Gość: koora IP: *.net.euron.pl 02.04.05, 16:12 jak to będzie? sygnet- Siegelring, Herrenring, Herren-Siegel Ring? bransoletki są takie wypełnione, całe ze złota i takie "dmuchane", wiecei moze jak to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c3 Re: sygnet, bransoletka 02.04.05, 16:25 Siegelring wystarczy, Damen nie nosza czegos takiego. Armband, Armbänder aus Voll- oder Hohlgold. Odpowiedz Link Zgłoś
abel0ne ja widziałam Herrenring 03.04.05, 09:04 firma należy do Austriaka, może są jakieś różnice, ale sądzę, że Herrenring jest powszechnie używane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re: ja widziałam Herrenring IP: *.protonet.pl 03.04.05, 10:08 abel0ne napisała: > .... , ale sądzę, że Hering jest powszechnie używane... - natürlich, natürlich, und .... seine Gemahlin Frauring, früher genannte der Reif sogar. MfG. ----------------------------------- „Wer nicht pariert, wird erschossen!“ Odpowiedz Link Zgłoś
abel0ne Re: ja widziałam Herrenring 03.04.05, 10:45 nic nie pisałam o żadnym śledziu Odpowiedz Link Zgłoś