Gość: kiri IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 19:02 Bardzo pozytywne miejsce.-byłem raz i na tym nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: La Maison Café IP: *.crowley.pl 22.04.06, 21:37 Uwielbiam to miejsce ,za klimat i przyjazną atmosferę . Lokalik cudny ,czuję się tam jak w domu. Najbardziej podoba mi się to ,że mogę spokojnie zabrać tam też dziecko ,na stanie maja kredki ,plastelinę itp,wszystko co niezbędne by mały człowieczek mógł dać wypić rodzicom i innym kawkę . Polecam ciasta ,kawa bardzo dobra. Mąż zachwycał się naleśnikami ,ja spróbuję napewno nastepnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: La Maison Café IP: *.chello.pl 13.09.06, 23:56 "na stanie"???? pani z inwentaryzacji? czy niedawno dopiero po restauracyjach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: La Maison Café IP: *.aster.pl 27.04.06, 12:14 wlasnia stamtad wyszlam, poranki w kawiarni to super sprawa zwlaszcza jak pozniej caly dzien bieganiny :-P mozna pokazac swiatu jezyk przez te okienka w maison super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: La Maison Café IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:37 Sympatyczne miejsce godne polecenia :) Duży plus za naleśniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: La Maison Café IP: *.merinet.pl 13.09.06, 19:46 niestety już nie istnieje :( Odpowiedz Link Zgłoś