Dodaj do ulubionych

sprzeglo w oplu frontera

09.08.06, 19:55
prosze o pomoc! nie dziala zupelnie sprzeglo w moim oplu-frontera benzyna
2.0.opada do dolu pedal i wogole podczas pompowania nie ma cisnienia. co
trzeba bedzie wymienic?da sie to zrobic samemu w domu?prosze o porade
Obserwuj wątek
    • sarenka50 Re: sprzeglo w oplu frontera 09.08.06, 20:07
      czy nikt mi nie pomoze???
      • crannmer Re: sprzeglo w oplu frontera 09.08.06, 20:25
        sarenka50 napisała:

> czy nikt mi nie pomoze???

Po takim tekscie i w tym tonie jedyne dwanascie minut po postawieniu pytania?
        Mam nadzieje, ze nie.

MfG

C.
        • sarenka50 Re: sprzeglo w oplu frontera 09.08.06, 20:29
          nie rozumiem twojej uwagi
          • crannmer Re: sprzeglo w oplu frontera 09.08.06, 20:35
            sarenka50 napisała:

> nie rozumiem twojej uwagi

Sens jest prosty: to nie jest serwis tlumu wysokoplacanych pracownikow, ktorych
            obowiazkiem jest natychmiastowa odpowiedz.

I ktorych mozna niecierpliwa uwaga i tupnieciem nozki pogonic, jak sie obijaja.

Byc moze akurat byla tu osoba, ktora sie na tym zna. Byc moze miala chwile
            wolnego czasu i wlasnie szukala w internecie potwierdzenia swoich domnieman. Byc
            moze chciala wlasnie odpowiedziec. Z dobrej woli i gratis.

I uslyszala dasy damy, ktorej sluzba sie leni. I poczula tez ochote, aby sie
            polenic.

MfG

C.
            • sarenka50 Re: sprzeglo w oplu frontera 09.08.06, 21:03
              zastanow sie nad tonem swojej wypowiedzi a potem pouczaj innych!nie mam zamiaru
              sie tlumaczyc ( po takiej uwadze) Tobie dlaczego sie niecierpliwie .i w jakiej
              w tej chwili jestem sytuacji i dlaczego liczylam na szybka odpowiedz.a skoro
              juz zajrzales na moja prosbe to mogles odpisac ze chetnie bys pomogl tylko
              zielonego pojecia nie masz jak to zrobic ale Ty wolisz uszczypliwe uwagi pisac.
              szkoda Twojej klawiatury. i bardzo prosze nie komentuj tutaj juz nic wiecej bo
              nie na takiego forumowicza liczylam
              • rbski Re: sprzeglo w oplu frontera 10.08.06, 07:55
                witam- pan crannmer ma niestety rację! i zgadzam sie z nim całkowicie- to jest
                miejsce gdzie mozna (m o ż n a ) oczekiwac powmocy..... a frontera
                prawdopodobnie sadzi że musi otrzymać- a to spora róznica.nawiasem mówiac poanie
                frontera gsdyby pan popatrzył tu i tam to wiedziałbypan ze crammner pisaze sporo
                w róznych miejscach ... no i wie o czym pisze - ci co czytaja też sie chyba
                zgadzają .pozdrawiam serdecznie
    • fredoo Re: sprzeglo w oplu frontera 16.08.06, 09:18
      Jest nieco mało informacji.Jeśli to jest napęd hydrauliczny i nie chodzi
      siłownik to należy wymienić tłoczki i po sprawie.A jeśli siłownik pracuje i nie
      wysprzęgla to pękło słoneczko w docisku a to poważna sprawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka