Gość: xxx IP: *.debica231.tnp.pl 25.09.07, 10:17 Czy ktos moglby pomoc w przetlumaczeniu tego jednego słowa z gory wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad-walenrod Re: niskopodwoziowka 25.09.07, 10:27 Gość portalu: xxx napisał(a): > Czy ktos moglby pomoc w przetlumaczeniu tego jednego słowa z gory > wielkie dzieki =============================== Kurzbeinig Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: niskopodwoziowka 25.09.07, 11:11 konrad-walenrod napisała: > Gość portalu: xxx napisał(a): > > > Czy ktos moglby pomoc w przetlumaczeniu tego jednego słowa z gory > > wielkie dzieki > =============================== > > Kurzbeinig Koni, naśmieszniej jest, jak ktoś chciałby być dowcipny i mu to nie bardzo wychodzi. Niskopodwoziówka - Tieflader. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Dann fang ich trotzdem damit an 25.09.07, 11:34 ja.nusz napisał Koni, naśmieszniej jest, jak ktoś chciałby być dowcipny i mu to nie bardzo wychodzi. ================================= Rüdiger Hoffmann hat gesagt: ### Ich schäl dir gern deine Apfelsine, Ich hol nur schnell meine Flexmaschine. Brauchst du nen Haken in der Besenkammer, Hau ich ihn rein mit dem Vorschlaghammer. Fahr ich im Kreise, schon seit Tagen, Dann werd ich trotzdem keinen fragen. Wenn ich mal irgendwas gar nicht kann, Dann fang ich trotzdem damit an. ### tinyurl.com/2zdhqz . Or, give your recipients confidence with a preview TinyURL: preview.tinyurl.com/2zdhqz . Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a jezeli myslisz o aucie jak te np: 25.09.07, 11:47 tiny.pl/19tl to: tiefergelegtes Fahrwerk Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a Re: jezeli myslisz o aucie jak te np: 25.09.07, 11:50 zdjecie www.lycos.de/startseite/auto/herstellerseiten/ssang-yong/show_galerie.html?GAL=642&pic=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: jezeli myslisz o aucie jak te np: IP: *.pools.arcor-ip.net 25.09.07, 12:05 ja.nusz napisał Koni, naśmieszniej jest, jak ktoś chciałby być dowcipny i mu to nie bardzo wychodzi. ===== ============================ wlasnie wlasnie, mnie tez jeszcze nie bardzo wychodzi, dlatego cwicze pilnie na forumie jezyka niemieckiego. A jak mi wreszcie wyjdzie, to mnie poinformujesz, Januszu? Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a Re: jezeli myslisz o aucie jak te np: 25.09.07, 12:11 ale neeciu ja nie Janusz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka nie trzeba otwierac ;-) IP: *.pools.arcor-ip.net 25.09.07, 12:17 ja wiem, jessi-a, ze Ty nie janusz, ale moze umieszczenie postu w porzadnej kolejce to jedyna szansa zeby zauwazyl i poinformowal, kiedy bedzie juz so weit ze mna ;_) No, na dzis koniec, modem wyzional ducha, to chyba jego ostatni zryw. Zamykam sie wiec, choc to nikogo nie obchodzi, do czasu, az modem odpocznie. Conniemu i jessi milego dnia ! wasza netka i modem waszej netki Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod modem wyzional ducha 25.09.07, 12:27 Gość portalu: netka napisał(a): No, na dzis koniec, modem wyzional ducha, to chyba jego ostatni zryw. ========================================= Also! Das begreife ich nicht! Gibt es denn in Berlin keinen ordentlichen polnischen Klempner??? Bitte hier lachen! Hi! Hi!Hi! Hi!Hi! Hi!Hi! Hi!Hi! Hi!Hi! Hi!Hi! Hi!Hi! Hi!Hi! Hi! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Hu! Danke! Das Genügt! Weiter bitte bei Rüdiger Hoffmann . Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: jezeli myslisz o aucie jak te np: 25.09.07, 12:15 Gość portalu: netka napisał(a): wlasnie wlasnie, mnie tez jeszcze nie bardzo wychodzi, dlatego cwicze pilnie na forumie jezyka niemieckiego. A jak mi wreszcie wyjdzie, to mnie poinformujesz, Januszu? Myślę, że Ty nie musisz się niczym przejmować. Podziwiam jednak Twoje humanitarne wstawianie się za ułomnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: jezeli myslisz o aucie jak te np: IP: *.pools.arcor-ip.net 25.09.07, 12:19 humanitarne wstawianie się za ułomnymi. ~~~~~~~~ moj modem zawsze moze na zyczliwa zachete z mojej strony liczyc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś