Dodaj do ulubionych

Nauczyciele WF

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.06.06, 01:19
Musza sie nauczyciele od WF poprawic bo cos nasz narod w pilke nie umie grac:)
No i inne sporty tez trzeba podciagnac!!!
Do boju "silaczki" 21 wieku.
W was nasza nadzieja ze Polska zdobedzie kiedys mistrzostwo swiata uczcie
Polskie dzieci tej walki ktorej naszy pilkarzom zabraklo!
No i techniki zeby mogli ja zamienic w gole!!!
Obserwuj wątek
    • www.podroznicy.tk Re: Nauczyciele WF 21.06.06, 16:22
      Teraz bedzie na pewno latwiej tylko 3 godziny WF....
      • Gość: Uczeń Re: Nauczyciele WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:06
        A mnie jest wszystko jedno ile będzie godzin w-f. Moja nauczycielka w
        podstawówce którą właśnie skończyłem przez 3 lata może ubrała się odpowiednio ze
        4 razy. Zawsze buty na obcasie siadała na ławaczce i oglądała swoje paznokcie.
        Nie znała sie kompletnie na zasadach gry w ręczną, nogę itp. Dziś dwutakt robie
        dobrze, a za 2 tygodnie źle. Jak wyrażaliśmy swoje opinie to mówiła: nie
        dyskutujcie, jak skonczycie taka szkołe jak ja to sobie pogadamy, albo ja wiem
        lepiej.Śmiech na sali, szkoda gadać. Teraz idę do gimnazjum gdzie sala jest tak
        malutka, że jestem załamany, ale co mam zrobić.To co za róznica ile godzin, a
        lubie historię to wole sie jej uczyc. A sport ? Gramy codziennie z kolegami w
        nogę, jeżdże na rowerze, gram w siatkówkę.Mieszkam na wsi, więc tata zrobił mi
        boisko na łące, którą musze kosić. i to jest sport! Więc nie ma co sie dziwić
        jakich mamy sportowców jak tego sportu juz źle sie uczy od 1 klasy. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka