06.02.06, 20:44
Moj facet jest spod znaku Ryb.Ma czasami swoje chumory,ktorymi strasznie mnie
wkurza,czesto sie obraza,ale z drugiej strony jest wymarzonym
facetem(romantycznym,czulym,troskliwym).Zastanawiam sie jak to jest z innymi
facetami spod tego znaku.Jesli masz chlopaka/meza opisz mi prosze jaki on jest
lub jesli sam jestes spod znaku Ryb to moze napiszesz mi cos o sobie:)
Obserwuj wątek
    • misiu_koala87 Re: Pan Ryba 06.02.06, 20:57
      ja jestem niestety dziewczynka i nie wiem czy ciekawi Ci moja opinia na temat
      znaku spod ktorego rowniez ja jestem:)ale i tak ja wyraze:]wiec...rybki bywaja
      niecierpliwe,klotliwe i maja sklonnosc do nalogow!!(ja mam 2...1.ma imie i
      nazwisko ale wlasnie przedsiewzielam wszelkie mozliwe srodki zeby sie go pozbyc
      bo wykancza mnie bardziej niz ten drugi patrz-papierochy:/)a z zalet, rybki
      charakteryzuje-troskliwosc,empatia,ciepelko i swiatelko
      wewnetrzne:)uczciwosc,zaradnosc,niewatpliwie inteligencja:D romantyzm...jestemy
      poprostu dobrymi ludzmi i wspanialymi partnerami:]
      • hoolig_anka Re: Pan Ryba 06.02.06, 21:45
        Rybka lubi pływac! - tyle wiem:)
        • Gość: ona1982 Re: Pan Ryba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:08
          a Pan Waga???miś koala chyba moze byc w temacie :)
          • misiu_koala87 Re: Pan Ryba 06.02.06, 22:23
            hehe:]mis wie wszystko:D Wagi znam niestety tesh tylko pod zenska postacia jedna
            to moja najlepsza przyjaciolka wiec:]-wspaniala,troszke wstydliwa i niepewna
            siebie ale jak sie uda ja blizej poznac i zdobedzie jej zaufanie to poprostu nie
            da sie jej nie kochac:]sama zreszta jest strasznie kochaliwa(to moze wina
            wczesniejszych nieudanych zwiazkow ktore zamiast dac jej nauczke powoduja ze
            pcha sie bez opamietania we wszystko co zaoferuje jej zycie ...zawsze jej
            usiawamiam jesli to jeszcze nie ten...na poczatku nie skutkuje-kazdy uczy sie na
            wlasnych bledach -ale...w koncu i tak wychodzi na to ze Rybki zawsze maja
            racje;p ah ta nasza intuicja;) poza tym uparciuch z niej przestraszny!i nie
            zawsze umie sie przyznac do bledu...druga waga-moja siostrzyczka kochana:)tesh
            uparciuch niesamowity, ta sama trudnosc w przyznawaniu sie do bledow i slabosci
            ale rowniez wspanialy i godny zaufania czlowiek:)ojej troszke sie rozpisalam:p
            ale to wszystko najszczersza prawda:)pozdrawiam:)
    • lilarose Re: Pan Ryba 07.02.06, 13:14
      Najbardziej z całego zodiaku nie lubię panów spod Ryb! (co dziwne, z
      dziewczynami - Rybami dogaduję sie lepiej) Panowie - Ryby są tacy jacyś smetnu,
      niewyraźni, niekonkretni, nie mozna z nimi o niczym sensownym porozmawiać, mają
      swoje humory, nigdy nie wiedzą, czego chcą, niezdecydowani
      niemiłosiernie...Zawsze jak poznaję jakiegos faceta i nie mogę z nim sie
      dogadac, to okazuje sie on zodiakalną Rybą. Ale może tylko ja tak mam, bo
      jestem Lwicą.
      • misiu_koala87 Re: Pan Ryba 07.02.06, 13:20
        a ja nie moge sie dogadac z Baranami czy to w zenskiej czy meskiej
        postaci:/...wszystkie znane mi barany to klamczuchy,kombinatorzy,nie majacy
        skrupulow ludzie,dla ktorych wartoscia najwyzsza jest ich wlasny interes a ich
        mottem zyciowym moglby byc "cel uswieca srodki" moze mam pecha do baranow ale
        tych ktorych mialam watpliwa przyjemnosc poznac tak wlasnie mozna scharakteryzowac:/
        • spin_spin_sugar Re: Pan Ryba 10.02.06, 14:00
          ejj no na pewno nie wszystkie takie są;)
          ja jestem ugodowym barankiem - staram się nie wybuchać i nie ranić
          niepotrzebnie ludzie, wszelkie negatywy wyrzucam z siebie alternatywną drogą -
          wolę sie wyszaleć na imprezie, posłuchać głośnej muzyki , powygłupiać sie,
          uprawiać sport - i tak rozładowuję nadmiar energii:)
          ehh pozdrawiam
          • spin_spin_sugar Re: Pan Ryba 10.02.06, 14:01
            no chyba, że panowie baranki bywają nieznośni, ale ja jestem kobietą:)
      • Gość: lwica Re: Pan Ryba IP: 212.14.33.* 10.02.06, 12:55
        ja też jestem lwicą i spotykam sie rybą. to jakiś koszmar. ten facet nie wie
        zupełnie czego chce. podejmuje decyzje, za dosłownie parę minut je zmienia. jest
        ze mną, nie jest ze mną. mówimy o poważnych życiowych decyzjach. w zeszłym
        tygodniu dwukrotnie podjął decyzję o wspólnym mieszkaniu, po czym zrywał ze mną.
        to dramat jakiś
    • Gość: rybaczka Re: Pan Ryba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:22
      a co wy maci ewdo znakow zodiaku to s abrednie kazdy ma inny charakter , ale
      brednie zgroza ze ludzi ewierza w takei pierdoly jak znaki zodiaku
    • miss.didi Re: Pan Ryba 09.02.06, 22:39
      znam 3 meskie i 2 zenskie ryby(jedna meska moja wlasna;) , w drugiej sie podkochiwalam kiedys).Co maja wspólnego? Charakter. Bez kitu- wszystkie maja swoje zdanie i nie maja problemów żeby je obronic. Poza tym, sa to osoby pod roznymi wzgledami bardzo ciekawe, i wszystkie maja naprawde dobre poczucie humoru. Cała reszta chyba je różni:P

Moje misio jest troche porywcze i łatwo się wkurza, ale raczej na sytuacje niż konkretne osoby. Poza tym jest cudownym, kochającym facetem, niby już mi pierwsza faza zakochania przeszła, a jednak ciągle wydaje mi się że jest najcudowniejszym facetem na ziemi. Coś mają w sobie te Ryby, bez kitu:P
      • cobako Re: Pan Ryba 18.02.06, 15:01
        ryby i poczucie humoru, cha cha cha, smęciarze
    • Gość: karina Re: Pan Ryba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:56
      ja mam chłopaka z pod tego znaku. nie wierzę w te wszystkie horoskopy itd....
      ale mój Misio jest czuły, romantyczny i słodziutki:))) a humorków nie ma:))))
      taki prawie ideał:))))
    • spin_spin_sugar Re: Pan Ryba 10.02.06, 13:57
      znam kilku - fajni faceci, choć z jednym nie wyszło...nie "trafiliśmy do
      siebie" to jednak uważam , że są to spoko faceci, fajni kumple;
      a ostatnio poznałam kolejnego , który zupełnie różni sie od mojego byłego;)))
      hmm...nie wszyscy ludzie spod tego samego znaku zodiaku posiadają te same
      cechy, a w horoskopach jest tylko troszkę prawdy - przecież sami wybieramy
      (intuicyjnie, sercem) osobę , z którą "próbujemy" lub nawet się uda:) i nie
      muszą to być konkretne znaki zodiaku

pzdr
      • Gość: Katie Re: Pan Ryba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:26
        ale i tak nalepsi sa panowie Panny.... szczegolnie jesli chodzi o
        lozko..MmmmmM...az sie rozmazylam:):):)
    • Gość: mika Re: Pan Ryba IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 10.02.06, 23:14
      tez mam faceta z pod znaku ryb i juz nie wytrzymuje nerwowo, wkurza mie,
      pychika mi siada ...zastanawiam sie jak dlugo tak jeszcze wytrwam, kiedy to sie
      skończy:o/
    • martajakimowicz Re: Pan Ryba 10.02.06, 23:45
      Jestem ryba i bylam z Panem ryba przez 7 lat.Rybki z natury sa wrazliwe.chetnie
      pomagaja innym.To co doprowadzalo mnie do szalu to to,ze moj ex wszystko
      wymuszal lzami,coz ucieklam od niego .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka