Gość: dolce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:17 Był ktoś? Widział? Warto iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lebute Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym 26.10.06, 01:24 Owszem, Joanna Targoń widziała i tradycjnie jest zachwycona. Pozostali jednak nieco mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym IP: 193.189.73.* 26.10.06, 09:17 Byłam i jestem zachwycona nieco mniej niż JoTa. Początek świetny, im dalej tym gorzej a przede wszystkim-nudniej. Aktorzy fajni, ale tekst nadmuchany jakimś pseudofilozoficznym bełkotem, przy którym można usnąć. I wątek z Hajewską do odstrzału, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmarzony Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:33 jak zwykle najlepsza Hajewska-Krzysztofik!!!! echhhh..chyba się zakochałem:)boooska Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym 31.10.06, 17:16 No, trudno się nei zakochać, cokolwiek gra! Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym 26.10.06, 09:51 W ogóle Hajewska do soboty była obsadzona jako Świerszcz, teraz figuruje w roli Czapli. O co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakow31 Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym IP: 62.233.214.* 26.10.06, 23:05 Moim zdaniem Miskiewicz mogl albo powiekszyc pewne watki i spektakl trwalby dwukrotnie dluzej, albo pewne postaci wyeliminowac i spektakl uzyskalby rytm i nie nudzilby juz w trzecim akcie. Wyszlo cos co na poczatku ciekawi i bawi a potem zaczyna sie powtarzac(np.pomysl na dialogi Rosyjskiego Malzenstwa, zdrady na delegacji). Klasa okazala sie Hajewska, ktora gra Swierszcza. No i kilka innych Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmarzony Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 17:25 wampuka...Ona w ogóle jest wspaniała:)....bosheeeeee echh.... Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym 31.10.06, 20:29 Jest, jest... Uwielbiam, od kiedy po raz pierwszy zobaczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valmont Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:16 Haja właśnie wraca z Hiszpanii po "Rodzeństwie" i znow zagra Przedtem/Potem: przyznam, ze ja jestem "za". Bardzo/ I nawet Drozda mi tam nie przeszkadza (a to już coś!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubus Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:42 i Agnieszka Mandat :]wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horst Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:44 Małgorzata Hajewska-Krzysztofik to najlepsza Aktorka teatralna pod Słońcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym 14.11.06, 11:20 Amen, amen, amen! Uwielbiam! Szkoda, że tyle jeździ po świecie (Korea Płn., teraz Hiszpania, wkrótce Moskwa) i mało występuje w Krakowie. Ale wkrótce przyjeżdżają z TR do Krakowa "Bachantki" z rzeczoną Hają :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym 14.11.06, 15:09 Amen? Amen? Amen? A ja tak nieśmiało zapytam,czy przypadkiem Isabelle Huppert nie może równać się z Hajewską??? Noooo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horst Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:52 a ja myślę ,że ONA ma coś z tej Francuzki w sobie..obydwie intrygujące wszak są:)....Isabele to magiczna jest...ech,te kooobietyyyy:] Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym 14.11.06, 17:29 Nooo... nie widziałem Huppert w teatrze. Jak/jeśli zobaczę, to się wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym 15.11.06, 14:29 Kurczę, ja też nie widziałem, filmy muszą - niestety - wystarczyć... Ale to by było przeżycie,gdybym mógł zobaczyć Huppert w teatrze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym 15.11.06, 22:23 :) Uwaga, rzucam rymem: Póki co zaspokaja mnie Haja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horst_leszczuk Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:19 wampuka Ty baba czy facet?;] Odpowiedz Link Zgłoś
gatta5 Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym 19.11.06, 01:40 no ale napiszcie też o wrażeniach po "Przedtem.Potem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DL Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym IP: 212.191.69.* 21.11.06, 15:06 Ciekawe narracyjnie, kwasowe przedstawienie, choć inaczej kwasowe niż np.: "Alina..." Miśkiewicza w Dramatycznym. Świetne od strony plastycznej - z dużą dozą humoru, ale i z klasą: scenografia, światła, kostiumy. Aktorzy wszyscy dają czadu. Rewelacyjna Hajewska oczywiście. Super zakończenie z "Moon River" i pyłem z kosmicznej cytryny :DDD. Czubówna wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: "Przedtem/Potem" Miśkiewicza w Starym 19.11.06, 12:42 "w" jak mężczyzna :P Odpowiedz Link Zgłoś