Dodaj do ulubionych

samoopalacz

24.06.04, 23:24
zaczeło sie lato ... powiedzmy.. duzo mu do prawdziwego lata brakuje. Ala ja
mimo tego chce miec piekną opaleniznę. Solarium wykluczam bo źle na mnie
wpływa, pozatym nie chce sie szybciej zestarzec :) polećcie mi prosze
samoopalacz który jest godny zaufania . buziale
Obserwuj wątek
    • Gość: tanja Re: samoopalacz IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.06.04, 23:37
      estee lauder w sprayu,ladnie sie rozprowadza,na twarzy uzywalam go cala zime,i
      kolor naprawde byl ladny i zadnych zaciekow,wiem tez ze dobry jest z firmy vichy
      • majka.xxx Re: samoopalacz 28.06.04, 23:32
        a jak to wychodzi cenowo?
        ile one kosztują?
    • Gość: liar Re: samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 21:54
      tamten jest świetny, ale nie dla osób z średnią zawartością portfela, jego cena
      jest odstraszająca. mogę polecić coś równie dobrego i w bardziej przystępnej
      cenie: całą serie sanoopalaczy nivea, zarówno w sprayu jak i w kremie. zapach
      mają niezły, a jeśli chodzi o ciemne plamy, to unikniesz ich robiąc przed
      nałożeniem peeling. przyjemnego "opalania" (raczej samoopalania, hehe)
      • majka.xxx Re: samoopalacz 30.06.04, 00:36
      • majka.xxx Re: samoopalacz 30.06.04, 00:38
        dzieki za podpowiedz :) powiedz mi jeszcze jak tak naprawde długo on sie
        utrzymuje? i co ile nalezy nanosic poprawki? a jesli powstana juz jakies plamy
        to co wtedy jest najlepszym sposobem na pozbycie sie?
        pozdrawiem
        • Gość: marta Re: samoopalacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 19:37
          nakladajac samoopalacz KONECZNIE zmieszaj go na dloni z balsamem do
          ciala!!!!jesli chcesz to powtorz nakladanie nawet3razy,balsam najlepiej niezbyt
          gesty-lepiej zmiesz sie z samoopal.i w ten sposob unikniesz smug nawet na
          nogach,sprawdzone!
    • Gość: ania Re: samoopalacz IP: *.proxy.aol.com 01.07.04, 10:26
      Najlepszy jest Garnier ambre solaire z efektem swiecacym.
      Jak swieci slonce to sa takie drobinki w kremie swiecace . Wygladaja one jak
      brokat. Nie pozostawia zadnym plam i latwo sie naprowadza.
      Ja jestem z niego zadowolona.
    • aleksandra.kot Re: samoopalacz MEGA!!! 29.01.14, 11:33
      Cześć!:) Jakiś czas temu używałam samoopalacz Diora ale mówiąc szczerze, jakość do ceny ma się nijak. Wydałam kupę kasy a efekt nie był taki jakiego oczekiwałam. Delikatny kolor i zatkane pory za 350zł to dość duzo. Polecam Ci samoopalacze ST.Tropez albo FakeBake- to są profesjonalne linie, które zajmują się tylko tym. Ostatnio zamówiłam kilka produktów ze sklepu SUNTAN i kosmetyki miałam już na drugi dzień!!! Chyba, jestem już uzalezniona od produktu Gold FakeBake'a ale to już wszytsko zalezy jaką masz karnacje i czego oczekujesz. pozdrawiam ciepło, Ola :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka