Dodaj do ulubionych

Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:23
Jest to konkurs na najlepszy imprezowy klip w rytmach Bacardi Mojito.
Skierowany jest on do tych wszystkich aktywnych osób, które uwielbiają klubowe
życie i są gotowe wziąć udział w zabawie swojego życia.

Zasady są proste - wystarczy tylko zrobić kilka imprezowych zdjęć a następnie
zalogować się na oficjalnej stronie www.mojito.pl/ i używając dostępnej tam
aplikacji, zmiksować z nich klip. Główną nagrodą w konkursie jest impreza
Bacardi Mojito Night Party, zorganizowana specjalnie dla zwycięzcy i grupy
jego znajomych w najlepszym klubie w wybranym mieście.

Konkurs podzielony jest na trzy etapy. Po zamknięciu każdego z nich,
uruchamiana będzie galeria ze wszystkimi zgłoszonymi projektami, które
następnie oceni jury w składzie: Szymon Rogiński (uznany fotograf), Joanna
Rechnio (reżyser filmów i teledysków), Kuba Łubniewski (operator filmowy,
reżyser teledysków). Jury w każdym etapie wybierze najbardziej kreatywną pracę
i zwycięzcę głównej nagrody.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andreas Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play IP: 89.174.73.* 06.07.09, 22:28
      www.mojito.pl/#/konkurs/galeria
      Prosze o komentarze do klipu 5

z góry dzieki
      Andreas
      • Gość: piskel Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.09, 14:01
        fajny konkurs, moze sam cos pomysle nad jakims klipem, ale glos ode mnie masz;)
        • Gość: Marian Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 00:27
          przyznam że filmik mi wyszedł całkiem całkiem :) banalna obsługa i nawet efekt
          jest, jestem zadowolony z siebie ;) pozdrawiam
          • Gość: piksel Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.09, 22:38
            ja tez sie blizej temu przyjzalem i faktycznie wszytsko sie latwo robi, a maly
            filmik z imprezy to w koncu nie problem.
            • Gość: pszczoła Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 00:55
              filmik zrobiłem szybko zajęło to chyba z 7 minut ale trzeba mieć zdjęcia
              przygotowane i podejrzewam że to one będą mieć tu kluczową rolę, muzyczkę
              wrzuciłem guntera You touch my tala ;) więc muszę wygrać nie ma bata :P
              • Gość: wypasia Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play IP: *.wroclaw.vectranet.pl 15.07.09, 01:21
                nie...nie gunthera...xD
                do filmiku z imprezy nie dodaje się czegoś takiego! przecież to siara!
                • Gość: pszczoła Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 14:19
                  jaka siara !! gunter touch my tala la jest super pozatym jak widziałaś teledysk
                  to on też coś tam piję :) a Ty co tam wrzuciłaś za muzyczkę? co?
                  • Gość: sonja Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.09, 01:21
                    Przyznam się, że widziałam klip do you touch my tralala [ding dong song] i nie
                    podobał mi się. Co dopiero prześmiewcza wersja Harrego "Garncarza" Pottera z
                    motywem gey była zabawna i całkowicie pasowała do klimatu tej piosenki xD
                    • Gość: piksel Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.09, 17:31
                      tea obejzalem i faktycznie nic fajnego;p
                      • kopula Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play 24.07.09, 13:59
                        You touch my tralala...oh! my ding ding dong...xD
                        No nie mogę! To jest niezłe! I naprawdę śmieszy!

A z tym konkursem to niezła sprawa, tylko trzeba zrobić imprezkę, kupić ze dwie
                        butelki bacardi i pokazać je jak ktoś nalewa i robi jakiegoś drinka, czy cuś...A
                        najlepiej ta muzyka co jest na tej stronce! Bo ona jest świetna!
                        • Gość: machoooo Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 01:57
                          przyznam że muzyka wpada w ucho, bardziej jednak myślałem o grafice tej strony
                          widać, że jest orzeźwiająca a co dopiero powiedziawszy o drinkach :)
    • Gość: Zwyciężczyni :) Re: Konkurs Bacardi - Mojito Mix & Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 22:12
      A ja wam powiem tak ....wziełam udział w konkursie i wygrałam ...Zacznę od samego początku ..coś mnie tkneło żeby wziąśc udział w konkursie ...nad klipem siedziałam z 1,5 godziny po 2 tyg zadzwoniła do mnie przemiła pani i oświadczyła że jestem zwyciężczynią konkursu Bacardi ...dowiedziałam się że mogę zaprosic 50 osób na super imprezę ... Nadszedł dzień imprezy pod mój dom podjechała limuzyna.... Hamer czarny z wypasionym barkiem wraz ze mna mogło jechac 20 osób reszta gości też miała zapewniony transport ....A co do imprezy hmm nie będe zdradzała wszystkiego powiem tylko że było Super ....Nie zapomnę tej imprezy do końca życia :) I namawiam was żebyście wzieli udział bo naprawdę warto a mazenia się czasem spełniają :) Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka