nanqusia 14.01.06, 16:10 "Übel Übel sprach der Dübel und verschwand in der Wand mit der Schraube in der Hand" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J23 Re: Was bedeutet das???? IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.06, 16:48 to takie powiedzonko ktore sie doslownie nie powinno tlumaczyc,a sens tegoz to IMHO po polsku mniej wiecej: jak sie polepszy to sie popieprzy to moja propozycja aczkolwiek innych uczestnikow tego forum zapraszam do dyskusji na ten jakze wazny temat,ktory podpierany zdaniami i zwrotami na poziomie co najmniej akademickim,podsycany slowna zonglerka ,i wzajemnym "uprzejmym" przypominaniu o literowkach badz zapomnianych znakach przestankowych ,ma szanse na pobicie rekordu dlugosci watku na tematy błache (oczywiscie zamulajac skutecznie merituum) co bylo do udowodnienia w temacie "aus der schule geschissen....pardon geschmissen oder so ;=c Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus no ale skoro dobrze wyjasniles(as), 14.01.06, 17:18 co to znaczy, o czym tu dyskutowac?? co innego, kiedy nie wszyscy zdajasobie sprawe z tego, czymsie roznia aus der Schule (heraus)geschmissen werden/von der Schule fliegen i Schule schmeißen a polskie rzucic szkole i wyrzucic ze szkoly. O, wtedy mamy pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus dodam jeszcze: 14.01.06, 17:20 kolega jecki pisze o tym, ze nie ma czasu na dyplomacje. mnie polaczenie czas i dyplomatyczne slowa jakos intryguje, ale koleg jecki nie jest w stanie mi ich wyjasnic. I ja. przyznam szczerze, wole o tym dyskutowac. Bo czuje TAJEMNICE, ktora chce odkryc. Tajemnice umyslu jeckiego (mam nadzieje tylko, ze nie mam zbyt duzych wymagan) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki nie ryzykuj, bo sie utopisz (za glebokie wody)... IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 17:25 j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ciezko cokolwiek powiedziec o glebokosci 14.01.06, 17:26 twego umyslu, kolego jecki, skoro nie mozesz jakos sensownie podac zwiazku miedzy dyplomacja a czasem na nia. ale czekam, czekam ciagle, choc obawiam sie, ze nadaremno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki nie musisz podkreslac, googlusiu: IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 17:32 wszyscy widza, jak "ciezko" ci sie mowi. lub - aby zacytowac Jana Chryzostoma - googlusia jaka jest -kazdy widzi... j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ale zamiast o mnie, napisz, kochany, 14.01.06, 17:34 o twoich skokach myslowych, dzieki ktorym polaczyles i dyplomacje i czas. no, opiszze ten skok, co to dla ciebie, jecki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki nie musze nic opisywac - wyrazilem sie jasno IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 17:38 (dla ludzi posiadajacych Hirn; chocby w szczatkowej postaci:-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: nic nie napisales, skarbie, gdzie ta twoja gl IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.06, 17:52 no no niezle sie rozwija......... to jak ? golono czy strzyzono ? ;? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki znaczy siem, czy googlusia wygolona? IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 17:55 - w zadnym przypadku. typuje na czarna (tak,tak- nie blond!) i bardzo zmierzwiona czuprynke... j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus to tez jakos glebi umyslu nie pokazuje, jecki, 14.01.06, 17:57 nie jestem psychologiem amatorem, wiec nie bede ci przypisywac frutstracji seksualnych. ale mysle, ze na taka opinie frustrata, "notgeil" wlasnie sobie pracowicie zbierasz punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus noc coz, jecki, dowodow na glebie twego umyslu 14.01.06, 18:00 sie nie doczekalam, jak mozna bylo przypuszczac. a wiec pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki dlaczego mi nie pogratulujesz trafnosci IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 18:07 analyzy ??? j. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ja tam się wtrącać nie będę 14.01.06, 18:17 ale ggiguś miszczunio jest dyskursu oraz upierdliwości. cbdu Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus w upierdliwosci w niczym mi nie ustepujesz 14.01.06, 18:30 i w chamskim tonie jestes w czolowce. Mam nadzieje, ze cie to pocieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Was bedeutet das???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:19 In meiner Freizeit mochte ich mit meiner Freunden sich treffen. powiedzcie czy to zdanie jest dobrze zbudowane? i mozecie sprawdzic to jeszcze? Michał = Wie finden deine Eltern die Musik, die du horst? Toek = Meine Eltern finden gut die Musik, die ich hore M.= Wann must du zuruckkommen, wenn du ausgehst? T.= Ich muss am 22 Uhr zuruckkommen. M.= Wie reagieren deine Eltern, wenn du eine schlechte Note bekommst? T.= Meine Eltern sagen, dass ich viel lernen. M.= Welche Probleme hast du mit deinen Geschwistern? T.=. Ich habe keine Problem mit meinen Geschwitern. M.= Wie verbringst du deine Freizeit mit deiner Familie? T= In meiner Freizeit gehe ich Spazieren mit meiner Familie. prosze powiedzcie czy to jest dobrze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki a jak to sie, k u r w a, ma do tematu watku ?!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 18:45 j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: a jak to sie, k u r w a, ma do tematu watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:46 tak jak rausschmeissen do schmeissen hyhy Odpowiedz Link Zgłoś