Dodaj do ulubionych

ZEMBRZUSKIEMU WSTEP WZBRONIONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:13
dowiedzialam sie ze zembrzuski tu siedzi caly czas.
mam mu cos do przekazania.
mam propozycje.
na wszystkie darmowe dyskusje zwiazane ze sztuka wspolczesna zembrzuskiemu
wstep wzbroniony.

wszyscy wiemy co zembrzuski ma do powiedzenia.
chodzimy na dyskusje by uslyszec inne glosy niz jego.
Zembrzuski zabiera czas i niszczy ciekawe dyskusje, ktorych u nas nie jest za
wiele ( i nie masz co sie cieszyc zembrzuski, twoje oszolomstwo jest
powszechnie ignorowane i wysmiewane, ale finito, dyskusje, oszolomie jeden,
nie sa tylko dla ciebie. na ostatniej dyskusji przeszedles siebie zembrzuski.)
Na spektakle platne, dyskusje platnie zwiazane ze sztuka wspolczesna niech
chodzi bo placi.
na darmowe nie, bo sa dla wszystkich a nie tylko dla niego i jego pogladow.
niech sie tu na forum wyzywa podszywajac sie za milion osob.
na dyskusjach DARMOWYCH nie
prosze dyrektorow teatrow, galerii o wywieszenie tabliczki.

NA DARMOWE DYSKUSJE, POKAZY ZWIAZANE ZE SZTUKA WSPOLCZESNA ZEMBRZUSKIEMU
WSTEP WZBRONIONY.

dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: cycolin Re: ZEMBRZUSKIEMU WSTEP WZBRONIONY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 19:48
      A stopka niech se idzie z Neta! Precz z oszołomami! To komu masz do przekazania?
      Zembrzuskiemu czy forumowiczom? Bo się zdecydować nie możesz. A poza tym to o co
      chodzi? Chcesz cenzury? 10 lat masz że nie pamiętasz, co to było kneblowanie ludzi?
    • Gość: monika Re: ZEMBRZUSKIEMU WSTEP WZBRONIONY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:24
      a co się zdarzyło na tej "ostatniej dyskusji"?
      • voytashek Re: ZEMBRZUSKIEMU WSTEP WZBRONIONY!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.05, 23:53
        A kto to jest Zembrzuski? Nie każdy wie. Ja mieszkam w Krakowie i nie wiem.
        Może mi ktoś wytłumaczy.
        • voytashek Re: ZEMBRZUSKIEMU WSTEP WZBRONIONY!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.05, 23:55
          To - znaczy - wiem, że jest reżyserem (chyba, ze mylę go z jakims innym Z.) Ale
          nie mam pojęcia, co takiego mówi w tych duskusjach, że wszyscy sie oburzają -
          może ktoś mi streści?
          • Gość: ~xxx Re: ZEMBRZUSKIEMU WSTEP WZBRONIONY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:44
            Nie jest "ciotką".
            • Gość: endimione Re: ZEMBRZUSKIEMU WSTEP WZBRONIONY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 13.04.05, 01:44
              A co to znowu za kryterium jest? Czy to jest jakiś wstęp do wprowadzenia na tym
              forum dyskryminacji ze względu na płeć, kolor, orientację? Ludki - czy u Was
              wszystkich na pewno wszyscy sa w domu? A może ktoś miał wypadek komunikacyjny w
              dzieciństwie, lalką się w główkę uderzył, albo huźdafko?
              Qrna, ale poziom....
              • Gość: ~xxx Re: ZEMBRZUSKIEMU WSTEP WZBRONIONY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 02:02
                jaki temat taki poziom...
                .........................
                a osobiście nic nie mam do innych orientacji
                • Gość: sense Re: ZEMBRZUSKIEMU WSTEP WZBRONIONY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:28
                  co i teraz p. zembrzuski siedzi ciuchuteńko?
                  • Gość: klip Wielki Erystyk IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 16.04.05, 13:11
                    Trzymaj się Jacek, ducha nie gaś.
                    Dla niezorientowanych: Zembrzuski jest jedną z ostatnich osób w naszym
                    grajdole, które wierzą w bezinteresowną wymianę poglądów i są szczerze przejęci
                    tym, co robią inni.
                    • Gość: Zembrzuski Przewielebny IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.04.05, 14:53
                      Odwalcie sie ode mnie!
                    • Gość: jorgus Re: Wielki Erystyk IP: *.acn.waw.pl 16.04.05, 21:51
                      Popieram. Zembrzuski, to jeden z niewielu reżyserów, który ogląda inne
                      przedstawienia niż swoje.Kończył przed reżyserią WOT w Warszawie, stąd jego
                      ciągotki do uprawiania krytyki teatralnej. Często jest ostry w ocenach, ale ma
                      kręgosłup estetyczny i etyczny, a to rzadkość.
                      • Gość: endimione Re: Wielki Erystyk IP: *.acn.waw.pl 16.04.05, 22:53
                        Zembrzuski - nie odpowiadaj tym ludziom! Po co Ci to? Przecież oni tylko na to
                        czekają. Rób swoje, a temu towarzychu daj spokój.
                    • Gość: moje_zdanie Re: Wielki Erystyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:05
                      Daleki bylbym od tego typu stwierdzen. Ostatnio Zembrzuski nie grzeszyl
                      przytoczonymi podejsciami do zycia - raczej odwrotnie.
    • Gość: Wifik Re: ZEMBRZUSKIEMU WSTEP WZBRONIONY!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:23
      Mogę się nie zgadzać ze sposobem przekazywania własnego zdania, ale nigdy nie
      mogę odmówić JEMU racji ( nawet połowicznie ), więc proszę odczepcie się od
      pana Jacka, bo będziecie mieli do czynienia ze zorganizowaną bojówką w obronie
      autentyczności ( jakakolwiek ona by była ).
      :)

Hej stopka, a Ty co chłopca do bicia sobie znalazłaś-eś?
      A może Ciebie nie będziemy wpuszczać na trawniki, bo masz buty o grubej
      podeszwie i depczesz zieleń?!!!
      Trochę szacunku dla innych.
      Pan Jacek potrafi przesadzić, ale należy mu się szacunek, chociażby za to, że
      każdą nudną dyskusję potrafi ożywić ( no, prawie każdą ).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka