Gość: Pijok Re: Amsterdam Maximator IP: *.chello.pl 28.01.09, 16:46 Piłem to piwko. Smak ciężki, zalatuje gorzałką. Przy wolnym piciu wchodzi szybko na banię. Życzę udanych doznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Amsterdam Maximator IP: *.aster.pl 08.02.09, 21:59 Kiedyś wypiłem 4 i popiłem - niestety - Sobieskim Cranberry (0,5 l). Mieszkam w W-wie - wracałem z Mokotowa na Mokotów przez Zacisze (okrążenie ok. 30 km, w środku nocy). Ale smak jak najbardziej mi odpowiada, połączenie piwa i spirytusu - nie każdemu pasuje, ale ma w sobie to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RzabA Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 18:52 Kupić można w Piotrze i Pawle w Blue City w Warszawie, ja ostatnio z kolegą się raczyłem takowymi dwoma w pociągu, dobrze że pociąg tylko godzinę jechał :) a rano kapeć i wspomnienie grymasu na ryjku po każdym łyku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grand Re: Amsterdam Maximator IP: 94.141.133.* 29.05.09, 12:31 AMSTERDAM BARDZO BARDZO DOBRE PIWO wypiłem 2 Amsterdamy jedno Karpackie i trzy Dębowe Mocne i o dziwo nie byłem piany tylko lekko szumiało w głowie polecam najlepsze PIWO Jakie piłem i cena bardzo dobra POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: Amsterdam Maximator IP: 91.145.139.* 06.06.09, 15:13 bardzo pozytywne piwo lekko zalatuje spirtem ale pięknie rozgrzewa lepiej kupić jednego maximatora niż dwa tyskie lepsze doznania a z portfela ubywa tyle samo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
grenzoid Re: Amsterdam Maximator 14.06.09, 10:21 Przyciężkawy. Zbyt mocny ślad dodawania spirytusu (nie wierzę, że to moc osiągnięta przez fermentację - nie w tym wypadku). Ale jak się ma ochotę na coś pomiędzy piwem, a mocniejszym drinkiem, to spełnia to zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximator Re: Amsterdam Maximator IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.10, 21:39 dzieki za zywa reakcje na moja krotka racenzja. nadal uwazam, ze to niezly trunek, tylko trzeba nabrac do niego dystansu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YX Re: Amsterdam Maximator IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.08.09, 16:14 pilam to piwo i nie wiem moze dlatego ze nie jest takie tanie to smakuje DOSC dobrze aczkolwiek z sokiem malinowym wchodzi szybciej. Jak wypijesz ze 3 to niezle pacnie;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoch Re: Amsterdam Maximator IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.10, 21:27 wrazenia dziwne podczas picia, jeszcze dziwniejsze po spozyciu. ale nie powiem nic zlego na ten wynalazek - nie polecam mlodym, niedoswiadczonym amatorom " piwa", wali w czerep!! nadmieniam, ze probowalem wielu trunkow piwami zwanymi, kazde jest inne i trzeba nabrac do tego dystansu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Amsterdam Maximator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 13:30 Moj rekord to 8 w ciagu dnia...dlugiego Moje ulubione piwo. Normalna dawka 2-3 wieczorem przed snem. Koniecznie nalezy odespac bo daje strasznego kaca...pic przed wolnym dniem. Pierwsza puszka najlepsza...co lyk polepsza sie samopoczucie. Naturalnie uzyskiwana moc...bez dodatku spirytusu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Amsterdam Maximator IP: *.play-internet.pl 27.07.13, 15:49 Gdzie można kupić piwo amsterdam 11.6 w kielcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Amsterdam Maximator IP: 78.251.138.* 18.03.14, 20:29 wypij pół litra wina i sie dowiesz jaki to efekt :) Odpowiedz Link Zgłoś