Gość: kazio IP: *.e-wro.net.pl 14.01.10, 17:30 Dlaczego "jolka" nie może być umieszczona w internecie gazety,tutaj względy ekonomiczne/kupa śmiechu/ chyba nie odgrywają zadnej roli?.Nawiasem mówiąc dużo moich znajomych przestało kupowac gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolka Re: jolka IP: *.interpc.pl 17.01.10, 18:11 Racja - ja tez i reszta moich znajomych przestała kupować gazetę. Względy ekonomiczne można poprawić przez zmniejszenie ilości nieczytanych artykułów. Zorganizujmy protest na forum - dopisujcie się Odpowiedz Link Zgłoś
w.czerminski Re: jolka 28.01.10, 11:22 Drodzy Jolkowicze, Póki DF nie przywróci tej rubryki będziemy się produkować na www.jolki.waw.pl pzdr Autor Odpowiedz Link Zgłoś
jujka4 Re: jolka 15.02.10, 16:06 Właśnie zakupiłam garść jolek na www.jolki.waw.pl. Polecam! w.czerminski napisał: > Drodzy Jolkowicze, > Póki DF nie przywróci tej rubryki będziemy się produkować na > www.jolki.waw.pl > pzdr > Autor Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.l Prośba 19.01.10, 19:01 Mam ogromną prośbę do wszystkich Jolkowiczów. 31 grudnia byłam chora i nie wychodziłam z domu. Kiedy 4 stycznia odbierałam w kiosku gazety "z teczki" - okazało się, że brakuje mi dodatku DF. Czy ktoś z Was mógłby mi zeskanować jolkę i wysłać e-mailem? Będę bardzo wdzięczna. Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Prośba IP: *.centertel.pl 28.01.10, 12:00 No to i ja przestaję kupowac gazetę w czwartek. Kupowałam tylko ze względu na jolkę, ostatnio z nadzieją że poprzednio nie było a już jest. Mam wrażenie i nadzieję że nie tylko ja i to będą względy ekonomiczne. Odpowiedz Link Zgłoś