Dodaj do ulubionych

nawyki naszych facetow

01.02.07, 13:33
Hej napiszcie jakie nawyki maja lub mieli wasi faceci.Ciekawi mnie czy one
sie roznia od nawyków mojego faceta.
-wraca z pracy rozbiera sie i rzuca brudne rzeczy koło szafy (tłumaczy ze
niemoze wyniesc do prania bo nie ma siły)
-jak robi sobie rano kawe to ta kawa(rozsypana)jest widoczna w całej kuchni
-pierdzi przy mnie tłumacząc sie;co mam zrobic? zebro ma mi wypruc
-skarpetki zawsze sciaga przy łózku ,nie odniesie do brudów
Obserwuj wątek
    • Gość: # Re: nawyki naszych facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:40
      co za świnia, bleeeee
    • Gość: kali Re: nawyki naszych facetow IP: *.ztpnet.pl 01.02.07, 14:17
      Normalny facet :)
      • Gość: marcina6 Re: nawyki naszych facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:24
        Mój mąż też tak rozwalał wszystkie rzeczy, więc powiedziałam mu, że jeżeli tego
        nie posprząta to to wszystko znajdzie się na balkonie i tak dla przykładu z dwa
        razy zrobiłam, no i teraz już sprząta
        • Gość: scriba Re: nawyki naszych facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:29
          balagan pozwala zlapac mysli oraz jest natchnieniem na dalszy los
    • Gość: Pan Dobra Rada Re: nawyki naszych facetow IP: *.chello.pl 01.02.07, 14:32
      # Ad. Usunięty ( brawa dla moderatorów/adminów.. :P ) wątek o seksie z
      murzynami.. :] ( sorry, że tutaj, ale strasznie mnie kusi, że pluszakowi jednak
      odpisać na ten jakże "mądry" i obfitujący w "wypowiedzi na poziomie" temat.. :] )

"
      Wiesz co.. Nie wydaje mi się specjalnie sensownym chwalenie się znajomością co
      bardziej wulgarnych słów, bo zna je każdy.. Niczego w ten sposób nikomu nie
      udowodnisz, ani tym bardziej niczego w ten sposób nie zyskasz.. I nie wygrasz,
      bo widać, że jesteś za słaba jak na potyczki słowne.. Po co Ci to..? Skup się
      raczej na sensownych wypowiedziach, to może się okaże, że ludzie zaczną Cię
      traktować poważnie.. Na razie trudno tego oczekiwać.. Szczególnie po tym wątku o
      łyżce.. :/ Wyzywasz innych od szmat, a prawda jest taka, że tylko szmaty używają
      takiego języka..
      "

A ten temat też jest niezły.. :P Dziwi mnie tylko, że to "coś", co tak frywolnie
      sobie pierdzi nazywasz "facetem".. :] Mnie to na przykład obraża.. :]
    • Gość: kilio Re: nawyki naszych facetow IP: 80.50.20.* 01.02.07, 14:34
      No to tak:
      -ledwo wyjdzie z łóżka, bierze fajke, zasiada z nią w toalecie
      - używa tony dezodorantu po kąpieli i później jak sie całujemy to jest
      obrzydliwy
      - bąki tez puszcza - mówi po 1 na dworze dupa może a po 2, że jak nie zrobi to
      brzuszek bedzie bolał
    • Gość: justyna Re: nawyki naszych facetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 23:34
      wpółczuje ci, ale ja wcale nie mam lepiej bo moj mąż też tak robi, wydaje mi
      isę że faceci już niestety maja to w genach, pozdrawiam i zyczę pomyślności i
      zmian nawyków faceta
      • styga.gdy Re: nawyki naszych facetow 02.02.07, 23:44
        Mój przez te wszystkie lata nie spierdział się przy mnie ani razu, w domu nie
        pali,a pozostałe czynności również nam towarzyszą w życiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka