Gość: klucz IP: *.wroclaw.mm.pl 17.12.06, 09:15 Zanim zwrócę się z tą nurtujacą mnie zagadką do Liptona proszę powiedzcie mi, jeżeli wiecie, dlaczego wycofano ta herbatę ze sprzedaży ... chyba, że gdzieś jednak można ją dostać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Lipton Green Jasmine Tea 20.01.07, 14:57 nigdy takiej nie widziałam, dawno ja wycofali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oruniak Re: Lipton Green Jasmine Tea IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.16, 10:51 Na Orunii jest w Merkusie, polecam :)) Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qu-welinka Re: Lipton Green Jasmine Tea 18.08.16, 15:23 jak nie umiesz nadal znaleźć to polecam Ci herbatkę z teekanne z jaśminem. nie pamiętam dokładnie nazwy, ale pamietam że piłam ją na zmiane z tą z liptona nie mogąc się zdecydować która lepsza :P Odpowiedz Link Zgłoś
aless-sio39 Re: Lipton Green Jasmine Tea 19.08.16, 11:08 To ta? www.teekanne.pl/shop/466-home_default/green-jasmine.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
qu-welinka Re: Lipton Green Jasmine Tea 23.08.16, 09:26 tak! pamiętałam że była na niej jakaś kobieta, ale nie umiałam sobie przypomnieć dokładnie, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
aligatoorka Re: Lipton Green Jasmine Tea 26.09.16, 15:36 No bo powiem ci ogólnie że jak dla mnie najlepsze tkaie herbaty w torebkach to właśnie lipton, teekanne i może ewentualnie jeszcze ramsey czy jakoś tak. Tak to jednak głównie pijam herbaty takie parzone, ale że często nie mam czasu to sobie sięgnę po jakieś teekanne. Totalnie za to nie rozumiem osób, które się oburzają, że herbata w torebkach to jakaś herbata, że tka powiem - HE HE HE - gorszego sortu :D Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechn1eta Re: Lipton Green Jasmine Tea 28.09.16, 09:17 jak kupują sobie jakieś taniochy, których nazw nawet nie jesteś w stanie wymienić no to co się dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechn1eta Re: Lipton Green Jasmine Tea 28.09.16, 09:49 Ja niedawno czytałem właśnie, że herbaty w torebkach nie są wcale gorsze od tych normalnie parzonych, tlyko ludzie myślą, że skoro ekspresowa i skoro ze sklepu to jest gorsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechn1eta Re: Lipton Green Jasmine Tea 28.09.16, 09:50 sęk w tym żeby wybierać DOBRĄ herbatę w torebkach a nie pierwszą lepszą. I czytać składy. Ze zrozumieniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
junoqwe Re: Lipton Green Jasmine Tea 20.02.17, 20:54 A nie lepiej pić zieloną herbatę liściastą Odpowiedz Link Zgłoś