Gość: Zwierzak IP: *.net-80-236-82.issy.rev.numericable.fr 28.11.03, 19:38 Bzdura, Unia nie pokrywa zadnych kosztow dojazdu, przynajmniej na konkursy dla urzednikow najnizszego szczebla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartek Stawki uposazen urzedniczych ulegna zminie IP: *.rwth 28.11.03, 22:53 Juz nie moge czytac o tych pensjach urzedniczych. Czy jakis glab dziennikarz zadal sobie trud, aby dowiedziec sie o nowy statucie urzedniczym, ktory wejdzie od 1.05.2004. Zawiera on szereg zmian, takze likwidujacych sporo przywilejow oraz zaklada spadek pensji nawet o 25%. Drodzy Dzinnikarze, zycze intesywniejszej pracy przy zasieganiu informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diene Re: Stawki uposazen urzedniczych ulegna zminie IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.03, 14:08 Brawo Bartek . moze wreszcie przestana pisac bzdury. Poza tym trzeba napisaco koszcie utrzymania w Brukseli, kore nie sa wcale najnizsze . O godzinach pracy nawet do 22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Polacy do pracy w Brukseli IP: *.pt.lu 30.11.03, 20:31 Niech ktos napisze co sadzi o odbytych sie w piatek egzaminach!! Uwazaliscie, ze byly trudne czy nawet niebardzo?? Ciekawa tez jestem jak odbywaly sie w Polsce bo ja pisalam w Bruxie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Polacy do pracy w Brukseli IP: *.tiscali.be 30.11.03, 22:18 No wlasnie, i co sadzisz o trudnosci egzaminu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Polacy do pracy w Brukseli IP: *.pt.lu 01.12.03, 16:31 Uwazam, ze egzaminy nie byly trudne, tylko czasu bardzo malo! I pewnie dlatego zawalilam bo sobie go zle rozplanowalam i niezdazylam wszystkiego zrobic. Ogolnie bylo wszystko do zrobienia. Najtrudniejszy wydal mi sie pierwszy test dotyczacy sekretariatu. Ciekawa jestem czy w Polsce byly te same pytania?? Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_jo Re: Polacy do pracy w Brukseli 01.12.03, 23:10 Tak, pytania byly wszedzie takie same... to dlatego egzaminy odbywaja sie wszedzie w tym samym czasie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EE Czy ktos jedzie do Brukseli na egzamin 12 grudnia? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 10:09 Chetnie doloze sie do benzyny.... Jestem w Wa-wie, ale nie moge juz zmienic miejsca egzaminu :-/ Kontakt: piotrek@freemail.hu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Polacy do pracy w Brukseli IP: *.magma / 192.168.6.* 06.12.03, 17:16 z mojego zaproszenia nie wynika ze unia pokrywa koszty dojazdu na egzamin w kraju. chyba ze idac za tekstem krajem nazywa sie wszystkie kraje oprocz polski a osoba przystepujaca do egzaminu jest juz na etacie w UE (skoro maja znizki np na zakup samochodow itp). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polacy do pracy w Brukseli IP: *.14-136-217.adsl.skynet.be 06.12.03, 21:02 napradwe lepiej przeczytac dokladnie to co jest napisane na EPSO, zamiast dociekac czy koszty dojazdu sa zwracane czy nie i czy w Polsce nie a w innych krajach tak: na obecnym etapie konkursu nikomu UE nie zwraca pieniedzy za dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUKA Re: Polacy do pracy w Brukseli IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.02.04, 17:31 Przeszłam przez pierwszy etap...wysłałm papiery z tłumaczeniami. Jestem ciekawa co dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
webmarek Re: Polacy do pracy w Brukseli 26.02.04, 21:18 Gość portalu: BUKA napisał(a): > Przeszłam przez pierwszy etap...wysłałm papiery z tłumaczeniami. Jestem ciekawa > > co dalej! A gdzie to trzeba wyslac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helka W brukseli będą same ŻYDY z Polski bo oni rzadzą IP: *.twmi.rr.com 29.02.04, 02:37 teraz Polską. Te żydy co rzadzą w Polsce bedą też preferować do urzedów w Brukseli NIE- Polaków lecz jakiś kacyków z mniejszości narodowych z OBYWATELSTWEM polskim co UDAJĄ polaków, ale torzsamość mają tak naprawde żydowską, niemiecką, białoruska ...itp. Przypatrzcie się DOKŁADNIE kto "reprezentuje" Polaków "pracując" w polskim MSZ- cie. Przeciez tam same żydy, jacyś mieszancy NIE-polscy, ale TYLKO z OBYWATELSTWEM polskim. My Polacy mieszkajacy za granicą WIDZIMY DOKŁADNIE, kto okupuje polskie ambasady i konsulaty za granicą "reprezentując" polskie(sić!) interesy i ZABIJĄ KLINA miedzy Polakami w Kraju a tymi mieszkajacymi za granicą. Np. w konsulacie w Nowym Jorku to sami "polacy" co pod drzwiami polskiego konsulatu rano zdejmują jarmułki, a po wyjściu zakładają jarmułki, a w shabat wszycy sie kłebią w synagogach. Amasada w Waszyngtonie taka sama i z Brukselą bedzie i już jest to smo: W Brukseli już urzeduje ten "polak" T.Mazoweiecki o ten : www.videofact.com/polska/aanowi/done/mazowiecki.html albo drugi "polak" Geremek co bedzie werbować "swich" do pracy w Brukseli: www.videofact.com/polska/aanowi/robocze%20today/okragly_stol.html www.videofact.com/polska/aanowi/robocze%20today/magdalenka.html POLACY RODACY !!! CZY WY jesteście ślepi lub NAIWNI i NIE WIDZICIE że Polakami w Kraju NIE RZADZĄ Polacy, lecz jacyś mieszancy, tylko z POLSKIM OBYWATELSTWEM co NIE IDENTYFIKUJA się Polskim interesem ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: W brukseli będą same ŻYDY z Polski bo oni rza IP: *.78-200-80.adsl.skynet.be 01.03.04, 10:33 Jak masz taka polska TORZSAMOSC !!!! to dlaczego take byki ortograficzne ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor ja to wszystko p...le IP: 62.233.165.* 02.03.04, 18:43 ............... Odpowiedz Link Zgłoś