marekd65 26.08.05, 16:31 Wir sind auf seine Arbeit angewiesen-jesteśmy skazani na jego pracę (w sensie negatywnym)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus czy sens jest negatywny - zalezy od konekstu. 26.08.05, 16:42 a tego ostatnigo nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki to wlasnie to gigusiu, o czym byla juz mowa: IP: *.arcor-ip.net 26.08.05, 17:01 jak na przysiegla gigusie wiesz b. malo... :-) j. ps nikogo nie intersuje zbytnio, czego Ty "nie znasz". Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus chamjecki! skarbie 26.08.05, 17:13 przysiegla nie jestem, musisz doklaniej czytac, miast ziac osobista niechecia. A kontekstu - czyli jak "zdanie sie na czyjas prace", nalezy to widziec neg,. czy poz., sam tego nie wiesz, za to lubisz sobie roche popisac, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki "lubisz sobie roche popisac" ? IP: *.arcor-ip.net 26.08.05, 17:17 mozesz mi to przetlumaczyc (chociaz na polski) ? j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus troche popisac 26.08.05, 17:21 literowki dla osoby inteligentnej to pestka. podobnie jak kwestia kultury osobistej, nieuzywanie argumentow ad personam, czy znajomosc znaczenia filmu Deep throat dla historii kina. Ale czy od Chamjeckiego mozna tego wszytkiego wymagac? Jak widac - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki Re: troche popisac IP: *.arcor-ip.net 26.08.05, 17:32 z "lubisz sobie roche popisac" "tlumaczaca" moja gigusiu trudno nawet wywnioskowac, ze chodzi o literowke, poniewaz nie wiadomo, co poetka chciala nam powiedziec. ja zas, droga gigusiu, wiem dokladnie, co mowie Ci od dawna: jesli chcesz sie czegos nauczyc - sluchaj madrzejszych od Ciebie, zamiast udzielac zalosnych "odpowiedzi". Jesli zas nadal chcesz grac role forumowej nawiedzonej (stuknietej) - Twoj wybor... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Chamjeki, na tym poziomie nie czuje sie zobowiazan 26.08.05, 17:41 a do dalszej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki droga gigulko, czy Ty naprawde IP: *.arcor-ip.net 26.08.05, 17:44 mialas wrazenie, ze ja z Toba "dyskutuje" ?! O sancta simplicitas !!! j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus o, czyzbys myslal, ze dyskutujesz sam ze soba, 26.08.05, 17:46 moj slodki Chamjcecki? Jak sie nazywa ta jednostka chorobowa? PS: Naduzywanie cudzyslowia to blad ORTOGRAFICZNY! czy wiesz o tym, ekspercie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki moja kwasna gigulko, IP: *.arcor-ip.net 26.08.05, 17:53 "dyskusja" mozliwa jest z partnerem reprezentujacym zblizony poziom - w tym przypadku jezykowy, ale nie tylko. Poniewaz nie mamy tu do czynienia z podobna konstelacja, moge Cie jedynie krytykowac, pouczac, probowac sprowadzic na dobra droge. j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus przykro mi, ale 26.08.05, 18:00 poziom tego, co piszesz, ponownie zwalnia mnie od jakiejkolwiek odpowiedzi. Na nadete samochwalcze wynurzenia pseudoeskperta nie musze odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich to wszystko? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 26.08.05, 17:55 "podysktujcie" sobie jeszcze trochę! Fajnie się czyta! Bitte, bitte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki zauwazylas gigulko ? IP: *.arcor-ip.net 26.08.05, 17:59 - teraz np. odezwal sie partner, z ktorym moglbym dyskutowac. teoretycznie. praktycznie zas go tymczasowo oleje... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich danke! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 26.08.05, 18:02 zaraz wychodzę, będę przed północą chyba, że zostanę na śniadanie zaproszony! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Jecki! jestes jednoczesnie i chamski i zalosny 26.08.05, 18:03 w pewnym sensie gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki wrzucam Cie do kosza, gigulko - IP: *.arcor-ip.net 26.08.05, 18:11 - niestety, bede musial sie logowac, ale trudno... j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus z mojej strony to wszytko, ich, ale mozesz miec 26.08.05, 18:02 nadzieje, ze jak sie chamjecki jeszcze odpowiednio nadmie (a do tego jest on zdolny), jesczcze wiele rzezy moze zen wyskoczy. czekaj w napieciu! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Auf seine Arbeit angewiesen-dokładnie co znac 26.08.05, 16:44 Byc zaleznym na od jego pracy. Byc zdanym na jego prace. :o) Odpowiedz Link Zgłoś