z_daleka 21.10.05, 00:42 dlaczego magiel zamkniety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polani Re: cholera, cos przegapilem? 21.10.05, 00:42 Israel complies with U.S. over China deal Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: cholera, cos przegapilem? 21.10.05, 00:45 polani napisał: > Israel complies with U.S. over China deal -------------------------- ja nie o tum maglu... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus z braku zainteresowania :) 21.10.05, 01:03 ostatnio w maglu siedzial tylko polglupek krystian, zeszlo sie tez paru okolicznych pijaczkow vel remekk :) glowna maglara po kilku tygodniach nawijania do tego szacownego grona stwierdzila ze rownie dobrze moze gadac ze sciana albo okolicznym drzewem i zamknela interes. smrod powoli wietrzeje w dzielnicy, moze i niedlugo sie ludzie zejda? Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Brak części zamiennych 21.10.05, 01:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30689935 z_daleka napisał: dlaczego magiel zamkniety? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus bardzo podoba mi sie ostatnie zdanie 21.10.05, 01:08 o rasistowskim forum. znaczy sie mozna juz oficjalnie przemianowac forum na eurojihad.gazeta.forum i rozpoczac dyskusje o najbardziej interesujacym nas temacie ;)))) no to moze na poczatek zarzucic np "Jakiej religii nie wybierzesz i dlaczego chodzi o islam" drugi temacik to moze "Polska i Izrael - interesujace chwile wspolnej historii" a trzeci to: "Kto jest Twoim idolem i dlaczego jest to Bush albo Regan" :))) bedzie diabelnie rasistowsko i w ogole :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: bardzo podoba mi sie ostatnie zdanie 21.10.05, 01:13 > "Jakiej religii nie wybierzesz i dlaczego chodzi o islam" W tym wypadku dojdzie do zaśmiecenia wątku wiadomo przez kogo :). Zresztą już dowiedziałem się, że jestem Arabem po tym, jak wrzuciłem fajny fotomontaż: uncyclopedia.org/wiki/Image:King_Sharon.jpg Ale w tym wypadku: beliefnet.com/story/76/story_7665_1.html Islam wypada mi na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wiem, wiem.ja tylko tak tutaj okazyjnie :) 21.10.05, 01:25 po prostu sie dobrze bawie jak czytam takie nonsensy...buhahahahah...rachelce "rasizm" przeszkadzal ;))) to jakby sie nasz dziennik na antysemityzm skarzyl :) ps-tez zostalem kiedys uznany za araba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Polecam Ci, Marcus, do przeczytania 21.10.05, 01:19 ...Ostatnia rzecz, jakiej Polakom dzisiaj potrzeba, to bezmyślne poniżanie muzułmanów. Totalna krytyka świata islamu jest błędem mogącym powodować jedynie radykalizację jego fundamentalistycznych sektorów. Musimy wszelkimi środkami zwalczać odrażających zbrodniarzy i równocześnie szukać porozumienia z prawdziwie religijnymi nurtami islamu, pamiętając, że muzułmanie są naszymi młodszymi braćmi w wierze.... (no, to ostatnie to już modny slogan bez znaczenia)) www.ozon.pl/a_tygodnikozon_2_5_458_2005_18_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Polecam Ci, Marcus, do przeczytania 21.10.05, 01:21 swiete slowa, Cukierman. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Polecam Ci, Marcus, do przeczytania 21.10.05, 01:32 a) o islamie zartowalem. akurat ja mam go po dziurki w nosie po codziennej lekturze swojego portalu. nawet na tym zarobic sie nie da. :) koledzy sie ze mnie smieja (ci ktorzy wiedza) ;) niektorzy zaczeli mnie nawet mulla przezywac :) n)nie lubie paliwody. nigdy go nie lubilem. facet wypowiada sie o rzeczach o ktorych nie ma wiekszego pojecia. moze najpierw wyjasni co to jest "prawdziwy nurt islamu" bo jak dotad nawet muzulmanie nie wiedza ktory to. A opinia ze to umiarkowany islam jest rownie mozliwa jak ta ze to islam osamy. A Paliwodzie jak sadze do islamu nie jest daleko. Czytalem dawno temu jego felietony. Mieszanina uwielbienia dla radykalnej wersji katolicyzmu przemieszana z obyczajowoscia sprzed kilkuset lat. Uwazam ze jego spojrzenie na swiat wiele sie od tego jakie przejawiaja islamscy mullowie nie rozni. Nie lubie takich jak on tak samo jak radykalow muzulmanskich. Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 bardzo dobrze to ujales 21.10.05, 11:07 marcus_crassus napisał: > "Jakiej religii nie wybierzesz i dlaczego chodzi o islam" > "Polska i Izrael - interesujace chwile wspolnej historii" > "Kto jest Twoim idolem i dlaczego jest to Bush albo Regan" :))) Wszystkie trzy tematy to wyjatkowo dobre przyklady idiotyzmow. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: cholera, cos przegapilem? 21.10.05, 02:04 www.nrg.co.il/online/1/ART/997/979.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cholera, cos przegapilem? 21.10.05, 09:25 pustema dostalam bana. sie letko zdenerwowala. nawet protestowala. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=30689871 byl jeszcze jakis protest, ktorego nie moge teaz znalezc, gdzie pisala, ze i tak i tak ma dosyc pisania na tym forum. straciles watek z pieknymi wierszykami autora o przepieknym niku "macham mokra od lez chusteczka" (cudo, prawda?) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30697607 w ktorym autor wyraza swoj nieutulony zal z powodu odejscia pustemy :))) ale co wazniejsze, straciles wczoraj w tym samym watku wypadek przy pracy, jaki sie zdarzyl naszemu ulubiencowi krystiankowi... przeczytaj ten watek, bedziesz mial zapewniony dobry humor na caly szabes.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: cholera, cos przegapilem? 21.10.05, 09:42 czy ja tez cos przeoczylem? Sory,dancia,duzo pracy ciotka,wicie-rozumicie ,jeszcze dwa dni i bede do twojej dyspozycji 24/24 :)))) Moze wtedy poczytam,jakimi to waznymi sprawami zylas przez ten ostatni tydzien widze,ze jakies nowe murki cie rajcuja, Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: cholera, cos przegapilem? 21.10.05, 09:46 Powiadaja krystek, ze sie przepoczwarzasz...ale przecie w swiecie insektow, to zupelnie normalne zjawisko. Wiec czego sie czepiac? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cholera, cos przegapilem? 21.10.05, 10:00 hihihihi, potrzebujesz dwoch dni, zeby sie elgegancko wytlumaczyc jak to krystianek pisze rowniez jako abigeil??? nu, nie wysilaj sie, nie az tak wazne dla mnie, zebym musiala to wiedziec. pisz pod jakim nikiem chcesz, nawet tpod 30 nikami, chociaz to juz skomplikowane, zeby ci sie nie pomylilo jaki nik ma jaka osobowsc, ale to juz twoja sprawa. to co dla mnie bylo wazne, to juz zostalo zalatwione: czarno na bialym pokazac, ze klamiesz i manipulujesz, oskarzajac zydow i israelczykow na tym forum o to, co sam robisz. typowe dla takich jak ty. zabawa byla pierwsza klasa, krystiankowy abigeilczyku, i jeszcze dlugo bede to wspominac i smiac sie. to bedziesz teraz wymyslal, jak sie bedziesz wil, skrecal i tlumaczyl, to ciuciek pozostanie w ramach bezsilnego fikania nozkami.... :)))) a giten szabes, krystianku.... nie zapomnij w niedziele do kosciola wyspowiadac sie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: cholera, cos przegapilem? 21.10.05, 10:23 widze dancia,ze masz duzo radosci, czytac nie mam czasu,ale to zapewne te wiesci o zatruwaniu mleka przez agenta mossadu w NZ,pedofilu w IDF czy zlapanych narko-przemytnikch wprawily cie w dobry nastroj. Znowu o twoim malym para-panstewku glosno na caly swiat.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cholera, cos przegapilem? 21.10.05, 10:30 nu, my zawsze bylismy, jestesmy i bedziemy pepkiem swiata, nie wiedziales? nasze pedofile tez roznia sie od polskich, jak ci wiadomo, nasze sa obrzezane, a polskie chodza w sutannach. jak sie krystianek wlasciwie skonczyla ta historia z polskim agentem w szwecji, bo cuzik ucichlo? udalo sie wam zamiesc ta story pod dywan, zeby sie dalej nie kompromitowac? nu, a narko-przemytnikach polskich to nie musze ci pisac, bo chyba wiesz lepiej niz ja.... zyczylam ci juz dzisiaj a giten szabes, zlotko???? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: cholera, cos przegapilem? 21.10.05, 11:06 podrzuc te historie, a jakze, bo juz chyba nikt o nich nie pamieta,a ja raczej nie slyszalem A co do roznicy miedzy zydowskimi pedofilami a reszta swiata-jest jedna. Zydowski pedofil w panstwie israel, ten domowy ,dostaje zwyczajowe 2 lata odsiadki, a potem zona z dziecmi przez sad rabinacki zmuszana jest aby znowu z nim zamieszkac, pod grozba deportacji, jesli ma pecha i nie jest zydowka obywatelka tego zydowskiego raju dla zydow starych , mlodszych i tych najmlodszych Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cholera, cos przegapilem? 21.10.05, 11:13 rzeczywiscie tak jest abigajlowicz? nic takiego nie slyszalam.... jak widac ty czytasz lepiej po hebrajsku niz ja... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 nie musze po hebrajsku,Kataw Zar sie w polskiej 21.10.05, 11:36 prasie publikuje I he,he nie mow mi,ze nie pamietasz,dopisywalas sie na moim watku Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie musze po hebrajsku,Kataw Zar sie w polski 21.10.05, 12:09 nu, nie smiej sie glupkowato, abigajlowicz..... pamietam.... ale tez pamietam, co pisalam o katawie zar.... ale wlasciwie to sie wszystko zgadza.... ten katav zar i jego bazgrania to akurat dla ciebie. tam nie masz najmniejszych watpliwosci, nie? nu, smiej sie dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: nie musze po hebrajsku,Kataw Zar sie w polski 21.10.05, 12:15 katawa zara to musisz sobie w papierowym wydaniu poczytac,ale zeby ci nie bylo przykro inny link ci podrzucam, Michalkiewicza,jak zwykle fajny. Poczytaj zlotko,tam jest nawet o religijnych dylematach,ktore ostatnio tak cie frapuja.Bo jak mowi Michasio-"chrzest nie zawsze przyjmie sie od pierwszego razu " :))) buhahahaha www.nczas.com/?a=show_article&id=2791 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie musze po hebrajsku,Kataw Zar sie w polski 21.10.05, 12:21 mnie abigajlowicz, religijne tematy nie frapuja. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: nie musze po hebrajsku,Kataw Zar sie w polski 21.10.05, 12:59 pomylilem cie z kims? buhahahaha To nie ty pisalas o kosciolkach,mszy niedzielnej,spowiedzi,pokucie,rozgrzeszeniu,nie ty dawalas liste 10 przykazan w wersji koszer? Nie wstydz sie dana,na kazdego to przychodzi, na jednego wczesniej a na innego, jak w twoim przypadku w podeszlym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie musze po hebrajsku,Kataw Zar sie w polski 21.10.05, 14:39 alez, abigajlowicz, mnie naprawde nie interesuja religijne tematy, natomiast ty jako religijny krystianek wypelniajacy co do joty religijne nakazy mnie interesuje. wiesz, jako przypadek dla psychiatry... nu, abigajlowicz, moze juz nie pierwsza mlodosc, ale wiek podeszly??? nieeee, jeszcze nie, jeszcze pare latek.... dam ci znac, ciuciek... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ale,ale, jak ci sie artukul podobal?Fajny,co nie? 21.10.05, 13:07 I ten wierszyk Tuwima,o szlachcie jerozolimskiej tez fajny ,co tydzien same takie perelki mozesz sobie poczytac,wiec sie nie dziw,ciotka ,ze mam coraz mniej czasu na twoje nudne i smutne plody niedonoszone. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ale,ale, jak ci sie artukul podobal?Fajny,co 21.10.05, 14:40 nie przeczytalam artykulu, krystianek, nie nudz... mam ciekawsze rzeczy do czytania niz to, co ty mi podsuwasz... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ale,ale, jak ci sie artukul podobal?Fajny,co 21.10.05, 14:48 chyba jednak przeczytalas,he,he czuje po nastroju... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 09:53 goldbaum napisał: > hehehehehe ------------------------ czysciochy, znaczy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Rachelka , wroc-glebia przemyslen tych gosci 21.10.05, 09:55 mnie poraza Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:02 dana33 napisała: > :)))) a krystkowi sie to nie spodobalo. Pewnie wypranych nie lubi... Czyzby byl zwolennikiem niewypranych... Sentyment do brudu to tez jakas postawa zycoowa. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:04 skoro rozencwajgowej, krasuli, cukiermanom tak podoba sie twoj watek o "maglu" to czemu krystianowi mialby sie nie podobac post o praniu zydow? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:07 goldbaum napisał: > skoro rozencwajgowej, krasuli, cukiermanom tak podoba sie twoj watek o "maglu" > to czemu krystianowi mialby sie nie podobac post o praniu zydow? > --------------------------------- Alez mnie sie on tez podoba. Nawiasem mowiac, magiel jest tuz obok pralni... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:14 dana33 napisała: > :)))))) nu rozencwajgowa, jeszcze troche i bedziesz mogla jesc banany w poprzek. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:17 juz moge, bo nie przestaje sie smiac od wczoraj.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:13 z_daleka napisał: > Alez mnie sie on tez podoba. No to super, ze obaj mamy taaaaka zabawe :))))) > Nawiasem mowiac, magiel jest tuz obok pralni... Nawiasem mowiac do magla ida rzeczy wyprane.... wiesz z czego....? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:15 goldbaum napisał: > z_daleka napisał: > > > Alez mnie sie on tez podoba. > > No to super, ze obaj mamy taaaaka zabawe :))))) > > > Nawiasem mowiac, magiel jest tuz obok pralni... > > Nawiasem mowiac do magla ida rzeczy wyprane.... wiesz z czego....? ------------------------------------------------------------------- domyslam sie goldi, domyslam. Nigdy ani w pralni, ani w maglu nie pracowalem wiec nie wiem, a poza tym uzywam papieru toaletowedo. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:22 z_daleka napisał: > domyslam sie goldi, domyslam. Nigdy ani w pralni, ani w maglu nie pracowalem to by tlumaczylo dlaczego tak czesto o tym piszesz hehehe > wiec nie wiem, a poza tym uzywam papieru toaletowedo. Slyszalem, ze w Izraelu woda wam sie nie przelewa... Od dzisiaj mam jeszcze jeden powod zeby sie cieszyc: Ze nie musze przebywac w jednym pomieszczeniu z facetem, ktory pierze swoje koszule papierem toaletowaym. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:25 goldbaum napisał: > z_daleka napisał: > > > domyslam sie goldi, domyslam. Nigdy ani w pralni, ani w maglu nie pracowa > lem > > to by tlumaczylo dlaczego tak czesto o tym piszesz hehehe > > > wiec nie wiem, a poza tym uzywam papieru toaletowedo. > > Slyszalem, ze w Izraelu woda wam sie nie przelewa... > Od dzisiaj mam jeszcze jeden powod zeby sie cieszyc: > Ze nie musze przebywac w jednym pomieszczeniu z facetem, ktory pierze swoje > koszule papierem toaletowaym. ----------------------------------------- Ja wyrazam podobne zadowolenie, ze zyje z_daleka od faceta ktory podciera sie wlasna kszula, po czym oddale ja do pralni , no do do magla w koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:32 z_daleka napisał: > Ja wyrazam podobne zadowolenie, ze zyje z_daleka od faceta ktory podciera sie > wlasna kszula, po czym oddale ja do pralni. Znasz takiego? Wspolczuje... Ale ze to, co zostaje na koszuli tego faceta po tym zabiegu identyfikujesz jako zyd swiadczy, ze czasami jednak szybko sie uczysz. hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:02 z_daleka napisał: > czysciochy, znaczy sie? Nie... Wyprane :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:05 goldbaum napisał: > z_daleka napisał: > > > czysciochy, znaczy sie? > > Nie... Wyprane :)))) ------------------------------ zdecyduj sie medrcze, wyprane czy Nie...Wyprane... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:11 A ty wreszcie pomysl albo spytaj kogos kto sie na tym zna. Co robi sie z zydem na koszuli? Pierze sie! I koszula jest czysta. Ponial wreszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:20 drzewiecki, wyprany to jestes ty.... z humoru..... my tu mamy swietna zabawe, a ty nic, tylko z twoimi atakami i wulgarnoscia... bidulka.... pustema tez z tego sorta, co ty, i tez bidulka, nie rozumie, za co dostala bana.... juz dawno nie bylo tak wesolo i przyjemnie na forum, coraz was mniej, coraz mniej bluzgow, a za to wiecej smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:21 goldbaum napisał: > A ty wreszcie pomysl albo spytaj kogos kto sie na tym zna. > > Co robi sie z zydem na koszuli? > Pierze sie! I koszula jest czysta. > > Ponial wreszcie? -------------------------------------- Chciales powiedziec, z zydem w koszuli. Ale przed praniem nalezy koszule z zyda zdjac. Nie jest wskazene pranie zyda razem z koszla... Nie wiem w jakiej pralni pracujesz i czego cie tam nauczono. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:26 Nie wiem co robi zyd gdy ma zyda na koszuli i prawde powiedziawszy niewiele mnie to interesuje. Tak samo jak i twoje fachowe recepty na pranie zydow z zydowskich koszul..... papierem toaletowym. hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:32 drzewiecki, nie zmuszaj sie tak do smiechu, to zle wplywa na galki oczne. z daleka bije cie na glowe, wiesz o tym. ucz sie z ostatnich bledow twoich kolesiow i jak nie umiesz odparowac, to milcz po prostu, wyjdziesz na tym lepiej. nie tak glupkowato... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:34 nu rozencawajgowa, wy to mnie wszyscy bijecie na wasza glowe moim kolanem. Nu boki sobie przeciez pozrywalem jak przyznalas ze jestes kretynka a wtracalski ze go "wypierdzialem". Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:37 goldbaum napisał: > nu rozencawajgowa, wy to mnie wszyscy bijecie na wasza glowe moim kolanem. > Nu boki sobie przeciez pozrywalem jak przyznalas ze jestes kretynka a wtracalsk > i > ze go "wypierdzialem". --------------------------- to do kompletu, ja sie moge przyznac ze mnie wyprales... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:41 z_daleka napisał: > to do kompletu, ja sie moge przyznac ze mnie wyprales... A nie "wypierdzialem"? Jak wtracalskiego? To by troche rozjasnilo twoje opowiesci o zydach na koszuli, ktore "pierzesz" "papierem toaletowym". Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:49 goldbaum napisał: > z_daleka napisał: > > > to do kompletu, ja sie moge przyznac ze mnie wyprales... > > A nie "wypierdzialem"? Jak wtracalskiego? To by troche rozjasnilo twoje > opowiesci o zydach na koszuli, ktore "pierzesz" "papierem toaletowym". --------------------------------------------- Pomysl goldi, dwa razy zanim cos powiesz. Napiasalem wyraznie ,ze przyznaje ze mnie wyprales... Nawiasem mowiac pranie bylo marne, gdyz jestes marnym praczem. Podkladasz sie gluptasie wciaz i bezrozumnie. Piszac ze uzywam papieru toaletowego, liczylem na minimum twojej inteligencji i przeliczylem sie. Jak moglo mi przyjsc do glowy ze ty papier toaletowy kojarzysz z praniem? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 11:14 z_daleka napisał: > Jak moglo mi przyjsc do glowy ze ty papier toaletowy kojarzysz z praniem? No wlasnie!!!! Jak???????? Moze dlatego, ze cala dyskusja odnosila sie do prania a ty w jej kontekscie pochwaliles sie, ze nie pracowales w pralni ale uzywasz papieru toaletowego? To tylko taka moja hipoteza.... bo przeciez nie jestem toba i nie wiem, co wlasciwie chciales powiedziec tym papierem toaletowym w odnisieniu do prania koszul... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 11:22 goldbaum napisał: > z_daleka napisał: > > > Jak moglo mi przyjsc do glowy ze ty papier toaletowy kojarzysz z praniem? > > > No wlasnie!!!! Jak???????? > Moze dlatego, ze cala dyskusja odnosila sie do prania a ty w jej kontekscie > pochwaliles sie, ze nie pracowales w pralni ale uzywasz papieru toaletowego? > > To tylko taka moja hipoteza.... bo przeciez nie jestem toba i nie wiem, co > wlasciwie chciales powiedziec tym papierem toaletowym w odnisieniu do prania > koszul... ------------------------------------------- Nudne to juz goldi i niesmaczne te twoje przepierki. Napiasales praczu z Bozej laski: "Nawiasem mowiac do magla ida rzeczy wyprane.... wiesz z czego....? " odpisalem , ze sie domyslam i itd.itd... Jestes glab i nim pozostaniesz goldi. Bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 11:57 z_daleka napisał: > Napiasales praczu z Bozej laski: "Nawiasem mowiac do magla ida rzeczy > wyprane.... wiesz z czego....? " > odpisalem , ze sie domyslam i itd.itd... No to slicznie ze sie wreszcie "domyslasz", uwzgledniwszy to, co wyzej napisano: "bo wszystkie zydy wyprane" "Co robi sie z zydem na koszuli? Pierze sie! I koszula jest czysta." P.S. Fajnie, ze akurat ty jako inicjator tego watku i uzytkownik papieru toaletowego wypowiadasz sie o tym co jest smaczne i niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:39 nu, znow manipulujesz drzewiecki i wracasz do tego klamstwa, ktore juz ci udowodnilam? nie osmieszaj sie jeszcze bardziej.... lepiej od razu powiedz, pod jakimi nikami jeszcze piszesz na forum.... zawsze to lepiej teraz i dobrowolnie, niz jak cie kiedys nakryjemy przy jakiejs pomylce, tak jak krystianka abigejlowicza... jezuuuu.... nu nie moge sie przestac smiac.... dzieki wam chlopaki, you all did it... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:45 nu rozencwajgowa po tobie, po tobie.... Bo raz juz cie nakrylem ale poki co tylko dalej obserwuje :-) Fajnie, ze sie tez wreszcie smiejesz! Nigdy nie tracilem nadzieji, ze kiedys dojrzejesz do humoru goldbauma - humoru na poziomie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 11:04 nu, drzewiecki..... naprawde..... przeciez wiesz, ze nie zostawie ci ostatniego slowa, jesli manipulujesz, to po co? ja do twojego humoru nigdy nie dorosne, drzewiecki, bo on na strasznie niskim poziomie, wiec ja nie bede sie schylac.... no i smieje sie z was, ty farsztejst drzewiecki? nie z wami tylko z was. jest roznica. ale tej ty nie zrozumiesz, ta zrozumie tylko zydowka, taka jak ja.... ja ci drzewiecki pisalam kiedys, ja ze bardzo dumna z tego, ze ja zydowka? pisalam? nie? nu, to teraz ci pisze.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 11:15 nu strasznie fajnie rozencwajgowa, ze nam to tutaj tak slicznie wytlumaczylas i ze jeszcze dorzucilas te twoje ":))))))". Strasznie fajnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 11:17 wiedzialam, drzewiecki, ze bedziesz zadowolony.... zrobilam to specjalnie dla ciebie, zeby ci nie popsuc ganc weekend'u.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ciotka,zapoznalas sie juz z prasa? 21.10.05, 13:15 nawet ta zeszloroczna.... Zobacz tylko ,jakie to straszne :(( www.sptimes.com/2004/03/05/Worldandnation/Israeli_arrested_for_.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ciotka,zapoznalas sie juz z prasa? 21.10.05, 14:43 nu, nie masz zrozumienia wogole... facet sie zdenerwowal tymi zamachami, ktore palestynczycy nam robia, to chcial im pokazac, jak to wyglada. juz dawno przeciez pisalam, ze trzeba u nich wysadzic pare autobusow, kawiarni, restauracji, to moze w koncu zrozumieja. nu, ale go aresztowalismy. jak wynika z tego artykulu, nie? slyszales cos o aresztowaniu tych palestynskich bandziorow przez arafacika lub abbasika? nie? ja tez nie.... ales ty glupi, abigajlowicz..... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ciotka,zapoznalas sie juz z prasa? 21.10.05, 14:54 cale osiedle mieszkanoiwe chcial wysadzic, a ty mowisz,ze sie zdenerwowal? Slyszalas o podobnym przypadku w innym cywilizowanym bardziej lub mniej miejscu? Tam u was wiecej takich nerwusow,czy wiekszosc juz wylapali? Jeden niedawno sie w autobusie zdenerwowal i pare kobiet tego nie przezylo, on zreszta tez, wiec powiedzmy jednego mniej. jak to ze trzeba u nich wysadzic pare autobusow, kawiarni, > restauracji, to moze w koncu zrozumieja ??? Przeciez caly czas to robiliscie, caly czas buldozery po Gazie jezdzily,mowisz,ze tylko domy mieszkalne z zawartoscia burzyly, a kawiarni i restauracji to juz nie ? Ale tak czy siak, u was bym sie nawet na miedzyladowanie nie zdecydowal. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ciotka,zapoznalas sie juz z prasa? 21.10.05, 17:21 nu, przeciez ty wiesz, ze my niecywilizowany kraj i kto ja, zeby sie z toba klocic? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ciotka,zapoznalas sie juz z prasa? 21.10.05, 17:28 kiedy w tych niecywilizowanych tez o takie przypadki trudno. A o tym gaju oliwnym na watku splita czytalas? No sama powiedz, czy nie tfu tylko zrobic,na sama mysl , ze te nocne wojowniki wlasnie zasiadaja przy szabasowym stole z poczuciem dobrze wykonanego obowiazku Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 10:26 jesli tak bardzo te koniecznosc zmiany koszuli przezywasz, pociesz sie,ze do wielkanocy jeszcze daleko Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: do praczy 21.10.05, 10:33 Panowie pracze, to przciez wy, a dokladniej pracz Goldi z tymi przepierkami zydow wyskoczyl jak wariat z mokra glowa, wiec po co te nerwy. Pierzta w spokoju i nie skarzta sie. Potem bedziemy maglowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 17:17 E tam , gadasz - Zyda pierzesz w koszuli , a wyzymasz osobno !!! narazie ------------------------------------------ Nie jest wskazene pranie zyda razem z koszla... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: bo wszystkie zydy wyprane 21.10.05, 17:37 Przedtem wymoczyc porzondnie - Wazne !!! uklony ============================================================================== E tam , gadasz - Zyda pierzesz w koszuli Odpowiedz Link Zgłoś