Dodaj do ulubionych

Podpiwek Tradycji

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.05.03, 15:45
do tej pory powinien juz wystrzelic, nie ? przez USA przeszly ostatnio
tornada.....
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Podpiwek Tradycji 11.05.03, 19:40
      Jest w piwnicy i ma sie ponoc dobrze.Zgromadzilam sporo butelek z niemieckiego
      piwa i jest porzadnie zabezpieczone:)Bede w czerwcu ,zapraszam na degustacje.
      • buggi Re: Podpiwek Tradycji 11.05.03, 20:29
        bedziecie degustowac w piwnicy?
        • tradycja1 Re: Podpiwek Tradycji 11.05.03, 20:41
          Tak .Podpiwek nie lubi swiatla.
          • buggi Re: Podpiwek Tradycji 11.05.03, 21:06
            podpiwniczny podpiwek lubi swiatlo latarek, albo jeszcze lepiej swieczek
            woskowych, ogarków i pochodni
            • tradycja1 Re: Podpiwek Tradycji 11.05.03, 21:19
              + dzwieki gitary...moglabym takiego kogos uwiezic w mojej piwnicy.
              Bede karmic owocami a do nogi przymocuje zlota kule z diamentami...
              • Gość: kanuk Re: Podpiwek Tradycji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.05.03, 22:07
                Chicago , Chicago, ..it's a wonderful town...
              • buggi Re: Podpiwek Tradycji 11.05.03, 22:37
                tradycja1 napisała:

> + dzwieki gitary...moglabym takiego kogos uwiezic w mojej piwnicy.
                > Bede karmic owocami a do nogi przymocuje zlota kule z diamentami...

Oooo to juz Hey spiewal, a pisalas, ze nie lubisz nasladownictwa;)
                • tradycja1 Re: Podpiwek Tradycji 11.05.03, 23:20
                  To ze spiewa to Hey to kazdy (chyba )wie...
                  fakt zapomnialam uzyc " "
                  Z tym nasladownictwem to zupelnie inna historia w sam raz na wieczor przy
                  podpiwku z polskimi starymi piosenkami.
                  • buggi Re: Podpiwek Tradycji 12.05.03, 01:19
                    oj Tradycjo na taki wieczór ja sie juz terz pisze. Podpiwek zostawiam dla
                    innych (Kanuk lubi?), ale te polskie piosenki...., gitara i ognisko, eh, eh...
                    Prawdziwa Tradycja :):):)Polska Tradycja
                    • Gość: kanuk Re: Podpiwek Tradycji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.03, 21:30
                      Dziekuje Tradycjo za zaproszenie na degustacje .Moze do lipca nie wypijesz
                      wszystkich butelek ? A dla Buggi, skoro nie lubi podpiwkowac, kupimy tuzin
                      donatow Krispy Kreme .
                      • tradycja1 Re: Podpiwek Tradycji 12.05.03, 21:44
                        Ona sie boi ze to trucizna...donatsow nie jada(my)bo potem trzeba duzo na
                        rowerku pedalowac...
                        Zamiast ogniska zapale w kominku....
                        Do lipca .Czekam.
                        • buggi Re: Podpiwek Tradycji 12.05.03, 21:49
                          jak ty mnie Tradi znasz. A na rowerku to pedalowalam dzis faktycznie,
                          donatsami z toba sie podzele, bo pewnie lubisz i nie pedalujesz. A Kanukowi za
                          pamiec dziekuje. W lipcu bede w Warszawie, "jaaaaaaka szkooooda":), gdyz z
                          Basia wypad do Sopotu planujemy , a Wy sobie w tej chicagowskiej piwnicy
                          dalej podpiwkujcie, Hej
                          • tradycja1 Re: Podpiwek Tradycji 12.05.03, 23:21

Nie kazdy moze miec taka samodyscypline jak Ty ,ale nie kazdy tez musi sobie
                            odmawiac wszystkiego,wystarczy miec dobra przemiane materii:)

W Sopocie sie moze spotkamy ,samoloty przeciez lataja co?Jesli kanuk nie
                            wypije calych zapasow piolunowki to moze narodzi sie nowa tradycja picia jej
                            na wyscigach.
                            • Gość: kanuk Re: Podpiwek Tradycji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.03, 23:25
                              Buggi po piolunowce na pewno na rower nie wsiadzie. don't drink and drive. ale
                              biegac po torze za jakims ogierem to, kto wie ???
                              • buggi Re: rodem z USA 12.05.03, 23:44
                                Tradi przemiane to ja mam swietna i odmawiac to sobie bynajmniej nie odmawiam,
                                a donatsów nie lubie i juz. punkt. Gdybym je tak kochala, siedzialabym dzis
                                specjalnie dla nich calkiem blisko Ciebie, bo w Nebrasce, nudnej skadinad jak
                                flaki z olejem. A donatsy tez w oleju smazone. fuj, moze smacznego raczej
                                • tradycja1 Re: rodem z USA 12.05.03, 23:56
                                  Ja bardzo kocham alkohol i dla niego przebylam tysiace mil zeby napic sie w
                                  doborowym towarzystwie.Gdybym nie kochala(tajemniczych wyzwan zakrapianych
                                  alkoholem) siedzialabym pewnie w domu i nic bym nie wysiedziala...
                                  • buggi Re: rodem z USA 13.05.03, 00:09
                                    bardzo dobrze, bo u nas alkohol dostepny jest dla prawie kazdego i w dowolnych
                                    ilosciach i przewozic go mozna nawet pod fotelem samochodu. U was za to samo
                                    traci sie prawo jazdy ( w zaleznosci od stanu), wiec lot sie oplacil.
                                    • tradycja1 Re: rodem z USA 13.05.03, 00:26
                                      Ale wiesz jak ryzyko podnieca?
                                      • buggi Re: rodem z USA 13.05.03, 00:43
                                        o kurcze, wiem Tradi :):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka