julia310 14.12.07, 15:47 Zmororyzowani poszukuje dobrego alkomatu takiego w cenie 300zł max co byscie mogli polecic sprawdzonego,dziekuje z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmar123 Re: Alkomat 16.12.07, 11:39 Legalizacja dobrego alkomatu to cena ok. 200PLN. A sam dobry alkomat kosztuje ponad 5tys.PLN. Inne to zabawki obarczone b.dużym błędem. Odpowiedz Link Zgłoś
don_kichot01 Re: Alkomat 16.12.07, 18:36 Jak widzisz taniej nie pić jeżdżąc lub pijąc nie jeździć! Odpowiedz Link Zgłoś
strongwaz Re: Alkomat 19.12.07, 14:49 Zgadzam się z tym, za 300zł kupisz zabawkę. Zabawa będzie super dopóki będziesz pamiętała że wogóle dmuchałaś bo następnego dnia rano z pewnością zapomnisz jaki był wynik wyrażony w prolmilach :) Odpowiedz Link Zgłoś
takikot Re: Alkomat 21.07.13, 15:29 Lepszy taki niż te standardowe duże alkomaty Odpowiedz Link Zgłoś
7pit_er Re: Alkomat 27.08.13, 12:28 każdy alkomat w tej cenie + - 200 będzei dobry, jednak każdy trzeba później kalibrować co kilka lat o czym wiele osób zapomnia Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaremka Re: Alkomat 05.09.13, 14:29 Da 8000 z kalibracją Może nie jest to do 300 zł, ale czasem lepiej dać ciut więcej i nie stresować się potem, czy wynik miał miarodajny, czy nie. Mąż używa, jest zadowolony, a sklep oferuje darmową kalibrację i fachowe doradztwo, co dla mnie było dosyć ważne, bo kupując alkomat, nie miałam pojęcia jak zachowuje się takie cacko. Odpowiedz Link Zgłoś
1abcabc Re: Alkomat 25.09.13, 15:09 Absolutnie szkoda pieniędzy. Wiem, bo kupiłam coś takiego właśnie w takiej cenie. Wyniki były z kosmosu, z pewnością zaniżone. Zresztą wystarczy spojrzeć na widełki cenowe - czy to przypadek, że alkomaty, na podstawie których można kogoś np zwolnić z pracy, to koszt paru tysięcy, a te do "powszechnego użytku" kosztują tak mało? Odpowiedz Link Zgłoś
donvito52 Re: Alkomat 05.10.13, 13:16 Te co zwalniają ;/ ludzi muszą mieć atest czy też inaczej mówią homologacją ... Za to się też płaci między innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekbogdanski Re: Alkomat 07.10.13, 21:55 Na pewno można taniej kupić tak do 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
jakubwilk85 Re: Alkomat 08.10.13, 10:53 Nie sądze, żeby posiadanie alkomatu było zarezerwowane tylko dla mężczyzn – sama wożę swój od wielu miesięcy w samochodzie i przyznam, ze koleżanki na początku dziwnie patrzyły jak dmucham, ale później same chciały się przetestować. Głupie i krzywdzące stwierdzenia, że po co w ogóle siadać za kółkiem jak piło się alkohol można między bajki włożyc. Przecież nie korzystam z alkomatu bezpośrednio po paru lampkach wina, tylko np. następnego dnia albo chociaż kilka godzin po imprezie. Nigdy nie wsiadam za kierownicę, gdy wynik jest bliski 0,2. Jestem bardzo zadowolona z mojego AL. 7000. Kupiłam go przez interent ze sklepu w Gdyni, gdzie od razu można go serwisować. Kalibrację wykonuję mniej więcej co sześć miesięcy i poki co wszystko działa bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
malagant88 Re: Alkomat 21.10.13, 13:03 Za taką cenę nie kupisz nic działającego sprawnie, dodaj 0 na końcu i dopiero możesz pomyśleć o alkomacie. Szkoda kasy ----------------------------------------------------------------------------- www.parkinglotniskowyumadzi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
neddstark Re: Alkomat 21.10.13, 15:24 Polecam Ci poniższy ranking: agdsprzet.com.pl/male-agd/najdokladniejsze-alkomaty-ranking/ Dwie pierwsze pozycje wydają się być całkiem odpowiednie i powinny trafić w Twoje potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
zbwaszczuk re ranking 26.10.13, 12:51 a w jaki sposob byl przeprowadzany ten test ? ktore laboratorium je badalo ? czy aby tu po prostu ktos nie dal zarobic na reklamie ? Dlaczego w tym tescie nie ma alkotestow uzywanych przez policje w cenie ok 2000 zl ? echh myslcie ludzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zbwaszczuk klamiesz kwiecie paproci !!! 26.10.13, 12:46 przedstaw sie kwiecie z jakiej firmy sprzedajcej chinski szmelc jestes ? za 300 zl nie mozna kupic porzadnego alkomatu elektrochemicznego. to co jest na rynku to polprzewodniki warte co najwyzej funta klakow. kalibracja kosztuje ok 100 zl i to urzadzen policyjnych . za 150 zl wymienia sie sensor w tych chinskich cudach. wzorcowanie (dawniej legalizacja) kosztuje 60 zl plus vat co do ustnikow, tu nie chodzi o zabrudzenia co alkohol osiadajacy na sciankach ustnika. Acha i jeszcze jedno. Alkotest profesjonalny to taki ktory nie ma efektu pamieci. reszta to zabawki ktore bardziej moga zaszkodzic niz pomoc. lepiej kupic jednorazowke chemiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
zbwaszczuk kup jednorazowke lub ... 26.10.13, 12:56 poszukaj alkotestow uzywanych na portalach. szukaj firm drager, envitec, bluepoint medical, lion, intoximeter. to firmy ktore sprzedaja sprzet policji. ja kupilem ostatnio alcoquanta3020 za 400. podalbym ci firmy ale na forum nie wolno. jak cos to pisz na maila chetnie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
proost Re: Alkomat 27.10.13, 11:39 A ja nie potrzebuję. Po prostu nie piję... > Zmororyzowani poszukuje dobrego alkomatu takiego w cenie 300zł max > co byscie mogli polecic sprawdzonego,dziekuje z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
matlanika Re: Alkomat 02.11.13, 18:55 Tu się można pobawić i orientacyjnie potestować :) alkomaty.biz/wirtualny-alkomat Odpowiedz Link Zgłoś
mrukmrukmruk Re: Alkomat 13.02.14, 16:50 Alkohit mod x3Troszkę droższy, bo 410 złotych, ale moim zdaniem się opłaca. Nie rozkalibruje się szybko, wyniki wiarygodne, wart swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś