Gość: 1/2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 08:24 24 czerwca zaczyna się IV Międzynarodowy Festiwal Szkół Teatralnych w Warszawie. Wpadniecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: festiwal szkół IP: *.chello.pl 21.06.07, 17:06 Podobno nie ma wejściówek dla studentów AT? Ja już i tak pod to nie podpadam, ale myślę, że (o ile to prawda)liczba widzów znacznie się w ten sposób zmniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1/2 Re: festiwal szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:56 Skąd to podobno? Sprawdziłaś? Czy tak sobie gadasz gadu-gadu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: festiwal szkół IP: *.chello.pl 22.06.07, 00:33 Skoro podobno, to logicznem, że nie sprawdziłam i właśnie sprawdzam za pomocą powyższej wypowiedzi-pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1/2 Re: festiwal szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 01:06 To sprawdź u źródeł, to zawsze lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Re: festiwal szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 23:45 no i co tam u źródeł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promocja.tcn Re: festiwal szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:57 wejściówki dla studentów (i nie tylko) są oczywiście, ale radzę się pospieszyć, bo dochodzą słuchy, że na niektóre spektakle biletów już nie ma. zapraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś