Gość: jimka IP: *.future-net.pl 10.06.03, 21:37 Forumowicze! jutro mam egzamin wstępny na wiedze o teatrze... prosze ładnie, trzymajcie za mnie kciuki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magician Re: Kciuki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.03, 21:46 Gość portalu: jimka napisał(a): > Forumowicze! > jutro mam egzamin wstępny na wiedze o teatrze... > prosze ładnie, trzymajcie za mnie kciuki!!!!! ja trzymam i liczę na to samo, ale dla mnie już niedługo:)))))))))) bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka@o2.pl Re: Kciuki IP: *.future-net.pl 10.06.03, 21:51 a zauwazyles ze dzis juz mam inne IP? teraz jestem w wawie, wczorak\j jeszcze w krakowie, a jutro znow w krakowie... czy Ty tez tak lubisz krakow(ja kocham), skoro podoba Ci się IP bracka-magician? ah, ci sztukmistrzowie z lublina... a za co bedziemy trzymac kciuki trzymajac za Ciebie? jaki masz egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Kciuki IP: *.teleton.pl 10.06.03, 22:43 Oooo!!! powodzenia... obyśmy spotkały się na korytarzu na Miodowej;-) Napisz jak było. Echh... szczerze zazdroszczę... pewnie przyjdzie Ci się spotkać z naszym prześwietnym Rektorem. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jovanka Re: Kciuki IP: *.stegny.2a.pl 11.06.03, 00:03 Trzymamy, a jakże!!!!! A ten Kraków...to go sie nie da nie kochać...A co Ty tak krążysz??? Jovanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: Kciuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 11:50 wiesz, ma egzaminy w wawie i kurs przygotowawczy na wiedze o teatrze w krakowie. a Ty Jovanka skad jestes? za godzine i dziesiec minut mam wyniki pisemnej czesci, dowiem sie czy jestem zakwalfikowana do ustnego. pozdrowka dla Wszystkich! alexandra from wonderland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Kciuki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.03, 16:29 i jak ?!?!?! jesteś zakwalifikowana? jak nie kochać Krakowa i Brackiej (szczególnie, gdy "pada deszcz"...). A "Magician from Lublin" to zupełnie inna historia:))) napisz jak egzamin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: Kciuki IP: *.future-net.pl 11.06.03, 18:48 doszlam do ustnego, od usnetgo zostaly tylko 2 osoby na miejsce. ustny- z teatru i polskiego ok, ale zagieli mnie na wojnie trzydziestoletniej, na rektorze asp i na tym kto zaprojektowal moje liceum malachoiwanke. szczerze mowiac-mysle ze nie przejde ,mimo ,ze o literaturze spiewalam a i oteatrze niezle...no i mam szostke z polaka na maturze... smutno mi bardzo, ide kupic piwo lub wodke by zapic smutki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jovanka Re: Kciuki IP: *.stegny.2a.pl 11.06.03, 19:36 Jestem z Warszawy - ale sercem w Krakowie...dlatego zastanawia mnie jak będąc w Krakowie, chcesz studiować w Warszawie...w Krakowie chyba też jest wiedza o teatrze..no nie w szkole teatralnej co prawda tylko na UJ, mimo wszystko jest... No nie wtrącam się w życiowe decyzje...chętnie bym się zamieniła z Tobą i odwróciła moją sytuację na bycie z W. a mieszkanie jednak w Krakowie! Nie łam się egzaminem, do wyników nic nie wiadomo...my trzymamy kciuki cały czas i jesteśmy dobrej myśli!!! Pozdrawiam bardzo serdecznie i wznoszę toast za pozytywny rezultat Twoich egzaminów - gdybyś jednak poszła wychylić "conieco" dla polepszenia wiary w siebie... Jovanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: Kciuki IP: *.future-net.pl 11.06.03, 20:23 hej! w krakowie jestem teraz na kursie przygotowawczym, i bede na egzamincach, jasne ze bardziej mi zalezy na krakowie, bo kocham krakow i tylko tam chce mieszkac i zyc... egzamin jeszcze nie jest przesadzony, na jakies 12 pytan nie odpowiedzialam na 3 ,wiec okolo 25% wiec moze zdam i dojde do ostaniego etapu. nie wiem, dowiem sie w piatek. a jutro ranop juz znow bede w krakowie, aha, ja jestem z Płocka, taka zapadla dziura 100 kilosow od wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luper Re: Kciuki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 10:34 Trzymam za ciebie kciuki!! Może spotkałaś się z moją znajomą,ona też zdawała na wiedzę o teatrze na at. A co do Krakowa ,to się z wami nie zgadzam! Oczywiście Kraków jest bardzo"klimatycznym"miastem,ale w porównaniu z W. nie dzieje się tu,aż tak wiele.(aczkolwiek i tak nie ma na co narzekać) Przynajmniej jeśli chodzi o teatr to warszawa jest póki co górą,choć ostatnio bardzo mi się podobał teatr audytorium!! Pozdrawiam i ponownie zycze szczescia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka@o2.pl JABADABADUUUUUUUUUUUUU!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 23:34 JESTESCIE WSPANIALI! TRZYMALISCIE KCIUKI W SPOSOB GENIALNY! DOSTALAM SIĘ!!!! JESTEM JEDNĄ Z 21 OSÓB, KTÓRE SIĘ DOSTAŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA AKADEMIĘ TEATRALNA W WAWIE NA WIEDZE O TEATRZE!!!!!!! HURRA aha, moze ktos z tej wiedzy o teatrze odwiedza forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: JABADABADUUUUUUUUUUUUU!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.03, 10:57 Gość portalu: jimka@o2.pl napisał(a): > > aha, moze ktos z tej wiedzy o teatrze odwiedza forum? Zuza, ktoś Cię woła ;) congratulations!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luper Re: JABADABADUUUUUUUUUUUUU!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 13:56 Gratuluję!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jovanka Re: JABADABADUUUUUUUUUUUUU!!!! IP: *.stegny.2a.pl 14.06.03, 15:45 Oczywista sprawa GRATULACJE!!!! J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: JABADABADUUUUUUUUUUUUU!!!! IP: *.teleton.pl 14.06.03, 16:38 Magician...!!! tak.. do Ciebie, moja znakomita, zwracam się najpierw... Sprawa jest jasna i klarowna!... Trzymane przeze mnie kciuki "pomogły" już komuś.. pozostaje wierzyć, iż ta dobra passa trwać będzie jeszcze trochę, tak by i Twoje marzenie się spełniło, jeśli decyzję wiadomą podejmiesz ;-) Do Jimki zaś... widzę żeś dołączyła do grona WOT'owego..Do miłego zobaczenia na Miodowej 22/24;-) Gratuluję.. oj, cudne to będą lata.. cudne.. niezapomniane.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka WOT IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 16:41 hej! moglabys mi nazwac jak to prakycznie wygladaja te studia? choc pare slow? fajnie tam? a jak wykladowcy??? aha! Zuza, czemu tam studiujesz ? chcesz byc krytykiem, rezyserem??? bo ja rezyserem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Kciuki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.03, 16:45 ja mam nadzieje, ze ta niezwykla moc forumowa, to poczeka jeszcze chwile na moje egzaminy wstepne na WOT :)))))) tzn. mam na mysli te wasze niezwykle kciuki! m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WOT IP: *.pl 16.06.03, 09:46 Jesli chcesz byc rezyserem, to mozesz sie rozczarowac,bo to jest raczej teoria teatru,a z rezyserami (studentami) kontakt jest głównie taki,ze studiuja oni w tym samym budynku ;-)Ale WOT to dobre przygotowanie do rezyserii i ciekawe studia.Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
to_mecki Re: JABADABADUUUUUUUUUUUUU!!!! 16.06.03, 14:07 również gratuluję... na WOT co prawda się nie wybieram, ale teatr cenię i jakoś cały czas mnie do niego ciągnie... ;) będę się do niego dobierał przez literaturę.. a więc - gratulacje i życzę wspaniałych studiów... do zobaczenia (być może kiedyś przy okazji) w Rozmaitościach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka rozmaicie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 15:16 na pewno sie tam spotkamy, bardzo cenie Rozmaitosci i rezyserow z tego teatru, aktorow rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Kciuki IP: *.w / 192.168.16.* 17.06.03, 15:23 Witaj, chcialabym zdawac na WOT jako na drugi kierunek, ale na studia zaoczne. Moglabys powiedziec cos o tym jak wygladala rozmowa? pzdr n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka@o2.pl Re: Kciuki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 16:09 hej! w komisji mialam 4 osoby: Dziekan, Koenig, Majcherek, Historyk (?) pytali mnie o: kto zaprojektowal moje liceum Malachowianke w Płocku kto jest rektorem asp wspolczesni polscy rzezbiarze jakie ksiazki czytam o moj program na OKR o zyciorys Gombrowicza-w zyciorysie napisalam ze sie nim fascynuje z kogo kpil Gombrowicz o rozwoj form dramatycznych kiedy powstala opera kiedy powstal musical wojna 30-letnia\ powstanie listopadowe, warszawskie kto to jest Nowak-Jezioranski co to jest KOR to chyba tyle jesli masz jakies pytania pisz na\ jimka@o2.pl powodzenia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: Kciuki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 12:26 P.S. na pewno bedą Cię pytać o to co napiszesz w zyciorysie, ktory jest w podaniu...uwazaj,zeby nie przedobrzyc z tym co tam napiszesz-bo to i tak wyjdzie na wierzch... jeszcze raz powodzenia! a co studiujesz jako pierwszy kierunek? jimka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Kciuki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 10:33 Dzieki za rady. Studiuje anglistyke na UW. Bardzo fajny kierunek. pzdr n Odpowiedz Link Zgłoś