lucerka 04.07.06, 21:19 z plikiem RC? Kurcze jeszcze nigdy nie tlumaczylam programu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucerka Re: Co ja mam zrobic... 05.07.06, 10:05 Nikt nie wie jakim programem otwiera sie ten plik? Moze ja pomylilam fora :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Co ja mam zrobic... 05.07.06, 10:31 tłumaczysz program, otwierając pliki??? chyba nie za bardzo to rozumiem. Powinnaś mieć wszystko zrzucone do jakiegoś excel'a, a nie grzebać się w plikach systemowych. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Co ja mam zrobic... 05.07.06, 10:38 A wiec dostalam program, tabele excela i plik rc. Niestety nie mam pojecia jak mam sie do tego zabrac - to moje nedzne poczatki. Czy mam utworzyc analogicza tabele excela z polskimi wyrazeniami? Czy wpisywac polskie na miejsce niemieckich (tabela jest dosc skomplikowana). No i co mam zrobic z tym plikiem rc? Przetlumaczyc? CZy zostawic jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Co ja mam zrobic... 05.07.06, 14:40 no ale chyba jakoś sformułowali to zlecenie? Boisz się zapytać? :))) excela nie nadpisuj, tylko skopiuj tabelę wyjściową (kliknij na samej górze w literkę i zaznaczy się całość, potem ctrl+c i w kolejnej tabeli ctrl+v i pisz sobie obok, wtedy nic nie zgubisz i zawsze będziesz mogła sprawdzić z oryginałem. plik o nieznanym rozszerzeniu: mają Ci przysłać wersję do edycji i bez gadania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Co ja mam zrobic... 08.07.06, 07:42 tiggerific napisała: > no ale chyba jakoś sformułowali to zlecenie? Boisz się zapytać? :))) "Rzucili" paroma plikami i wrzasneli: tlumaczyc!!! > excela nie nadpisuj, tylko skopiuj tabelę wyjściową (kliknij na samej górze w > literkę i zaznaczy się całość, potem ctrl+c i w kolejnej tabeli ctrl+v i pisz > sobie obok, wtedy nic nie zgubisz i zawsze będziesz mogła sprawdzić z > oryginałem. Dzieki za wskazowki. A tak na marginesie: jakos zawsze myslalam, ze jestes mezczyzna :)))) > plik o nieznanym rozszerzeniu: mają Ci przysłać wersję do edycji i bez > gadania :))) > Odpowiedz Link Zgłoś