IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 04.01.04, 11:33
moj chlopak chcialby aby zrobila mu striptiz.nie bardzo wiem jak to
zrobic.pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: striptizerka Re: striptiz IP: 217.96.25.* 04.01.04, 14:07
      nie ważne jaką masz figurę. Wystarczy że masz na sobię seksowną bieliznę,
      załączysz nastrojową muzykę( polecam tę z filmu: "9 i pół tygodnia" J.
      Cocker'a) i zaczniesz poruszać się w rytm muzyki. Najlepiej jeszcze jak masz
      coś na sobie zanim zaczniesz się rozbierać. Pamiętaj czym więcej ubrań do
      ściągnięcia tym lepiej. On oczywiście musi siedzieć w miejcu, gdzie mógłby Cię
      dobrze obserwować, a Ty możesz swobodnie się dookoła niego poruszać. Uważaj by
      Cię nie dotykał, nie pozwól mu na to! To jeszcze bardziej Go pobudzi. Ruszaj
      biodrami, kręć zalotnie głową i uśmiechaj się zachęcająco. Chodź obok Niego,
      dotykaj Go końcami palców u rąk, muskaj włosami (jeśli jest bez koszulki - i
      lepiej żeby tak było), dmuchaj lekko po plecach, jak Go okrążasz. Pamiętaj
      jednak by poinformować Go że nie chcesz by Cię dotykał, przyciągał do Ciebie bo
      to Cię rozprasza. Wiesz mi, widok Jego twarzy, zniecierpliwienia i zdumienia
      sprawi, że sama będziesz wiedzieć co robić i jak się dalej zachować. Powodzwnia!
    • kimmay Re: striptiz 04.01.04, 14:23
      Najgorsze co moze byc to Twoj wstyd i mysli typu 'oh moje grube uda'.
      Wyluzuj sie. Moze to glupie, ale po 2 kieliszkach wina nie bedziesz tak
      skrepowana.
      Wlacz fajna muzyke. Wczesniej mozesz troche pocwiczyc na sucho. Jezeli
      rozbierasz sie do naga, to pamietaj, ze przedostatnim zdejmowanych ciuchem jest
      stanik a ostatnim majteczki.. Chociaz w sumie mozesz ich nie zdejmowac tylko
      poczekac az on je z ciebie zedrze! Warto zainwestowac w jakas fajna bielizne;
      zeby byl zaskoczony, ze jeszcze jej nie widzial. Najlepiej czarna, czerwona,
      albo biala (taka niewinna). Mozesz tez kupic np rozowa, zwiazac wlosy w kucyki
      i lizac lizaka. Mozesz grac zawodowa striptzerke.
      Pamietaj, ze np rajstopy, skarpety ani samonosne ponczochy nie sa sexowne do
      zdejmowania. Za do ponczochy na pasku to szczyt meskich marzen!
      Powodzenia :)))
    • Gość: mała Re: striptiz IP: 217.96.25.* 04.01.04, 14:27
      Hej.. ja mojemu chłopakowi zrobiłam taki prezent świąteczny - właśnie striptiz.
      Kazałam mu usiąść na krześle i nie ruszać się. Zrobiłam romantyczny nastrój,
      dookoła pokoju świeczki zapachowe, i odpowiednia muzyka do moich ruchów.
      Wcześniej ćwiczyłam sobie taniec ale nie radze tego robić bo wyjdzie ci to
      całkiem inaczej iż sobie zaplanujesz. Włożyłam sobie buty na obcasie, pończochy
      kabaretki, koszula z długim rękawem i krótka spódniczka, rękawiczki włosy
      zaczesałam do góry, odpowiedni makijaż i ... oczywiście seksowna bielizna
      jednoczęściowa. Moim jedynym problemem jest duży brzuch, ale on wcale na niego
      nie patrzył i nie zwracał uwagi na moje fałdki tłuszczu - był zachwycony moimi
      ruchami i ubiorem. Wiercił sie na krześle jakby miał owśiki - ale podobało mu
      się zresztą ja też byłam zadowolona że udało mi się i odważyłąm się.
      Wystarczy troche pokręcić tyłeczkiem, ponachylać się, powypinać i facet
      podniecony jak nigdy. Powodzenia
      • Gość: dido Re: striptiz IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 05.01.04, 08:23
        dzieki za wszystkie wskazowki.napewno skorzystam.pa
        • Gość: roxi Re: striptiz IP: *.pikonet.pl 10.01.04, 23:05
          kurcze no moj facet tez mnie nudzi o striptiz od dłuzszego czasu..ale jakos nie
          mam odwagi:/ prosze zmobilizujcie mnie jakos/pozdrawiam
          • Gość: mala Re: striptiz IP: 217.96.25.* 10.01.04, 23:14
            Też nie miałąm odwagi, ale wiem że na facetów bardzo to dział, wystarczy
            pokręcić troche tyłeczkiem, poocierać się o jego tyłek, nogi troche poschylać,
            dotykać jego ciało, to na początek tak dla ciebie na odwage zaobaczysz jak to
            działa na faceta i sama potem będziesz chciał czegoś więcej, nawet najmniejsze
            otarcie się twoim ciałem o jego "tą" część ciał, sprawi że poczujesz jak to
            działa,- polecam. Troche odwagi, i uwież w swoje możliwośći. Pozdrawiam:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka