Gość: netka IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.07, 13:14 tutaj mozecie sie dalej do woli okladac, wyzywac i traktowac. I zostawcie wreszcie w spokoju te nieszczesne pierogi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus nie mam zamiaru nikogo okladac, wyzywam i traktowa 23.04.07, 13:16 c, po prostu nie rozumiem, czemu ja.nusz, a wczesniej jecki musieli na kazdy moj post cokolwiek dopisac jak widac u ja.nusza, dopiski nie maj sensu a ponadto wg ja.nusza sa moje posty nie do zniesienia ale je czyta ten mily masochista z osesja wiec jesli chodzi o sport, to na ring niech ida inni najlepiej chorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka zapraszamy wobec tego IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.07, 13:18 wszystkich, chorem i z osobna. Moge sie nawet od czasu do czasu wtracic malo obiektywnie w celu podkrecenia, ew. ostudzenia atmosfery, je nach dem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggigus zapraszamy- my netka? IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.07, 13:21 ciekawa forma milej walki na ringu zycze Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: watek sportowy 23.04.07, 13:29 Netka, du bist wirklich ein nettes Mädchen / eine nette Frau ? (niepotrzebne skreslic:)) Rzeczywiscie, biedne pierogi leniwe, komu one cokolwiek zawinily?????? MfG Betty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nettka Re: watek sportowy IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.07, 13:31 z nieba mi bettina spadlas, no i teraz jest rzeczywiscie " zapraszamy". uratowalas mi skore, a o maly wlos nie stalabym sie pierwsza, ktora by tutaj " zaliczyla" ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: watek sportowy 23.04.07, 13:37 Jestem aniolem.... wiec spadam z nieba:))..tylko czasem wyrastaja mi rozki...zeby zmylic przeciwnika...jakos damy sobie rade:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: watek sportowy IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.07, 13:43 no ba...))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: bettina75 i netka - bedziecie sie bic ?? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.07, 14:29 wlaz z powrotem na ring, GGigus, jeszcze nie byli dzwonka i nie wykrecaj sie ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus pomylilas mnie z kims, netko, albo nieuwaznie 23.04.07, 14:30 czytasz posty Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ggigus, przywal tym dwóm anielicom 23.04.07, 14:39 nie krępuj się, wiem, że masz ochotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus jesli sie, netko, prosicie o to, zeby sie bic, to 23.04.07, 14:49 najlepiej dajcie upust swojej woli Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus powracamy do starej, dobrej maniety, moj tiggeri 23.04.07, 14:48 ficku milutki? znowu wiesz lepiej, co mi w duszy gra? ciebie, jak widac trzeba trzymac krotko! Odpowiedz Link Zgłoś