Dodaj do ulubionych

czy zielona cherbata odchudza

05.08.05, 11:02
pije ja od niedawna bo przez zime troche nabralam cialaka jestem ciekawa czy
po niej mozna szybko schudnac i ile ja trzeba pic
Obserwuj wątek
    • sessetka Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:03
      odchudza czerwona pu-erh, ale ma duz tiaminy to jak przesadzisz to cie moze
      troszke telepac raczkami
    • sessetka Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:07
      ta czerwona hamuje wchlanianie tluszczow, dobry jest jeszcze ocet jablkowy tyle
      ze strasznie smierzdzi i witamina B komplet. O chemi Ci nie pisze bp nie praktykuje
      • libertine21 Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:10
        ale ja pytam o zielona a nie o czerwona niemoge pic jej bo biore tabletki anty a
        po tych odchudzajacych one siemoga nie wchłonic
    • aga_agusia Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:08
      Nie wiem czy odchudza ale jest bardzo zdrowa.
    • Gość: babcia Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 11:10
      tak ale jezeli to jest herbata...
    • sessetka Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:13
      to jes ta sama herbata co zwykla i ta sama co zielona tylko proces jej
      fermentacji jest inny tzn. zielona nie jest wcale a czerwona srednio. Nie ma
      dzialania przeczyszczajacego jak te senesy wszystkie
      • libertine21 Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:18
        dzieki :=D
        • Gość: bezelka Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:26
          no to sorki za to ze nazwalam cie starą d..ą w tamtym poscie o amfetaminie
          sorki jeszcze raz:)
          • libertine21 Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:31
            Sie nie gniewam ale sama zauwaz ze 8nastka1 tak mnie wqrwila pisze takie pomioty
            ze glowa peka kogo to ze ona CPA amfe
    • sessetka Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:25
      mam jeszcze pytanie bo jestem dysortografem jak sie pisze "herbata" czy
      "cherbat" bo zguplam
    • Gość: kiciunia Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:27
      Nie oczekuj,ze pijąc 5 litrów dziennie cos schudniesz,ona tylko hamuje proces
      przyswajania tłuszczów i przyspiesza przemiane materii.Proponuje połączyc to z
      jakimis cwiczeniami,a poza tym musisz uwazac na to co jesz,a nie tylko
      pijesz....
    • bajka228 Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:29
      od samego picia tej herbaty (zielonej czy czerwonej) nie ma wiekszych efektow.
      wszystkie moje odchudzajace sie kolezanki to pija i ja nie widze po nich
      zadnych zmian.
    • Gość: kiciunia Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:30
      herbata...............sama wczesniej zrobilam bład....zwracam honor.
      • sessetka Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:31
        o kurcza to nie taki debil ze mnie bo mi sie zdaza "juz" pisac "joz"
    • ona244 Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:33
      wspomaga przemianę materii. i tylko tyle. nic nie odchudza, jesli stosuje sie
      tylko to. dodaj do tego cwiecznia, wcale nie trzeba duzo i codzienne
      (rowerek,basen,rolki) pare razy w tygodniu po godzinke,2 wystarczy. A do tego
      mniej jesc.. i tyle..
      • Gość: Werka Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.pool82107.interbusiness.it 05.08.05, 11:50
        A czy to prawda jak ktos wczesniej napisal ze przy piciu czerwonej herbaty
        tabletki anty moga sie nie wchlaniac? Bo ja pije doslownie litrami w zimie (po
        prostu lubie ten smak) no i zazywam tabletki.I jeszcze jedno ,jak pisalam pilam
        naprawde duzo i nie zauwazylam zeby cos odchudzala.
        • libertine21 Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:54
          tak slyszalam ze przy tych herbatkach odchudzajacych moga sie nie wchlonic jak
          ktos bedzie pil je hektolitrami a jaki ma smak czerwona herbata lepszy niz zielona
          • Gość: Werka Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.pool82107.interbusiness.it 05.08.05, 12:25
            Jesli chodzi o smaki to zalezy od gustu,sadze jednak ,ze jesli normalna pijesz
            herbate slodka, to raczej zielonej czy czerwonej lubic nie bedziesz.Ja ogolnie
            uwielbiam wszystkie herbaty i jem zazwyczaj tzw.czai czyli te listki ,z ktorych
            sie herbate parzy,to podobno wiezienny zwyczaj :-)Tez zalezy z jakiej firmy
            kupisz,polece tylko te z lisciami ,a nie w torebkach,maja intensywniejszy smak.
            • Gość: ojczym_apsika Re: czy zielona herbata odchudza IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.08.05, 12:57
              tak oczywiscie,
              juz spadla jedna literke
              ;))))))
              • libertine21 Re: czy zielona herbata odchudza 05.08.05, 14:32
                a ty tu czego idz sie apsikac apsiku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka