rrose7 28.07.06, 12:15 Czy był ktoś z Was w tym roku nad jeziorem białym? Jakie wspomnienia? Może coś polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mezczyzna124 Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:20 ja sie tam wybieram 2 sierpnia na 5 dni ale nie bylem tam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: J.Białe... IP: 80.54.176.* 28.07.06, 12:25 Byłam tam 3 lata temu i zastanawiam się czy coś się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezczyzna124 Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:32 ale jak tam jest?czysta woda?napisz cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: J.Białe... IP: 80.54.176.* 28.07.06, 12:40 Mnie się tam bardzo podobało, bardzo czysta woda, niedaleko do wszystkiego. Ładnie, pełno imprez wieczorami i niedrogo. To jak, tak na ślepo wybrałeś białe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezczyzna124 Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:47 kumple tam jada wiec sie z nimi wybieram a sa tam jakies doly ,jest gleboko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: J.Białe... IP: 80.54.176.* 28.07.06, 12:48 Nie przypominam sobie, by były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementyna Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 20:53 Bylam w Okunince tydzien temu jest super, woda czyszciutka, duzo ludzi , dobre jedzenie , dyskoteki i wiele atrakcji! mi podobalo sie bardzo a przedewszystkim domki nie drogie! polecam to miejsce i zycze milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: J.Białe... 28.07.06, 20:56 gdzie tam dyskoteki widzialas kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: J.Białe... IP: 80.54.176.* 29.07.06, 12:19 A powiedz czy jest tam coś do zwiedzania i jakie są ceny mniej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: J.Białe... 29.07.06, 12:21 do zwiedzania jedynie pijani ludzie w barach ... tam sie jedzie po to aby na plazy polezec i w wodie sie popluskac a nie zwiedzac ... ceny domkow sa rozne w zaleznosci od odleglosci od jeziora ... Odpowiedz Link Zgłoś
maja841 Re: J.Białe... 28.07.06, 14:24 Hej! A o jakim jeziorze białym mówicie? W jakich okolicach ono jest. Bo ja mieszkam nie daleko jeziora białego ale nie wiem czy to o nie wam włśnie chodzi. Jeśli o to to mogłabym wam napisać co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Majo w okolicach Lublina 28.07.06, 14:28 nic sie nie zmienilo wiecej gowniarzy tylko tam biega ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 01:04 kolo lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: J.Białe... IP: 80.54.176.* 30.07.06, 13:45 chodzi dokładnie o okuninkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaah Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:17 tak dokladnie okunika Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.motylek Re: J.Białe... 30.07.06, 16:48 Ja byłam ale jakieś 2 lata temu, jak dla mnie jest super, czyściutka woda, nieduża ale ładna plaża... tylko nocleg radzę sobie wcześniej zarezerwować bo ja pojechałam w ciemno z koleżanką i wszystko było już pozajmowane, został nam tylko "domek" w którym było miejsce tylko na jedno łóżko a prysznic był gdzieś tam w okolicy, na klucz czekałysmy 1,5 dnia aż wkońcu umyłyśmy się w garnku...:/ wiem, poruszająca historia:D ale naprawdę radzę wcześniej coś zarezerwować, bo można znależć coś naprawdę tanio (kiedyś z rodzicami jak byłam płaciliśmy 12 zł/os i z pieskiem mogliśmy być). A wieczorem też można znaleźć coś dla siebie, dużo barów, dyskoteka to jedna jeśli dobrze pamiętam, ale lepsze są takie tańce na świeżym powietrzu w ogródkach barowych przy zespołach disco -polo:) i karuzele były:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: J.Białe... 31.07.06, 00:21 A które to Białe?? nie pojade tam, mycie w garnku jest fee :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:24 masz raccje nie jedz tam bo wode zatrujesz swoim jadem zmijo! Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.motylek Re: J.Białe... 31.07.06, 00:35 Okuninka w okolicach Chełma Lubelskiego:) nie zrażaj się moim przypadkiem, w innych miejscach jest większy dostęp do pryszniców:) poza tym kąpiel w garnku to ciekawe doświadczenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:39 na tym polegaja wyjady zeby bylo ciekawie ,zeby sie cos dzialo a nie zebys miala wszystko podane na tacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:12 ej napiszcie cos wiecej ja tez sie tam wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: J.Białe... 03.08.06, 15:04 zajrzyjcie na www.okuninka.pl albo www.jeziorbiale.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claudiax Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:01 Polecam...mieszkam niedaleko, wiec bywam czesto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autochton Re: J.Białe... IP: *.abcdata.pl 04.08.06, 09:58 info: Jez. Białe (wies Okuninka) znajduje sie kilka kilometrów przed Włodawą (jadąc z Chełma, żadnego Chełma Lubelskiego!!!! nie ma takiego miasta!!), nie są to tez okolice Lublina!, do Lublina jest pewnie z 80 km, nieprawda ze nie ma co zwiedzać, np w Sobiborze sa pozostałosci niemieckiego obozu zagłady - obowiazkowe miejsce, do Chełma jest 40km w nim unikatowe na skale światową podziemia kredowe, zabytkowa cerkiew, kościoły itd, jezioro jest bardzo czyste, posiada naturalne plaże (jest pochodzenia polodowcowego), tanio jak wszedzie na wschodzie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony.motylek Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:36 jak to nie ma? Chełm o którym piszesznazywany jest też lubelskim bo jest wpolsce jeszcze jeden Chełm w zupelnie innej częsci kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noelka Re: J.Białe... IP: *.voyager.lub.pl 17.08.06, 17:41 bardzo przepraszam, ale jezioro Białe, tak jak całe Pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie jest pochodzenia krasowego a nie polodowcowego. Jak dla mnie za duży tam tłok i okropny hałas, ale jeśli ktoś lubi taki rodzaj wypoczynku to czemu nie. Pozdrawiam z Lubelszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: J.Białe... 04.08.06, 21:37 Byłm w zeszłym roku i miałam tylko 2dni pogody:(na szczescie jest pełno barow i mozna sobie posiedziec!Lepiej jechac z jakos paczka-im wiecej ludzi tym lepiej! Woda na prawde czysta chociaz widac dno a nie jak w innych syfach!Serdecznie polecam!jak byłam to nie mogłam znalezc bankomatu!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: J.Białe... IP: 80.54.176.* 07.08.06, 13:00 Ja już wróciłam z nad białego i jeśli ktoś jeszcze nie był na wakacjach to bardzo polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 dlaczego wszyscy uparli sie na jezioro Białe?! 14.08.06, 09:50 z całego Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego ludzie z calej Polski jezdza tylko nad to jedno jezioro, a obok Krasne, Zagłębocze, Piaseczno i inne miłe zbiorniki wodne- ja najbardziej polecam Krasne- fajny, strzezony pomost, Zagłębocze- czysta, zimna woda i Piaseczno- w Piasecznie jeszcze niedawno byly raki, taka czysta woda, ale ostatnio poszalała salmonella, wiec trzeba wiedziec,z ktorej plazy korzystac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: dlaczego wszyscy uparli sie na jezioro Białe? IP: 80.54.176.* 14.08.06, 17:14 Bo nad Białym najlepiej jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieWYBREDNA Re: dlaczego wszyscy uparli sie na jezioro Białe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 15:43 Naprawdę nie rozumiem: dlaczego Białe?! Fakt-czysta woda i .....nic poza tym! Byłam 2 razy i o cały jeden raz za dużo:( życie nocne-w zaniku(wesołe miasteczko only),"bary" z ogródkami- bez żadnych sensownych dyskotek, mnóstwo małolatów którzy przyjeżdzają się "pokazać" i lansować. można pojechać NA WEEKEND TYLKO i przy dobrej pogodzie fajnie spedzić czas na plaży- na dłużej nie opłaca się zostawać, przy kiepskiej pogodzie nie ma tam po prostu co ze sobą zrobić!!!.......nuda nuda nuda....... Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: J.Białe... 15.08.06, 22:04 no ja polecam Boszkowo!i Euforie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darcia :)cudne miejsce i wspomnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:03 a byłam tam i o nie raz mam tam domek nad jeziorem i rodzinke nieraz tam przyjezdzam ale zadko bo mam kawał drogi bo mieszkam w Koszalinie:)polecam osobiscie góry i morze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona*19 Re: J.Białe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:45 Byłam 3 tygodnie temu nad J.Białym,było super.Naprawde są fajne knajpki w których można sobie posiedzieć i posłuchac fajnej muzyki- 1 tak mi się podobała (muza było extra),że znajomi musieli mnie z tamtąd wyciągać siłą... he he ,a jeśli chodzi o wodę to tez jest ok, pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś