IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 14:16
Czytałam ostatnio wątek o ubralych w róż lalkach barbie i stwierdziłam ,że
niektórzy z Was są bardzo ograniczeni i nie wiedzą co to znaczy tolerancja.
Pomóżcie mi, co robić z ludzką głupotą??
Zrozpaczona cosmo girl... :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Greta Re: dziwka... IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 14:21
      Ignorować. Innej rady nie znam.
      • Gość: Nicole Re: dziwka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:33
        hm czytalam ten watek ale nie wypowiadalam sie na nim.. powiem ci ze tu nie
        chodzi o tolerancje, bo autorka postu pewnie nie krytykuje kazdej dziewczyny,
        ktora bedzie miala na sobie rozowa bluzke czy sweter, sama mam taki i czasem w
        nim chodze, dziewczynie pewnie chodzilo o plage ,,rozowych lasek", takich co
        oprocz rozowych bluzeczek maja jeszcze minispodniczke i obcasiki na bialych
        tudziez czarno-bialych kozaczkach, ogrom tandentej tapety na twarzy i wielkie
        przekonanie o swoim seksapilu. Tak wnioskuje.
        • Gość: różowy_ zajączek Re: dziwka... IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 02.01.05, 23:36
          róż jest ładny
          często maluję sobie siusiaka na różowo i bardzo się sobie wtedy podobam
    • Gość: Artur Przezywacz Re: dziwka... IP: 195.69.80.* 03.01.05, 01:16
      Pozwole sobie zauwazyc, ze tytul watku ("dziwka...") jest nieadekwatny do jego
      tresci ("Pomóżcie mi, co robić z ludzką głupotą??"). No chyba, ze tytul mial
      wyladowac w polu "autor" i zaszla pomylka.
    • Gość: Nicole Re: dziwka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 08:53
      o ja... Artur, to bylo mocne :P
      • Gość: Artur Przezywacz Re: dziwka... IP: 195.69.80.* 04.01.05, 00:36
        > o ja... Artur, to bylo mocne :P

Fajnie
    • Gość: Iola Dresy sa tolerancyjni bo lubia takie barbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 09:50
      Ja bym nie przesadzal. Ostatecznie dresiarze maja wylacznie takie dziewczyny. A,
      ze majetni sa to i nie ma co narzekac.
      • Gość: dziwka masz rację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 14:42
        Przepraszam drogi Arturze, już poprawiłam swoją pomyłkę co do nicka. Teraz
        lepiej? Pozdrawiam :))
        • Gość: modeleczka róż nie jest tylko dla blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:33
          Róż uważa sie za kolor głupiutkich blondyneczek,bo zazwyczaj im
          toważyszy.Jednak ostatnio ludzie są dla niego bardziej tolerancyjni. Zauważyłam
          też często jego przeciwnicy staja się zwolennikami. Ja lubie ten klor ponieważ
          jest mi w nim dobrze i nie zamierzam już sie przejomować takim gadaniem chociaz
          powiem szczerze jest to przykre.Zresztą wydaje mi się że jest to złośliwaość
          innych dziweczyn(brunetki,szatynki),które czują się gorsze od słodziutkich
          blondyneczek
          • Gość: Niki Re: róż nie jest tylko dla blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:32
            zadna wyblakla blondi ( a juz na pewno nie farbowana) nie jest lepsza od
            rasowej brunetki.
            • Gość: Kuba Re: róż nie jest tylko dla blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:50
              Mi osobiście najbardziej podobają się słodziutki blondyneczki zresztą więcej
              facetów na nie leci są porostu takie boskie i bezbronne przynajmniej nie kłócą
              się o byle co jak jakaś Niki
          • Gość: rena Re: róż nie jest tylko dla blondynek IP: 81.219.11.* 03.01.05, 22:25
            no tak lubisz ten kolor, bo jesteś blondynką.
            Ten ochydny róż pasuje tylko do blondi.
            Ja bym niczego w różu nie włożyła nawet za dopłatą.
            • Gość: Nicole Re: róż nie jest tylko dla blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:40
              no bez jaj, ja jestem szatynka o jasnej cerze i niebieskich oczach i mi roz jak
              najbardziej pasuje, a z tym ze faceci wola blondynki sie wogole nie zgodze, to
              stereotyp a wrecz powiedzialabym, ze jest odwrotnie.
              • bavvaria Re: róż nie jest tylko dla blondynek 04.01.05, 10:59
                Nono, na pewno.
                • Gość: Nicole Re: róż nie jest tylko dla blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:32
                  na pewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka