Gość: mysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 22:04 dzisiaj kwitnace forsycje a takze widzialam takie rozne zielone to juz wiosna na calego w zwiazku z czym zycze wam rowniez takich spotkan to poprawia humor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roland_x Re: spotkalam 26.03.02, 22:08 ja także widziałem różne zielone i też mi się humor poprawił ach te zielone :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: spotkalam 26.03.02, 22:15 Na mnie napadły znienacka (forsycje) z pasa 'zieleni' wzdłuż torowiska na Targowej!:-))) Zaskoczenie totalne przeżyłam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: spotkalam 26.03.02, 22:37 Na Grabinie też kwitną. U mnie niestety słabo, bo zaniedbałem nawiezienia na jesieni... Za to u sąsiadów z przeciwka są prześliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Zielono mi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 22:40 Zielono i szmarasgdowo, lepiej niż w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: spotkalam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 22:43 zielone ? u mnie na trawniku leżą brązowe i przytlałe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś