wojtekm16 Re: Nowy Junak 14.12.03, 13:59 ty kurwa cipo chyba cie pojebało z deczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 junaki to najgorsze gówno na świecie popierdoliło cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ################################################################################ ################################################################################ ##!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kup sobie lepiej kurwa YZF R1 to jest bryczka anie jakies kurwa antyki zajebane, złomy I jeszcze cos :::WSZYSCY KTÓRZY JEŻDŻA NA JUNAKACH I CHARLEJACH ITP. TO PIERDOLCE, KONDONY, ZŁAMASY,PO PROSTU UŁOMNE KUTASY I JESZCZE DUŻO O TAKICH MOŻNA PISAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!Kurwa ścigacze to są motory a nie kurwa tamta reszta gówna. Poprostu czujesz że jedziesz A ci co stworzyli te kurwa junaki to musieli ze szpitala dla czubków uciec!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sly11 Re: Nowy Junak 14.12.03, 14:35 proponuję olać gościa,jakakolwiek dyskusja może go intelektualnie zabić.choć to akurat umiejszyło by jego cierpieniom.pzdr dla weroniki.chyba już nie pojeżdzimy choc w srode 10-ego zaliczeem,swoją suzi jeszcze 40km,ito chyba tyle co na ten rok. Odpowiedz Link Zgłoś
junkers17 Re: Nowy Junak 17.12.03, 13:32 do sly11, a jaka suzi jezdzisz? pozd weronika Odpowiedz Link Zgłoś
junkers17 Re: Nowy Junak 17.12.03, 13:34 do sly11, a jaka suzi jezdzisz? pozd weronika Odpowiedz Link Zgłoś
grubz916 Re: Nowy Junak 15.12.03, 16:47 A czym ty jezdzisz Panie Wojtku? Opowiedz nam wiecej jak jestes taki madry na tematach motorow. (oczywiscie, jak masz jaja) Odpowiedz Link Zgłoś
sly11 Re: Nowy Junak 21.12.03, 21:50 widze ze mamy spoko z gościem,i dobrze,ot powiedział co wiedział.Mój sprzecik to gsx 750f piękna czarno stalowa salonowa dzidka.jak dla mnie rewelka,szkoda tylko że to już definitywnie koniec jazdy w tym sezonie.zrobiło sie szaro mokro i szybka trochę dalej od nosa.przy pierwszej okazji (czyt.sucho ina plusie) chętnie odwiedzę twój salonik i przymierzę sie do junka.kto wie może kiedyś.tymczasem pzdr,aby do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
dwacylindry Re: Nowy Junak 25.02.04, 19:16 HEY, zatkalo mnie, ale nie na tyle zeby zapytac co sadzisz o dawnych polskich WSK-ach, bo wiesz, gumy na niej nie spalisz, laski nie wyrwiesz, na zlocie nie podskoczysz, glinom nie spierdolisz, ale co ty kurwa wiesz o motocyklach ? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek24 Re: Nowy Junak 15.12.03, 18:48 no tak wojtekm16 to jak widac rasowy dreS przez duze S lepiej zobacz czy niezgubiles lezki lub paski ci niespadly ja katam na cbr600 z 91r troszke leciwa ale sie trzyma :) jak dorobie sie kasy (kiedys) :) to kupie cbr900 Odpowiedz Link Zgłoś
junkers17 Re: Nowy Junak 17.12.03, 13:39 jest szansa, iz w przyszlym roku wejda do sprzedazy dwa nowe modele junaka: quad o poj. 250ccm i skuter o poj.50ccm [o nostalgicznych ksztaltach (Oso, Vespy)] pozd weronika Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Nowy Junak 21.12.03, 22:02 Kiedy do was dotrze, ze tym uporczywym spamowaniem tylko jeszcze bardziej obrzydzacie i kompromitujecie swoje produkty? Wymyslcie lepiej jakas kampanie reklamowa, a jak nie potraficie - zwroccie sie z tym do fachowcow! Odpowiedz Link Zgłoś
junkers17 Re: Nowy Junak 22.12.03, 15:44 Wszystkiego Najlepszego, zdrowia, dróg bez kolein, słońca oraz jak najdłuższego sezonu 2004, Życzę Wam wszystkim p.s. no i dużo prezentów pod choinką... weronika Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek24 Re: Nowy Junak 23.12.03, 00:21 i ja zycze wszytkim wszytkiego naj szerokiej drogi i gumowych drzew ,niewysychajacego baku paliwa :) oraz slepych policjantow no i najwazniejsze duzo Junakow pod choinke dla Weroniki :) pozdrowienia dla wszytkich katajacych swoje maszyny nawet jak pada snieg :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtcross Re: Nowy Junak 29.12.03, 02:59 wlasnie przeczytałem te 106 wątków i niedobrze mi sie robi jak czytam wypowiedzi pani weroniki. Podobnie jak ona mam 18 lat. Nie bede sie wypowiadał na temat junaka poniewaz szkoda słow. Okresle go jednym słowem - masakra. A co do pani weroniki to zaraz po rozpoczeciu sezonu wybiore sie do salonu Autokwapisz i z chęcią zobacze jak wygląda tak perfidna, sprzedajna, nieszczera, przekupna, i beznadziejna kobieta. Skad sie biorą takie niedorozwoje??!! Prowadzi ona beznadziejny monolog. Przechwala tego junaka jak by to była hayabusa. Kogo obchodzą jej smieszne historie o wypadach na skuterku i zlocikach ze znajomymi. Zadaje pytania na ktore nikt nie odpowiada ale ona nadal je zadaje i sie czieszy. Beszczelnie reklamuje ten smieszny sklep w ktorego ofercie znajdują sie pewnie 3 plastikowe junaki i kilka kaskow typu "tiger" albo i tego nie ma. Szkoda palce zdzierac na klawiaturze ale byc moze spotkamy sie w sezonie na jakims zlocie i bedziemy mieli okazje wymienic zdanie na swoj temat. THE END PS. Pozdrawiam prawdziwych motocyklistow ktorzy kochają dzidowanie a w ich zyłach płynie mixol :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkers17 Re: Nowy Junak 30.12.03, 15:13 masz racje musze byc "niedorozwojem" by wierzyc, iz w naszym cudownym panstwie, pelnym IDIOTYCZNYCH politykow dalo sie cos zmienic, szanse by teraz w obecnej Polsce powstalo cos polskiego sa bardzo male, praktycznie rowne zeru, to naprawde musze byc "niedorozwojem", by miec marzenia, dotyczace Polski, bo kto w obenych czasach w nią wierzy, ma nadzieje fakt Junak nie jest doskonały, ma wady, ale nie tak duze by go oplowac, dajmy mu szanse. by Junak sie rozwijal, by byl coraz doskonalszy i produkowany w Polsce jest potrzebna pomoc rządu-panstwa, a jej u nas w kraju NIE MA, wspiera sie zagraniczne firmy (zwalnia z podatku), a polskie firmy udupia, niszczy, jesli Ci sie nie podoba to co pisze to nie czytaj tego, nikt Ci nie karze, pozd weronika p.s. mam nadzieje, iż kiedys sie spotkamy i zmienisz opinie o mnie i zrozumiesz moje utopijne marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mtcross Re: Nowy Junak 30.12.03, 21:59 Zgadzam sie z tą polskoscią itd. Podoba mi sie ze masz wlasne zdanie i probujesz go bronic, lecz nie podoba mi sie spodob jego wyrazania. Jak czytam Twoją ostatnia wypowiedz to zastanawiam sie czy naprawde masz 18 lat. Odnosze wrazeniejak czytałbym wypowiedz jakiegos kombatanta doswiadczonego przez zycie a nie cieszącej sie życiem 18-to latki. Porywasz sie z motyką na ksiezyc. I tak w tym panstwie długo jeszczenic sie nie zmieni a napewno przewrotu nie dokona zbuntowana osiemnastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.m1 Re: Nowy Junak 03.01.04, 13:25 unijnym politykom przeszkadza nawet polski oscypek chca abysmy jedli tylko francuskie ,holenderskie a nasi sprzedajni poltycy akceptuja wszystkie udogodnienia dla obcego produktu. przypomne jak amerykanski kongres pomogl producentowi harleja bez tej pomocy amerykanskich politykow dbajacych o swoj produkt harlej by dzis nie istnial. nastepny przyklad fso rok 1990 prezes volkswagena wraz z kanclerzem kolem skladaja propzycje uruchomienia produkcji vv w fso pan oleksy podpisuje umowe z daewoo liczy sie interes partii.dzisiej p. oleksy prowadzi interesy w unii w imieniu polski itd itp czy moze byc lepiej polakom b. prosze o odpowiedz mowimy o motocyklu a przeciez roweru polacy tez nie moga wyprodukowac. Odpowiedz Link Zgłoś
junkers17 Re: Nowy Junak 02.02.04, 13:18 chyba nie bedzie lepiej, gdyz pan Oleksy dzisiaj jest wicepremierem... przypominam wszystkim, iz 10 kwietnia na Bemowie jest otwarcie sezonu, zacznijcie pucować swoje cudeńka... pozd weronika Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Nowy Junak 07.02.04, 12:58 Witaj Junkersie! Dużo czasu zajęło mi przeczytanie wszystkich opinii oraz zapoznanie się z produktem na stronie którą podajesz. I nagle doznałem olśnienia. Zacząłem snuć wizję o nawym pojeździe o nazwie Junak Milenium. Tyś to uczyniła. Twój marketing zdaje się być kwintesencją doskonałości. Nie mogłem uwierzyć, że wcześniej nie spostrzegłem tego technologicznie zaawansowanego arcydzieła techniki, jaki proponuja nam nasi koreańscy przyjaciele. Mam tylko nadzieję, że w nadchodzącym sezonie nie będzie problemów z zakupem tego neokultowego motocykla. Dotychczas jeździłem Hondą CBR 900RR z 2002 roku. Jednak dotarło do mnie , że to zwykły plastik a nie pojazd z duszą o którym można myśleć z nostalgią. Technologicznie jak mniemam reównież jest w tyle, gdyż w porównaniu do twych " homeryckich" opinii (o Junaku) nie znajduję tak wielu atutów na temat Hondy. Nowy Junak to MOTUR o jakim marzyłem w mej podświadomości. Dziękuję Tobie serdecznie ,że otworzyłaś mi oczy i mogłem zajrzeć w głąb mej duszy. Do zobaczenia wkrótce u Was w saloonie. ( jak tylko jakiś "idiota" odkupi moją Hondę) Jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Nowy Junak 07.02.04, 13:11 Zażartowałem sobie troszku..... a tak poważnie to myślę, że to kolejne paszkwile od skośnookich koreanów. Prawdopodobnie będą tak trwałe jak Lanosy i Tico. Dla sprzedawców to wszystko jedno czy się psuja czy nie. Oni swoje skasowali, a o serwiś i panujące w nim ceny niech się posiadacze martwią. Gratuluję BEZCZELNOŚCI. Rozejrzyj się dookoła i zobacz jak cierpią statystyczni "Kowalscy" którzy zaufali koeańskiej technologii. Niejednokrotnie nabywając swe pojazdy na kredyt i rujnujący swe oszczędności na naprawę rozpadających się dwuletnich aut spod znaku KOREAN. Wiem, że coraz trudniejsze są czasy i ciężko nam wszystkim zarobić, jednak twoje molestowanie jest MEGA BEZCZELNE. popraw się i nie rób wody z mózgów ludziom którzy dopiero chcą motocykl zakupić. Niech to będzie pojazd nowy lub używany lecz nawet sześcioletnie motykle spod znaku Hondy, Yamahy, Suzuki lub Kawasaki są technologicznie dalej niż koreańskie wypociny. To wszystko co myślę w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkers17 Re: Nowy Junak 09.02.04, 12:11 dla Twojej inf. Junaki (Hyosungi) sa na pelnej licencji Suzuki, pozd weronika p.s. tez bym chciala, zeby Junaki byly 100% Polskie, Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Nowy Junak 09.02.04, 16:03 Witam! Wiem o tej licencji jakiej udzieliła na ten produkt firma Suzuki. Czy jesteś aby tylko pewna o jakią technologię chodzi?? Oraz z których lat ona jest?? Niewyobrażam sobie bowiem żeby Suzuki wyzbyło się najnowszych swoich technologicznych osiągnięć na rzecz koreańskich konkurentów. Podobnie było z licencją Fiata na "Maluchy". Technologia to wręcz kosmiczna. Myślę że jesteś jeszcze młoda i jak się postarasz, zmienisz swoją branże to nawet INTEL pozwoli Tobie na produkcję procesorów na swej licencji. Pod warunkiem że będzie to 486!!! Nakleisz sobie że licencja INTELa i sprubój to sprzedać! Zycze powodzenia! Podobnie pewnie jest z technologią na te motorki. Można miec rózne cele w życiu, lecz nie należy okłamywać ludzi aby zdobywać kase. Lub jak w twoim przypadku nie dopowiadać do końca. To jest technologia Suzuki - nie kwestionuję tego- tylko jaka stara?? Zastanów sie o czym piszesz nie wszyscy są na poziome 18 lat.Choć młodość też ma swoje atuty. Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Nowy Junak 09.02.04, 20:43 A co z Gladiatorem, na prospektach prezentuje się korzystnie, kiedy test w którejś z gazetek? Czy ktoś na tym forum ma doświadczenia z Hyosungami/Junakami ccm? Odpowiedz Link Zgłoś
rafaum wygląda całkiem całkiem ale... 15.02.04, 22:08 Jak dla mnie to troche za mały (195 cm wzrostu) i chyba wyglądałbym na nim podobnie jak na virago535 czyli jak dziecko. Aczkolwiek nigdy nim nie jeździłem a chętnie bym spróbował. Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: czy koniec Junaka? 24.02.04, 22:27 W gazetach moto widzę reklamy Hyosunga, m. in. GT 650 i innych, czy to już koniec Junaków? Czy polskie piekiełko? Pozdroowka Odpowiedz Link Zgłoś
junkers17 Re: czy koniec Junaka? 27.02.04, 15:38 raczej nie, junak w tym roku wprowadzi na rynek nowe modele i nie beda to produkty hyosunga, pozd weronika Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Nowy Junak 21.04.04, 20:04 A to co?? Miłośnicy nowych "polskich" Junaków poddali już się?? Taki to był fajny i ciekawy spamo-post. Szkoda już nie dowiemy się więcej o tym wspaniałym motorku. A może?? Jedno jest pewne, jakoś go na drogach nie widać. A może za szybko jeżdzę?? Odpowiedz Link Zgłoś
flly3 Wiem 11.05.04, 17:16 Wiem dlaczego Pani Weronika tak zachwala Junaka Millenium(oprócz oczywistej miłości do niego), otóż tato naszej miłośniczki Junaków jest właścicielem wielokrotnie tu przytaczanego salonu AUTOKWAPISZ. Odpowiedz Link Zgłoś