libertine21 05.08.05, 11:02 pije ja od niedawna bo przez zime troche nabralam cialaka jestem ciekawa czy po niej mozna szybko schudnac i ile ja trzeba pic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sessetka Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:03 odchudza czerwona pu-erh, ale ma duz tiaminy to jak przesadzisz to cie moze troszke telepac raczkami Odpowiedz Link Zgłoś
sessetka Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:07 ta czerwona hamuje wchlanianie tluszczow, dobry jest jeszcze ocet jablkowy tyle ze strasznie smierzdzi i witamina B komplet. O chemi Ci nie pisze bp nie praktykuje Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:10 ale ja pytam o zielona a nie o czerwona niemoge pic jej bo biore tabletki anty a po tych odchudzajacych one siemoga nie wchłonic Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:08 Nie wiem czy odchudza ale jest bardzo zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 11:10 tak ale jezeli to jest herbata... Odpowiedz Link Zgłoś
sessetka Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:13 to jes ta sama herbata co zwykla i ta sama co zielona tylko proces jej fermentacji jest inny tzn. zielona nie jest wcale a czerwona srednio. Nie ma dzialania przeczyszczajacego jak te senesy wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezelka Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:26 no to sorki za to ze nazwalam cie starą d..ą w tamtym poscie o amfetaminie sorki jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:31 Sie nie gniewam ale sama zauwaz ze 8nastka1 tak mnie wqrwila pisze takie pomioty ze glowa peka kogo to ze ona CPA amfe Odpowiedz Link Zgłoś
sessetka Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:25 mam jeszcze pytanie bo jestem dysortografem jak sie pisze "herbata" czy "cherbat" bo zguplam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:27 Nie oczekuj,ze pijąc 5 litrów dziennie cos schudniesz,ona tylko hamuje proces przyswajania tłuszczów i przyspiesza przemiane materii.Proponuje połączyc to z jakimis cwiczeniami,a poza tym musisz uwazac na to co jesz,a nie tylko pijesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:29 od samego picia tej herbaty (zielonej czy czerwonej) nie ma wiekszych efektow. wszystkie moje odchudzajace sie kolezanki to pija i ja nie widze po nich zadnych zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:30 herbata...............sama wczesniej zrobilam bład....zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
sessetka Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:31 o kurcza to nie taki debil ze mnie bo mi sie zdaza "juz" pisac "joz" Odpowiedz Link Zgłoś
ona244 Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:33 wspomaga przemianę materii. i tylko tyle. nic nie odchudza, jesli stosuje sie tylko to. dodaj do tego cwiecznia, wcale nie trzeba duzo i codzienne (rowerek,basen,rolki) pare razy w tygodniu po godzinke,2 wystarczy. A do tego mniej jesc.. i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.pool82107.interbusiness.it 05.08.05, 11:50 A czy to prawda jak ktos wczesniej napisal ze przy piciu czerwonej herbaty tabletki anty moga sie nie wchlaniac? Bo ja pije doslownie litrami w zimie (po prostu lubie ten smak) no i zazywam tabletki.I jeszcze jedno ,jak pisalam pilam naprawde duzo i nie zauwazylam zeby cos odchudzala. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: czy zielona cherbata odchudza 05.08.05, 11:54 tak slyszalam ze przy tych herbatkach odchudzajacych moga sie nie wchlonic jak ktos bedzie pil je hektolitrami a jaki ma smak czerwona herbata lepszy niz zielona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: czy zielona cherbata odchudza IP: *.pool82107.interbusiness.it 05.08.05, 12:25 Jesli chodzi o smaki to zalezy od gustu,sadze jednak ,ze jesli normalna pijesz herbate slodka, to raczej zielonej czy czerwonej lubic nie bedziesz.Ja ogolnie uwielbiam wszystkie herbaty i jem zazwyczaj tzw.czai czyli te listki ,z ktorych sie herbate parzy,to podobno wiezienny zwyczaj :-)Tez zalezy z jakiej firmy kupisz,polece tylko te z lisciami ,a nie w torebkach,maja intensywniejszy smak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojczym_apsika Re: czy zielona herbata odchudza IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.08.05, 12:57 tak oczywiscie, juz spadla jedna literke ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: czy zielona herbata odchudza 05.08.05, 14:32 a ty tu czego idz sie apsikac apsiku Odpowiedz Link Zgłoś