Dodaj do ulubionych

Pytanie odnośnie niezdanej matury

01.02.06, 10:30
Witam , mam taki problem 3 lata temu zdawałam mature , noga mi sie troche
powineła i nie zdałam geografi ustnej chciałbym jednak ją zdać bo dręczą mnie
wyrzuty sumienia i jak wiadomo matura jest bardzo ważna, tylko nie wiem jak to
jest bo ja zdawałam starym systemem a teraz jest nowa matura i zastanawiam sie
czy musze ja zdawać całą na nowo pomimo ,że oblałam tylko ustną geografie ?
czy może mam zdawać tylko to co oblałam ? i wogóle jak ta matura miałaby
wyglądać ? na czym polega nowa matura ? pomóżcie to ważne ....
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • diablinka Re: Pytanie odnośnie niezdanej matury 01.02.06, 11:02
      witaj:) myśle, ze najlepszym wyjściem będzie jak udasz się do swojej starej
      szkoły i tam zapytasz... a jak nie to dowiedz się w kuratorium oświaty na
      jakich warunkach będziesz ewentualnie zdawała teraz maturkę
      pozdrawiem i życze powodzonka
      • Gość: kasiulekkk Re: Pytanie odnośnie niezdanej matury IP: *.toya.net.pl 01.02.06, 11:11
        W tamtym roku zdawałam nową mature...niestety chyba nie jest mozliwe, zebyś
        zdawala ustna geografie wg nowych zasad, poniewaz na nowej maturze ustnie zdaje
        sie tylko j.polski i obcy!!! Reszta, jak np. geografia, tylko pisamnie!!!
        Zapytaj o szczegoły w Twojej szkole!! Powodzenia! Pozdrawiam!
    • Gość: motylek2127 Re: Pytanie odnośnie niezdanej matury IP: *.streamcn.pl 01.02.06, 11:21
      Dziękuje Wam , martwie sie tylko najbardziej tym ,ze pomimo iż została mi tylko
      ustna geografia , bede musiała zdawać całość na nowych zasadach :(:( zaraz
      zadzwonie do kuratorium i zapytam o szczegóły...
      pozdrawiam :)
    • diablinka Re: Pytanie odnośnie niezdanej matury 01.02.06, 11:29
      jak już się dowiesz to zdaj nam relacje
      • Gość: motylek2127 Re: Pytanie odnośnie niezdanej matury IP: *.streamcn.pl 01.02.06, 11:58
        No więc dzwoniłam , i pani z kuratorium powiedziała ,że niestety musze zdawać
        cała mature na nowych zasadach :(:( powiedziała ,że gdybym 2 lata temu zdawała
        to tylko gegorafie natomiast teraz to już za poxno ... Boże ale jestem głupia
        ... troche sie podłamałam :(:(
    • Gość: Skin Re: Pytanie odnośnie niezdanej matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:04
      Zadajac takie pytanie forumowiczom nie dziwie sie ze nie zdalas elo
      • Gość: motylek2127 Re: Pytanie odnośnie niezdanej matury IP: *.streamcn.pl 01.02.06, 12:22
        Nie rozumiem , a co ma nie zdany egzamin ustny z geografi do zadawania " takich
        " pytań na forum ??
        • Gość: kasiulekkk Re: Pytanie odnośnie niezdanej matury IP: *.toya.net.pl 01.02.06, 15:27
          Mysle ze cie pociesze, jak ci powiem, ze nowa matura nie jest taka straszna jak
          wszyscy mowia.... ustna - pinecha, a pisemne wcala nie gorsze!!! :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka