasula, nie pouczaj, bo rzeczy o ktorych mowisz 13.07.05, 11:17
              sa ogolnie wiadome. Szanowny autor watku, ma talent do mieszania wszystkiego, ze
              wszystkim. Czynnosc ta nazywa sie popularnie maceniem. Zestawianie zamachu Agcy
              z planami Al-Kaidy oraz islamskimi mrzonami o jakiejs zielonej szmatce ponad
              kopula katedry sw. Piotra jest infantylne, nieuprawnione i niezasadne od strony
              merytorycznej. Mam wrazenie, ze marcin ma przymus pisania, zwany popularnie
              grafomania:))

marcus_crassus napisał:

> o ktorych bladego pojecia nie masz.
              >
              > a)terrorysci grozili watykanowi - bylo to bodajze rok temu - al - kaida miala p
              > lan uderzenia na watykan - plan - koncepcje - niemozliwa raczej do wykonania ze
              > wzgledow technicznych.
              >
              > b)w telewizjach arabskich i mediach wielokrotnie mowiono ze zielona flaga islam
              > u powieje nad rzymem. ma to byc zapowiedz realizacji jakiejs legendy badz nawet
              > hadisu (nie gwarantuje - dzis wyjazdzam wiec poszukac to moge sierpien - wrzes
              > ien) ktory mowi ze pierwsza "stolica" chrzescijanstwa jaka padnie pod przed isl
              > amem bedzie bizancjum a pozniej padnie rzym
              >
              > marouder - duzo mowisz. zazwyczaj w tematach o ktorych pojecia nie masz
              >
              • marcinmns Re: krasula, nie pouczaj, bo rzeczy o ktorych mow 13.07.05, 11:25
                Nie mieszam nie bede specjalnie dla Ciebie oddzielal wszystkiego akapitami i
                pisal ze to jedno a to drugie. Ja chce podyskutowac z ludzmi a Ty chcesz obrazac
                tych ktorzy w przeciwienstwie do Ciebie nie usprawiedliwiaja wysadzania ludzi.
                Idz sobie tam gdzie ludzie mowia na twoim poziomie sa tu takie tematy i tacy ludzie
                • marouder no chiba siem poplacze:(( 13.07.05, 11:33
                  buuuh, buuuu, bueeeh...to plakalem ja, marouder...
                  z zalu i ze zgryzoty, rzecz to chyba dla wszystich oczywista, oraz na skutek
                  odtracenia mnie przez zapoznanego geniusza w dziedzinie historii, sociologii,
                  religioznawstwa, bibliotekoznawstwa, strategii militarnych i politycznych marcina.

PS. Oto Dr. J K rosnie konkurencja w dziedzinie wszechnauk. Zmiana warty chiba,
                  bo Jotka nadgryzion z lekka zebem czasu.

marcinmns napisał:

> Nie mieszam nie bede specjalnie dla Ciebie oddzielal wszystkiego akapitami i
                  > pisal ze to jedno a to drugie. Ja chce podyskutowac z ludzmi a Ty chcesz obraza
                  > c
                  > tych ktorzy w przeciwienstwie do Ciebie nie usprawiedliwiaja wysadzania ludzi.
                  > Idz sobie tam gdzie ludzie mowia na twoim poziomie sa tu takie tematy i tacy lu
                  > dzie
                  • marcinmns Re: no chiba siem poplacze:(( 13.07.05, 11:40
                    A na czym Ty sie znasz na obrazaniu ludzi? Czy rownie szybkim co blednym
                    wyciaganiu faktow mowie o "tow." Jeden z bywalcow opisalmi krazacych tu od lat
                    ludzi ktorzy jak powiedzial "smedza" czy do tych wlasnie nalezysz moze nie mam
                    racji ale przynajmniej slucham co mowai inni a ty tylko siebie. Marcin sie pisze
                    z duzej. Umowmy sie ja nie wchodze na Twoje fora dla "geniuszy" a Ty an moje dla
                    "prostaczkow" Mysle ze w "siociologii" bijesz mnie na glowe zreszta pewnie
                    nalezysz do tych dla ktorych wysadzanie ludzi w powietrze to fajna sprawa
                    • krystian71 Re: no chiba siem poplacze:(( 13.07.05, 11:49
                      nowy jestes?
                      zbyt szybko klasyfikujesz ludzi.
                      Jeszcze bedziesz sie wstydzil.
                      Male litery o niczym nie swiadcza, to sie czasto w ferworze zdaza.Posiedzisz,
                      uwidisz.

zreszta pewnie
                      > nalezysz do tych dla ktorych wysadzanie ludzi w powietrze to fajna sprawa

to co powyzej napisales-absolutnie bezpodstawne.Mylisz adresatow?Symplifikujesz?
                      Prowokujesz?
                      Dobra rada dla "nowego"
                      Trzeba sie zdecydowac, albo zalezy ci na dyskusji , albo daniu ujscia wlasnym
                      frustracjom i obrazaniu.
                      • marcinmns Re: no chiba siem poplacze:(( 13.07.05, 11:54
                        Ty tez mnie atakujesz ale z Toba rozmawiam jak widzisz zobacz co pisze mourder i
                        murzynek rambo czy oni dyskutuja? owszem nieco zlosliwie napisalem ze z duzej
                        litery. Czemu ja sie bede wstydzil moze powiesz ze oni mnie polubili albo chca
                        tylko zobaczyc jaki twardy jestem? prosze Cie przeczytaj co napisali i napisz do
                        mnie jeszcze raz
                  • krystian71 Re: no chiba siem poplacze:(( 13.07.05, 11:43
                    no nie mow :)))
                    Ja tam jotke lubie, najwyzej z klucza cie bidulinka islamuskiem nazwie i juz
                    wiadomo o co chodzi, a jak dluzej pogra w Mortal Combat to na forumie strategie
                    czasowa dla Iranu koncypuje.
                    Komu to przeszkadza, ta odrobina pure-nonsensu??? :))))Un zielonych szmat z
                    czerwonymi raczej nie pomyli...
                    I przestan juz chlipac :))))
                    • marouder Re: no chiba siem poplacze:(( 13.07.05, 11:56
                      toc nie daj Boze aby j-k zniknal z forum, gdzie bym takiego statyste znalazl?
                      ..a ze czasem sobie z pana dr. pokpiwam, no taka moja wada lub uroda, jak kto
                      woli:))
                      No i poza tym, nikt z nas nie jezd w stanie podskoczyc doktorowi w dziedzinie
                      wrozkarstwa i drugich futurologii, mnie to rozbraja:))Zawsze:))

J K sie odyma, to prawda, ale nie jezd nawiedzony, jak marcin vel wlodek (tak
                      sugeruje murzynek rambo)

krystian71 napisała:

> no nie mow :)))
                      > Ja tam jotke lubie, najwyzej z klucza cie bidulinka islamuskiem nazwie i juz
                      > wiadomo o co chodzi, a jak dluzej pogra w Mortal Combat to na forumie strategie
                      >
                      > czasowa dla Iranu koncypuje.
                      > Komu to przeszkadza, ta odrobina pure-nonsensu??? :))))Un zielonych szmat z
                      > czerwonymi raczej nie pomyli...
                      > I przestan juz chlipac :))))
              • marcus_crassus Re: krasula, nie pouczaj, bo rzeczy o ktorych mow 13.07.05, 11:50
                co nie zmienia faktu ze pierwsza czesc jego postu jest prawdziwa jak najbardziej.

czepianie sie szczegolow gdy podstawa jest sluszna jest kretynskie

co do macania - obmacywanki z antysemitami typu debilek rambo zas wystawiaja wspaniale swiadectwo o co komu chodzi
                • marouder Mącenie krasula, nie macanie:)) 13.07.05, 12:02
                  tobie tylko jedno we lbie siedzi, freudowski blad krasula:))

PS. nt mojego stosunku do wlodka, marcina i podobnych>>nawiedzonych nie lubie,
                  obojetnie, po ktorej wystepuja stronie.

marcus_crassus napisał:

> co nie zmienia faktu ze pierwsza czesc jego postu jest prawdziwa jak najbardzie
                  > j.
                  >
                  > czepianie sie szczegolow gdy podstawa jest sluszna jest kretynskie
                  >
                  > co do macania - obmacywanki z antysemitami typu debilek rambo zas wystawiaja ws
                  > paniale swiadectwo o co komu chodzi
                  >

• marcinmns Re: Mącenie krasula, nie macanie:)) 13.07.05, 12:03
                    Nie jestem nawiedzony wedlug ciebie zabijanie ludzi jadacych do pracy nie jest
                    zle wedlug mnie tak
                    • krystian71 jestes glupi, nie nawiedzony 13.07.05, 12:13

• marcinmns Re: a co ty wnosisz swoim tematem prostaczku 13.07.05, 11:19
            JA mowie o terazniejszosci poza tym ja sie spieram na argumenty i moge przyjac
            czyjes racje wkurzyles mnie tylko jednym nazywanie mnie towarzyszem i kto tu
            jest prostakiem poza tym jak slusznie zauwazyles to moj temat skoro za prosyty
            to po co tu piszesz?
    • murzynek.rambo nie PIE..WLODEK! :-(((( 13.07.05, 11:35
      > z przewodnich mysli islamu jest
      > zatkniecie zielonej flagi w Watykanie

myslisz ze na ta KIBUCOWA PROPAGANDE ktos sie da nabrac, pejsaty KRETYNKU? :-))

PS. dlaczego znowu zmieniles NICKA? :-(((
      • marouder wiec to jezd wlodek? tak mi cos zasmierdzialo 13.07.05, 11:39
        znajomo..wszystkich nachalnie pouczajacy paidagogos z Izraela Wlodek, ktoren
        szlachetnie komponowal do siebie samego listy milosne od I love, by je pozniej
        nie mniej szlachetnie publikowac na forum...no tak, jasne, dzieki rambo:))

murzynek.rambo napisał:

> > z przewodnich mysli islamu jest
        > > zatkniecie zielonej flagi w Watykanie
        >
        > myslisz ze na ta KIBUCOWA PROPAGANDE ktos sie da nabrac, pejsaty KRETYNKU? :-))
        >
        >
        > PS. dlaczego znowu zmieniles NICKA? :-(((
        • marcinmns Re: wiec to jezd wlodek? tak mi cos zasmierdzialo 13.07.05, 11:43
          No i Ty sie uwazasz za jakiegos partnera do rozmow?
      • marcinmns Re: nie PIE..WLODEK! :-(((( 13.07.05, 11:41
        A co ma islam i Zydzi do Watykanu nie znam Wlodka z ato Ciebie poznalem z tego
        co piszesz
        • krystian71 Re: nie PIE..WLODEK! :-(((( 13.07.05, 11:52
          jak to co? Sam pisales, ze marzeniem islamu jest zatkniecie zielonej flagi
          proroka nad Bazylika Sw.Piotra.

> A co ma islam i Zydzi do Watykanu
          • marcinmns Re: nie PIE..WLODEK! :-(((( 13.07.05, 11:56
            W sensie tego ze niby jestem Zydem czytaj uwaznie
            • krystian71 Re: nie PIE..WLODEK! :-(((( 13.07.05, 12:16
              marcinmns napisał:

> W sensie tego ze niby jestem Zydem czytaj uwaznie

przeczytalem:napisales TAK
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26389307&a=26392766
              • marcinmns Re: nie PIE..WLODEK! :-(((( 13.07.05, 12:21
                No to gratuluje oni sa fajni a ja glupi widocznie to twoi kumple oni mnie
                obrazaja a ja mam sie wstydzic napisalem tak ale w odniesieniu do nazywania mnie
                Zydem Wlodkiem czy kim on tam jest po czym to poznac? Dobra widze ze nie ma o
                czym gadac
        • murzynek.rambo WLODZIU - "PAPISTO" porzuc na chwile te 13.07.05, 11:53
          S*JONISTYCZNE BROSZURKI i przypomnij sobe co JPII mowil o ISLAMIE! :-((

> A co ma islam i Zydzi do Watykanu nie znam Wlodka z ato Ciebie poznalem z tego
          > co piszesz

SYJOKRETYNKU przed chwila SAM sie ZDRADZILES:
          "a jedna z przewodnich mysli islamu jest
          zatkniecie zielonej flagi w Watykanie"
          • marcinmns Re: WLODZIU - "PAPISTO" porzuc na chwile te 13.07.05, 11:58
            A co to ma wspolnego z Zydami jestes ograniczony? Chce obrony chrzescijanskiej
            Europy przed zalewem fundamentalnego islamu. Watykan jest dla Ciebie stolica
            Zydow bo nie rozumiem. Zreszta wolalbym byc Zydem niz kretynem We wszystkich
            szukasz jakiegos Wlodka z Izraela idz sie leczyc
            • murzynek.rambo KRETYNKU i po co KRECIC? :-((((( 13.07.05, 12:03
              to CYTAT z POSTU OTWIERAJACEGO

"przewodnich mysli islamu jest

• marcinmns Re: KRETYNKU i po co KRECIC? :-((((( 13.07.05, 12:05
                Moge rozmawiac z kims kto mysli a nie z ograniczonym debilem
                • murzynek.rambo :-(((((\ 13.07.05, 12:08

KAHANE CHUI! :-))))))
          • marcinmns Re: WLODZIU - "PAPISTO" porzuc na chwile te 13.07.05, 12:02
            Acha i czytales wasze broszurki zero faktow i analfabetyzm Mysle ze kazdy Polak
            powinien umiec sie wyslawiac we wlasnym jezyku i punktem honoru dla niego powina
            byc mowa ojczysta tak czy nie? Nie wiem co macie do siebie z Wlodkiem ale ani on
            ani ja nie odkrylismy tego ze fundamentalisci chca aby caly swiat byl islamski a
            co do twiojej ksywki to czarni sa dla nich smieciamoi gorszymi od nas i Zydow
            ale moze to Cie cieszy
            • murzynek.rambo GLUPOLKU i po co BRNIESZ DALEJ? :-((( 13.07.05, 12:05
              • marcinmns Re: GLUPOLKU i po co BRNIESZ DALEJ? :-((( 13.07.05, 12:07
                No i czego to dowodzi ze pisalem z Izraela i nazywam sie Wlodek? Z nienawisci
                sadzac pewnie jestes z jakiejs arabskiej komorki terrorystycznej
                • murzynek.rambo jakiej nienawisci WLODEK? :-)) 13.07.05, 12:09
                  przeciez na FORUM SWIAT zawsze byles LUBIANY :-))))

KAHANE CHUI! :-)))
            • murzynek.rambo zawolaj jeszcze <<KAHANE CHUI>> :-)))))))) 13.07.05, 12:06
              • karbat Re:marcinmns..... wyluzuj sie 13.07.05, 12:20

> marcinmns napisal;

>Gdyby zabili papieza tez byscie mowili ze to za Irackich cywili? Przypominam
                >ze do papieza strzelal Turek a jedna z przewodnich mysli islamu jest
                >zatkniecie zielonej flagi w Watykanie

Gdzie ty zyjesz,Telewiora w domu nie masz???
                Miliony ,diesiatki milionow ludzi spedza rok rocznie urlop w Turcji.
                Jest tam superr ,zapewniam cie.

A ,ze wole miec do czynienia z madrym Turkiem ,niz glupim Polakiem to tez fakt.

Setki,setki milionow ludzi z calego swiata spedza urlop w krajach
                muzulmanskich (rok rocznie wiecej ) i chwala sobie.
              • krystian71 nu , dobra panowie.Nalezy sie zwijac.Wlodek nie 13.07.05, 12:21
                Wlodek.
                Jedno jest pewne , debil wpadl na forum.I jeszcze, he,he do czytelnictwa
                namawia.
                Zatem PA , bo czasu szkoda.
                Marcinkus, czekam na twojego nowego nicka, nie wykluczone,ze znow mnie
                nabierzesz i d... pozawracasz.
                Ale coz, taki jest koszt wlasny zabawy na tym forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka