Dodaj do ulubionych

Was bedeutet das????

14.01.06, 16:10
"Übel Übel sprach der Dübel und verschwand in der Wand mit der Schraube in der
Hand"
Obserwuj wątek
    • Gość: J23 Re: Was bedeutet das???? IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.06, 16:48
      to takie powiedzonko ktore sie doslownie nie powinno tlumaczyc,a sens tegoz to
      IMHO po polsku mniej wiecej:
      jak sie polepszy to sie popieprzy
      to moja propozycja
      aczkolwiek innych uczestnikow tego forum zapraszam do dyskusji na ten jakze
      wazny temat,ktory podpierany zdaniami i zwrotami na poziomie co najmniej
      akademickim,podsycany slowna zonglerka ,i wzajemnym "uprzejmym" przypominaniu o
      literowkach badz zapomnianych znakach przestankowych ,ma szanse na pobicie
      rekordu dlugosci watku na tematy błache (oczywiscie zamulajac skutecznie
      merituum) co bylo do udowodnienia w temacie "aus der schule
      geschissen....pardon geschmissen
      oder so ;=c
      • ggigus no ale skoro dobrze wyjasniles(as), 14.01.06, 17:18
        co to znaczy, o czym tu dyskutowac??
        co innego, kiedy nie wszyscy zdajasobie sprawe z tego, czymsie roznia aus der
        Schule (heraus)geschmissen werden/von der Schule fliegen i Schule schmeißen a
        polskie rzucic szkole i wyrzucic ze szkoly. O, wtedy mamy pole do popisu.
        • ggigus dodam jeszcze: 14.01.06, 17:20
          kolega jecki pisze o tym, ze nie ma czasu na dyplomacje. mnie polaczenie czas i
          dyplomatyczne slowa jakos intryguje, ale koleg jecki nie jest w stanie mi ich
          wyjasnic. I ja. przyznam szczerze, wole o tym dyskutowac. Bo czuje TAJEMNICE,
          ktora chce odkryc. Tajemnice umyslu jeckiego (mam nadzieje tylko, ze nie mam
          zbyt duzych wymagan)
          • Gość: jecki nie ryzykuj, bo sie utopisz (za glebokie wody)... IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 17:25
            j.
            • ggigus ciezko cokolwiek powiedziec o glebokosci 14.01.06, 17:26
              twego umyslu, kolego jecki, skoro nie mozesz jakos sensownie podac zwiazku
              miedzy dyplomacja a czasem na nia. ale czekam, czekam ciagle, choc obawiam sie,
              ze nadaremno.
              • Gość: jecki nie musisz podkreslac, googlusiu: IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 17:32
                wszyscy widza, jak "ciezko" ci sie mowi. lub - aby zacytowac Jana Chryzostoma -
                googlusia jaka jest -kazdy widzi...
                j.
                • ggigus ale zamiast o mnie, napisz, kochany, 14.01.06, 17:34
                  o twoich skokach myslowych, dzieki ktorym polaczyles i dyplomacje i czas.
                  no, opiszze ten skok, co to dla ciebie, jecki?
                  • Gość: jecki nie musze nic opisywac - wyrazilem sie jasno IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 17:38
                    (dla ludzi posiadajacych Hirn; chocby w szczatkowej postaci:-)
                    j.
                    • ggigus nic nie napisales, skarbie, gdzie ta twoja glebia? 14.01.06, 17:40

• Gość: J23 Re: nic nie napisales, skarbie, gdzie ta twoja gl IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.06, 17:52
                        no no niezle sie rozwija.........

to jak ?
                        golono czy strzyzono ? ;?
                        • Gość: jecki znaczy siem, czy googlusia wygolona? IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 17:55
                          - w zadnym przypadku. typuje na czarna (tak,tak- nie blond!) i bardzo
                          zmierzwiona czuprynke...
                          j.
                          • ggigus to tez jakos glebi umyslu nie pokazuje, jecki, 14.01.06, 17:57
                            nie jestem psychologiem amatorem, wiec nie bede ci przypisywac frutstracji
                            seksualnych. ale mysle, ze na taka opinie frustrata, "notgeil" wlasnie sobie
                            pracowicie zbierasz punkty.
                            • ggigus noc coz, jecki, dowodow na glebie twego umyslu 14.01.06, 18:00
                              sie nie doczekalam, jak mozna bylo przypuszczac. a wiec pa pa
                              • Gość: jecki dlaczego mi nie pogratulujesz trafnosci IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 18:07
                                analyzy ???
                                j.
    • tiggerific Re: ja tam się wtrącać nie będę 14.01.06, 18:17
      ale ggiguś miszczunio jest dyskursu oraz
      upierdliwości.
      cbdu
      • ggigus w upierdliwosci w niczym mi nie ustepujesz 14.01.06, 18:30
        i w chamskim tonie jestes w czolowce. Mam nadzieje, ze cie to pocieszy.
    • Gość: ;] Re: Was bedeutet das???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:19
      In meiner Freizeit mochte ich mit meiner Freunden sich treffen.

powiedzcie czy to zdanie jest dobrze zbudowane?
      i mozecie sprawdzic to jeszcze?

Michał = Wie finden deine Eltern die Musik, die du horst?

Toek = Meine Eltern finden gut die Musik, die ich hore

M.= Wann must du zuruckkommen, wenn du ausgehst?

T.= Ich muss am 22 Uhr zuruckkommen.

M.= Wie reagieren deine Eltern, wenn du eine schlechte Note bekommst?

T.= Meine Eltern sagen, dass ich viel lernen.

M.= Welche Probleme hast du mit deinen Geschwistern?

T.=. Ich habe keine Problem mit meinen Geschwitern.

M.= Wie verbringst du deine Freizeit mit deiner Familie?

T= In meiner Freizeit gehe ich Spazieren mit meiner Familie.

prosze powiedzcie czy to jest dobrze:D

• Gość: jecki a jak to sie, k u r w a, ma do tematu watku ?!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.06, 18:45
        j.
        • Gość: gucio Re: a jak to sie, k u r w a, ma do tematu watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:46
          tak jak rausschmeissen do schmeissen hyhy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka