Gość: marcin IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 12:01 Cześć, mam pytanie: Ile kosztuje strona A4 FACHOWEGO, BRANZOWEGO TŁUMACZENIA? Jak zmienia się ta cena przy większych zamówieniach (np. stała współpraca i zlecenia na ok, 20 stron w miesiącu)? Pozdro, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiggerific Re: Ceny tłumaczeń 18.05.05, 12:39 nie liczy się stron, tylko (najczęściej) liczbę znaków ze spacjami w tekście docelowym, standardowo 1800 lub 1500 znaków, ceny różne, kwadratowe i podłużne, trzeba dzwonić, porównywać i pytać o rabaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Ceny tłumaczeń IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 12:47 Chodzi mi o ceny "wolnych strzelców", szukam kogoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus to musisz 18.05.05, 12:48 wypytac wolnych strzelcow, za ile chca dla ciebie harowac. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: to musisz IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 12:51 Jeśli są tu tacy, to proszę o adres e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniapa Re: Ceny tłumaczeń IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.05.05, 14:13 Ty chcesz komus zlecic tlumaczeni czy szukasz pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Ceny tłumaczeń IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 14:14 Szukam tłumacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniapa Re: Ceny tłumaczeń IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.05.05, 14:29 ja nie jestem przysieglym jeszcze ,ale ciekawa jestem co to mialoby byc, napisz, goniapa@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re: Pichelst du noch, goniapa? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:48 Gość portalu: goniapa napisał(a): > ja nie jestem przysieglym jeszcze, .. und werde ich nimmer, ha, ha, MfG. ------------------------ Wer nicht pariert wird ....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniapa Re: Pichelst du noch, goniapa? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.05.05, 20:53 mialam cos napisac na twe glupawe komentarze,ale zrezygnowalam,ale doigrasz sie jeszcze kiedys,trolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re: Pichelst du noch, goniapa? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 05:28 Gość portalu: goniapa napisał(a): > mialam cos napisac na twe glupawe komentarze,ale zrezygnowalam,ale doigrasz sie jeszcze kiedys ... Wat is det for Krach bei dir, daß du so nervös bist, goniapa? MfG. -------------------------------- Wer nicht pariert wird erschossen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Ceny tłumaczeń IP: *.aster.pl 18.05.05, 14:53 dolaczam sie do apelu: olgamartyniak@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maincoon Re: Ceny tłumaczeń 18.05.05, 23:41 A czemu by nie spróbować: maincoon@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Ceny tłumaczeń 20.05.05, 17:52 bylbym bardzo ostrozny przy szukaniu tlumaczy z "lapanki". tez kiedys naiwnie zastosowalem te metode (nawet na tym forum) i gorzko zalowalem. pomimo wzglednie sprawnie przetlumaczonych tekstow probnych przy konkretych zleceniach duze rozczarowanie - praktycznie trzeba bylo tlumaczyc od nowa. nigdy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Ceny tłumaczeń IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.05, 13:47 Szanujący się, porządny tłumacz nie weźmie mniej niz zaleca TEPIS czyli w przypadku tekstu specjalistycznego pl>ger: 30zl za 1800, z ger>pl: 40zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maincoon Re: Ceny tłumaczeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:06 Te ceny to chyba na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Ceny tłumaczeń IP: *.cel.czest.pl 21.05.05, 16:02 Faktycznie! Pl>ger: 40zl, ger>pl: 30zł :) Odpowiedz Link Zgłoś