Dodaj do ulubionych

Ktore z polskich miast jest najwieksze?

IP: 12.15.0.* 03.04.04, 13:06
Warszawa, Lodz czy Krakow?
Ktore na drugim a ktore na trzecim miejscu?
Pilne. Z gory dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • niech Re: Ktore z polskich miast jest najwieksze? 03.04.04, 13:12
      Jesli chodzi o liczbe mieszkancow to 1. W-wa; 2. Lodz; 3. Krakow.
      • Gość: Jacek Re: Ktore z polskich miast jest najwieksze? IP: 12.15.0.* 03.04.04, 13:16
        Czyli dokladnie w takiej kolejnosci jak wymienilem :))) Dzieki Niech.
      • sceptyk Re: Ktore z polskich miast jest najwieksze? 03.04.04, 15:21
        Niechu, jestes pewny, ze Warszawa jest najwieksza?

A tak, przy okazji, to chcialem sie podzielic swoim problemem. Otoz chcialbym
        dowiedziec sie jakie sa trzy miasta najmniejsze. Nie jest to jednak b. pilne.
    • radio_yerewan oczywiście Erewań 03.04.04, 14:28
      • Gość: Keiser v.Welt Re: oczywiście GDYNIA IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.04, 15:44
        ...wszystkie masta to sa tylko miasta, gdynia jest światem....
        • niech Re: oczywiście GDYNIA 03.04.04, 16:06
          No popatrz, a ja myslalem ze Gdynia to wioska.
          • Gość: Gobi Re:niech ci będzie IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.04, 16:34
            skoro ty z jurty to wiocha dla ci metropolia...
            • niech Re:niech ci będzie 03.04.04, 16:36
              Ni. Dla mi Warszawa to metropolia. A o tej Gdyni to tak pomyslalem po lekturze
              twoich postow. Wydawalo mi sie ze skoro ty jestes wiochmenem to Gdynia jest
              wioska. Jesli bylem w bledzie to przepraszam Gdynie i wspolczuje zarazem.
              • Gość: żałosny tętniak Re:niech ci będzie IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.04, 16:53
                warszawka to tera intelektualna nekropolia. W-wa żyła gdy ja był u was w
                stodole i tam u kaspera,kuryla , dudusia,namysły i bardzo mnóstwo innych sław
                (nie myl z przybylska) noce spędzał, to twoje przodki chcieli cie z vaginy
                spędzić..jesli popelnilem zalosny blad to sorry ,ale tez niech ci bedzie...
                • niech Re:niech ci będzie 03.04.04, 17:01
                  Po tresci twojego belkotu faktycznie widac ze intelektualna stolica Polski jest
                  Gdynia. Twoja Gdynia.
                  • Gość: żałosny niechtam Re:niech ci starczy blekotu IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.04, 17:13
                    a ty wolisz paszę treściwą czi pojemnościową ? polecam blekot..
                    • niech Re:niech ci starczy blekotu 03.04.04, 17:14
                      Ty to chyba polecasz jednak belkot.
                      • Gość: dżokej z dyskiem Re:niech ci chlopca stajennego starczy IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.04, 17:24
                        zara wracam do stajni, jezeli masz dzisiaj dyzur to wyczyścisz mi konia ?
                        • niech Re:niech ci chlopca stajennego starczy 03.04.04, 17:26
                          Wpierw go poszukaj bo chyba ci uciekl.
                          • Gość: stefan żałosny Re:niech ci jajca przepiorczego starczy IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.04, 17:39
                            nie, dzisiaj uciekła mi jeno przepióreczka...
                            • niech Re:niech ci jajca przepiorczego starczy 03.04.04, 17:41
                              Chyba masz zoo w gatkach.
        • de_oakville Re: oczywiście GDYNIA 03.04.04, 18:52
          Gość portalu: Keiser v.Welt napisał(a):

> ...wszystkie masta to sa tylko miasta, gdynia jest światem....

Gdynia to tez "okno na swiat". Polska ma tylko dwa miasta portowe wieksze od Gdyni (Szczecin i Gdansk), ktore
          jednak nie leza nad samym morzem (morze, zatoka - niewielka roznica). Poza tym nowa Gdynie zbudowali w 100%
          Polacy. Doceniam Gdynie, chociaz sporo osob nie docenia. No, coz - o Paryzu jest tez sporo skrajnie roznych opinii.
          Piekny jest rowniez Sopot polaczony linia trolejbusowa z Gdynia, chociaz przedtem byl polaczony nieistniejaca juz
          dzis linia tramwajowa z Gdanskiem (do lat 60-tych).
    • perski_dziadzio Szczecin. Po prostu. Taka jest PRAWDA. 08.04.04, 17:51
      Gość portalu: Jacek napisał:

> Warszawa, Lodz czy Krakow?
      > Ktore na drugim a ktore na trzecim miejscu?
      > Pilne. Z gory dziekuje za odpowiedz.

To jakieś nieporozumienie. Pytanie "Które miasto jest największe?" nie jest
      pytaniem "Które miasto ma najwięcej mieszkańców?".
      Ja rozumiem je jako pytanie "Które miasto zajmuje największą powierzchnię?".
      Ani Warszawa, ani Łódź, ani Kraków.
      W tej "konkurencji" bezkonkurencyjny jest Szczecin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka