Dodaj do ulubionych

JAK TO BYŁO U WAS????? - WAŻNE

IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 24.11.04, 11:37
Drogie dziewczyny!!!!
Powiedzcie mi jak to było u Was po rozpoczeciu wspolzycia. Jak juz
zdecydowalyscie sie na ten krok czulyscie od razu satysfakcje z sexu?? Czy
pierwsze inicjacje seksualne byly dla Was czyms przyjemnym,podniecajacym? Czy
dopiero pozniej nauczylyscie sie czerpac rozkosz z sexu? Powiedzcie mi prosze
jak to bylo u Was: od razu czy przyszlo z czasem... Dziekuje za szczere
odpowiedzi. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bella Re: JAK TO BYŁO U WAS????? - WAŻNE IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 24.11.04, 21:28
      mój pierwszy raz??
      o, rany, możemy przeskoczyć od razu tak do czwartego?? wtedy to dopiero było,
      oj było....;)))
    • Gość: niegrzeczna Re: JAK TO BYŁO U WAS????? - WAŻNE IP: *.ariadna.cd 24.11.04, 21:36
      Hmm od czego zacząć... =) Pierwsze inicjacie były dla mnie podniecające i
      przyjemne, ale osiągania orgazmów musiałam się nauczyć, pierwszy taki orgazm,
      który zwalił mnie totalnie z nóg, przeżyłam po ponad roku współżycia, ale było
      warto =)
    • Gość: milena100 Re: JAK TO BYŁO U WAS????? - WAŻNE IP: 62.69.101.* 24.11.04, 22:12
      hey! ja zaczelam wspolzyc 3 lata temu i na poczatku nie osiagalam orgazmu.
      Czulam podniecenie ale w porownaniu z tym co jest teraz to jak by porownac
      malego jasia z duzym janem. Nie przejmuj napewno z czasem zaczniesz czerpac
      satysfakcje z sexu taka o jakiej wszyscy wkolo mowia . Pozdrawiam :) pa pa
    • Gość: kasia Re: JAK TO BYŁO U WAS????? - WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:29
      nie martw sie - pierwszy raz to "formalnosc" 2 i 3 tez...dopiero potem jest
      coraz lepiej.
      • Gość: kalaruszek Re: JAK TO BYŁO U WAS????? - WAŻNE IP: *.net.pl 24.11.04, 22:40
        serio? ja czwarty raz mam dopiero przed sobą i już nie moge się doczekać po tym
        co przeczytałam ;)
        • Gość: pamelka Re: JAK TO BYŁO U WAS????? - WAŻNE IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 24.11.04, 23:45
          pomijajac orgazm- ja po prostu nie czuje sie ze swoim facetem dobrze w lozku
          (jest moim pierwszym) tzn nie czuje zandej przyjemnosci,ale przeciez z nim z
          tego powodu nie zerwe,bo go bardzo kocham i jest dla mnie wazniejszy od
          jakiegos sexu.Ale przejmuje sie tym bardzo :((((( własnie wszyscy pisza o sexie
          jak o jakies lawinie,czyms przyjemnym,podniecajacym,po prostu czyms EXTRA! Ja w
          tym momencie sobie mysle "o czym one gadaja".bo to dla mnie jest naprawde cos
          obce,bo uwierzcie jeszcze nigdy nie poczułam tej rozkoszy,pomimo tego,ze nie
          jestem juz dziewica tak naprawde nie wiem jak smakuje sex.:( pozdrawiam was
          dzieffczynki
          • Gość: pamelka Re: JAK TO BYŁO U WAS????? - WAŻNE IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 30.11.04, 15:13
            ;(
            • Gość: Marekk Re: JAK TO BYŁO U WAS????? - WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:24
              Musisz sobie duzego Jana skombinowac. ;)
              • Gość: pamelka Re: JAK TO BYŁO U WAS????? - WAŻNE IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 30.11.04, 15:40
                przeciez wielkosc penisa nie ma znaczenia,bynajmniej dla mnie,bo przeciez to
                jest moj pierwszy partner i nie jestem jakas "rozjechana"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka