28.10.06, 01:11
Kropka dlaczego wywaliłaś na oślą wątek o żydowskich nosach -był przecież
bardzo pouczający ,dużo z niego mogliśmy się dowiedzieć, a jeden nawet zdobył
się na intymne wyznanie i napisał,ze ma skrzywionego członka.
Jak mogłaś popsuć tak dobrą zabawę?
Obserwuj wątek
    • marouder Oraz watek o II Japonii, gdzie zapraszam krystiana 28.10.06, 01:13
      na Obiat?
      • dana33 Re: Oraz watek o II Japonii, gdzie zapraszam krys 28.10.06, 01:14
        kropka nic nie rozumie o nosach, czlonkach i obiatach. nie mowiac juz nic o
        japonii... :))))
        • stranger.pl Re: Oraz watek o II Japonii, gdzie zapraszam krys 28.10.06, 01:15
          Wywaliła też wątek o skośnych oczach Azjatów:(
          • obserwator-z-boku proponuje strajk..............!!!!!!!!!!! n/t 28.10.06, 01:17
        • marouder Kropko, czy Pani nas slyszy? 28.10.06, 01:18
          Czy Pani widzi, ze upominamy sie tu o przywrocenie watkow my, zarowno filo, jak
          i antysemici?
          • dana33 Re: Kropko, czy Pani nas slyszy? 28.10.06, 01:26
            szczegolnie chce ten link do obiatu. tani obiad, marudzinski???? co skapisz na
            krystku???? a ta moherowa pizza, to cos dla mnie..... pojdziesz ze mna na ten
            obiatek? place za siebie... :))))) za te marynowane rydzyki to jestem gotowa
            nawet podwojnie zaplacic, byle byly dobre... :))))
            • stranger.pl Re: Kropko, czy Pani nas slyszy? 28.10.06, 01:30
              Aluzja bardzo niesmaczna - ja się nie śmieje z "twoich" (cudzysłów boś
              agnostyk) rabinów?

• dana33 Re: Kropko, czy Pani nas slyszy? 28.10.06, 01:33
                alez stranger.... smiej sie ile chcesz.... ja sie posmieje z toba, a tak to sie
                smieje z tych niektorych rabinow z monzem moim...
                ale z rydzyka i radio ma ryja to mozna tylko sie smiac. bo inaczej to powinna
                sie cala polska zapasc ze wstydu pod ziemie....
            • marouder Madame, przy mnie jeszcze zadna kobieta za siebie 28.10.06, 01:33
              ..nie zaplacila!
              Na krystka nie skapie, nieba bym mu przychylil. Poki co przyle mu pizzy, zeby mu
              gescijszy moher obrodzil na klacie.

PS. Obiat ja stawiam oraz przyniose ze soba odpowiednie Radyjo!!
              • dana33 Re: Madame, przy mnie jeszcze zadna kobieta za si 28.10.06, 01:34
                hihihi, git.... trzymam cie za slowo... :))))
            • ariadna-enta Re: Kropko, czy Pani nas slyszy? 28.10.06, 01:40
              Pod te marynowne rydzyki przydałaby sie jeszcze woda ognista,żeby obiat
              przebiegał w wesołej atmosferze
              • marouder Bedzie i woda:) Zaspiewamy sobie "Kaczki za woda.. 28.10.06, 01:45

• dana33 Re: Bedzie i woda:) Zaspiewamy sobie "Kaczki za w 28.10.06, 02:03
                  hihihihi...... jest taka ladna pioseneczka..... alle meine Entchen schwimmen auf
                  dem See, Köpfchen in dem Wasser, Schwänzchen in die Höh... czyli wszystkie
                  moje kaczki plywaja po jeziorku, glowki w wodzie a ogonki w gorze... :))) ja ci
                  to zaspiewam, marudzinski.... :))))
                • ariadna-enta Re: Bedzie i woda:) Zaspiewamy sobie "Kaczki za w 28.10.06, 02:05
                  to wy sobie podjadajcie rydzyki,kaczki w buraczkach,pijcie wodę
                  ognistą ,śpiewajcie i tańczcie kankana. Tylko nie przecholujcie co byście nie
                  jechali do rygi. Ja się już żegnam- dobranoc się z państwem.
                  • dana33 Re: Bedzie i woda:) Zaspiewamy sobie "Kaczki za w 28.10.06, 02:10
                    dobranoc, ariadno.... :)))
                  • marouder Ja tez sie udaje lulu. Dobrej nocy Paniom:)Czekam 28.10.06, 02:12
                    ...niecierpliwie na wokalny popis Danki. Zeby koncert zachowac dla potomnych
                    wezme ze soba Radyjomagnetofon.
                    Pieknych snow:)
                    • dana33 Re: Ja tez sie udaje lulu. Dobrej nocy Paniom:)Cz 28.10.06, 02:19
                      dobranoc, marudzinski..... teraz to ja tez moge isc spaciunki, bo nie strace
                      twoich wpisow.... :))))
                      a wokalnie to sie zaprodukuje... :)))
    • oscar62 Re: Kropka 28.10.06, 12:44
      CZY TO JAKIES NIEPISANE PRAWO: GDY PRZEDSTAWIENIE ZACZYNA BAWIC, KURTYNA
      OPADA... ALE NIC STRASZNEGO, MOZNA ISC PROSTO DO POLONICI I CZYTAC "POZNAJCIE
      ICH PO USZACH". TAM TO Z PIERWSZEJ REKI. DRUGA REKA NIGDY NIE DOROWNA
      PIERWSZEJ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka