Dodaj do ulubionych

Co ja mam zrobic...

04.07.06, 21:19
z plikiem RC? Kurcze jeszcze nigdy nie tlumaczylam programu.
Obserwuj wątek
    • lucerka Re: Co ja mam zrobic... 05.07.06, 10:05
      Nikt nie wie jakim programem otwiera sie ten plik? Moze ja pomylilam fora :/
      • tiggerific Re: Co ja mam zrobic... 05.07.06, 10:31
        tłumaczysz program, otwierając pliki???
        chyba nie za bardzo to rozumiem. Powinnaś mieć wszystko zrzucone do jakiegoś
        excel'a, a nie grzebać się w plikach systemowych.
        • lucerka Re: Co ja mam zrobic... 05.07.06, 10:38
          A wiec dostalam program, tabele excela i plik rc. Niestety nie mam pojecia jak
          mam sie do tego zabrac - to moje nedzne poczatki.
          Czy mam utworzyc analogicza tabele excela z polskimi wyrazeniami? Czy wpisywac
          polskie na miejsce niemieckich (tabela jest dosc skomplikowana). No i co mam
          zrobic z tym plikiem rc? Przetlumaczyc? CZy zostawic jak jest?
          • tiggerific Re: Co ja mam zrobic... 05.07.06, 14:40
            no ale chyba jakoś sformułowali to zlecenie? Boisz się zapytać? :)))
            excela nie nadpisuj, tylko skopiuj tabelę wyjściową (kliknij na samej górze w
            literkę i zaznaczy się całość, potem ctrl+c i w kolejnej tabeli ctrl+v i pisz
            sobie obok, wtedy nic nie zgubisz i zawsze będziesz mogła sprawdzić z
            oryginałem.
            plik o nieznanym rozszerzeniu: mają Ci przysłać wersję do edycji i bez
            gadania :)))
            • lucerka Re: Co ja mam zrobic... 08.07.06, 07:42
              tiggerific napisała:

> no ale chyba jakoś sformułowali to zlecenie? Boisz się zapytać? :)))

"Rzucili" paroma plikami i wrzasneli: tlumaczyc!!!

> excela nie nadpisuj, tylko skopiuj tabelę wyjściową (kliknij na samej górze w
              > literkę i zaznaczy się całość, potem ctrl+c i w kolejnej tabeli ctrl+v i pisz
              > sobie obok, wtedy nic nie zgubisz i zawsze będziesz mogła sprawdzić z
              > oryginałem.

Dzieki za wskazowki. A tak na marginesie: jakos zawsze myslalam, ze jestes
              mezczyzna :))))
              > plik o nieznanym rozszerzeniu: mają Ci przysłać wersję do edycji i bez
              > gadania :)))
              >
              • ich11 tiggerific to baba mit getigertem Schwanz! :)))))) 08.07.06, 11:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka