Gość: Het-man IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 10.02.06, 21:47 Tu-manów! Za kilka godzin ich będzie trzeźwy, a ... ;)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Jeden pijany ich lepszy od dziesięciu trzeźwy 10.02.06, 21:48 Swietujesz z Rekonwalescentka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:08 Het-manie,czy Tu-many to dzieci wiatru i kurzu? :o))) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Het-man ...to ktoś daleko, a Tu-man został na miejscu... IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 10.02.06, 22:21 i buduje kolejną RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: ...to ktoś daleko, a Tu-man został na miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:05 Hmmm, Het-manie Myślę, że czasami lepiej(tzn. godniej) jest być Tu-manem i budować kolejną RP niż het-manić na służbie (na garnuszku)u obcych. Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Globalplayer pracujesz w polskiej firmie czy w budżetówce? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 10.02.06, 23:09 I jedno i drugie nie jest czysto polskie, tylko poplątane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: pracujesz w polskiej firmie czy w budżetówce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:20 Gość portalu: Globalplayer napisał(a): > I jedno i drugie nie jest czysto polskie, tylko poplątane. Why? Może masz problemy z określeniem własnej tożsamości? MfG Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich to Ty masz problemy z garnuszkiem i służbą IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 10.02.06, 23:30 u obcych. Dlatego pytałem, czy pracujesz w "polskiej" firmie, coraz trudniej znaleźć takie. Chyba, że rodzinny warsztacik. Jestem Polakiem, żyjącym w Niemczech. Tutaj płacę podatki i posiadam wszystkie prawa obywatelskie. Podobnie jak w Polsce tylko, że tam nie płacę podatków, ale też z niczego nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ppoieram ich!! 11.02.06, 00:52 mnie tez irytuje to okreslenie - sluzysz u obcych. mieszkam tutaj, pracuje i studiuje. Urodzilam sie w Polsce, a mieszkam w Niemczech i koniec. aha, wszelkie pojecia typu jedno szczelne panstwo z jednym narodem, kultura i TRADYCJA Powstaly z reguly w XIX w. i takie idee byly produkowane z reguly przez tzw. elite danego panstwa a m potem przejelismy ww pojecia bezkrytycznie i myslimy tymi obcymi kategoriami gipsyradio.com/portal.htm Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: stek bzdur jak zwykle 11.02.06, 12:18 tak to sobie tłumaczysz, jak Ci wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: stek bzdur jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 13:07 Tiggeri, przeczytaj moją ripostę do icha i chopin_m (Szanuję ich i rozumiem.). Dotknęli mnie i dlatego się wkurzyłem. Ciekaw jestem Twojego stanowiska. MfG Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus warum sachlich, wenn es persönlich besser geht? 14.02.06, 01:37 zalosne, tiggerificu, argumenty stosujesz i polski poemat narodowy zaczyna sie od: Litwo, ojczyzno moja... to tyle o tozsamosci PSA skoro nie masz z czym polemizowac, to nie zaczynaj polemiki caluski Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: warum sachlich, wenn es persönlich besser geh 14.02.06, 08:44 jeszcze nie użyłam ani jednego argumentu, a Ty już twierdzisz, że są żałosne, osobliwe to z lekka. aaaa, bardzo dobry przykład, gdyby obowiązywała Twoja teoria narodowościowo- przesiedleńcza, pewnie zaczynałby się od: Acapulco, ojczyzno moja... nie zaczęłam wybij sobie z głowy całuski:) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: warum sachlich, wenn es persönlich besser geh 14.02.06, 10:24 Tylko, ze w czasach Mickiewicza Litwa byla siedliskiem polskosci... To tak jakby wspolczesny Mickiewicz napisal: Wielkopolsko, ojczyzno moja... Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus siedlisko poslkosci na Litwie jest dowodem na to, 16.02.06, 00:11 ze jednonarodowosciowe panstwa o szczelnych ganicach sa wymyslem XIX i XX wieku, nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: siedlisko poslkosci na Litwie jest dowodem na 16.02.06, 09:41 Cos w tym jest:))). Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus skoro piszesz, ze tak sobie j pisze, jak mi 16.02.06, 00:10 wygodnie, argumentujesz ad personam, czyli uzywasz jakichs(choc ) kulawych argumentow. argumenty ad persona SA argumentami, kiepskimi, ale sa i tak samo kiepsko swiadcza o uzywajacych ich osobie Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: naprawdę 16.02.06, 09:19 powinnaś sprawdzić w pwn tych kilka haseł, którymi non stop operujesz bez głębszego zrozumienia ich treści. I tak: przede wszystkim w słowniku wyrazów obcych sprawdź "ad personam" w słowniku jęz. polskiego - argument oraz ironia pocieszę Cię, że pięknego słówka "głupota" sprawdzać nie musisz. aha i wymyślże wreszcie jakieś inne słowo na kulawość google'a oprócz "poszłem", przynajmniej przestaniesz się powtarzać jak katarynka. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus tiggerificu, caluski dla ciebie , byly i beda 16.02.06, 00:12 zawsze IRONICZNIE dla ciebie ze tez sie ciagle dajesz nabrac na takie glupotki, no no Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: ...to ktoś daleko, a Tu-man został na miejscu 10.02.06, 23:21 O ile pamietam, byles latami za granica na kontrakcie - czyli inaczej mowiac na garnuszku u obcych - czujesz sie niegodnie? Zachowywales sie niegodnie? Wiekszosc z nas zostala za granica nie z powodow ekonomicznych. W czym jestes lepszy Kacprze? Kto dal Ci prawo oceniania innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re:ich + chopin_m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 08:10 Panowie, w swoim poście do icha postawiłem pytanie o tożsamość (przyznam, że wkurzył mnie nieco użyty w szyderczym kontekście kabaretowy tekst bodajże wrocławskiej Elity). Samokreśliłeś się ichu i w porządku. Jednak nie do końca masz rację pisząc, że nie korzystasz z niczego , co polskie.A język? A świadomość (czyt.szeroko rozumiane dziedzictwo naszego Narodu)? Nie odbieram Ci prawa do tego. Korzystaj nadal.Natomiast chopin_m zarzuca mi pracę na kontrakcie . Wykonywałem polecenie przełożonych z polskiej firmy. Wysłali , to pojechałem. Skończył się kontrakt - wróciłem.Piszesz, że większość z Was została za granicą nie z powodow ekonomicznych. To też rozumiem. Zafascynowała tę większość kultura duchowa innych narodów i chcą z nią obcować w bliskim kontakcie na codzień.To też rozumiem. Zresztą można by pisać więcej, ale po co. Zakończę to anegdotą rosyjską, która moim zdaniem podsumowuje tę dyskusję: Porucznik Rżewski z księciem Golicynem siedzą w Paryżu w wytwornej restauracji i sączą na przemian szampana i wódkę. Orkiestra gra smętnie "Emigranckie Tango". W pewnym momencie porucznik mówi do księcia: Eeech, skoczył by człowiek i nasrał tam temu w ten biały fortepian. Nie warto Rżewski - odparł smutnym głosem książę Golicyn. Francuzi, to swołocz. Nie zrozumieją. MfG Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re:ich + chopin_m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:14 Gość portalu: kacper napisał(a): > .... A język? A świadomość .... Entschuldige lieber Kasper, daB ich da meine Nase reinstecke, aber was soll es bedeuten, was haben die Begriffe "język; świadomość" mit dem Steuerzahlen zu thun? Ich meinte vom Anfang an, daB Du ein Mann mit Augen im Kopf und mit Grips im Schaedel bist. Sag uns endlich lieber Kacperle, hast Du diese Dummheit ernsthaft oder nur plieraeglich geschrieben? MfG. Ihre bescheide Pippi. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: pippi 11.02.06, 15:30 ooooodstaw flaszkie, ja ciem piknie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lambert o czym tu marzyć na paryskim bruku? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 11.02.06, 17:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tołstoj tak bywa! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 11.02.06, 18:50 ale cicho, sza, leci egida! Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ...to ktoś daleko, a Tu-man został na miejscu 11.02.06, 13:29 "większość z nas została zagranicą nie z powodów ekonomicznych" podaj mi inne, ważkie powody emigracji za naszą dłuuuugą zachodnią granicę. tylko nie pisz, że go stan woj. zastał i tak już został Niemcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki milusinscy moi, IP: *.pools.arcor-ip.net 11.02.06, 14:00 to jest temat na osobny watek i powazna dyskusje, wolna od zacietrzewienia, "odbierania honoru" tudziez sarkazmu, ktorego jak widze nawet kacperle sie nie ustrzegl. Na marginesie: powodow, Tygrysiczko, moga byc dziesiatki. Bywaja tez tacy, ktorych stan wojenny zastal w kraju, "internowanie" i inne przyjemnosci tez, zas decyzje o emigracji podejmowali mimo to nie tylko z przyczyn politycznych, lecz z powodow na tyle zlozonych, iz nie sposob ich nawet naszkicowac w jednej krotkiej wypowiedzi... j. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: milusinscy moi, 11.02.06, 14:48 nie mówię o wyjątkach niezwykle skomplikowanymi powodami wyboru, których nie sposób nawet naszkicować w jednej krótkiej..., tylko o większości emigracji - jedzie się za chlebkiem i kaską, niestety, a nie z pobudek ideowych. z normalnego kraju nikt nie emigruje (przyczyny ekonomiczno-polityczne), gdzie kto widział masową emigrację z USA? i nie emigruje się również dlatego, że bach jest fajniejszy od szopena, a bosch od matejki, jak zdaje się, sugeruje ggigus. nie mówię też o emigracji w przypadku kogoś, kto po prostu ma rodzinę w innym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus tigerificu, oducz ie wycierania mna swojej geby 16.02.06, 00:17 skoro piszesz: i nie emigruje się również dlatego, że bach jest fajniejszy od szopena, a bosch od matejki, jak zdaje się, sugeruje ggigus. nie masz pojecia, jakie sa moje poglady, bo oprocz tego, ze wg ciebie pisze sobie jak mi jest ygodnie, nie wnioslas do dyskusji ze mna zadnych rzeczowych argumentow i nie masz prawa czegokolwiek o moich argumentach pisac, bo nie masz o nich pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ważki Powód jak głupia baba się uprze, to też jest ważki IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 11.02.06, 17:13 powód! Nie zgodziłbym się na wyjazd, to rozwód. I kto dostanie 4,5 letnie dziecko? Matka, czy ojciec? A w sumie p i e r d o l ę! Po 20 latach powoli się aklimatyzuję, albo wyobcowuję z Polski. Na jedno wychodzi. Ale też mam jedno życie. Materialnie było zawsze ok, to nie jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: jak głupia baba się uprze, to też jest ważki 11.02.06, 17:26 no to jesteś wyjątek, a nie hetman :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupa zawsze stawiałem na intakt-familie, IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 11.02.06, 17:48 aż się nie dało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ...het-man vs Tu-man 11.02.06, 13:59 od tu-mana to Ty się uwolnić chyba nie możesz, stąd te rozterki. a ja se pobuduje czwartom a nawet dziesiontom RP, co mi tam. prl mnie nie skrzywił, to kaczyzmowi tyż szans wielkich nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: ...het-man vs Tu-man IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:10 Tiggeri dziesięć do n-tej buziaczk(uuuuuw!!!) od kacperka :o))))))))))))) MfG Your poor kacperle PS. Where is our asiouek???? Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ...het-man vs Tu-man 11.02.06, 14:41 ostatnio asiouek był na feriach w rajchu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Het-man też chcę buzi za godne reprezentowanie mojej IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 11.02.06, 14:49 Ojczyzny na obczyźnie! Robię to lepiej niż posłowie RP w Parlamencie Europejskim. Ich leiste die Basisarbeit, wśród mas i to się liczy! ;)))) P.S. Buzi bez języczka, misiaczek wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: też chcę buzi za godne reprezentowanie mojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 15:02 Ichu, wybij sobie z głowy buziaczka od kacperka. Przy całym szacunku dla Gleichstellung n-krotnie wolę Tygryska z jego ogonkiem. (Tylko bez żaluzji do Gleichstellung w rodzju dogging style!!!) Pozdro Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: też chcę buzi za godne reprezentowanie mojej 11.02.06, 15:29 buziaczki są od spidermana wzwyż, hetman to za mało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: też chcę buzi za godne reprezentowanie mojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:18 I tak trzymaj!!! :o))) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Het-man Tak móóóóóóóówisz! ;) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 11.02.06, 17:14 Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m do icha i tiggerific o godnosci i tak dalej... 13.02.06, 20:17 ich napisal: > Piszesz, że większość z Was została za granicą > nie z powodow ekonomicznych. ... Zafascynowała tę większość kultura > duchowa innych narodów i chcą z nią obcować w bliskim kontakcie na codzień Niepotrzebna zlosliwosc ichu. Powody bywaja rozne – czasem niezalezne od nas... Ale nawet jezeli mialyby byc natury ekonomicznej to co? Jestes pewien, ze mozesz oceniac kto z nas zachowuje sie godnie? Wkurzyles sie? Ok. Ale i ja mam do tego prawo. Byc moze, ze gdyby o tej godnosci napisal ktos inny byloby mi to obojetne, ale Ciebie zbyt szanuje... A zlosliwosc to bron obosieczna. Piszesz: > Wysłali , to pojechałem. > Skończył się kontrakt - wróciłem. Moglbym odpowiedziec, ze o ile znam znam zycie ( z opowiadan rodzicow) nikogo nie wysylano na zagraniczne kontrakty wbrew jego woli. Wrecz przeciwnie. Wrociles? A gdzie miales zostac? W NRD? Ale to niepotrzebne argumenty. Nie znam Twoich losow i nie mi oceniac, czy zachowales sie „godnie”. ...................................................... tiggerific napiasala: > podaj mi inne, ważkie powody emigracji za naszą dłuuuugą zachodnią granicę. Nic Ci nie bede podawal. Mam wrazenie, ze i tak nie zrozumiesz. a tak obok mowiac – zanim zostalem sie za ta Wasza „dluuuuga zachodnia granica” zylem w kilku innych krajach. > tylko nie pisz, że go stan woj. zastał i tak już został Niemcem. Duzo masz takich uproszczen za pazucha? Co to znaczy „zostal Niemcem”. Paszport? Mam wciaz (tylko i wylacznie) polski. I co? Musze czuc sie Polakiem? Napisalas: > prl mnie nie > skrzywił, to kaczyzmowi tyż szans wielkich nie daje. Ten „kaczyzm” juz to osiagnal, tylko Ty tego niestety juz nie dostrzegasz. :( Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: do icha i tiggerific o godnosci i tak dalej.. 13.02.06, 20:54 przede wszystkim, pomyliłeś chyba isia z kacperkiem, po drugie, oczywiście, jak nie chcesz, nie podawaj powodów. po trzecie, ja nie jestem za żadną granicą. kaczyzm nie osiągnął, nie martw się i również nie oceniaj. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: do icha i tiggerific o godnosci i tak dalej.. 13.02.06, 21:03 tiggerific napisała: > przede wszystkim, pomyliłeś chyba isia z kacperkiem, Tak. Przepraszam! > po drugie, oczywiście, jak nie chcesz, nie podawaj powodów. Po co mam podawac? I tak masz juz wyrobione zdanie. Napisalas to wyraznie. > po trzecie, ja nie jestem za żadną granicą. Wiem. Chyba za szybko czytasz (albo za wolno myslisz) ... > kaczyzm nie osiągnął, nie martw się Napisalem: sama juz tego nie zauwazasz. > i również nie oceniaj. To nie ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: do icha i tiggerific o godnosci i tak dalej.. 13.02.06, 21:15 ale dlaczego ze mną akurat koniecznie chcesz się pokłócić? może powinienieś jeszcze raz uważniej przeczytać, co pisałam. no fakt zdanie wyrobione mam, co nie zmienia faktu, że od reguł są wyjątki, a dla wyjątków ma się sporo wyrozumiałości, o czym pisałam gaaaaanz oben. i w ogóle nie wyrażałam się źle o emigrantach, więc przestań się czepiać z łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: do icha i tiggerific o godnosci i tak dalej.. 13.02.06, 21:30 tiggerific napisała: > ale dlaczego ze mną akurat koniecznie chcesz się pokłócić? > ... no fakt zdanie wyrobione mam > ... co nie zmienia faktu, że od reguł są wyjątki Ok. Dajmy sobie spokoj, a Ty dalej ustalaj reguly. Tiggerific: "większość z nas została zagranicą nie z powodów ekonomicznych" podaj mi inne, ważkie powody emigracji za naszą dłuuuugą zachodnią granicę. tylko nie pisz, że go stan woj. zastał i tak już został Niemcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki wieso, meine Lieben, wollt Ihr IP: *.pools.arcor-ip.net 13.02.06, 21:37 nicht auf jecki hören ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=36599958&a=36624918 j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Koko ! - jakze moglbym nie miec ? :-)) IP: *.pools.arcor-ip.net 13.02.06, 21:51 j. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Czasem i ....Ty sie mylisz, ale.... 13.02.06, 22:06 ...w tym przypadku musze ci przytaknac:) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: do icha i tiggerific o godnosci i tak dalej.. 13.02.06, 22:34 jakie reguły? normalnie klinika Ci się kłania. cytujesz mnie cytującą Ciebie? bo dopiero drugie zdanie jest moje (to z prośbą o podanie) i w ogóle o co Cię, chopin, biega, bo nie bardzo jarzem: powodów emigracji jest pięć na krzyż i choćbyś się nie wiem jak gimnastykował, każdy przypadek da się podciągnąć pod któryś z nich. ostatni raz powtarzam, nie komentowałam ludzi, którzy wyemigrowali (dokądkolwiek bądź), tylko podałam główny powód emigracji ludzi do Niemiec za czasów prl i jeśli się z tym nie zgadzasz, to nie mój problem, możesz sobie uważać, że emigrowali z powodów religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
c-leg Re: do icha i tiggerific o godnosci i tak dalej.. 13.02.06, 22:46 tiggerific napisała: > jakie reguły? normalnie klinika Ci się kłania. > cytujesz mnie cytującą Ciebie? Tak. Swiadomie. Przeczytaj moze powoli to co napisalem. > i w ogóle o co Cię, chopin, biega o to, ze ktos nie znajac mojego zyciorysu, uzurpuje sobie prawo do oceniania czy sie zachowalem niegodnie. Przeczytaj moze jeszcze raz (powoli) caly watek. > powodów emigracji jest pięć na krzyż i choćbyś się nie wiem jak > gimnastykował,każdy przypadek da się podciągnąć pod któryś z nich. I to sa wlasnie Twoje uproszczenia. Jecki juz napisal - powodow moga byc dziesiatki. > ostatni raz powtarzam, nie komentowałam ludzi, którzy wyemigrowali > (dokądkolwiek bądź), tylko podałam główny powód emigracji ludzi do Niemiec za > czasów prl i jeśli się z tym nie zgadzasz, to nie mój problem, możesz sobie > uważać, że emigrowali z powodów religijnych. Podalas ten powod w ten sposob, ze mozna bylo zrozumiec (ja tak zrozumialem), ze wszyscy bioracy udzial w dyskusji mieli wlasnie taki powod. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: do icha i tiggerific o godnosci i tak dalej.. 13.02.06, 22:55 weź i się uczep właściwej osoby, która oceniła Twoje zachowanie jako niegodne, bo ja nią nie jestem (zdecydowanie za szybko czytasz i zastosuj swoje rady do siebie), a za uproszczenia wiń naukę i metody klasyfikacji. nie interesuje mnie w ogóle Twoje rozumienie czegoś tam i robienie w związku z tym wideł z igły. Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: do KACPRA i tiggerific o godnosci i tak dalej 13.02.06, 20:58 Przepraszam i Kacpra i icha za pomylke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich przeprosiny przyjęte, ale i tak nie jestem obrażal IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 13.02.06, 22:01 ski. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
c-leg Wyjasnienie 13.02.06, 22:31 Jak widac na zalaczonym obrazku c-leg i chopin_m to ta sama osoba. chopin_m jest na uzytek codzienny tu na forum. c_leg to nick na forum niepelnosprawni i na forum pion.pl. Posluzylem sie nim rowniez tutaj w watkach "medycznych". Staralem sie tych obu nickow nie uzywac jednoczesnie (byly 2 wyjatki), ale jak widac nie zawsze to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Wyjasnienie 13.02.06, 22:36 To teraz czuje sie oszukana... A ja Wam moje zdjatko szykuje... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Jestem zainteresowana.... 13.02.06, 22:40 .......mi tez???? nnajustyna napisała: A ja Wam moje zdjatko szykuje... :((( :o) Koko P.S.Ein bisschen bi schadet nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jestem zainteresowana.... 13.02.06, 22:43 Na mojej wizytowce, takie specjalne, recznej roboty. Pzdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jestem zainteresowana.... 13.02.06, 22:46 Zdjatko juz jest, chcialam byc dowcipna, a efekt mnie zaskoczyl/przerazil:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Jestem zainteresowana.... 13.02.06, 22:47 hehe, zaraz ktos ci tu psychologiczny profil wystawi wedlug twojego autoportretu :o) Czytalam kiedys ,ze wedlug tego jak sie widzisz (jak sie rysujesz/malujesz) duzo mozna o tobie powiedziec,ale ze ze mnie zaden tam psycholog , powiem tylko talentu do rysuku hm..................................nie masz:)))))))))) Rysujesz podobnie do mnie! Ja tez jestem beztalencie:))) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jestem zainteresowana.... 13.02.06, 22:51 Rysunek byl duzo ladniejszy, ale maz poprawial:))). Moze on mnie tak widzi? Pewnie jakis psycholog tu tez mialby tu cos do powiedzenia:))). Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: Wyjasnienie 13.02.06, 22:51 annajustyna napisała: > To teraz czuje sie oszukana... Przykro mi. Staralem sie jako c-leg nigdy nie brac udzialu w zadnych Waszych dyskusjach. chopin_m istanial od dawna. c-leg powstal na potrzeby forum niepelnosprawni, dopiero po wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Wyjasnienie 13.02.06, 22:55 Matko Boska, jakim wypadku??? I wcale niech Ci nie bedzie przykro, napisalam tak z przymruzeniem oka o tym "oszukaniu", zrozumialam, ze jestem aktywny na forach medycznych ze wzgledu na zawod... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Wyjasnienie 13.02.06, 22:59 Mialo byc "jestes"... Te moje literowki, szybciej pisze niz pomysle:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: tyż piknie 13.02.06, 22:44 A moze to rozdwojenie jazni;)))). A juz myslalam, ze Chopin to od Fryderyka... Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: tyż piknie 13.02.06, 22:49 annajustyna napisała: . A juz myslalam, ze Chopin to od Fryderyka... Patrz ja tez .To moze my jestesmy jedna i ta sama osoba.:))) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: tyż piknie 13.02.06, 22:52 Tak, tak. A Jecki i Chopin mysleli naiwnie, ze maja jedna przeciwniczke:))). Nawet dla niepoznaki poprawialysmy sie nawzajem:)), Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: tyż piknie 13.02.06, 22:55 I nawet podobne jestesmy do siebie:)))) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: tyż piknie 13.02.06, 22:56 Na naszych wlasnorecznych "zdjatkach" na pewno:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: tyż piknie 13.02.06, 23:02 Widze przeciez twoj auto-PORTRET - to jakbys mnie namalowala:)) :o) Z natury wydajesz mi sie bardziej spokojna niz ja , chociaz moge sie mylic. Koko Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: tyż piknie 13.02.06, 23:04 Oj, chyba sie mylisz, bo ja taki klasyczny histeryk:))). Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Witaj siostro-blizniaczko:)) 13.02.06, 23:06 To jestesmy jak dwie krople wody:)))))))))))))))))))))))))))))))) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Witaj siostro-blizniaczko:)) 13.02.06, 23:14 I pomyslec, ze ten watek rozpoczal sie od pijanstwa niejakiego icha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Witaj siostro-blizniaczko:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 07:06 I proponuję zkończyć go po pijaństwie niejakiego kacperka. Dziękuję wszystkim za zabranie głosu.Ze swej strony przepraszam każdego, kto się czuł urażony moimi enuncjacjami. Ale: Ende gut, alles gut. Buziaczki dla dam, grabulka dla panów. Kacperek zakłada kapotę i udaje się "na" robotę. MfG Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś