Dodaj do ulubionych

List na niemiecki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:11
Witam pilnie potrzebuje przetłumaczenie ja język NIEMIECKI listu:

Byłam w poniedziałek na koncercie jazzowym i było bardzo fajnie. Byłam z
moimi przyjaciółmi i bawiliśmy się świetnie, szkoda że Ciebie nie było Wiesz
bardzo lubie muzykę tego typu, chętnie poszłabym na taki koncert jeszcze raz
pewnie było by naprawde wspaniale .

Był bym bardzo wdzieczny za przetłumaczenie tego listu. Potrzebuje to na
piątek do szkoły. Z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: kampagnegegenfaule Re: List na niemiecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:16
      Ich war in Montag auf Jazz-Konzert und war sehr geil. War mit meine Freunde und
      spielten uns tool, schade, dass Dich nicht war. Weiss mag sehr Musik dieses
      Typs, gerne würde gehen auf ein solches Koznert noch einmal sicher wäre
      wirklich toll.

Prosze ;-)
      • Gość: ich11 etwas hast du vergessen: IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 22.03.06, 22:22
        Ich würde sehr dankbar für die Übersetzung dieses Briefes sein. Ich brauche es
        für Freitag zur Schule. Von oben danke ich
        • Gość: ) a to tez? myslalam ze nie. No to chyba to tez? : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:26
          Tschüs dringend brauche dolmetschen ich Zungen DEUTSCH Brief:

Sorki za niedopatrzenie.
          Pozdrawiam z powazaniem
      • Gość: jecki glupich nie sieja; sami sie rodza... :-((((((((((( IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.06, 23:06
        j.
        • Gość: ? a o kim mowisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 23:39
          • Gość: jecki pytasz retorycznie, mam nadzieje... IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.06, 23:41
            j.
            • Gość: ) no wlasnie nie wiem czy potraktowales powaznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 23:45
              co niektore texty
              • tiggerific Re: no wlasnie nie wiem czy potraktowales powazni 22.03.06, 23:50
                zwróć uwagę, głąbie kapuściany (sorry, że tak po imieniu) na fakt, że niektórzy
                nie są w stanie odróżnić twoich wygłupów od pomocy, bo ich kulawy niemiecki na
                to nie pozwala.
                • Gość: / Re: no wlasnie nie wiem czy potraktowales powazni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 23:59
                  głąbem kapuścianym jesteś ty, dodajmy ze zakompleksionym glabem
                  • annajustyna Ale glupi tekst... 23.03.06, 11:52
                    jw.
            • Gość: kacper Re: pytasz retorycznie, mam nadzieje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 18:28
              Porzuć wszelką nadzieję. Retorycznie może zapytać retor.
              Matoł może jedynie ...
              MfG
              Your poor kacperle
      • Gość: bartek16d Re: List na niemiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:09
        Dziękuje za pomoc w przetłumaczeniu !!!!Jestem naprawde bardzo wdzięczny !!!!
        Dziekuje i przepraszam za kłopot :):) Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka