too_funky Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 27.01.12, 19:57 Hallo, Hallo, Jecki, wo bist Du? Meine Analyse wartet schon auf Dich seit gestern! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 27.01.12, 20:38 too_funky napisała: > Hallo, Hallo, > Jecki, wo bist Du? > Meine Analyse wartet schon auf Dich seit gestern! > ;))) 0--------------------------------------------------------0 Herr Baron Jecki schläft seinen Rausch aus. Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 29.01.12, 13:41 too_funky napisała: > Hallo, Hallo, > Jecki, wo bist Du? > Meine Analyse wartet schon auf Dich seit gestern! > ;))) ========================================0 I just feel better when they aren't around. Nie umiesz czytać? Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 30.01.12, 10:50 Pana Barona Jeckiego można obecnie spotkać na niniejszym forum... Poucza ludzi o kryzysie monetarnym w Unii Europejskiej... Na pouczanie gramatyki niemieckiej nie ma obecnie czasu... Ot co.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 31.01.12, 09:26 pierwszy-donosiciel napisała: Pana Barona Jeckiego można obecnie spotkać na > niniejszym forum... Wszyscy tam są.....no prawie wszyscy - ciebie i gadupy nie wpuścili. Cóż za dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 31.01.12, 10:06 ja.nusz napisał: > pierwszy-donosiciel napisała: > > Pana Barona Jeckiego można obecnie spotkać na > > niniejszym forum... > > Wszyscy tam są.....no prawie wszyscy - ciebie i gadupy nie wpuścili. Cóż za dr > amat. ====================================== Pan Baron ma niezwykle wpływowych serdecznych przyjaciół, część tego splendoru spłynie także na Januszka... Żałujesz teraz, że nie dyskutowałeś z Panem Baronem sprawy winietek autobahnowych? Ot co... PS Outsourcing niekończących się "dyskusji - rzek," Jureeka i Maryji na osobne forum było niezwykle zbawiennym pociągnięciem. Ty tam bardzo rzadko dochodzisz do głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 31.01.12, 11:07 pierwszy-donosiciel napisała: > Ty tam bardzo rzadko dochodzisz do głosu... Dochodzę tak często jak chcę - ot taki komfort. Prawdziwym komfortem tamtego forum jest jednak fakt, że nie wpuszczają tam takich śmierdzieli jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 31.01.12, 11:17 ja.nusz napisał: > pierwszy-donosiciel napisała: > > > Ty tam bardzo rzadko dochodzisz do głosu... > > Dochodzę tak często jak chcę - ot taki komfort. > Prawdziwym komfortem tamtego forum jest jednak fakt, że nie wpuszczają tam taki > ch śmierdzieli jak ty. ========================================= A co po za tym robisz cały dzień? Kto łoży na Twoje utrzymanie? Dlaczego nie masz własnej ojczyzny i prawie już 40 lat musisz żyć między Niemcami? Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 31.01.12, 13:10 Z przyjemnością odpowiem ci na te pytania sklerotyku. 1. Gówno cię obchodzi co robię cały dzień. 2. Gówno cię obchodzi z czego żyje. 3. Nie potrzebuję żadnej ojczyzny, a miedzy Niemcami nie muszę mieszkać - ale chcę. Wku...ają mnie tu tylko tacy "Niemcy" jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 31.01.12, 16:14 ja.nusz napisał: 3. Nie potrzebuję żadnej ojczyzny, a miedzy Niemcami nie muszę mieszkać - ale chcę. Swego rodzaju samobiczowanie? Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Samobiczowanie? Stuknij się w swój pusty łeb. 01.02.12, 08:50 pierwszy-donosiciel napisała: > ja.nusz napisał: > 3. Nie potrzebuję żadnej ojczyzny, a miedzy Niemcami nie muszę mieszkać - al > e chcę. > > Swego rodzaju samobiczowanie? > > Ot co... Jeszcze raz dla utrwalenia niedorozwinięty starcze: Mieszkam z przyjemnością w Niemczech wśród Niemców, Polaków, Turków, Włochów i wielu innych nacji. Na nerwy działają mi jedynie takie pseudoniemieckie ku... jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel A do dopiero historia! 01.02.12, 09:34 ja.nusz napisał: Mieszkam z przyjemnością w Niemczech wśród Niemców, Polaków, Turków, Włochów i wielu innych nacji. Na nerwy działają mi jedynie takie pseudoniemieckie ku... jak ty. A do dopiero historia! A na Kaszubach unikasz kontaktu z rodakami z Polski "B" i "C" !!! Na Kaszuby jedziesz dopiero jesienią, po sezonie letnim, aby widok rodaków nie psuł nastroju Herrenmenschowi, żyjącemu 40 lat z dala od rodaków... Hipokryta w najczystszym wydaniu! Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: A do dopiero historia! 01.02.12, 09:41 pierwszy-donosiciel napisała: > ja.nusz napisał: > Mieszkam z przyjemnością w Niemczech wśród Niemców, Polaków, Turków, Włochów > i wielu innych nacji. Na nerwy działają mi jedynie takie pseudoniemieckie ku.. > . jak ty. > > A do dopiero historia! > > A na Kaszubach unikasz kontaktu z rodakami z Polski "B" i "C" !!! > > Na Kaszuby jedziesz dopiero jesienią, po sezonie letnim, aby widok rodaków nie > psuł nastroju Herrenmenschowi, żyjącemu 40 lat z dala od rodaków... > > Hipokryta w najczystszym wydaniu! > > Ot co... --------------------------------------------------------------> A tu malutki dowodzik hipokryzji naszego milutkiego Januszka... Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Otępienie? 01.02.12, 09:46 Staruszku, staram się unikać jedynie kontaktu z takimi mendami jak ty. Jak widać, nie zawsze się to udaje - przynajmniej wirtualnie. Przyjmij jeszcze raz do wiadomości - taki "Niemiec" jak ty jest genetycznym śmieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: Otępienie? 01.02.12, 09:55 ja.nusz napisał: > Staruszku, staram się unikać jedynie kontaktu z takimi mendami jak ty. > Jak widać, nie zawsze się to udaje - przynajmniej wirtualnie. > Przyjmij jeszcze raz do wiadomości - taki "Niemiec" jak ty jest genetycznym śmi > eciem. ========================================== Rozumiem! Niniejsze jest tak zwaną "Fałszywką" ??? Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: Otępienie? 01.02.12, 10:13 Wypowiedź Januszka z 01.02.12, 08:50 Jeszcze raz dla utrwalenia niedorozwinięty starcze: Mieszkam z przyjemnością w Niemczech wśród Niemców, Polaków, Turków, Włochów i wielu innych nacji. Na nerwy działają mi jedynie takie pseudoniemieckie ku... jak ty. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wypowiedź Januszka z 14.10.06, 08:03 Za chwilę ruszam. Może zapomniałeś coś pstryknąć to uzupełnię. Jadę niestety tylko na tydzień ale za to z widokiem na Monciak. Jesienią na szczęście nie będą mi się pod oknem przewalać tłumy rodaków z Polski B i C. Pozdro. -- J. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Klinicznie czysty obraz rozczepienia jaźni Schizofrenia (stgr. σχίζειν, schizein, "rozszczepić" i stgr. φρήν, φρεν-, phrēn, phren-, "umysł", rzadziej stosowana nazwa – chorobaBleulera, łac. Morbus Bleuleri, w skrócie MB, synonimy: zaburzenia schizofreniczne, psychoza schizofreniczna) – zaburzenie psychiczne(lub raczej grupa zaburzeń) zaliczane do grupy psychoz endogennych. Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 01.02.12, 10:41 pierwszy-donosiciel napisała: > Outsourcing niekończących się "dyskusji - rzek," Jureeka i Maryji na osobne for > um było niezwykle zbawiennym pociągnięciem. Rozumiem, że Ci przeszkadzały moje dyskusje z Marią bo przysłaniały Twój przekaz propagandowy. Bo dla Ciebie forum nie służy do dyskusji, tylko do propagandy, Goebelsiku od siedmiu boleści. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 01.02.12, 10:55 jureek napisał: > pierwszy-donosiciel napisała: > > > Outsourcing niekończących się "dyskusji - rzek," Jureeka i Maryji na osob > ne for > > um było niezwykle zbawiennym pociągnięciem. > > Rozumiem, że Ci przeszkadzały moje dyskusje z Marią bo przysłaniały Twój przeka > z propagandowy. Bo dla Ciebie forum nie służy do dyskusji, tylko do propagandy, > Goebelsiku od siedmiu boleści. > Jura ======================================== Forum Język niemiecki, to nie forum propagandowe, a Forum osób interesujących się językiem niemieckim i niemieckim obszarem językowym. Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: eine Bitte an...Herrn Jecki.p 31.01.12, 19:56 Dla ciebie to zaszczyt, nowe wcielenie wsrod moherow... Odpowiedz Link Zgłoś