sarenka50 09.08.06, 19:55 prosze o pomoc! nie dziala zupelnie sprzeglo w moim oplu-frontera benzyna 2.0.opada do dolu pedal i wogole podczas pompowania nie ma cisnienia. co trzeba bedzie wymienic?da sie to zrobic samemu w domu?prosze o porade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarenka50 Re: sprzeglo w oplu frontera 09.08.06, 20:07 czy nikt mi nie pomoze??? Odpowiedz Link Zgłoś
crannmer Re: sprzeglo w oplu frontera 09.08.06, 20:25 sarenka50 napisała: > czy nikt mi nie pomoze??? Po takim tekscie i w tym tonie jedyne dwanascie minut po postawieniu pytania? Mam nadzieje, ze nie. MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka50 Re: sprzeglo w oplu frontera 09.08.06, 20:29 nie rozumiem twojej uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
crannmer Re: sprzeglo w oplu frontera 09.08.06, 20:35 sarenka50 napisała: > nie rozumiem twojej uwagi Sens jest prosty: to nie jest serwis tlumu wysokoplacanych pracownikow, ktorych obowiazkiem jest natychmiastowa odpowiedz. I ktorych mozna niecierpliwa uwaga i tupnieciem nozki pogonic, jak sie obijaja. Byc moze akurat byla tu osoba, ktora sie na tym zna. Byc moze miala chwile wolnego czasu i wlasnie szukala w internecie potwierdzenia swoich domnieman. Byc moze chciala wlasnie odpowiedziec. Z dobrej woli i gratis. I uslyszala dasy damy, ktorej sluzba sie leni. I poczula tez ochote, aby sie polenic. MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka50 Re: sprzeglo w oplu frontera 09.08.06, 21:03 zastanow sie nad tonem swojej wypowiedzi a potem pouczaj innych!nie mam zamiaru sie tlumaczyc ( po takiej uwadze) Tobie dlaczego sie niecierpliwie .i w jakiej w tej chwili jestem sytuacji i dlaczego liczylam na szybka odpowiedz.a skoro juz zajrzales na moja prosbe to mogles odpisac ze chetnie bys pomogl tylko zielonego pojecia nie masz jak to zrobic ale Ty wolisz uszczypliwe uwagi pisac. szkoda Twojej klawiatury. i bardzo prosze nie komentuj tutaj juz nic wiecej bo nie na takiego forumowicza liczylam Odpowiedz Link Zgłoś
rbski Re: sprzeglo w oplu frontera 10.08.06, 07:55 witam- pan crannmer ma niestety rację! i zgadzam sie z nim całkowicie- to jest miejsce gdzie mozna (m o ż n a ) oczekiwac powmocy..... a frontera prawdopodobnie sadzi że musi otrzymać- a to spora róznica.nawiasem mówiac poanie frontera gsdyby pan popatrzył tu i tam to wiedziałbypan ze crammner pisaze sporo w róznych miejscach ... no i wie o czym pisze - ci co czytaja też sie chyba zgadzają .pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: sprzeglo w oplu frontera 16.08.06, 09:18 Jest nieco mało informacji.Jeśli to jest napęd hydrauliczny i nie chodzi siłownik to należy wymienić tłoczki i po sprawie.A jeśli siłownik pracuje i nie wysprzęgla to pękło słoneczko w docisku a to poważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś