rusofilka 29.01.04, 14:59 eurolot zamierza z racji oszczędności wprowadfzić jedną stewardesę na samolot ATR-72 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdabski Re: Oszczedności w ELO 29.01.04, 15:23 Ze względu na pojemność tego samolotu jest to niemożliwe. Chyba że by wywalili ze 20 foteli ... /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
rusofilka Re: Oszczedności w ELO 29.01.04, 15:47 Wszystko jest mozliwe, zreszta to pewne info juz niedlugo sie przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Oszczedności w ELO IP: *.chello.pl 29.01.04, 20:10 Lepiej bys sie doksztalcila a nie rozsiewala ploty!!! Przepisy JAR dopuszczaja jedna F/A TYLKO w samolotach do 50 miejsc. A AT7 ma ich 64! Tak wiec na AT5 lata jedna F/A na rejsach krajowych a za zagranicznych tylko wtedy jezeli booking nie przekracza 15 osob. W innych liniach na ER4 lata tez jedna F/A, ale nie w Locie poniewaz LOT stac na 2 F/A na tym typie... Bez komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
flightins Re: Oszczedności w ELO 30.01.04, 19:48 Dodam tylko, że na krajowych lotach EMB tez często lata 1 FA a nie 2 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Oszczedności w ELO IP: *.chello.pl 31.01.04, 18:09 Jasne... Raz w zyciu zdarzylo mi sie zobaczyc jedna stewe na ER4. Z tego co wiem to nie planuja ich w pojedynke. Wiem bo rozmawialam z babka z planowania i wiem co mowia same stewy... Odpowiedz Link Zgłoś