sexxmag 19.12.06, 21:12 Niema Świąt na tym ośiedlu ? Niema choinek na recepcjach ? Niema zyczeń świątecznych od administratora ? SYF !!!!!!!!!!!!!!! PIELAKU WRÓĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sexmag Re: Atmosfera 19.12.06, 21:56 Zawsze możesz iść do kościoła.Tu jest czarci kult. Odpowiedz Link Zgłoś
sexxmag Re: Atmosfera 19.12.06, 22:04 Ksywa jest inna i ty mieszkasz na A a ja na C i się znamy , a nawet podrywałeś mnie chłoptaśiu ,napalony. Odpowiedz Link Zgłoś
hot-line Re: Atmosfera 20.12.06, 15:24 Chcesz mieć święta? przystrojone korytarze? choinki? to pokaż nam wszystkim jak to się robi, daj przykład !!!!! a może administrator ma cie jeszcze na wigilię zaprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
sexxmag Re: Atmosfera 20.12.06, 15:45 widać że jesteś nowy na naszym osiedlu, bo ja ty mieszkam już drugi rok i atmosfera świąt wyglądała inaczej kmioćie ze wsi....... Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: Atmosfera 20.12.06, 17:24 To on jest z Wojskowych Służb Infornmacyjnych (wsi).Czyli na naszym osiedlu też rządzi szara sieć i to jest jej szleńczy atak.Ciekawe co na to nowy Król Polski Jezusiatko/ Odpowiedz Link Zgłoś
hot-line Re: Atmosfera 20.12.06, 17:31 HAHAHAHAHAHAHHA mieszkam tu od ponad roku frajerze(lub frajerko)!!!! "kmiocie ze wsi" hahaha,a to dobre ! cóż za" wypasiony "język Odpowiedz Link Zgłoś
sexxmag Re: Atmosfera 20.12.06, 17:45 I po co ta wojna słów , jak i tak wiadomo, ze administrator i nasza kochana rada nic nie robią....... A pozatym jeden z rady kupił sobie ostatnio PORSCHE......... wiadomo z jakich pieniążków. Odpowiedz Link Zgłoś
worek1972 Re: Atmosfera 20.12.06, 23:35 Uwazaj na to co piszesz no chyba ze masz na to dowody. Nie jestes na tym forum anonimowy wiec waz slowa czlowieku. Pozdrawiam Worek Odpowiedz Link Zgłoś